Hae
Queen of Eve

Askarrellaan Paskarrellaan

Kirjoittamani aiheet ovat hetken aikaa liikkuneet aika paljon Offtopicin maailmassa, mutta eipä tämä mikään puhdas fitnessfoevööblingblingtreininismailaif-blogi ole koskaan ollutkaan. Pahoitteluni niille ketkä haluaisivat lukea pelkkiä treenihöpinöitä ja kärkkäitä mielipidenillityksiä punttauksen maailmasta, mutta näin se vaan on että elämässä on muutakin, ja pidättäytyminen puhtaasti treeniblogina ei ole koskaan ollut mun juttuni. Sellaisten lukeminen on itseasiassa vähän tylsää, ja itsekin seuraan eniten blogeja missä sen treenaamisen ohella on paljon muutakin Lifestyle-asiaa. Väkisinkin aiheet pyörii aina jaksoittain niissä asioissa mitkä ovat omassa elämässä eniten pinnalla, ja nyt ne ovat nää jutut. Ei kuitenkaan huolta, ei täältä treenijutut ole todellakaan loppumassa, mutta sellainen asia mitä tekee tällä hetkellä lähinnä rutiininomaisesti taustalla ei loogisestikaan ole joka päivä raportoimisen arvoista. Niitä treeniin liittyviä juttuja kyllä tulee ihan piakkoin kun se on enemmän ajankohtaista. Tuolla tosiaan muutama juttu odottaa oikeaa hetkeään julkaisulle, ja ne jutut onkin sitten superkivoja ja mielekkäitä monille, mä luulen :)

Muuttopuuhien ollessa ohi on kotona alkanut tavaroiden järjesteleminen (varsin huonolla menestyksellä, arvatkaapa onko kahden talouden yhteensovittaminen tuplakamoineen hieman työlästä…), ja sisustaminen sekä joulukoristelut (huomattavasti paremmalla menestyksellä!). Illat venyy pitkiksi kun ensin aherretaan päivät töissä, yritetään treenata jos ehtii ja sitten kotiin puuhastelemaan. Laatikkomeressä ei viitsisi kovin kauaa asua koska silloin asiat ja ne tavarat on ikuisesti rempallaan, ja mulla on ainakin sellainen motto että kaunis koti, kaunis mieli. Toisin sanoen silmät kaipaa harmoniaa, tyyliä, ja ennen kaikkea siisteyttä ja sitä että kaikki on kunnossa. Mun katse jos alkaa harhailemaan pölypalloissa, likaisissa astioissa tai väärissä paikoissa olevissa tavaroissa ja vaateröykkiöissä niin en saa hetken rauhaa, ja riittää että työelämä on toisinaan sekavaa ja stressaavaa, kotona pitää saada rentoutua ja nauttia.

Jotta jotain turhamaistakin olisi saatu aikaan, kun ei joka päivä jaksa järjestellä ja touhuta hiki hatussa niin joulukoristeluja olen saanut siinä sivussa paikoilleen ja hieman omin kätösinkin puuhailtua. Kävin kaupoilla etsimässä kranssia ja selasin Pentikin sivutkin läpi, vaan eipä löytynyt mieleistä. Ne 20e versiot oli kaikkialla kovin pieniä ja rupuisia, tai sitten ihan väärän värisiä, ja isommat ja näyttävämmät maksoivatkin sitten jo n. 40e, mikä on mielestäni liikaa joulukranssista joka ei ole täysin mieleen. Sinänsä rahasta viis, yhtään mieluista en löytänyt ja olisin ostanut kalliimmankin jos olisi ollut ”miun maun mukkaan”, vaan eipä ollut ei. Idan innoittamana menin sitten Tiimariin ja hain tarpeet. Pajukranssi (n.5e), rautalankaan tehtyä leveää hopeanauhaa (n.3e), rautalangassa olevia pieniä hopeisia kulkusia (n.3e) ja hopeisia sydämiä (n.2e). Tarkkaa hintaa en muista mutta loppusumma liikkui siellä 13e hujakoilla, tai ainakin alle 15e ja kranssi on aika iso.

Kuvissa muuten näkyy taustalla Hugen kanssa tehdyt ensimmäiset ja ihan yhdessä valitut hankinnat tänne yhteiseen kotiin, eli Pentikin tabletit ja kynttilä :) Ne ostettiin Varkauden Pentikistä silloin kun käytiin marraskuussa siellä piipahtamassa. Mielestäni ovat kivat, ei liian jouluiset mutta talviset kyllä, ja oikeantyyliset kun sisustus on kuitenkin suhteellisen moderni.

”Hyvä hyvä, sanoivat lapset ja taputtivat pieniä karvaisia käsiään.”

Siinäpä se tuotokseni. En tiedä onko kaikista hienoin taidonnäyte mutta itse olen erittäin tyytyväinen, sillä kranssi on ennen kaikkea erittäin mieluinen, ja luonnossa toki paljon näyttävämpi ja kauniimpi kuin ottamissani kuvissa ;)

Vaikken ole erityisen kädentaitoinen niin kyllä tälläisen sai aika nopeasti väkerrettyä, ja onnistuu varmaan kaikilta poropeukaloiltakin. Vielä halvemmallakin olisi päässyt jos olisi laittanut vielä pelkistetymmin, esim. pelkkiä koristeita muutaman (Tiimarissa oli esillä sellainen missä oli ylälaidassa neljä kultahileistä joulutähteä ja se oli tosi makea, hintaa sille tuli siis n. 8e).

Siitäkin huolimatta että sisustaminen ja tälläinen touhu on aika ihanaa, niin toivon että asiat saadaan pikaisesti kuntoon kotona. Pääsisi sitten taas ihan kunnolla keskittymään arkeen näiden joulutohinoiden keskellä eikä olisi joka illalle jotain muuta menoa ja tehtävää niin ettei aika riitä vuorokaudessa mitenkään, ja saisi treenitkin taas rullaamaan ihan aikataulussaan. Noh, kohta kohta, ensin akuutit asiat pois tieltä ja sitten taas säännöllisesti sorvin ääreen!

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Tosi kiva että on muutakin kuin treenijuttuja päivästä toiseen! Mä tykkään lukea enemmän kun on muutakin asiaa. Tosi upean kranssin teit, ei kannata vähätellä yhtään. Huomaa että on sisustusmakua sulla ja niin ihanalle näyttää koti jo näistä pikku vilautuksista :) Ihanaa joulun odotusta!

    -Anne-

    • MissEvilEve kirjoitti:

      Joo, ei sitä aina jaksa mtn treenijuttuja kirjoitella, se kun juurikin olisi pitemmän päälle sitä saman toistoa :) Kiitos vaan, yritin mä ainakin kranssista sievän tehdä ja tyytyväinen olen itse :) Sisustamisesta tykkään kanssa, lisää kuvia kodista on tulossa kunhan saadaan valmiiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *