Hae
Queen of Eve

Mistä voit tunnistaa dieettaajan?

Siitä että sheikkereitä tai vesipulloja on kaikki paikat täynnä, ja ne kulkevat mukana kaikkialle. Dieettaajan kotona sheikkeri on aina vieressä ja vesipullon kanssa eletään symbioosissa, ja parhaimmassa tapauksessa niitä sheikkereitä ja vedellä täytettyjä pulloja on vielä ripoteltuna pitkin poikin eri huoneita, jokaisen lipaston, hyllyn ja pöydänkulmalla. Täällä työpöytääkin sheikkerit alkavat valtaamaan, hupsista. Sheikkerien invaasio on käynnissä!

Tällä hetkellä jo pelkästään työpaikalle on rantautunut kolme sheikkeriä, niistä sitten hörpin ristiin rastiin ja keskityn siihen että MUISTAN JUODA TARPEEKSI! Ikävät muistot dieettien jumituksista nousee mieleen, ei ihmekään kun paino ei laske ja rasva ei tirise jos aineenvaihdunta on tukossa. Siis kyllä vaan, sillä veden juomisella on suuri merkitys painonhallinnassa ja yleensäkin terveellisissä elämäntavoissa.

Monelle diettaajalle veden juominen on yllättävän vaikeaa, ja niin on ollut myös minullekin kuten syyskuinen bloggaukseni ”Vesi vanhin voitehista” (klik!) voi todistaa. Nyt veden juomisessa ei ole suurempia haasteita, etenkin kun on niin nälkä. Vesi täyttää mukavasti, ja vielä kun lisää ruokiin reippaasti mausteita niin ihan luonnollinen janokin jo hoitaa sen juomispuolen kuntoon. Vähimmäisvaatimus kolme litraa uppoaa helposti, mutta aina näin ei ole ollut.

Rahkaa, marjoja ja sheikkerillinen mitäpäs muutakaan kuin vettä!

Toinen satsi herkullista mausteista jauhelihasipuliseosta ja hemapaa, ja sheikkerillinen vettä! (Ja pieni lasi light limsaa :P)


Työpöydän reunustaakin koristaa mikäs muu kuin sheikkerillinen vettä!


Ja tiedättehän sitten miten käy…

4 kommenttia

 1. Satu K kirjoitti:

  Sitten v.tuttaa se jatkuva pissalla ravaaminen :-D Mutta ainahan voi asentaa ison vaipan tai vaikka katetrin ;-)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Kaupoilla käynti on pahinta. Pitää käydä ennen, jälkeen, ja jos pitempään shoppailee jossain kauppakeskuksessa niin sitten vielä sielläkin. On kuin pikkulapsi :D

   Katetri olisi kyllä kätevä :D

 2. Anonymous kirjoitti:

  Niin sius jotta dietata voi täytyy juoda shaikkerista vettä, muuten ei ole aito true mofo? :) Saako vesikannusta juoda vettä? Entä ladista? Minkä valmistajan shaikkeri tulee olla?

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Aivan oikein! Nyt olet asian ytimessä. Dieetti menee pilalle jos ei juo sheikkeristä tai jostain oikeasta vedelle suunnitellusta tyylikkäästä pullosta. Vanhaan limsapulloon jos laittaa vettä niin siitä muovista voi irrota hydaldeformia ja reptalkapenoideja jotka hidastaa rasva-aineenvaihdunnan toimintaa. Vesikannu sopii eliitille ja vanhemmalle väellä.

   Sheikkerin valmistajaksi suosittelen mitä tahansa sellaista missä lukee jotain FIT tms.

   ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *