Hae
Queen of Eve

Sit mä heräsin ja päästin kissan ulos

Tiistaina noin kuuden maissa kotiin rantautuessani sängyssä odotti uninen mies. Oli perinteisien päiväunien aika, ja itsekin väsyneenä kömmin viltin alle nauttimaan pienestä lepotuokiosta. Villasukat jalkaan ja tyyny kainaloon, kyllä oli mukava olla ja levätä hetkinen. Kun heräsin olin intoa ja energiaa täynnä. Jes! Hyvin ladatut akut. Pesin suunnittelemani kaksi koneellista pyykkiä, imuroin makuuhuoneen ja vaihdettiin Hugen kanssa lakanat. Ainoa mikä mua ihmetytti oli se että miksi lakananvaihtoa varten oli sängynpääty irroitettu? Outoa.

Yhtäkkiä havahdun kun Hugge on kumartuneena makkarissa mun yläpuolelle ja kuiskaa kellon olevan yli 23 illalla ja hän on menossa saunaan. Mitä helvettiä???!!!??? Kyllä ärsytti kun en siis ollutkaan herännyt vaan näin vain unta siitä että heräsin, ja kaikki suunnittelemani touhut oli sitten tekemättä. ARGH!

Olen periaatteessa sitä mieltä että kyllä kroppa tietää mitä se tarvitsee, ja jos nukuttaa niin pitää nukkua koska lepo on todella tärkeää elimistölle, mutta… Ei helvata. Voitte varmasti kuvitella millainen on nälkätila kun nukkuu sellaiset kevyehköt viiden tunnin päiväunet, ja edellisestä syömisestä oli jo nokosille käydessä useampi tunti aikaa. Ihan hirveä kurniminen vatsassa.  Siitä kiireellä iltapesulle ja suihkuun, nopeasti jotain hiukopalaa nassuun ja äkkiä kunnon pompulla takaisin petiin, tabletti kainalossa tietenkin! Mun illat kruunaa usein se kun katson Welhon Matka TV:stä tabletilla jakson sarjasta Rillit Huurussa, eli The Big Bang Theory. Mä niin rakastan sitä nörttihuumoria. Ja pakko myöntää että I <3 SHELDON!

Kirjoitin tuossa joku tovi sitten siitä että dieetillä tuppaa ruoalla palkitseminen vaihtumaan shoppailuun, ja ihan järkevään sellaiseen, eli esim. urheiluvaatteiden tai välineiden hankintaan. Tuossa toissasunnuntaina teinkin jälleen tilauksen Sports Directin  nettikaupassa  ja nyt ne sitten tuli! Itseasiassa, nehän oli siitä sunnuntaisesta tilauksesta saapuneet Suomeen ja työpaikkani aulapalveluun DHL:n toimittamana JO samaisena torstaina eli 4 päivän kuluttua, mutta joku oli unohtanut laittaa mulle ilmoitusta että tulepas täältä kuittaamaan pakettisi. Keskiviikkona sitten aloin jo ahdistumaan ja kävin netistä seuraamassa paketin kulkua ja ihmettelin että mitäs hittoa, tämähän on kuitattu vastaanotetuksi jo viikko sitten! Onneksi pelästyin turhaan ja kaikki mun tilaamat jutut tuli perille just niin kuin pitikin.

Kaikista tärkeimmät ja odotetuimmat paketissa olivat AVIAn treenikengät, ja tietty mä tilasin niitä kahdessa eri värissä kun en osannut päättää… Rehellisesti sanottuna olisin voinut ostaa vaikka jokaisessa värissä, mutta nää nyt miellytti mua ehdottomasti eniten! Hyvin istuu, ja mikä ihaninta, niin nuo ovat todella kevyet! Tuntuu kuin ei olisi kenkiä jaloissa ollenkaan : )

IMG_20140130_135523

IMG_20140130_135553

IMG_20140130_135618
Nää lohenpunaiset / neonloistavat Aviat oli IHAN MUST! Viimeiseen kuvaan muutin vähän värisävyä ihan siksi koska mun mielestä ne on kirkkaassa valossa just sen väriset, mutta luonnonvalossa kahden ensimmäisen kuvan kaltaiset. Suloiset eikö?

IMG_20140130_135748

IMG_20140130_135818

IMG_20140130_135852
Yhteistyökumppanini Ruohonjuuri lahjoitti mulle taas ihania tuotteita jotka kävin viime viikolla hakemassa Hakaniemen Ruohonjuuren myymälästä. Siellä mua odotti kassillinen CoCoVin erilaisia juttuja, innolla odotan että pääsen testaamaan koska CoCoVi on mulle tuotemerkkinä itseasiassa täysin vieras, tai en ainakaan muista että olisin koskaan heidän juttujaan maistellut.

Marjaisia juttuja, Smoothie Mixiä, marjoja muutenkin, pähkinöitä ja välipalapatukkaa on siis jos jonkinlaista. Mielenkiinnolla odotan myös tuota kookossokeria, ehkä se voisi toimia erityisen hyvin banaanipannareiden kanssa, vai mitä luulette? Onko kellekään mitkään näistä tuotteista tuttuja entuudestaan? Mä aion niitä kohta vähän maistella, menee CoCoVi-neitsyys että heilahtaa ; )

IMG_20140130_134922

IMG_20140130_135001

IMG_20140130_135048
Ja hei muistakaa että huomenna perjantaina on viimeinen päivä osallistua arvontaan! Blogin 1-vuotis synttärien kunniaksi pari postia alempana löytyy arvonta lukijoille, eli sinne vaan nimimerkkiä, sähköpostiosoitetta ja vastaus kysymykseen niin voi olla että Smoothiet ja mehut -kirja sekä pari pussia Goji-, sekä Incamarjoja on just sun! : )

14 kommenttia

 1. Outi kirjoitti:

  Heip!
  Ihanat treenipopot! Millaista hintaluokkaa mahtavat olla?
  Tuo cocovin marjaisa on ihanaa ja riitoisaa, kun sitä ei paljoa tarvi laittaa. Oon sitä joskus sekoitellut mm. rahkan sekaan vähän ja toimii!

 2. Verna Viheriäkoski kirjoitti:

  Ei vitsit tää sun blogi on huippu!!(: Kiitti muuten kun vinkkasit tuosta nettikaupasta, oon itekkin nyt ihan koukussa siihen xd

  • MissEvilEve kirjoitti:

   No voi kiitos :) Ja anteeksi jo valmiiksi, tuohon tosiaan voi jäädä pahasti koukkuun! Noh, onneksi siellä on edes halpaa… Hupsista.

 3. Kaisa kirjoitti:

  Ihanat popot :) Olen itsekin katsellut SD:sta samaisia kenkiä, mutten ole uskaltanut tilata. Vastaako noiden Avia-kenkien koot hyvin SD:n koko-oppaan kokoja tai jotain suurempaa brändiä, esim. Nikea? Itselläni lenkkareiden koko kun vaihtelee välillä uk 6.5-7, niin on vielä jäänyt tilaamatta. Kaupoista kun en noita testimielessä ole löytänyt :)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Mä olen tilannut nyt useitakin kenkiä. Ihan Lonsdalen varrellisia salikenkiä, normaaleita lenkkareita ja ulkoilukenkiä, useammat ballerinat kesällä, jotain tennareita ym. Avian koko oli itselläni 7, ja EU koko taisi olla 40,5 tms. Mä käytän EU kokoina 40-41 kenkiä mallista riippuen, itselläni aika leveä lesti niin joudun ottamaan usein sen 41 ihan sivutilan takia jos on kapea malli. Kertaakaan ei ole mennyt kenkätilaukset pieleen koon takia, ja olen useita eri merkkejä tilannut, aina tuossa koossa 7. Joissain on vähän enempi tilaa varpaille, jossain vähempi, mutta ei ole koskaan olleet liian isot tai liian pienet :)

 4. Mari kirjoitti:

  Ihana ollut lukea sun tekstit :) Hienosti osaat kirjoitta. Tämä taitaa olla ihan sun juttusi ;) Mahtavaa, että sait tämän uuden paikankin missä julkaiset blogisi, onnea! Vanhoja juttuja silmäillessä löytyi jotain jotain tuttuakin ;) Toivotan sulle voimia ja tsemppiä diettiin !

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Heh, kiitos kiitos, mussa on ehkä hieman semmoista kynäniekan vikaa :) Se on mennyt tuo veljesi näemmä mainostamaan blogia sinullekin, ja varmasti jotain tuttua löytykin, muutamia kuvia teidänkin kotoa ja anoppilasta. Heh! :)

   Kiitos tsempeistä!

 5. Marjut kirjoitti:

  Mä oon jotenkin täysin sivuuttanut Sports Directin ennen kuin vilkaisin keskustelufoorumin topicia, jossa puhuttiin nettikaupoista. Eilen selasin SD:n sivuja ja tsiisus! Tiedänpähän mistä seuraavat treenikamppeet tilailen :) Kuulemani ja lukemani mukaan näyttää toimituskin toimivan hyvin.

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Kyllä vaan! Nopea toimitus, toissa viikolla tuli tosiaan neljässä päivässä, pisin on tainnut olla joskus viikonlopun pyhäpäivät mukaan kun olen vasta loppuviikosta tilannut. Tuolta on muutenkin helppo tilata vaikka ei olisi luottokorttia. Itse olen maksellut Visa Electronilla joka kerta, paitsi nyt viimeisimmässä käytin PayPalia kun senkin ominaisuuden huomasin :)

 6. Sonju kirjoitti:

  Kysyisin miten te bloggaajat saatte noita yhteistyökumppaneita? Moni fitness bloggaaja on yhteistyössä cocovin, arlan, elovenan, fitnesstukun yms kanssa. Oletko itse esimerkiksi saanut yhteistyökumppanit miten ja kauanko meni ensimmäisen yhtiestyön saamiseen?

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Moi Sonju!

   Yhteistyökumppanit saadaan varmaan aika monin eri tavoin. FitFashionissa mainostajat tarjoavat usein itse jotain kampanjoita FF bloggareille (en tiedä tarkkaan mihin valinnat perustuvat, oletan että blogin tyyliin/kiinnostavuuteen/lukijamääriin) ja FF-portaalin kautta bannereissa mainostavat isommat yritykset usein haluavat että osa bloggaajista kokeilee heidän tuotteitaan, esim. Raision Elovena-jutut, Arlan rahkat ym. mitä nyt viimeisimpänä on blogeissa näkynytkin.

   Erilaiset lisäravinnefirmat ja muut yhteistyöt voivat tarjota yhteistyötä itse, mutta väittäisin että 90% yhteistyökumppanuuksista ovat lähteneet bloggaajan omasta aktiivisuudesta. Too Big To Be Me:n Anna on ainakin kirjoitellut rehellisesti blogissaan siitä että täytyy itse olla esillä ja rohkeasti uskaltaa ehdottaa, koska harvat yhteistyökumppanit tulevat kotoa hakemaan :)

   Itselläni ensimmäiset blogiyhteistyöt tulivat Buzzadorin kautta josta kirjoittelinkin taas uusimmassa postissa, ja heidän kanssaan aloitin tekemään juttuja jo ihan blogin perustamisvaiheessa kun itse sinne rekisteröidyin. Kyseinen Buzzador palvelu on siitä hyvä, ettei tarvitse välttämättä olla bloggaaja päästäkseen testaamaan erilaisia tuotteita, tosin bloggaus ja siinä menestyminen varmasti helpottaa huomattavasti erilaisiin kampanjoihin pääsemistä.

   Itse olen muut yhteistyökumppanit saanut pääosin ottamalla itse yhteyttä, kertomalla kuka olen ja mitä teen ja mikä on ehdotukseni, ja yhteistyökumppani on sitten halunnut sponsoroida minua tuotteillaan (ja joskus järjestää jotain kilpailuja). Olen saanut yhteistyökumppaneita myös niin että yrityksen yhteyshenkilö on itse ollut yhteydessä minuun päin koska ovat törmänneet blogiini ja kokeneet että olen sellainen henkilö jonka haluavat tuotteistaan kirjoittavan ja niitä kokeilevan. Pääasiallisesti kuitenkin suurin osa yhteistöistä kaikissa blogeissa perustuu bloggaajan omaan aktiivisuuteen, poislukien FF mainostajat jotka tulevat sitten eri kautta.

   Toivottavasti tämä vastasi kysymyksiisi tarpeeksi kattavasti :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *