Hae
Queen of Eve

Synttäriarvonta blogin lukijoille

Melkein päivälleen vuosi sitten kirjoitin ensimmäisen  kirjoitukseni Muscle Fetish blogiin Blogspotin puolelle. En tajua minne aika on vierähtänyt mutta nyt sitä ollaan tässä ja voidaan juhlistaa blogin syntymäpäiviä. Kokonaiset 1 vuotta, jee! Joillekin FitFashionin lukijoille ja varmaan useille bloggareillekin blogini on kenties ihan uusi juttu, mutta löytyy sitä myös sellaista porukkaa jotka ovat kirjoituksiani seuraillut pidempään. Osa ehkä jo alusta asti!

Blogivuoteen on mahtunut kaikenlaista hyrskyn myrskyä, alun intoa ja kovaa tsempitystä HCBB4LIFE -bodaussuunnitelmin, dieettiä joka hyvän alkunsa jälkeen katkesi vakavaan sairasteluun ja kuukausien liikuntakieltoihin sairaalajaksoineen ja toistuvine leikkauksineen. Aika parantaa haavat mutta alku todellakin oli sanonnan mukaan hankalaa, sen huomasi varsin hyvin siinä vaiheessa kun sai siunauksen alkaa varovasti liikkumaan ja tekemään jotain, voi että kuinka rapakunnossa sitä olikaan kuukausien pakollisen sohvaperunoinnin jälkeen. Silloin motivaatio oli todella pahasti hakusessa ja teki mieli viitata kintaalla koko bodaussuunnitelmille. Pöh.

Kuluneeseen vuoteeni bloggarina  mahtui kuitenkin paljon iloa ja onnistumista, uusia lukijoita, kannustavia ja hauskoja kommentteja, yhteistyökumppaneita kuten Ruohonjuuri ja Puhdistamo, ja kivoja diilejä Buzzadorina. Vaikka vuoteen mahtui myös huolta omasta hyvinvoinnista ja terveydestä, niin se mikä oli ehdottomasti hienointa oli rakastuminen, uusi parisuhde ja mahtava lomamatka. Ihania muistoja kaiken kaikkiaan niin hyvässä kuin pahassa ja viimeinen vuosi on ollut ennen kaikkea opettavainen monessakin suhteessa. Se mikä on parasta on se että nyt ollaan reippaana ja intoa täynnä kohti uusia haasteita, tämä vuosi tulkoon olemaan niin henkilökohtaisella tasolla kuin blogivuotenakin erittäin onnistunut. Sen mä päätän jo nyt! : )

Normaalisti synttärisankarille annetaan lahjoja, mutta näin blogimaailmassa se taitaa mennä vähän toisin päin. Mun lahja lukijoille on siis arvonta jossa pääpalkintona on seuraavat jutut!

PaRragonin Smoothiet ja mehut – Hemmottelevan ylellisiä ohjeita iloksi ja innoitukseksi. Kirja on yli 200-sivuinen iso teos joka sisältää makeiden ja kirpeiden juomien ohjeita jokaiseen makuun. Ohjeissa käytetään monenlaisia hedelmiä, marjoja ja kasviksia banaanista appelsiiniin, vadelmasta mustikkaan ja porkkanasta punajuureen. Taatusti monia sellaisia yhdistelmiä ja reseptejä mitä ei itse olisi tullut keksineeksikään : )

IMG_20140126_151411
Smoothiet ja mehut -kirjan lisäksi arvonnassa voittaja saa myös kaksi pussia Superfoodin Jumalmarjoja, Goji-, ja Inca-marjoja.

Goji-marja on epäilyksettä yksi maailman ravinteikkaimmista marjoista. Se sisältää yli kahtakymmentä eri kivennäis-, ja hivenainetta, kuten sinkkiä, kalsiumia, kaliumia, rautaa, magnesiumia, mangaania, kromia, kuparia, seleeniä, natriumia ja fosforia sekä runsaasti c-vitamiinia. Lisäksi goji-marjoissa on 18 eri aminohappoa sekä A-, B1-, B2-, B6-, ja E-vitamiinia.

Antioksidanttilähteenä kuivatut goji-marjat ovat pitoisuudeltaan ylivoimaisia muihin kasvikunnan tuotteisiin nähden. Ne sisältävät mm. runsaasti beetakaroteenia. Voit syödä kuivattuja goji-marjoja sellaisenaan, jogurttiin tai puuroon sekoitettuna, tai käyttää niitä jälkiruoissa ja leivonnassa. Suositeltu annostus on noin kourallinen päivässä. Jo tämän määrän sanotaan pitävän ihmisen terveenä ja hyväntuulisena.

Kuivatut, rusinamaiset Inca-marjat tulevat Etelä-Amerikasta. Marjat ovat poimimisen jälkeen kuivattu luonnollisella aurinkokuivausmenetelmällä, eivätkä ne sisällä lisäaineita tai muita keinotekoisia ainesosia. Maku on pirteä ja herkullisen makea, mutta samalla sitrusmaisen kirpeä.

Inca-marjat sisältävät merkittäviä pitoisuuksia C-vitamiinia ja beetakaroteenia sekä lisäksi paljon pektiiniä, fosforia, A-, B1-, B2-, B6-, ja B12-vitamiinia. Marjat ovat myös loistava proteiinin lähde. Syö sellaisenaan tai lisää mysliin, smoothien, jogurtin tai salaatin joukkoon. Suositeltu annostus on noin kourallinen päivässä.

IMG_20140126_144534
Kirjasta löytyy useita erilaisia aivan tajuttoman herkullisia reseptejä, ja se on jaoteltu useampaan eri osioon:

1. Energiapommit
2. Terveyden tähden
3. Mahtavia mehuja
4. Sähäkät sekoitukset
5. Pirteitä pirtelöitä

Sneak Peakina muutama kuvaräpsy sisällöstä.

IMG_20140126_144908
IMG_20140126_144956
IMG_20140126_145013

IMG_20140126_145035

 

IMG_20140126_145112

 

IMG_20140126_145203
Arvontaan osallistut kun kommentoit tätä blogipostausta ja kerrot oletko uusi vai vanha lukija tai kenties joku satunnainen ohimatkaaja. Jos olet uusi lukija niin bongasitko blogini täältä FitFashionista vai jostain muualta, jos niin mistä? Jos olet jo vanha tuttu lukija niin oletko kauankin lueskellut höpinöitäni ja mikä on saanut pysymään matkassa mukana? Tälläiset jutut kiinnostaa!

Muista keksiä itsellesi joku nimimerkki kommentoidessasi ja ensiarvoisen tärkeää on että jätät kommentoidessasi oman sähköpostiosoitteesi jotta saan sinut kiinni mikäli arvonnan voitto napsahtaa kohdalle.

Arvonta-aika on perjantaihin 31.01.2014 asti joten siihen asti voi tätä postausta kommentoida voiton toivossa! Julkaisen voittajan nimimerkin blogissa lauantaina 01.02.2014 : )

Muscle Fetish blogia pääset seuraamaan myös Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/musclefetish eli sinne vaan peukkua niin saat tuoreimpia juttuja ja muutakin itsellesi reaaliajassa : )  Täältä blogini oikeasta sivulaidasta voi myös painella napuskoita Instagramin, Bloglovinin ja Blogilistan käytöstä kiinnostuneille.

69 kommenttia

 1. VeeraIlona kirjoitti:

  Miehen kautta blogiin tutustuin ja ihan ensimmäisestä kirjoituksesta lähtien olen muistaakseni seuraillut :-) Taisin jopa hieman ”valittaa” miehelle kun alkuun tuntui ettei kirjoituksia tullut niin tiheästi, mutta toisaalta kävin varmaan joka päivä kattomassa että joskohan olis jo uus teksti tullut ja itsellähän ei mitään käsitystä koko bloggailusta että hyvähän se täältä on huudella.
  Mukana olen pysynyt ja myöskin pysyn, koska tekstisi/tyylisi niinsanotusti osui ja upposi ja on erilaista kuin muissa fitness-blogeissa. Harvoin tulee kyllä kommentoitua mitään.. Mutta ei muuta kun keep it going ja tsemppiä dieettiin!

 2. Juho Huttunen kirjoitti:

  Vanha lukija…

  Mukava lukea eri juttuja

 3. Sanni kirjoitti:

  Pakkotoiston foorumin kautta löysin blogisi, joka on ollut mielestäni hyvin mukaansa tempaava :) Erityisesti ruokavalioon liittyviä vinkkejä on tullut poimittua omaan käyttöön, varsinkin itselleni tuntemattomien ruoka-aineiden testailu on ollut helpompaa, kun voi ottaa blogista vähän mallia!

 4. Freya kirjoitti:

  Vielä joku aika sitten olin satunnainen lukija, mutta nyt viime aikoina (bloggerin puolella) siun blogista on tullut yksi miun niistä ”pakko käydä joka päivä tsekkaa” -blogeista <3 Nimimerkkinä oot tuttu jo kauempaa Pakkiksesta, jota on tullut lueskeltua vuosien varrella aina silloin tällöin.

  Sie kirjoitat rehellisesti ja suoraan ja ilmoitat mielipiteesi. Juuri siunlaisia bloggaajia mie eniten arvostan. En jaksa lukea sellaisia blogeja, joiden kirjoittajien elämä tuntuu menevän aina käsikirjoituksen mukaan ja kaikki on niin ihanaa ja helppoa ja auvoista. Siulta saa myös erinomaisia vinkkejä! Nimim. juuri tässä ensimmäinen Liptonin Vanilla Caramel -teekupillinen nautittuna, siun vinkistä! Ja hyvvää oli ;)

  Ja se tärkein: onnea 1-vuotiaalle Muscle Fetishille ja sen upealle kirjoittajalle, MissEvilEvelle! Jatka samaan malliin, mie ainakin pysyn matkassa mukana <3

  P.S. Tuo kirja ON hyvä, oon töissä (kirjastossa) sitä aika moneen otteeseen vilkuillut ;D

 5. Niina kirjoitti:

  Löysin sivulle sattumalta, mutta täällähän olikin mielenkiintoisia juttuja!
  Olen itse ihastunut ja innostunut eri smoothieista ja terveysjuomista joten tämä juttu kiinnosti todella.

 6. Essi Erkkilä kirjoitti:

  Toisen blogin kautta/ihan sattumalta löysin blogisi juuri kun se oli potkaistu pystyyn. Jäin koukkuun heti ja siitä asti oon lueskellut :) Kirjoitustyyli on mielenkiintoinen ja koukuttava, samoin aiheet! Tää on kyllä sammonen blogi että pakko käydä tsekkaan joka päivä oisko tullu mitään uutta… ;D

  essi.erkkila@hotmail.fi

 7. Milla kirjoitti:

  mä löysin sun blogin fitfashionin kautta loppuvuodesta ja jäin seurailemaan sun kuulumisia :-)

 8. mariem kirjoitti:

  Olen uusi lukija. Pari päivää sitten ajauduin blogiisi kahta eri reittiä, pakkotoiston blogitutkan kautta sekä fitfashionin sivuilta. Mukava optimistisen realistinen kirjoitustyyli pientä huumoria ja sarkasmia unohtamatta :) Olen suhtautunut aina melko kriittisesti ulkomaisiin superfoodeihin, mutta houkutus kokeilla tuntuu koko ajan kasvavan, tähän saakka smoothiet on pyöritelty ihan kotimaisista raaka-aineista.

  Sen verran jo koukutuin, että jatkossa täytyy käydä tsekkailemassa aina muscle fetishin uudet kuulumiset!

 9. Sohvi kirjoitti:

  Alusta asti lukenut jo iänikuisen vanhan ystävyydenkin takia:) mut myös koska teksti on hyvää!

 10. Martsa kirjoitti:

  Uusi lukija, blogi löytyi FitFashionin kautta :)

 11. krista kirjoitti:

  Löysin blogisi sattumalta ja olen lueskellut sitä aktiivisesti noin 4 kk:D olet positiivinen ja innoitat ihmisiä! Jatka samaan malliin:)

  aho.93@hotmail.com

 12. Marble kirjoitti:

  Uusi lukija superdieetin kautta, hetken aikaa ehdin lukea vanhaa blogiasi. :)

 13. Kia kirjoitti:

  Olen jonkin aikaa seuraillut satunnaisesti, mutta nyt siirtyessäsi Fitfashioniin liityin kunnolla ihka oikeaksi lukijaksi! :)

 14. Teija kirjoitti:

  No vanha lukija ja varmaan sieltä alusta asti. Ehdottomasti parhaimmistoa blogeista, joita aseuraan. Blogissa on oikeaa asiaa, käytännöllisiä vinkkejä, selkeä kirjoitustyyli ja mielestäni lukija saa kuvan, että näet tosissaan meitä varten vaivaa linkittäessä eri linkkejä vinkeiksi. Ja mahtavaa suorapuheisuutta ja mielipiteitä. Blogi on aito, kuten kirjoittajakin ;)
  Ja koska oot niin verbaalisesti lahjakas, oon saanu monet hyvät naurut ja päivän piristykset! :D

  Pidä oma tyylisi jatkossakin, se juuri tekee tästä blogista sen, että se eroaa muista vastaavista! :)

 15. Sara L kirjoitti:

  Uusi lukija Fitfashionin kautta! Tykkään tavastasi kirjottaa :) Elämänmakuista ja aitoa tekstiä.

 16. Tiina kirjoitti:

  Vanha blogi, jota mielläni seurailen. Onnea merkkipäivään :)

 17. Anni kirjoitti:

  Melko uusi Fitfashionin kautta blogiin eksynyt lukija :)

 18. Outi kirjoitti:

  Vanha lukija vaikken kovin vanha :D
  Ja onnittelut blgin vuosipäivästä <3 Meitilläkin piakkoin….

 19. Linda kirjoitti:

  Lukija, joka eksyy blogiisi kerta toisensa jälkeen. Välillä se hetkeksi unohtuu ja sitten taas palaan tänne jotakin kautta ja luenkin monen monta postausta kerralla :)

 20. johanna pakkas kirjoitti:

  Uusi lukija löysin fitfashionin listalta :Ddd

 21. Asko Veteläinen kirjoitti:

  Löysin bloglovinin kautta :) Blogin nimi herätti mielenkiinnon ja nyt pitää tutustua tarinoihisi tarkemmin. Muskelit, kun aina kiinnostaa ja lukea muidenkin treenaajien juttuja kuinka treenit kulkee :)

 22. Johanna kirjoitti:

  Moikka! Kiinnitit huomioni Pakkiksen sivuilla sekä kommentoidessasi itse erään toisen seuraamani bloggarin juttua. Blogisi on kivasti erilainen, ja siksipä seurailenkin sitä säännöllisesti. Treeni-iloa! Ja blogautuksia tietysti myös :D

 23. Tjja kirjoitti:

  Olen aika uusi lukija, säännöllisesti luen postauksiasi :) Olen bongannut alunperin sinut täältä Fitfashionista ja nauttinut jutuistasi jo useamman kuukauden ajan :)

 24. vatukka kirjoitti:

  Uusi lukija olen täällä ja tulevaisuudessakin tulen lukemaan kyllå :))

 25. Emmah kirjoitti:

  Vanha lukija, Pakkiksella jo treenipäivyriä seurannut :)

 26. Memmu H kirjoitti:

  Noin pari viikkoa oon blogiasi seurannut,löysin blogisi blogilistalta ! :)
  Mukana arvonnassa,noi marjat kuulostaa erikoisilta.

 27. Jonna kirjoitti:

  Huomasin blogisi toisen blogin kommenttien joukosta. Hyvä paikka löytää siis mukavia blogeja. Onnittelut vuoden ikäiselle blogille! :)

 28. P. kirjoitti:

  Löysin blogisi monen muun tapaan Pakkiksen kautta, ja nyt seurasin perässä sitten tänne lukemaan. Ja hyvä että blogilla sivu myös Facebookissa, niin helppo seurata päivityksiä, kun en muuten blogeja enää niin aktiivisesti seuraa.

 29. Satu kirjoitti:

  Eksyin blogiisi toisen blogin kautta varmaan parisen kuukautta sitten ja nyt tätä on tullut ahkerasti seurattua :-)
  Jatka samaan malliin :-)

 30. Heidi Jaakkola kirjoitti:

  Taisin ihan vasta viime viikolla törmätä sinun blogiisi kun etsin uusia ja mielenkiintoisia treeniblogeja :)
  Ihan Fit Fashionista selaisin, että mikäs olisi minulle mielenkiintoinen blogi.
  Heidi J

 31. Nina Niemi kirjoitti:

  Hei, uusi löytö tämä Sun blogisi, varmasti jään lukemaan! – Nina

 32. jorgens kirjoitti:

  Vanha lukija olen, blogspotilla ihan suht aikojen alusta on seurailtu! Pakkikselta aikoinaan blogisi linkin bongasin, ja tykkään erityisesti suorasanaisuudestasi, kiinnostavista aiheista ja tuommosesta jämäkästä tekemisen meiningistä! Piristävää vaihtelua kaikkien crossfit/bikini fitness/jumppapirkko -blogien keskellä :)

 33. oona tenhunen kirjoitti:

  Uusi lukija olen ja löysin blogisi fitfashionista.

 34. Marika T. kirjoitti:

  Muutaman kerran olen lueskellut aina kun vain uusi päivitys sattuu kohdalle ja FitFashionista kaiken ihanuuden keskeltä on tämäkin helmi bongattu! :)

 35. Veera kirjoitti:

  Uusi lukija täällä heips! Fitfashionin sivuja selailin ja sun blogi kiinnosti heti :) Annat hurjasti motivaatiota omaan treenaamiseeni, keep going girl!

 36. Titiuu kirjoitti:

  Hei! Olen ihka uusi lukija ja löysin blogisi pakkiksen foorumilta. Olen jonkin aikaa etsiskellyt uusia blogeja luettavaksi ja sinun näyttää oikein varteenotettavalta seurattavalta. Pistämpä siis sivun muistiin ja palaan uudemman kerran :)

 37. Daiina kirjoitti:

  Even hyviä sepustuksia tullut luettua Pakkikselta ja ircissä tietenkin. :)

 38. Mari-Liis A kirjoitti:

  Niinkin hassua, että törmäsin tähän blogiisi aivan tälläsekunnilla, kun olit kommentoinut Hikikinkun juomapostausta :D Ja sulla oli linkki siinä kommenttisi perässä. Ehdottomasti tulen lukemaan jatkossakin, erittäin mielenkiintoista! Meenkin tästä kelaamaan blogia taaksepäin :)

  nagareru@hotmail.com

 39. Lucita kirjoitti:

  Olen satunnainen matkaaja. Fitfashionin kautta löysin tänne. Säännöllisin väliajoin klikkaan itseni FitFashionin etusivulle, koska seuraan useampaa sen alta löytyvää blogia :)

 40. Anniina kirjoitti:

  Olen uusi lukija. Selailin aikani kuluksi Fitfashion uusia blogeja läpi. Kirjoitusiloa!:)

  anniina2000 at yahoo.com

 41. Elina kirjoitti:

  Uusi lukija olen ja löysin tänne sattumalta etsiessäni salitreeniin ja ruokavalioon liittyviä blogeja. Monipuolisia ja mielenkiintoisia juttuja, joita tulen lukemaan jatkossakin. :)

 42. mjohanna kirjoitti:

  Minä oon vanha lukija, eksyin blogiisi aika heti sen perustettuasi, todennäköisesti jonkun toisen blogin kautta. Sun tekstis on rehtiä ja asiat kerrotaan turhia kaunistelematta. Kiva blogi seurata, kun vaikutat olevan mielenkiintoinen persoona.;)

 43. Sannu kirjoitti:

  Vanha lukija. Jonkun blogihaun kautta kai aikoinaan tämän löysin. Tykkään sun tyylistä kirjoittaa ja mielenkiinnon kohteet samat :)

 44. May kirjoitti:

  Melko uusi lukija olen, olit kommentoinu johonkin blogiin ja siitä klikkasin Bloggerin profiiliin ja heti ensimmäinen postaus ”nälästä” kolahti :) synttärionnea!

 45. Miru kirjoitti:

  Aloin lukemaan blogiasi ehkä noin puoli vuotta sitten ja sillä tiellä ollaan. En muista miten löysin tän mutta veikkaan että jonkun toisen blogin kautta. Sulla on kiva kirjoitustyyli ja kiinnostavat jutut, jatka samalla tavalla!

 46. Iiris kirjoitti:

  Fitfashionista bongasin sut, oikeastaan fitfashionin blogit on muutenkin mulle tullu lukulistalle vasta viime syksynä. Sun juttuja on kiva lukea, oot pirtsakka persoona ja tsemppii kovasti tuleviin treeneihin! Superfoodit on mun uus innostukseni, ja siks haluan osallistua tähän arvontaan ;)

  ii.kuu@hotmail.com

 47. jossu kirjoitti:

  Uusi lukija olen, oli blogiasi suositeltu jollakin nettipalstalla ja hurahdin! (:

 48. Sarkkuli kirjoitti:

  Uusi lukija oon, bongasin blogisi Fitfashionilta ja seuraamaan jäin :)

 49. mallu kirjoitti:

  Jonkun toisen blogin kautta tänne pääädyin, ja jäin seuraamaan :)

 50. Teekku kirjoitti:

  Suht uusi lukija, pari kuukautta suunnilleen nyt seurannut ja Fitfashionin kautta löysin :)

 51. Smy kirjoitti:

  No vanhoja ollaan, ihan joka foorumilla :D

 52. neko kirjoitti:

  Uusi lukija. Blogihaussa tuli vastaan ja vaikuttaa mielenkiintoiselta, alankin seuraamaan vakituisesti :)

 53. Onnetar kirjoitti:

  Mahtava arvonta! Satunnainen ohikulkija olen. Blogi löytyi kosmetiikka postausten ansiosta. :)

 54. Heli Karita kirjoitti:

  Uusi lukija olen! Löysin tänne kun lueskelin toisen fitfashionissa olevan blogin kommentteja :-) olit kommentoinut sinne ja laittanut perään blogisi osoitteen. Onneksi, sillä aika varmasti jään seurailemaan tätä useamminkin :-)

 55. Sintti kirjoitti:

  Uusi lukija olen, tai nyt jo muutaman viikon vanha:) Löysin blogiisi fitfashionin kautta ja seuraillut siitä lähtien ahkerasti. Mahtava blogi, jatka samaan malliin!

 56. henski kirjoitti:

  Moi! Sinun blogissa olen uusi lukija, mutta täällä Fitfashionin sivuilla olen pyörinyt jo jonkin aikaa lukemassa muiden treeniblogeja.

 57. Ässä kirjoitti:

  Startlivinyourbestlife – blogin kautta tänne eksyin! Satunnainen kulkija siis, ainakin tällä hetkellä :) Vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta tämäkin!

 58. Satu kirjoitti:

  Vanha lukija, tunnettu vuosienvuosien ajan :) kirjoitustyyli on vähintään yhtä viihdyttävää kuin ulosanti naamatusten, eihän sitä voi olla lukematta :)

 59. myy kirjoitti:

  Heippa!

  Eksyin sun blogiin joku puol vuotta sitten muistaakseni jonkin toisen blogin kommenttiosiosta. Ja onneksi eksyin;) siitä lähtien on sun blogia tullu seurattua! Itse tykkään eniten sun tyylistä ottaa kantaa asioihin suorasukaisella tyylillä, ja siitä että vaikka tää on treeniblogi, ei kaikki postaukset käsittele pelkkää treeniä ja fitnessiä:) tai siis ettei elämä oo pelkkää fitnessiä. Itse aloitin salitreenin vuosi sitten, jota ennen ehin noin kymmenen vuotta juosta jumpissa välillä kolmekin tuntia päivässä, (okei, tämä oli kausittaista kun halusin oikeen timmiin kuntoon ja lisää lihasta!!) kituuttaa pienillä kaloreilla ja ihmetellä sitten, miksi ei tapahdu mitään!!! Ja osaksi ainakin mulla tapahtui jotain kun aloin lukemaan fitnesblogeja, ja tajusin että kyllä teen jotain todella väärin. Siitäpä sitten viime syksynä palkkasin pt:n joka vielä laitto asioita kuntoon. Nyt kasvateltu massaa ja ihmetten kun mua ei ees ahista tämä painon nousu (7kg) kun ihan oikeesti mulla on nyt lihasta!!,. Ja tän rasvanhan saa kyl tarpeen mukaan pois ( jos ennen kesää)

  Kiitokset siis blogista, jatka samaan malliin!!
  Ai niin olisi kivajjos kertoisit jotain väliaikatietoja miten dieetti on edenny, vai oliko tarkotuksena vetää dieetti loppuun ja summaa tulokset vasta sitten?

 60. Laura kirjoitti:

  Uusi lukija! :) Jonkun toisen kommenttiosion kautta taisin päätyä ytänne.

 61. tanja kirjoitti:

  Alusta saakka vaihtelevasti seurannut blogia mutta sitäkin innokkaammin aina kun sinne saakka pääsen.
  Niin onnellinen olen siitä mitä olet saavuttannut <3

 62. Elde kirjoitti:

  Vanha lukija ja en muista mistä kautta olisin löytänyt, olisiko mahdollisesti pakkotoiston sivujen kautta? :)

  Tykkään paljon suorasta puheestasi, kirjoitat asioista rohkeasti niiden oikeilla nimillä ja ronskimmalla tyylillä mitä normaalisti on tottunut lukemaan. Toivon, että blogillesi tulee vielä paljon vuosia lisää! :)

 63. Satu H. kirjoitti:

  Uusi lukija, löysin blogin täältä FitFashionista :)

 64. Siiri kirjoitti:

  Joku oli tykännyt blogisi fb-sivusta ja tämä tieto hypähti uutisvirtaani joskus marras/joulukuussa. Lueskelin vähän sieltä täältä ja juttusi olivat hyviä, niin bloglovinissa laitoin blogisi seurantaan. Nyt pitää muistaa päivittää tämä fitfasionin osoite!

 65. Maddox kirjoitti:

  Mä olen tainnut roikkua matkassa varmaan blogin alkuajoista lähtien, mutta mikäpä tässä roikkuessa, kun sulla pysyy sana hyvin hallussa ja kieli on aina teräväksi hiottuna. Olisinkohan ekan kerran eksynyt tänne jonkun sun henkilökohtaisen pikku mainoksen perusteella, Facebookin kautta ehkä? Vaikea muistaa, kun siitä lienee jo melko tarkalleen vuosi aikaa.

 66. Maikki kirjoitti:

  Olen melko uusi lukija. Muutaman kerran olen vieraillut blogissa ja aion jatkossakin seurata aina välillä-

 67. Marianne kirjoitti:

  Olen seuraillut jo pitkään tätä blogia ja sitä ennen sinun kirjoittelua Pakkiksella :) Ja aion seurata jatkossakin. Tykkään tyylistä ja asenteesta!

 68. rasvis kirjoitti:

  Irkistä sain kuulla. Olen lukenut suunnilleen alusta asti.

 69. laura kirjoitti:

  Uusi lukija olen ja fitfashionista tänne löysin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *