Hae
Queen of Eve

Ovatko bloggarit itserakkaita?

Tämä bloggaaminen on tosiaan toisinaan aika minäminäminä – touhua ja niinhän sen tavallaan pitää ollakin. Kuka vaan voi väittää ihan mitä vaan, mutta onhan se nyt sanomattakin selvää että bloggaajat ovat varmasti keskivertoa huomionhakuisempia persoonia, enkä tarkoita tätä mitenkään pahalla, sillä itsekin lukeudun siihen samaan porukkaan. Itsestään ja omasta elämästään ja ajatuksistaanhan sitä pitää kirjoittaa joten loogisesti kirjoituksen aiheet ovat jossain määrin itsekeskeisiä.

Jos sitä ei olisi avoin ja voimakkaasti ulospäin suuntautunut persoona, ei varmaan olisi ihan ensimmäisenä tullut mieleen kellekään bloggarille alkaa pitämään julkista blogia mitä vaikka koko maailma voi käydä lukemassa. Siellä sitä jaetaan usein enempi tai vähempi henkilökohtaisia juttuja omasta elämästä, avataan omaa ajatusmaailmaa ja useimmat kuvaavat itseään ja kotiaan kaiken kansan nähtäväksi, rohkeimmat jopa hyvin vähissäkin vaatteissa. Aika harvalla on mahdollisuutta kuvauttaa itseään ammattilaisella, eikä kaikilla ole kotona mitään hovikuvaajaakaan saati salilla treenikaveria, joten monet räpsyistä ovat käsivaralla tai peilin kautta otettuja.

Ollaan nähty näistä varmaan kaikki versiot blogeissa ja instagramissa, ja tietty itsekin olen tehnyt noista poseista useammankin… Heh heh.

girl poses
Oli miten oli, niin joka tapauksessa kuvat itsestään kaikissa mahdollisissa muodoissaan bloggaajasta riippuen ovat varmasti kohtalaisen paljon esillä. Selfietä selfien perään niin että välillä ihan itseäänkin hirvittää ; ) Mä olen nykyisin yrittänyt panostaa enemmän kuviin kuin ennen (ruokakuviin ja muihin) koska koen sellaiset blogit mielenkiintoisimmiksi lukea missä on kuvamateriaalia, mutta itsensä kuvaaminen eestä ja takaa, kun istuu ja makaa on oman työnsä takana. Ja tietty varmaan sitä on myös ihan liian kriittinen siitä että millaista materiaalia sitä haluaa (tai ylipäätään edes voi esim. työ-, tai muun elämän takia) julkaista netissä kaikkien silmille. Eri ihmisillä voi olla erilaisia rajoitteita mm. kuvien paljastavuuden suhteen, ja se on ihan ymmärrettävää.


Lauantaina töissä ollessani päätin ottaa ”kauniin” kuvan itsestäni ja laitoinkin sen henkilökohtaisille sivuilleni Facebookiin. Sain tästä kuvasta nopeasti palautetta miespuoliselta kaveriltani ja hän heitti että mä lasken tälläisillä kuvilla markkina-arvoani, ilmeisesti pitäisi olla vaan duckfaceja ja ”tissiposeja”, if you know what I mean ; )

1008950_10152140148321668_652204861_o

Huumorillahan se tuon heitti, mutta niinpä minäkin sitten vastasin huumorilla. Markkina-arvoa kohotetaan nopeasti ottamalla uusi kuva, sellainen viehkä ja kiltti. Sellainen mikä sopii ikäiselleni ja arvoiselleni naiselle. Buahaha! Kirjoitinkin tähän kuvaan leikkisästä ettei kannata välittää pehmeydestä leukani alla, se viestii kauneuden lisäksi vain korkeasta elintasosta (heh heh, selityksiä, selityksiä).

1026135_10152140268136668_1261782066_o

Mutta niin. Takasin itsensä kuvaamisesta tähän ”itserakkauteen”. Mun mielestä bloggaaminen on sellaista positiivista itserakkautta, sellaista missä kirjoittaja kokee että omalla tarinalla voisi olla jotain annettavaa muillekin. Sosiaaliset ihmiset ovat usein itsekin uteliaita eikä bloggaaminen pyöri aina vain sen oman navan ympärillä. Niin se on mullakin. Muidenkin tekemiset ja menemiset kiinnostaa, ei vain tämä oma juttu.

Sen lisäksi että itse pidän blogia mihin avaan asioita itsestäni ja elämästäni, olen myöskin hyvin kiinnostunut monien muiden ihmisten blogeista, ja täällä FitFashionillakin luen nykyään oikeastaan kaikkien blogeja, ainakin satunnaisesti. Mua joskus harmittaa se ettei suosituimmat bloggarit (oli nyt minkä tahansa tyylin blogista tai sivustosta kyse) anna kovinkaan usein jos koskaan näkyvyyttä kellekään muulle kuin itselleen, tai jos niin korkeintaan joillekin muille suosituille blogeille. Voi toki olla niinkin etteivät suosituimmat bloggarit ehdi lukea muiden blogeja laisinkaan tai eivät lue kenenkään ei-niin-kuuluisan bloggaajan juttuja, mutta oikeasti tuolla ”piilossa” on moniakin helmiä mitä on aivan huippua seurata, syystä tai toisesta.

Epäitsekkäästi ajattelinkin nyt oman blogini ja itseni sijaan puhua joistain muista ihmisistä ja blogeista. Mitä mä luen silloin kun en tuijottele omaa napaa?

Ystäväni Idan blogi on mun mielestä kiva, enkä sano tätä siksi että ollaan ystäviä, vaan siksi että se vaan yksinkertaisesti on kiva. Se on sellainen rento ja huoleton, on asiaa punttitouhuista, fitness-hömpästä, muodista ja muustakin elämästä. Ei mitään ihmeellistä, mutta se ehkä tekeekin siitä juuri ”ihmeellistä” : )

Eräs toinen mielestäni mielenkiintoinen blogi on aito ja elämänmyönteinen, asioista niiden todellisilla nimillä puhuva Kympin Kuntoon blogi jota kirjoittaa jo ala-asteelta itselleni tuttu Teija. Mielestäni tämä blogi sopii etenkin sellaisille (varsinkin 30+ ikäisille) ketkä ovat olleet tai ovat edelleen hieman ylipainoisia ja ovat ihan tavallisia ihmisiä. On kenties perhettä ja lapsia, työ ja muutkin velvoitteet eikä elämä ole pelkkää fitnessblingiä,

Tykkään kovasti myös Outin Fitnesselämää blogista jossa energiapilleri ja fitneksessä kisannut Outi tarinoi yhtä sun toista aina niin positiivisesti ja hymy korvissa, sekä esim. Pakkotoisto.com forumilta tutuksi käyneen Rahkamuijan blogista jossa on usein aivan hulvattomia juttuja. Siis oikeesti, siellä jos missä läppä lentää ja vaikka itse vihaan pyöräilyä ja pyörät ovat aika isossa roolissa blogissa punttitouhujen ohella niin ei haittaa, ei sitten yhtään!

Itse olen lähes aina allekirjoittanut blogikommenttini oman blogini osoitteella, enkä pidä tätä mitenkään huonona tapana. Se voi kenties olla jonkun mielestä itserakasta mainostamista (ja varmasti jossain määrin onkin), mutta mä näen sen tarpeelliseksi. Itseasiassa mä toivoisin sitä kaikilta ihmisiltä jotka blogia pitävät, sillä se on yksi paras tapa bongata uusia blogeja : ) Jos ja kun kommentoitte minun blogiani niin jättäkää rohkeasti sen oman blogin url sinne loppuun jos sellainen löytyy. Mistäs mä muuten sinne osaan tulla ellei olla tuttuja jo entuudestaan! Ja hei, vaikka minä tietäisin sen blogisi osoitteen niin moni kommentteja lukeva ihminen ei tiedä. Miksei siis kertoa sitä? Jokaisen oma valintahan se on klikkaako niitä linkkejä vai ei : ) Mulla on itselläni mennyt monta hyvää blogia sivu suun koska niitä ei ole kukaan mainostanut, joten laittakaa siis reippaasti vaan tietoa kulkemaan!

blogging-insideOnko teidän mielestä itserakasta mainostaa blogiaan esim. kommenttien allekirjoituksessa kun kirjoittaa jonkun toisen sivustolle? Klikkaatteko itse niitä linkkejä jos joku on oman bloginsa linkannut?

Mun mielestä ei, ja mä klikkaan aina! : )

Haluatteko te nähdä paljon kuvia bloggareista itsestään (en nyt erittele mitä kuvia, kunhan nyt siis jotain kuvia itsestään) vai ajatteletteko että onpas itserakas kun kuvaa itseään koko ajan?

Mä haluan nähdä, ja ihan kaikenlaisia kuvia. Hienoja erikseen kuvattuja kuvia, itseotettuja peiliposeja, hassuttelukiva, treenikuvia, kauneuskuvia, siis ihan mitä vaan kukakin tykkää laittaa ja kokee tyylilleen sopivan. Jokainen oman mielensä mukaan mutta en itse ainakaan ole koskaan ajatellut että kuvia olisi liikaa. Niitä on aina kiva katsella.

Keskustelusta, kommentoinnista ja linkeistä tulikin vielä mieleeni että tänne FitFashionille on perustettu KESKUSTELU-osio joka löytyy tuosta keskeltä yläpalkin navigointipainikkeista. Siellä onkin ihan hyvin jo lähtenyt keskustelut etenemään mutta varmasti lisääkin saisi tulla, ja paljon! Itse pyrin ehtimiseni mukaan kirjoittelemaan ja kommentoimaan sinne minua kiinnostaviin aiheisiin, sen mitä tältä omalta bloggailulta ja Pakkotoisto.com -forumin hoitamiselta ehdin. Kantsii hyödyntää tota mahista, etenkin kun siellä on vielä erikseen sellainen OSTA ja MYY osiotkin olemassa : )

28 kommenttia

 1. Outi kirjoitti:

  Moiks!
  Toipa hymyn huulille tuo meitinkin blogin maininta <3 Kiitos!
  Näillänäkymin tässä piakkoin myös täällä ff:llä bloggaajana :)

  Mitä itserakkauteen tulee, niin kyllä jokaisen pitäisi itseään hieman rakastaakin, muuten sitä laiminlyö itseään ja omaa hyvinvointiaan. Tietenkin itserakkautta terveellä ja positiivisella otteella. Kaveriporukoissa en ole ikinä hakeutunut keskipisteeksi, mutta esiintymisestä olen aina tykännyt! Olen tanssinut, näytellyt ja keikkunut bikineissä lavalla ja ei se esiintyminen ole ainoa syy näihin harrastuksiin, mutta en voi väittää etteikö se harrastuksen tuomasta nautinnosta osa olisi :)

  Kyllä mä pidän blogeista, joissa on niitä kuvia bloggaajastakin, mutta eivät ne ole välttämättömiä, jokainen tyylillään. Kuitenkin joitakin kuvia tekstin seassa on mun mielestä hyvä olla.

  Musta tuo keskusteluosio oli hyvä lisä tänne. Pakkiksellakin aikoinani kirjoittelin treeniblogia ja keskusteluja selailin, se on vähän jäänyt…

  Tulipa pitkä kommentti :P Mutta laitetaan nyt sitten loppuun vielä ;)
  http://outinfitness.blogspot.fi/

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Kiva jos ilostutti! Olisin voinut useammankin blogin listata koska niitä paljon luen, mutta otin nyt muutamia esimerkkejä näistä eniten luetuimmista (jotka eivät ole, ainakaan toistaiseksi FitFashionilla). En kyllä ylläty yhtään jos kutsu on käynyt tänne portaaliin, sillä sulla on mielenkiintoista ja hyvää juttua!

   Itsekään en ole sitä mieltä että bloggaajan pitäisi kuvata juuri itseään, eivätkä kaikki hirveästi itsestään kuvia laitakaan. Mutta tosiaan tärkeää on että sentään JOTAIN kuvia on, ruoista tms. jutuista mistä kirjoittaa, sillä pelkkää tekstiä ei ole niin mielenkiintoista lukea vaikka asiasisältö olisikin hyvä : )

   Keskustelu-osiosta tykkään itsekin, on tuommoinen naisille sopiva, ja ehkä kenties etenkin nuoremmille naisille keitä voi joku Pakkiksen punttimimmi-osio pelottaa, hih!

   • Outi kirjoitti:

    Niin ja piti vielä noista omakuvista sanoa, että jos/kun niitä laittaa, pitäisi (tai pitäisi ja pitäisi…?) ne olla ns. aitoja. Kuvissa ei tarvisi yrittää olla jotain mitä ei ole, vaan oma itsensä. Musta sä voit laittaa ihan hyvin itsestäs just tuollaisen kuvan kun tuo sun eka kuvas oli, kun se on sua :) Mua ihmetyttää kun joissakin blogeissa oon huomannu kommentteja, että bloggaajan posetukset ärsyttää ja voisko olla jotain muita ilmeitä…. Edelleen jokainen tyylillään :) <3

    • MissEvilEve kirjoitti:

     Haha. Joo-o. Vai ”muita ilmeitä” om käsketty vaihtamaan joissain blogeissa :D Kukin poseeratkoon just sellaisilla ilmeillä ja sellaisissa asennoissa ja vaatetuksissa kuin haluaa. Olkoot vaikka aina duckface, kieli pitkällään tai silmät sikkurallaan jos haluaapi. Jos ei joku tykkää niin sitten kannattaa painaa vaan selaimesta seuraavaa sivua :)

 2. Kympin kuntoon kirjoitti:

  Olipa taas seikkaperäinen, Even tyylinen kirjoitus. Itse olen tainnut bloggerin puolelle kommentoida kirjoituksias juurikin blogin nimellä, koska surffaan netissä puhelimella ja se tarjoaa aina automaattisesti näköjään bloggerin kommentteihin blogin nimeä. Ainoa tosi kurja juttu on se, että monen monituista pitkääkin kommenttia muutamiin blogeihin, etenkin sun blogiis, jäi kommentoimatta kun blogger ja puhelin eivät olleet yhteistyöhaluisia.

  Niinpä oli mukava tulla tänne fit fashionin puolelle komnentoimaan kirjoitustas kun se onnistui aivan moitteetta. :) nytkin uskallan huoletta kommentoida hintsusti pidemmän tekstin eikä tarvii miettiä, onnistuuko julkaisu vai kirjoitinko taaaaaaaaas turhaan romaanin verran tekstiä. ;)

  Olipa hei huisia kuulla ensimmäisen kerran jonkun toisen arvio siitä, kenelle blogini on suunnattu. En oo ite sitö nimittäin edes ajatellut, millaiselle kohderyhmälle kirjoitan. Mutta ajattelisin niin, että juyrikin sellaisille, jotka elämääni pystyvät samaistumaan joten kommenttisi osuu varmaan juuri oikeaan. :)

  Ja nyt kun ollaan tämän aiheen äärellä, kiitos blogini esiin nostamisesta Eve. :)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Mun mielestä blogeja on hyvä olla joka lähtöön, ja itse näkisin että juuri kuvailemani lukijakunta (mitä oikeasti suurin osa valtaväestöstä on), on niitä kaikista potentiaalisimpia lukijoita. Tavallisen kenties hieman jo ”varttuneemman” ihmisen on saletisti helpompi samaistua ihmiseen joka on jo ylittänyt parinkympin rajapyykin, ja treenaamisen ohella on muutakin asioita hoidettavana, kuten mies, lapset, perhe, omat työt ja muut. Itse tykkään lukea kaikenlaisia blogeja ja katselen fitnesshömppää ja blingblingiä, mutta toisaalta myös se tavanomaisuus ja juuri se KUNKAIKKIEIAINAMENEPUTKEEN on sitä todellisuutta, ja semmoista on kiva lukea :)

 3. Kata kirjoitti:

  Ihana kirjotus (: ajateltavaa monelle..

  http://www.millonsiitatuli.blogspot.fi

 4. Aada kirjoitti:

  Mun mielestä on pelkästään hyvä juttu allekirjoittaa kommenttinsa oman blogin osoitteella, itse asiassa löysin sun blogin sitä kautta että luin jonkin sun kommentin ja klikkasin sitä kautta sun blogiin. Mitä noihin kuviin tulee niin kyllä mun mielestä blogissa saa olla kuvia bloggaajasta itsestään, se on jopa suotavaa. Tykkään muutenkin blogeista joissa on paljon kuvia mutta tuskin jaksaisin lukea sellaista blogia jonka sisältö koostuu PELKÄSTÄÄN bloggaajan itsestään ottamista kuvista.

  • MissEvilEve kirjoitti:

   No joo, totta tuokin että jos on pelkästään omia kuvia eikä mitään muuta niin voihan se olla hieman erikoista. Vaan onko sellaista blogia olemassakaan missä olisi vain satoja selfiekuvia aiheesta riippumatta?

 5. idaelisa kirjoitti:

  Ihmettelinkin eilen mistä yhtäkkiä mun blogiin on tullut kunnon kävijäpiikki, mutta täältähän ne! Kiitos linkkaamisesta :)

  Mua itteeni ei häiritse jos kommentoidessaan jättää kommennttiin myös oman bloginsa osoitteen. Eihän sitä oo pakko klikata jos ei halua, mutta usein mä ainakin itse löydän blogeja sitä kautta. Mä klikkaan yleensä kommentoijan jättämää blogilinkkiä, jos kommentoijan nimimerkin profiilikuva on hyvä tai se kommentti on sellanen, et mielenkiinto heräs.

  Se taas ärsyttää, jos joku jättää kommentteja selkeesti vaan mainostaakseen itseensä, välillä niiden kohdalla tuntuu että niillä on joku valmis teksti minkä ne aina vaan copypastee toisten kommenttiboksiin. :D

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Hyvä pointti tuo että se ei välttämättä ole hyvä ettei oikeasti ole mitään kommentoitavaa, vaan laittaa vain jonkun pelkän mainoksen ”Mun blogia voit lukea täältä XXX” jos sellaista ei ole erikseen pyydetty. Sellaisiin en ole tainnut törmätä kuin kerran tai pari, eli suotavaa on että olisi jotain kommentoitavaa kirjoittajan tekstiin. On muuten hieman läpinäkyvää jos tulee tunne ettei koko juttua ole edes luettu vaan kommentoitu vain ja ainoastaan mainostaakseen omaa sivua. Ei ehkä ihan hyvien tapojen mukaista :)

 6. hikikinkku kirjoitti:

  Itse aikanaan tein gradun juurikin siitä aiheesta, että miten sosiaalinen media voi voimaannuttaa nuoria. On niin helppoa nähdä, että bloggaus on narsismin oire, vaikka monelle se voi olla nimenomaan se keino buustata omaa itsetuntoaan ihan huomaamattakin! En näe, että jos blogissa esittelee vain kauniita kuvia/ihania asioita olisi valheellista tai huonoa.Päinvastoin koen, että kun keskittyy niihin OMIIN hyvin puoliinsa, näkee itsensä kauniina ja keskittyy ihaniin asioihin niin pikkuhiljaa se omakin fiilis saattaa nousta ja alkaa ylipäätänsä näkemään elämänsä ihanana :D Itselle ainakin blogin aloittaminen silloin kuusi vuotta sitten oli varmasti parasta, mitä siinä tilanteessa saatoin itselleni tehdä, enkä usko, että olisin nyt näin hyvässä jamassa henkisesti ilman Ikisinkkua. Nyt Hikikinkun kanssa taas oon huomannu sen, että saan treeneistä enemmän irti ja alan nähdä itseni uudessa valossa, kun on ”pakko” olla ”fitness”-bloggaaja (vaikka en kyllä itseeni vielä mitään fitness-termiä liitäkään :D)

  Harmittaa, ettei täällä wordpressissä saa kunnon linkkilistaa lukemistaan blogeista (en ainakaan osaa). BLoggerissa kun saa aina näkymään myös seuraamiensa blogien uudet päivitykset jne. Nyt tuntuu, että tulee seurattua näitä treeniblogeja pelkästään Fitfashionin kautta, kun ne uusimmat postaukset on niin heleppo tuolta etusivulta bongata ja moni blogger-blogi on jäänyt ihan unholaan.

  Enkä itsekään näe mitään pahaa, että linkittää oman bloginsa kommentteihin. IMO bloggaamiseen pitäisi kuulua nimenomaan yhteisöllisyys ja verkostoituminen, eikä lukijoita voi ”omistaa” :D

  http://hikikinkku.fitfashion.fi

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Kiitos Hikikinkku hyvästä vastauksesta! Hienoja ajatuksia, enkä itse tullut tuota toista puolta ajatelleeksikaan, sekin on mahdollista :) Siinä olen sun kanssa samaa mieltä että ei täällä pysty tekemään (ainakaan mun tietojen mukaan) sellaista hyvää blogilistaa sivupalkkiin jota itse käytin Blogspotin puolella. Sellainen on kätevä ja muidenkin sivuilta juuri niistä tuli mentyä eteenpäin ja seikkailtua mielenkiintoisiin uusiin blogeihin.

   Yhteisöllisyys kunniaan! :)

 7. Jenna Erika kirjoitti:

  Olen lueskellut jonkin aikaa blogiasi, ja tykkään tavasta jolla kirjoitat. Juttujasi lukiessani minulle ilmestyy hymy huulille! :)

  Alla on minun päiväkirjamaiseen tapaan kirjoitettu blogi, joka kertoo reilusti alipainoisen ihmisen matkasta kohti normaalipainoa ja terveellisempää elämäntapaa kohti.
  http://liisaihmemaasta.blogspot.fi/

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Hienoa! Sitten mä olen onnistunut ainakin jossain tätä blogia kirjoitellessa :) Menenpäs katsomaan sunkin sivuja ja kommentoin sinne kun ehdin :)

 8. Rilla kirjoitti:

  Kääk!! Ihmettelin tässä, että miksiköhän sulta ei ole tullut uusia kirjoituksia… Huomasin, että olin unohtanut linkittää tän uuden blogiosoitteen Blogloviniin. Nyt olet taas listoilla :)

  Olen itse kirjoittanut kahta erilaista blogia, jotka kummatkin olivat enemmän harrastuksiini kuin varsinaisesti arkipäivän elämääni liittyviä, mutta molempien suhteen innostus lopahti vajaan vuoden kuluttua. Nostankin hattua teille kaikille, jotka jaksatte blogata säännöllisesti ja pitkään.

  Kun aloitin syksyllä projektini: ” saadaanko 45v. naiseen lihasta”, kaverini ehdotti että olisin alkanut blogata siitä. En kuitenkaan innostunut juuri tuon takia, että koen sen liian sitovana. En olisi myöskään pystynyt laittamaan yhtään kuvaa itsestäni julkisesti esiin, vaikka olen ihan normaalipainoinen ja tavallisen näköinen nainen. Ehkä kuulun jo siihen sukupolveen, ettei nämä selfiet ole ihan minun juttu ;)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Oishan niitä kuvia voinut laittaa vaikka niin ettei kasvot näy lainkaan? Sekin mahdollisuus on :) Hyvä että löysit taas tänne, kyllä mä aktiivisesti päivitän joten ei ihmekään jos alkoi ihmetyttää että mitäs mä nyt niin kauan oon ollut hiljaa :)

 9. Jonna kirjoitti:

  Haha, mä en ainakaan näe itseäni kovin itserakkaana. Bloggaaminen vaan on mun juttu, samoin kuin kuvaaminen :) se on pelkkää bonusta jos muutkin tykkää. Mä oon kans yrittänyt linkkailla löytämäni hyviä blogeja aina omaan blogiini että muutkin löytäis ne. Tänne muuten saa jotenkin tehtyä sen linkkilistan, joku ohje siitä tuli mut vaikutti aika vaikeeta enkä oo jaksanu ees yrittää.

  Mä tykkään kans jos mun blogiin kommentti allekirjoitetaan oman blogin osoitteella. Sillä tavalla oon löytänyt monta hyvää Blogia!

  Jonna1983.fitfashion.fi

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Mä en tiedä miten saa linkattua, en ainakaan itse oo keksinyt hyvää tapaa, eikä sellaista kyllä kellään muullakaan näy käytössä. Laittaisin heti jos ois joku yksinkertainen tapa kuten bloggerissa.

 10. Heidi kirjoitti:

  Olipa kivat blogivinkit, kävin heti tutustumassa :)

  Musta on myös ihanaa, että ihmiset laittavat linkin mukaan kommentteihin, sitä kautta on tullut löydettyä aika monta huippublogia!!
  Blogi ilman kuvia on tylsä. Kuka jaksaa lukea jaarituksia vain, en minä ainakaan. Vähintään yksi kuva per postaus ja mielellään enemmänkin, mutta aiheeseen liittyviä. Ja ei pelkästään blogisti eestä, takaa ja joka suunnasta, vaan kaikkea mahdollista.

  Terkuin sopivasti itserakas Heidi, joka jätti blogilinkkinsä kommenttin :D

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Oon samaa mieltä. Vähintään yksi kuva, mieluiten pari minimissään. Tekstiä on pakko elävöittää jotenkin. Sä näemmä piilotit sen blogis tonne nimimerkkiin niin että ei suoraan näy vaan pitää älytä klikata ;)

 11. Anu kirjoitti:

  No todellakin kuvat on se mikä kiinnostaa, erityisesti just ne kämäset selfiet (tai belfiet:D), ’salassa’ muilta treenaajilta napatut reenikuvat ja ylipäätään se että niissä kuvissa näkyy itse ihminen. Välillä on kieltämättä vähä kyylä olo kun niin kovin kiinnostaa toisten ihmisten ulkonäkö ja kehitys tms. En millään jaksaisi lukea blogia josta puuttuu kuvat täysin, vaikka olisi kuinka nerokasta tekstiä muuten. Toki molempia kaivataan, mutta ei välttämättä tarvitse olla mikään kielitaiturirunoilija ettenkö seuraisi.

  Ainiin se oma osoite, hehheh. Harvemmin tulee itseään näin mainostettua mutta jos kerta vaadit niin tervetuloa seurailemaan: anutreenaa.blogspot.fi

 12. Pi kirjoitti:

  Tuli vaan mieleen et Petralla ( http://lungelady.fitfashion.fi/ ) on ainakin sivupalkissa seuraamani blogit (ja blogien linkit) et kai se taitaa täälläkin onnistua? Ellen sitten ihan väärin ymmärtänyt tota harmittelua ettei niitä saa linkattua tuohon viereen niinku bloggerissa :D

  http://liikuntakarpasenpuraisu.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *