Hae
Queen of Eve

A niiku Alkoholi, Z niiku Zombie

Reilu viikko sitten viikonloppuna meillä oli duunin pikkujoulut. Teemana oli ROCK ja paikka olikin todella sopiva niin väriteeman kuin muidenkin ideoiden puolesta, pikkujoulut kun järjestettiin Kulttuuritalo Gloriassa. Siellä oli päheä ”SLAYER” ym. ”Se ja se was here” tageilla varustettu salmiakkiruutuinen valokuvaseinä, rokkimeikkauspiste ja tatuointejakin sai (ei onneksi oikeita, olisi voinut monia aamulla kaduttaa) :D

Ruoat oli viimeisen päälle hyviä, punaviiniä notkui tiskit täynnä ja viina virtasi varmaan muutenkin aikalailla, viitisen drinkkilippua sai firman puolesta alkudrinkin jälkeen, ja jos vielä jäi kurkkua kuivaamaan niin janon sai sammuttaa omaan laskuun ostamalla lisää sitä viisasten juomaa. Alkudrinkkikään ei ollut mitään laimeaa shampanjaa joka on niiiiiiiiiin nähty, vaan meilläpä tarjottiin JALLUA ja Ginger Alea. Kunnon juomaa siis ja pitkästä lasista. Mulla oli tukka tuhannen tupeerattuna, mustat niittikynnet, synkät vaatteet ja niin kirkuvan punaista huulipunaa että huh huh. Lookin toki kruunasi aivan jäätävän iso pääkallo + käärme tatuointi jonka otin kaulaani, asenne oli siis rock \,,/

Ohjelmassa oli useampikin bändi ja esiintyjä aina Käsityöläisistä Kristiina Wheeleriin ja Antti Railioon, ja mikä parasta, aivan tajuton ilmakitaraskaba ja osa veti nahkahousut pinkeinä semmoisella rokkistarbatyylillä ettei vähemmästä väliä. Hyppypotkut, saksipotkut ja metrin korkeudesta tiputtautuvat munat tonttiin -spagaatit nähtiin useaan otteeseen. Ei olis uskonut jäyhistä toimistorotista että niistä semmoiseen on ;) Musiikkia ei voi enempää hehkuttaa, oli pikkujoulut kuin olisi rokkikonsertissa ollut. Siellä huudatettiin jengiä ihan kybällä ja upeimmat coverit vedettiin pariinkin kertaan. Mm. Born To Be Wild, Kickstart My Heart ja Jump soivat moneen otteeseen. Kyllä toimi tämä teema!

Mä en tiedä oonko tullut vaan vanhaksi, mutta Suomessa olen edellisen kerran ollut baarissa kesällä 2012. Tänä vuonna ainoat baarikerrat tai alkoholin juomiset humaltumiseen asti on tapahtuneet Hugelta syntymäpäivälahjaksi saadulla lomamatkalla Turkkiin, eikä mitään lauantaisia punaviinilasillisia siis lasketa. Ja todellakin, tämä ihan oikeesti, mä en juo nykyään juuri koskaan, maksimissaan muutaman kerran vuoteen jos sitäkään… Ei vaan nykyään huvita viikonloppuisin lähtä yhtään minnekään, ja jos totta puhutaan niin ei mua ole varmaan vuosikausiin kiinnostanut, joten viimeiset 3-5 vuotta on mennyt todella hiljaisella yöelämällä. Tämä ei tietty sinänsä ole mulle mitenkään outoa koska olen ollut kahdesti vuosia absolutistinakin. Ekalla kerralla kaksi vuotta ja toisella viisi. Niin se aika vaan menee huomaamatta juomatta, ilman hauskaakin voi olla viinaa. Eiku… ;) No mutta tosiaan, yökerhoissa on tullut siis ennen käytyä enemmän ihan selvinpäinkin, mutta nyt se on alkanut jäämään. Ei vaan enää napostele ja aika pitkin hampain olen minnekään menossa vaikka joskus olisi ihan aiheellistakin.

Mä oon muutenkin sellainen että kesällä aktivoidun enemmän. Silloin on kiva liikkua, käydä jossain terassilla, nauttia siideri tai pari jne. Ei vaan yhtään huvita ajatus tuolla pakkasessa ja tuiskussa jonotella pikkuvaatteissa yökerhoon kirkumaan kilpaa kauittumien kanssa, ja sitten jos pitäisi vielä juodakin niin eih… Ei vanha jaksa. Mä en palautuisi ikinä sellaisista viikonlopuista kun jo nytkin menee päivä tai pari ihan pilalle vaikka olisi ollut kyse todella pienestä hiprakasta. Krapulaa mulla ei ole koskaan eikä voisi tietty ollakaan kun alkoholimäärät on niin minimaalisia, mutta kyllä sitä vaan on jotenkin muutenkin ihan poikki ja nuutunut. Mä todellakin olen kotilo ja vietän aikaa mieluiten himassa. Kivointa olisi järjestää jotain illanistujaisia kavereiden kesken ilman että lähtee mihinkään, ja juo sitten pari lasia viiniä ruoan kanssa jos haluaa mutta ei sen kummempaa. Sellainen jos mikä on rentouttavaa :)

Alkoholilla on siis hyvin minimaalinen ote mun elämään, eikä se varmaan ole tästä muuttumassa suuntaan tai toiseen. Se on hyvä näin ja sopii mun elämäntyyliin. Ihmetellä vaan täytyy miten sellaiset ihmiset jotka juhlii joka viikonloppu jaksaa sitten arkena. Onko se enää edes mitään rentoutumista että viikot ollaan töissä ja viikonloppuisin juostaan riennosta toiseen ja kaiken maailman kissanristiäisissä skumppalasi kourassa? Ei oo ainakaan meikäläisen heiniä. Stressaa jo pelkkä ajatuskin.

Me pistetään ennemmin sauna päälle, kynttilöitä tulille, hyvää ruokaa uuniin ja relataan. Ehkä tylsän kuuloista, mutta ah, oikeesti rentouttavaa ja seuraavaan viikkoon saa tällä tyylillä ladattua akkuja kaikista tehokkaimmin!

Niin tai näin, niin vedin mä silti ilmeellä Idan kanssa ja jaksoin puoleen yöhön riekkua kunnes Hugge haki kotiin ;) Mikäs sen parempaa kuin pikku hiprakassa teiniposea vessassa ;D

Mites muilla? Maistuuko häppä kuinka hyvin?
Olkaahan kiltisti kaikki pikkujouluilijat!

6 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  En juuri juo itekään. Ei urheilun takia vaan ihan ei muutenkaan maistu. Koti-illat on parhaita!

 2. Anonymous kirjoitti:

  Hieno tatuointi :D Onneks ei oikea!

  -Anne-

 3. Anonymous kirjoitti:

  Aikamoinen rintavarustus :P

 4. Anonymous kirjoitti:

  Wow! Ompas sulla isot tissit. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *