Hae
Queen of Eve

Ruokakrapula. Yärgh.

Huh huh. Ihan hullua. On tää syöminen kovaa hommaa. Sitä kuvittelisi että entisenä (ja osittain nykyisenäkin) ahmattina syöminen olisi kivaa ja helppoa, vaan eipäs olekaan. SiinäKIN voi olla huono, ihan niin kuin diettaamisessakin. Hyvä minä!

Sunnuntaina vietin sitä aiemmin mainostamaani tankkauspäivää, ja voi morjens. Kyllä oli hommaa ja en mä niin suursyömäri olekaan kuin mitä olen kuvitellut, tai sitten se johtuu siitä että piti syödä paljon juttuja mistä en niin välitä. Pizzat, pasteijat, jumbojuustonaksit ja muut karkkimätöt olisivat uponneet helposti vaikka kuinka monen tuhannen kalorin edestä, mutta laitetaanpas jotain ”normaalia ruokaa” paljon niin ei ollutkaan ihan iisi homma.

Päivä tuntui yhdeltä syömiseltä ja kun toisen aterian lopetti niin seuraavaa oli melkein aloiteltava. Ällötti niin paljon olla koko ajan todella täydessä olossa että ihan rehellisesti jouduin jättämään osan syömättä. Kun ei pystynyt niin ei pystynyt. Kaikki kunnia niille ihmisille ketkä lihaskasvua maksimoidakseen jaksavat bulkata suurella määrällä puhdasta ravintoa, siinä on määrällisesti niin hitosti päivän aikana syötävää ettei sitä heikommat kestä.

Vaaleaa höttöleipää, sitä tuli syötyä ihan kyllästymiseen asti. Leipää, leipää, ja vielä vähän lisää leipää. Kas kun ei ollut pullaakin vielä.

IMG_20140126_171129
Riisikakut sentään oli ihan makoisia, kun muutaman Sourcreme&Onion mausteisen heitin huiviini. Ne ei petä koskaan, mutta eivät kyllä tällä kertaa tuottaneet minkäänlaista nautintoa kun ei ollut pätkääkään nälkä. Muutenkin niiden päälle haluaisin ennemmin jotain kivoja levitteitä ja kasan kurkkua, Valion Paprika-Chili levite on ehdoton suosikkini, vaan nytpä mentiin ihan ilman sellaisia luksuksia ja paljaaltaan vaan.

IMG_20140126_171312
Paahdettuna tuo vaalea leipähöttö oli kyllä ihan ok, mutta aikansa kun sitäkin pupeltaa niin kyllä sekin alkaa tulemaan korvista ulos. Leivänpaahdin oli joka tapauksessa yksi joulun parhaista lahjoista (kiitos Hugge <3), mutta enimmäkseen mä sillä ruisleipää paahdan. Sillä saa kivasti normileivän hieman kuivettuneenakin maistumaan hyvälle ja tuoreelle, ja mikäs sen lämpöisen leivän voittaisi, paitsi vastaleivottu tuore sämpylä tietenkin :P

IMG_20140126_171413
Yllättäen sitä leipää olisi pitänyt vedellä välipalan ohella myös ruoan kanssa, mutta sitten tuli stoppi vastaan. Juustoraastetta olisi kaivannut ruoka-annoksenikin, mutta mennään nyt niillä mitä on suositeltu, ainakin niin pitkälle kuin mahdollista. Pastaa kauhea kasa, vähärasvaista jauhelihaa ja pastakastiketta päälle. Ei lisättyä suolaa ruokaan, joten sitä olisin kyllä jäänyt hieman kaipaamaan. Pikkuisen jäi mauttomaksi mutta eipä mitään, ei ainakaan jäänyt nälkä.

IMG_20140126_141530

IMG_20140126_142246
Bolognesekastike oli ihan maittavaa, ja hieman tomaattiakin pääsi joukkoon mukaan. Nuo Tommies merkin Pelletomaatit on muuten mun ehdottomia suosikkeja. Niitä voisi syödä purkillisen ihan muuten vaan, ja on joskus tullut syötyäkin! Makeita ja pieniä, sopii ihan sellaisenaan tai sitten aterian oheen kasviksina. Meiksi tykkää.

IMG_20140126_142952

IMG_20140126_142637
Tästä päivästä pidin kaikki aidot omat herkkuni poissa. Päätin että syön sellaisia juttuja mistä en oikein edes erityisemmin välitä. Eipä jää sitten ainakaan levy päälle ja himot niihin lempimättöihin päälle.

FASTin proteiinisnackseja päätin sipsihirmuna kokeilla ensimmäistä kertaa, ja niistä olenkin kuullut paljon mielipiteitä niin puolesta kuin vastaan. Jotkut diggaa tosi paljon ja sanovat että pärjää loistavasti myös tavallisille sipseille, ja osa sitten taas jättää moiset ennemmin syömättä kokonaan ja syö vain sitten kun on mahis syödä ihan tavallisia snackseja.

Mun ensifiilis oli että jahas, grillimausteista styroksia, enkä kovin montaa viitsinyt putkeen syödä. Hieman petyinkin, mutta hetken kuluttua alkoivat ihan hyvin uppoamaan. Sanoisin että nämä on ihan ok, ja paremman puutteessa kyllä menee. Mauste oli ainakin hyvä, mutta eihän näitä tietysti mihinkään perinteiseen grillisipsiin voi verrata mitenkään. Pussi oli pieni ja aivan hiton kallis, lähemmäs 4e/100g, mutta kyllä mä voin jatkossakin joskus ostaa, jos näistä sitten saisi ainakin paremman omatunnon ja tulisi syötyä vähemmän.

IMG_20140126_180938
Elovenan välipalakeksit on tosi hyviä, keksejä en syö ikinä mutta nyt söin yhden. Hyvää oli. Tykkäsin. En pidä tuota minään erityisenä herkutteluna, ja jos on ihan normaalilla terveellisellä ruokavaliolla eikä kummemmin diettaile tai laske hullun tarkasti kaikkia ravintojakaumia millin tarkkuudella niin kyllä tuollaisen varmasti mielellään syö vaikka ihan kerran päivässä.

Bodareiden ja fitnessmimmien suurinta herkkuahan on tunnetusti Nutella, ja mä päätin sitten kokeilla jotain korvaavaa tuotetta ihan mielenkiinnosta. Tarkoitus oli jenkkityyliin voidella paahtoleipä sillä tai sitten HC-punttiheebon tyyliin vedellä sitä riisikakun päällä, mutta ei. Ei sittenkään. Lusikalla otin pari kertaa suoraan purkista ja voi jumalauta että on makeaa tököttiä. Ihmettelen miten hemmetissä jengi vetää tuommoisia levitteitä leivän päällä ihan päivittäin jossain rapakon takana. YÄK.

Karkkien sijaan huijasin itseäni FASTin herkkupatukalla. En tykkää erityisemmin appelsiinisuklaasta joten tämäkin oli taktinen veto. Ei liian herkkua mulle, mutta jotain hyvää sentis.

IMG_20140126_181121
Monilla päivän odotetuin tankkaussafka oli varmasti vaniljajäätelö ja mansikkahillo. Ei mulla vaan. Joo, olen just sellainen outo tyyppi kelle ei oikein jäätelö maistu, ja jo aiemmin olenkin maininnut että on tässä mennyt jossain välissä 10 vuotta kokonaan ilman jäätelöä. Ei vaan nappaa niin ei nappaa. Viime kesänä tuli parit irtojätskit vedettyä (vai oliko se vain kerran), ja paristi olen syönyt Ainon maitosuklaata kun se on Hugen suosikki. Itse tykkään oikeastaan vain Ingman Creamyn Mudcakesta joka onkin niin överisuklainen ja täynnä mutakakun paloja ettei edes ole ihan perinteisen jäätelön oloinen. Mutta joo, normaalisti elän siis ilman jäätelöä ja oikein onnellisesti.

IMG_20140126_230317

Mansikkahilloa on ruiskittu päälle, tulee ihan Polka-karkit tai Mariannet mieleen, mutta rumahan tuo annos on. En tykkää. En tykännyt maustakaan, että ei sen puoleen. Puolet upposi, ja ainoa missä tuo jäätelö oli yhtään hyvää oli Hugelle tekemäni annos.

IMG_20140126_230738
Eikös ole hienosti kieputettu lusikallinen maitosuklaalevitettä? Sillä tuli jäätelöstä ihan Ainon maitosuklaan makuista ja 100% herkullisempaakin, olisin mieluummin syönyt sen ihan tuollaisenaan… Herkkuperse mikä herkkuperse.

IMG_20140126_230826
Nyt sitten takaisin normaaliin arkeen ja eipä paljoa yllättänyt ettei aamulla ollut nälkä. Sen se teettää kun ahtaa kaikkea mahdollista hiilarimössöä naamaansa koko edellisen päivän. Mulla on ihan selkeä ruokakrapula!

Seuraava tankkaus lienee taas 3-4vko kuluttua, enkä ainakaan toistaiseksi odota sitä mitenkään innolla. Tietty dieetin edetessä voi mielialat muuttua, koska kyllähän se nälkä alkaa varmaan kyrsimään jossain vaiheessa.

10 kommenttia

 1. KaDa kirjoitti:

  Hyi kauhia tuota valkosta leipää!! Oksettaa ajatuksin, että sitä pitäs vetää tolleen huvinpäiten kasoittain naamaan..se on sellanen tyhjä arpa. Sourcream onion riisikakut? En oo kuullukaan sellasista…omnom! Varmaan hyviä! Mutta en ihmettele ruoka darraa……. :D

  Koskahan ite sais luvan kanssa vetää ees jotain..vaikka nutellaa (oon muuten just sellanen jenkkityylinen sokeriholisti, että menis heittämällä puoli purkkia AINAKIN suoraa lusikalla naamaan) ja tota tylsää vaniljajätskiä! Voi ei! Kaipaan niin jotain sokeria! :D Vaikka onneks niiden maku on painunu jo niin unholaan, että luulen jo tykkääväni muutamasta prode patukasta yhtä paljon, kuin esim. snickersistä tai jappista. -.-

  Oon miettiny kans noita proteini snackseja, että onko ne mistään kotosin? Entisellä kotisalilla niitä oli myynnissä ja kk kuluttua ne oli alennettuun hintaan niin tuli vähä sellanen fiilis, että meniköhän ne ollenkaan kaupaksi lopulta. Niitä tais olla makuvaihtoehtojakin useampia?

  Tsemppiä darrasta toipumiseen. Onneks tosta darrasta ei pitäis tässä vaiheessa olla ainakaan huono omatunto. :)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Mä RRRRRakastan vaaleaa leipää, etenkin juustosämpylöitä ja patonkia (ja etenkin Picnicin juustopatonkia, om nom nom…), mutta tuolleen yhtäkkiä hirveät määrät vaaleeta leipää ja kun ei saa voita ja juustoa kasata kunnolla päälle niin ei se ole niin hyvää. Alkoi siis tökkimään. Riisikakut oli ihan Ääs-Marketista jotain Rainbown halpis. Tosi hyviä. Normaalisti mun suosikit on ne juustonmakuiset Friggs merkin riisikakut, niihin sitä paprikachili-levitettä ja kurkkua päälle, om nom nom.

   Toi maitosuklaalevite oli sinänsä ihan hyvää, että kyllä mä sen mausta pidän. Se vaan on niin tajuttoman makeaa etten voi sitä oikein syödä, muuta kuin teelusikalla maistaa ja that’s it. Oikein kuvottaa ajatuskin että söis sitä mönjää paljon kerralla :D

   Ja kyllä noita proteiinisnackseja kannattaa kokeilla, niitähän on vielä paprika, bbq ja sourcreme&onion, joten luulisi että joku kelpaa. Minusta toi BBQ maustettu snacks oli hyvä siltä BBQ-maultaan, että se oli ihan onnistunut. Sipsien koostumus ja koko oli vaan outo, pieniä ja kovia, ja aika pahvisia tavallaan :D Mut kyllä mä noita voin uusiksikin ostaa, ja etenkin jos on joku tommonen tarjous! Toi 4e/pussi ei oikein houkuttele ostamaan enempää, mutta jollain 2-3e voisin jo harkita uutta tutustumista.

 2. Teija kirjoitti:

  Oiiiii, toi jäätelöannos!!!!! Eipä oo jäätelöä tehny aikoihin mieli, mutta nyt alko tekee ihan hirrweeesti mieli vaniljajäätelöä! :)

 3. VeeraIlona kirjoitti:

  Urgh! Ostettiin noita Fastin snackseja, oli tarjous että 5e 2 pussia Prismassa.. Mausteet oli joo kohallaan, mutta ihan pahvilta maistui. Mul on nyt kaks avattua pussia, BBQ ja SourCream & Onion.. Ehkä mä jonkun dipin kanssa saan ne alas :D
  Pakko kertoa, olin perjantaina laivalla duuniporukan kanssa ja syystä jos toisestakin en alkoholiin koskenut, muut osti monta lavaa siideriä niin mä ostin 3kpl niitä isoja Tobleroneja (oli uusii makuja tullut ja 3kpl sai kahen hinnalla :D). Miehelle sanoin että JOO, kuule nää riittää mulle ainakin pariks kuukaudeks, joopajoo.. Kevyesti viikonlopun aikana tullut syötyä kahesta Tobleronesta jo ~puolet. Herkkuperse mikä herkkuperse!

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Sitte ku on tarpeeksi suolaisen mätön himo niin ihan salee syö noi ahmien. Onhan niillä vielä se Paprikakin! Mä kyllä tosiaan tosta BBQ tykkäsin mut koostumus outo, kova, pieni ja pahvinen :D

   Tobleronen syöminen kuulostaa aika tutulle meiningille. Mä oon joskus syöny illassa sen ison yksinään. Yäk :D

 4. minggis kirjoitti:

  Hah hah, mulla tuntuu kans usein että voi vi**u miten paljon mun pitää syödä :DD Mun elämä on suunnilleen pelkkää syömistä, reenaamista ja nukkumista, mutta siitä sitten hyötyykin :D

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Joo toi on kyllä rankkaa toi syöminen. Ei siinä muuten mitään mutta jos plussakaloreita haetaan puhtaasta bodysafkasta niin sitä tosiaan saa olla syömässä koko ajan, eikä oo pelkoakaan että olis nälkä missään välissä.

 5. Eveliina kirjoitti:

  Ensimmäinen tankkauspäivä kolkuttaa ovela ja suoraan sanottuna kauhistuttaa. Riisipuuroa, vaaleeta leipää, pannukakkua, leipää, leipää, leipää… Urgh. Mulla turpoaa vaaleasta viljasta vatsa aivan raskausmahan näköiseksi. Saa nähdä, monta päivää menee, että turvotus kaikkoaa. :D http://fitever.blogspot.fi

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Kyllä sitä pari päivää on ollut normaalia turvonneempi olo, mutta nyt tuntuisi normalisoituvan. Varmaan aika yksilöllistä, mutta ihan hyvin se lähtee kun ei lisää hulluna suolaa niihin ruokiin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *