Hae
Queen of Eve

Arvonnan onnekkain ja auringosta unelmointia

Tänään lauantaina oli aikamoinen yllätysfiilis lähteä kotoa ulos. Ei meinannut ovi aueta ja aivan hirveät kinokset, varmaan ainakin puoli metriä! No ei ehkä todellisuudessa, mutta koska mä olin ensimmäinen talosta poistuja ja parkkipaikalle on suhteellisen ”pitkä” matka, niin lumikengät olisi olleet ihan hyödylliset. Tuo hangessa taapertaminen tuntui oikeesti jaloissa, ja auton päältä kinostunutta lunta kuoriessa tuli huhkittua pienen aamuaerobisen verran.

Mä tietty kuvittelen näyttäväni noissa Björn Borgin aurinkolaseissa ihan joltain itävaltalaiselta rikkaalta joka on menossa afterski-kaakaolle, mutta todellisuudessa noi lasit taitaa näyttää mun päässä ennemminkin Uuno Turhopurolta : D Mutta hähää, pidän silti! Nyt ollaan muodin huipulla kun on merkkiplehat päässä ja kaikkee! Kaikille niille ketkä haluaa näyttää yhtä urpoilta niin tiedoksi, Björn Borg Fun Sunglasses nimellä löytyy.

IMG_20140201_104626
Mä ihan oikeasti tykkään lumesta ja talvestakin, mutta mulle riittäis että lunta ja talvea on tyyliin joulukuu ja tammikuu, ja sitten voisikin jo kääntyä kevääksi. Mulle kelpais todella hyvin sellainen ilmasto että kesää (mieluiten kuumaa sellaista) olisi joku 8kk vuodesta. Kevättä 1kk, syksyä 1kk, ja talvea sitten ne 2kk jotta ne ketkä tykkää skimbata ja snoukata pääsee vähän revittelemään ja mä saan sitten odotella Joulupukkia korkeissa hangissa ja nietoksissa.

Pikkusen piti kuitenkin tuosta lumestakin nauttia ja kun seurasin Idan hyppelehtimistä lumihangessa niin munkin teki sitten vähän mieli. Lumienkeleitä ei viitsinyt heittäytyä tekemään, mutta tässä hieman <3 kaikille ja jos oikein pinnistää niin lumea voisi hetkellisesti kuvitella puuterinväriseksi hiekaksi siellä unelmien biitsillä. Tai sitten ei! Haha!

IMG_20140201_122735

Olen itse syntynyt elokuussa, kuumana ja aurinkoisena lauantaina ja mä niiiiin oon sellainen kesän lapsi, ja leppoisa lauantai-lapsi. Oispa siis aina kesä, ja aina lauantai! Tässä sitä kuitenkin ollaan, pitkän pimeän kauden jälkeen kohti kevättä. Kuuttimaisessa olomuodossa mutta sentään kirkastuvissa päivissä. Ja mä unelmoin lomamatkoista, ja oon ihan sitä mieltä että kyllä jonnekin reissuun olis päästävä.

Viikko löytyisi talvilomaa mutta en usko että silloin on saumaa lähteä minnekään etelän lämpöön, ja melkein se vaatisi kahta viikkoa että pääsisi oikeasti niin kauas että varmuudella sitä lämpöä olisi. Noh, jossain vaiheessa kesällä viimeistään, mulle ei mikään Suomen kesä riitä vaan haluan päästä mereen saimaannorppailemaan ja nautiskelemaan kuumasta tuulesta, porottavasta auringosta, hiekkaisista varpaista biitsillä, vesimelonista ja kaikesta ihanasta. Siihen asti pitää hakea energiaa talveen katselemalla ihania kuvia paikoista missä olis mieluummin just nyt.

Mun yksi kaveri kävi syksyllä Santorinilla ja sen ottamat matkakuvat oli ehkä ihan heittämällä hienoimpia lomakuvia mitä olen koskaan nähnyt. Itse olen ollut monilla Kreikan saarilla mutta en koskaan Santorinilla. Onko kukaan teistä käynyt Santorinilla?

Grace-Santorini-Hotel-03-2
santorini-greece-photo-3
Vähän mä mieluummin sukeltaisin just nyt tuonne uima-altaaseen ja sen jälkeen menisin nauttimaan lounasta katsellen tuollaisia näkymiä. Ilmeisesti Santorinilla ei pahemmin biitsejä ole ja muutenkin aika pieni paikka, mutta kai tuo onkin enemmän sellainen ”täällä mieli lepää” -paikka, ja käsittääkseni todella suosittu kohde pariskunnille ja kaikenlaiseen kuhertelulomaan. Ainakin häämatkoja monet tuntuu tekevän juuri tuonne!

Jos mulla olisi aikaa mielin määrin niin matkustelisin kyllä todella paljon enemmän. On niin paljon paikkoja mistä unelmoin. Haluan Thaimaahan ja Vietnamiin. Malesiaankin. Haluan Australiaan, se olis niin siistiä, ja Afrikkaan! Haluan Arabiemiraatteihin ja Egyptiin. Italiaan ja Kroatiaan. Brasiliaan, Kuubaan ja Havajille ja moniin muihin paikkoihin missä en ole koskaan ollut.
 

wallscover.in
Beautiful-Australia-micketo-24194260-1229-922
golf_hawaii-normal
Wallpaper-corcovado-brazil-1920x1080

beaches_cuba_728_508
Mä haluun lomalle!!! Onko porukalla lomia suunnitelmissa? Minne meette? Mitä voisit suositella? Mikä on sun suosikkisi? Oonko ainoa joka unelmoi matkustelusta?

Uskaltaakohan tässä edes haaveilla lomailusta kun ei just nyt oikeasti pääse yhtään minnekään, katkeroituu vaan tässä fiilistellessä, haha! Näihin kuviin ja tunnelmiin…

IMG_20140126_151411
Blogisynttäriarvonnan voittajalle lähtee Smoothiet ja mehut -kirja sekä superfoodeja Goji-, ja Inca-marjojen muodossa. Toivottavasti niistä on paljon iloa käyttäjälle, kirja on ainakin tosi huippu ja aivan ihania reseptejä täynnä! : )

the-winners-is-Cerca-con-Google
Voittajaksi kruunataan juhlallisin elkein ja torvisoiton säestämänä Nina Niemi! Älyttömän ja mielettömän paljon onnea Ninalle! Laitan sulle meiliä vielä tämän lauantain aikana voittoosi liittyen : )

6 kommenttia

 1. Wendy kirjoitti:

  Kyllä Santorinillakin rantoja on. Saaren länsipuolella on nuo huikeat maisemat mutta itäpuoli on tasaisempi. Itäpuolen lomakylissä on hieman edullisempia hotelleja kuin calderan reunalla, mutta saari tosiaan on pieni ja pääkaupunki Firaan sekä niin ikään maisemista kuuluisaan Oiaan on lyhyt matka. Suosittelen kyllä käymään Santorinilla noiden maisemien takia, vaikka muuten ei Kreikan kohteista suosikikseni noussutkaan. Siihen vaan menee aikaa että Santorinilla on riittävän lämmintä. Mullakin on krooninen matkakuume mutta mitään reissua ei ole varattuna. Viime keväänä olin Jordaniassa ja tykkäsin tosi paljon, voisin hyvin mennä uudestaankin. Ollaan muuten oltu Torbassa samassa hotellissa, tykkäsin siitäkin kovasti.

  Kiva blogi sulla, bongasin linkin jonkun muun blogin kommenteista. Pakkista en ole lukenut enää vuosiin mutta toki wannabe-bodari olen edelleen. Tsemppiä dieettiin ja treeneihin!

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Heeiiii! Ootko mun tuttu Wendy? Sama Wendy siis ketä luulen? Oon sua kaipaillutkin jos olet :) Long time no see ja silleen.

   Oiassa olikin juuri se mun kaveri miehineen, ja varasivat hotellit itse, lennot otti matkatoimiston kautta kun tuli kuulemma yllättäen halvimmaksi siten. Sanoi kyllä jälkeenpäin että kun katselivat sitten pari päivää aiemmin lentoja niin olis saanu n. 80e hintaan jopa lennot, mutta ilmeisesti olisi pitänyt lentää Ateenan kautta.

   Mä elin jotenkin luulossa että se on tosi kallioista, vuorenrinnettä vaan jne. Mut upean näköistä siellä oli, juurikin jonkun viikon varmasti viihtyisi oikein hyvin :) Ja mitä tulee Bodrumin niemimaan Torbaan niin tykkäsin siitä kovasti. Oli nätti paikka, ja siellä sentään oli kuuma kuin helvetissä :D

   • Wendy kirjoitti:

    Heh, en toki varmaksi tiedä mitä luulet mutta kyllä se taidan minä olla :) Aikanaan tuli hengailtua ”aika” paljonkin Pakkiksella ja ircissä.

 2. Outi kirjoitti:

  Ihania kuvia….
  Matkustelu on ihanaa ja oon tykästynyt myös kaupunkilomiin ihan hulluna, josko kesällä muutaman päivän kaupunkiloma johonkin…. Kaupunkilomista Praha on vienyt mun sydämen ja etelänlomista Espanja… <3 Kuitenkin haluan nähdä eripaikkoja enkä aina suunnata samaan…

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Kaupunkilomat on varmasti jees, mutta mä käyttäisin niitä vain jos on joku tosi halpa juttu tai sitten itsellään kiire ettei oikein enempää ehdi olla kuin jonkun kolme päivää. Kaupunkilomilla haluaisin käydä Barcelonassa, Milanossa/Roomassa, Pariisissa ja Lontoossa. Myös Pietari ja Moskova on jees mutta oon ollut Venäjällä monesti.

   Muutoin mä kaipaan lomaltani täydellistä irrottautumista ja haluan rantaa ja merta, pakko päästä meren aaltoihin, se on ihaninta mitä tiedän. Mutta en kyllä jaksaisi viikkoa pidempään olla paikassa joka on täysin vain ja ainoastaan rantapaikka, eikä muuta tekemistä löytyisi. Ihanteellista olisi lomailla joku pari viikkoa niin että olisi jossain rantakohteessa mistä voisi lähelle isompaan kaupunkiin mennä niin usein kuin haluaa. Esim. tuolla Bodrumin niemimaalla Torbassa oli juuri tommoinen tilanne. Relaksoivaa biitsiä ja merta, chilliä menoa, ja sitten kaupunkiin pääsi 10 minuutissa jos halusi paljon ravintoloita, kauppoja, yöelämää ym. tekemistä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *