Hae
Queen of Eve

Tää juttu on ihan perseestä

DatAss29
Peppuja siellä, peppuja täällä, peppuja koko ajan mielen päällä… Alkaako ketään kyllästyttää peppupostaukset? Onko ne ihan perseestä, niin kuin kirjaimellisesti? Vai onko niin että jos positiivisuus on perseestä, niin toisaalta perse on positiivinen asia?

FitFashionissa aivan varmasti suosituin kirjoittelun aihe on pakarat, eikä se aihe missään muuallakaan ole Ö-mapissa vaan kaikkein eniten pinnalla. Pepputreenivinkkejä jaetaan useasti viikossa eri blogeissa, ja pakaroita postataan eestä, takaa, joku istuu ja joku makaa. No, niin minäkin ihailen sellaisia kuvia ja niistä tykkään, koska kyllähän isot ja pyöreät pakarat on ihan parasta, sitä ei voi kieltää! Hakeudun aika usein blogeihin joissa isoa pakaraosastoa pääsee ihailemaan kuvien muodossa, mutta noin muutoin itselläni ehkä kuitenkin menee tämä armoton peppuvillityksen tunkeminen joka tuutista hieman yli ja överiksi koska sitä vaan on ihan liikaa ja kaikkialla. Ihan joka paikassa. Blogeissa, lehdissä, internetin kuvapalveluissa ja ihan missä vaan. Siltä ei voi mitenkään välttyä.

do-your-squats
Itselläni peppupostien, ”kyykkykäskyjen” ja erilaisten ”näin-saat-pakarasi-kasvamaan” -vinkkien yliannostus johtunee ehkä siitä että sen oman pepun kasvattamiseksi ei tarvi erityisesti tehdä töitä (muuta kuin rasvamäärän pienentämiseksi). Voi olla että mun on vaan vaikea samaistua siihen ison pakaraosaston metsästykseen kun geenilotossa on sen kohdalla tullut värisuora, ja jos itsellä olisi pienet pakarat olisin kenties kiinnostuneempi aiheesta. Vaikka niitä isoja peppuja ihailenkin ja itsekin kuulun siihen isoperseisten kerhoon (iso ei aina ole sama kuin hyvä, eli ei nyt takerruta siihen) niin musta tää homma on välillä suoraan sanottuna ihan perseestä.

www.pinterest.com
Kuvan teksti kertoo että nämä pakarat on treenattu, ei saatu! Vai onkohan ihan noin? NEWSFLASH!!! Ei välttämättä. Tiedän monia ihmisiä ketkä eivät ole tehneet elämässään yhtäkään kyykkyä ja pakarat on kuin puolikkaat melonit, ja tiedän monia ketkä tekevät vaikka mitä muttei se takaosasto niin kovin kummoinen ole. Tiedän myös ihmisiä keillä on pakaraimplantit, ja rasvansiirtoakin sinne saa. Ehkä senkin takia nämä tietynlaiset postaukset ja etenkin inspiraatioksi tarkoitetut Instagram ja Tumblr -kuvat hienoine quoteineen menevät itseltäni ohi kun tiedän ettei kaikkia pyllyjä todellakaan ole kyykätty sellaisiksi, ja omakin on tullut ihan syntymälahjana.

not-sure-if-squat-ass-or-fat-ass

Tämän hetken trendinä jalustalle on nostettu pyöreät ja isot pakarat, ja niitä ei kaikki ihan niin helpolla saakkaan, vaikkakin rasvansiirto sekä pakaraimplantit ovat kenen tahansa saatavilla niiden yleistyttyä. Väitänkin että tämä peppubuumi tulee nostamaan pakaraimplantit yhdeksi yleisemmäksi plastiikkakirurgiseksi toimenpiteeksi rintaimplanttien kanssa, koska kaikki eivät jaksa tai halua yrittää saavuttaa niitä lihasta kasvattamalla, ja fakta on että genetiikka määrää tälläkin saralla jonkun verran joten kaikki eivät ehkä edes pysty.

Isoa sekä samalla kiinteää bubblebuttia voi olla todella vaikea ja jossain tapauksissa jopa mahdoton saada jos alunperin on täysin lattapyllyinen eikä rasvakaan kerry pakaroihin. Lihasta voi kasvattaa kovalla treenillä, mutta kuten ihan bodylajeissa kilpailevien kuviakin vertaamalla voi todeta: eri lihasryhmät vastaavat eri ihmisillä erilailla treeniin, eikä huipuillakaan ole kaikilla mahtavia takaosastoja, tai ainakaan niin isoja kuin moni voisi itselleen haluta. Tasan ei käy onnenlahjat siinäkään, mutta ehdottomasti kannattaa treenata ja yrittää! Lopputuloksesta huolimatta se on terveellistä ja hyväksi vartalolle sekä mielelle, joten kovasti hehkutettua kyykkyä tai muita pakaraliikkeitä saati lihaskuntoharjoittelua ylipäätään ei pidä millään tavoin väheksyä vaikka peppubuumi välillä vähän ärsyttäisikin.

large
Se positiivinen ja hyvä asia minkä peppubuumissa itse näen on se että lihasharjoittelun kuningasliikettä eli kyykkyä painotetaan nykyään entistä enemmän, ja iso osa naisista on siirtynyt raskaampiin perusliikkeisiin sen perinteisen reidenlähennys-, ja loitonnuslaitteen vitkuttamisen ohella. On myöskin hienoa että on edes yksi paikka jossa naiset eivät pelkää tulevansa liian lihaksikkaiksi. Ennen kaikilla piti olla isot tissit, ja jos ei ollut, ne kyllä sai helpostikin silikoneilla. Ehkä siksi kun kaikilla on nykyään ihan käden ulottuvilla se isorintaisuus ja kaikki voivat saada sellaiset rinnat jotka ovat pyöreät/kiinteät/suuret (mitä nyt haluaakaan) aikalailla sormia napsauttamalla, ilman henkilökohtaista efforttia ja yhdessä yössä, on siitäkin tullut peruskauraa joka ei enää ole niin tavoittelemisen arvoista. Tissit saa kuka vaan, mutta pepun hankkiminen on jo hieman vaikeampaa.

Nyt on siis menossa kuumaakin kuumempi peppubuumi kun kaikkien, siis ihan KAIKKIEN on saatava pyöreät ja isot pakarat.. Netti on pullollaan kuvia ja iskulauseita aiheeseen liittyen. SHE SQUATS BRO! DO YOU EVEN SQUAT? Nuoret tyttölapsetkin kenottavat selkä notkollaan ja polvet väärinä Instagram-kuvissa jotta pepusta saataisiin mahdollisimman pyöreän ja ison näköinen. Harvassa muuten on ne kuvat missä sivuprofiilissa seisotaan tikku suorana eikä jotenkin selkäranka vänkyrällään ja jalat ristissä pakarat kameraan päin. Miksiköhän näin? Ainakin yleinen paine sen ison pepun hankkimiseen on aikamoinen, eikä kukaan juuri mistään muusta enää puhukaan.

tumblr_mq1do9otPZ1s9sgkco1_1280

Kim Kardashiankin oli taas päässyt lehtiin. Mä olen isojen peppujen fanittaja ja mitä isompi, sen parempi, mutta onkohan menossa jo mittasuhteet pieleen? Näiden kuvien perusteella väittäisinkin että oletettavasti hänelle tehty rasvansiirto ainakaan suuremmissa määrin ei ole mikään ratkaisu pakaroiden kasvattamiseen. Tai siis on se ehkä ratkaisu, mutta ei välttämättä paras lopputulos kun reidet eivät enää istukaan lopputulokseen. Kokonaisuus ratkaisee? Vai mitä itse tykkäätte tälläisistä pakaroista jos reidet ovat noinkin ”hoikat”?

p18gg53ffr9g21sc16j89pd131t6 p18gg53ffq1pguhi014n939n1dbr5 p18gg53ffq1lre1rrb1kcjbm0sku4
Kimiä koskevan alkuperäisen jutun löydät täältä: THE VOICE – Kim Kardashianin muodokas peppu lyö ällikällä!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

37 kommenttia

 1. Hannele kirjoitti:

  Niin asia teksti! Mulla alkaa keittää jo pikkasen yli tää peppu-buumi, vaikka pyllyistä pidänkin. Mutta mä oon alkanu selkeesti jo hieman vältellä sellaisia blogeja joiden joka toinen postaus koskee peppua ja sen treenaamista, tuntuu ettei mitään muuta osa-aluetta enää edes treenata… ja vaikka isoista pyllyistä pidänkin, niin ei toi Kimin peba enää kaunis ole, suhteettoman suuri reisiin nähdän… Jos peppu on iso ja treenattu niin niin pitää olla myös reisien! :)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Peppuja on ihana katsella, mutta ei kyllä jaksa lukea miljoonaa peppupostia ja vinkkiä. Tosin, itsekin sorruin nyt peppupostaukseen, mutta en kertonut miten saa ison perseen, mä vaan kerroin kuinka perseestä ainainen jauhaminen on perseestä :D

   Hyvä etten ole yksin ajatusteni kanssa että tasapainoa hakisin tuossa Kardashianin kropassakin. Nyt on överit.

 2. mimi kirjoitti:

  Tuo Kimin alaosasto näyttää samalta, kuin kestovaippoja käyttävien vauvojen. :D Tyynynkö se on tuonne housuihinsa tunkenut?

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Hah! Hyvä vertaus! Kieltämättä näyttää täydeltä vaipalta. Semmoiselta kun lapsi on mennyt altaaseen vaipoissa ja ne on vetäisseet pari litraa vettä ja sitten roikkuvat takaa :D

   • anu kirjoitti:

    Hahhaa, mulla tuli kans toi vaippajuttu mieleen. :’D Kieltämättä aika jännää kun nykyään näkee ihan jokaisen naisen ähertämässä kyykkytangon alla, kun ennen ei tuntunut moni uskaltavan vilkaistakaan vapaisiin painoihin lihaksen pelossa.

 3. outi kirjoitti:

  Mä oon kyllä niin out aina… Siis peppuako mun ois aina pitänyt kuvailla niiden iänikuisten habaposejen sijaan :D No mä oon vähän omantienkulkija ollut aina joten olkoot, mutta ehkä mulla johtuu tosta samasta tää peppubuumittomuus kun sulla :)
  tää oli kyllä taas niin taattua tekstiä sulta, kiitos päivän nauruista! :)
  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Outi sä oot ihan pihalla. Peppua vaan! Toisaalta, niitä peppukuvia mä todellakin tykkään katsella, mutta ei aina jaksaisi lukea joka paikasta että mitä tehdä että saa ison pepun. Mä voisin sanoa että syntyä! Saada hyvät geenit! Whatevööööö! ;)

   Hyvä jos nauratti. Minä itekseni olen märehtinyt tätä jo useamman viikon ja mietin että kirjotanko ollenkaan, vaan kirjotin sittenkin. Olen tämmönen biatch ;)

   • outi kirjoitti:

    No juu, kyllä hyvä peppu aina hyvä peppu on ja ilo silmälle :) Itse olen vaan kovin kriittinen peppuni suhteen, ehkä sitten kisapepusta tulee kuvaa :D
    Hyvä että kirjoiti!

    • MissEvilEve kirjoitti:

     Kisapeppu on jo aika paljastava peppu sitten, luulen mä! Se yksi shortsikuva oli joskus hyvä, pinkeissä olit. Tykkäsin!

     • outi kirjoitti:

      Ai ja mä kun usein rajaan pebani pois selkäposekuvista :D Mä oon selkeesti liian kriittinen sen suhteen…
      Ja juu, onhan se aika paljastava, mut jos se pebakunto jo mun kriittisyyden sietäis :D

 4. LOTTA kirjoitti:

  Hahah, sä kirjotat niin hyvin! Repeilin huolella. :)

 5. Niina kirjoitti:

  Pics or didn’t happen!

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Nii ja videoo kanssa! Ei vaan. Kuvat on pelkkää plussaa, bodypeukku niille ken pyllyjään postaavat ihailtavaksi :)

 6. eveliina kirjoitti:

  Pakkohan se oli tännekin eksyä, kun oot niin aktiivisesti blogiin kommentoinut ja muidenkin blogeissa. Kirjotat kyllä mielenkiintoisesti! :) Mua tää peppubuumi lähinnä huvittaa :D Naureskeltiin Ainon kanssa joulukuun lopussa, että pitäis laittaa otsikkoon vaan peppu niin tulis lukijoita ja kirjotettiinkin molemmat puoliks läpällä tammikuun alussa pepuista ja yhtäkkiä tätä peppuilua tulikin joka tuutista :D Haha! Nyt rupee kyllä riittään tännekin vähäks aikaa kaikki peppujutut, vaikka se oman pepun kasvatus onkin työn alla.

  • MissEvilEve kirjoitti:

   No onhan se hyvä että kysyntä ja tarjonta kohtaa. Peppujuttuja pitää ollakin koska niitä kaivataan, mutta itselläni on nyt kyllä kurkkua myöten täynnä persuksia. Vähän niiku ”perseet olalla” asti :P

 7. Rahkamuija kirjoitti:

  Mä kans suhtaudun vähän epäillen välillä noihin kyykky-fitspis-kuviin, ei varmaan kaikki kuvissa esiintyvät latinomuikkelit oo nähnykään kyykkytankoo.
  Mä vihaan tota Kim Kar-olimikähyvänsä, en koskaan avaa mitään roskauutista missä se on. :D Ja mikä tota sen perää VAIVAA!?!?

  • MissEvilEve kirjoitti:

   No ei varmana ole saatukaan kaikkia kyykkäämällä, ja sehän mua ärsyttääkin kun tavallaan ”valehdellaan” siitä ja peitellään totuutta. Hyviä perseitä tulee muutenkin kuin treenaamalla, ja myös plastiikkakirurgian avulla.

   Ja Kardashianin persettä taitaa vaivata Kimin tyhmyys. Ei siinä enää oo muuta selitystä :D

 8. marissa kirjoitti:

  Mä en kestä! En oo koskaan varmaan lukenut yhtä monta kertaa sanaa peppu, perse tai mitään muutakaan siihen liittyvää Jos ei nää sanat tuu korvista ulos, niin tekstin jälkeen ainakin tulee. Hähääh ;)

  Oon ihan samaa mieltä ja näemmä monikin on kirjoitellut samasta aiheesta. On muuten kiva, että oot käynyt kommentoimassa oman blogisi linkin kanssa, niin ihmisten helpompi eksyä sun blogiisi! Hyvä asia siis mun mielestäni, kun siitä tuossa aiemmassa kirjoituksessasi kyselit.

  Mukavaa kirjoittelua sinne blogisisko ;)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Hahaha! Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Peppu, pemppu, pylly, pylpyrä, pemppara, peba, pempsa, paksi, pjärse, peräsin… nyt voiskin luetella kaikki takapuolta kuvaavat sanat :D

   Yliannostuksen päälle vielä pieni yliannostus. Ennemmin överit ku vajarit vai miten se meni :P

 9. Nina kirjoitti:

  Toi Kimin hanuri on aivan järkyttävä, kauhistelin sitä jo eilen… Miten KUKAAN voi pitää tuota hyvännäköisenä?

  Mutta asiaan… Munkin mielestä on tosi hyvä juttu, että naiset ovat heränneet kuningasliikkeisiin ja tekevät nykyään selkeästi aiempaa enemmän kyykkyä, penkkiä ja mavea. Se mikä taas ei ole hyvä juttu on se, että liian monet aloittavat nämä perseen- ja habankasvatustalkoot ilman mitään opastusta. Ne kyykkyasennot (ja mavet) mitä salilla näkee liki päivittäin riipii oikeesti vähän sydäntä…

  Yksi rasittava ”uusi” asiakasryhmä on myös nipinnapin 18-kesäiset tytöt, jotka tulevat salille pareittain tai ryhmässä, valtaavat räkit tms. ja ottavat kuvia toisistaan. Jos sarjoja tehdään, ne on pitkiä kuin nälkävuosi eikä öhinää ja puhinaa ihan kamalasti kuulu. Tuntuu siis siltä, että tää buumi on ehkä enemmänkin sitä, että on tärkeämpää näyttää kasvattavansa sitä persettä kuin oikeasti kasvattaa sitä… Oikeasti KOVAA treenaavien naisten määrä ei ainakaan mun salilla ole ihan huimasti lisääntynyt :)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Ehkä se on hyvä tosi kireissä spandexeissa, jossain kompressiobyysissa niin ei tuolleensa perät rotkota… :D Ei voi tietää mitä sen päässä liikkuu, kerrassaan omituisia ratkaisuja mielestäni. Tuossa rasvansiirrossa takapuoleen kun on se riski että perät alkaa roikkumaan ja rasvat lyllertää tuolla alhaalla. Aivan on paskavaipan näköinen suoraan sanottuna. Ihmettelen.

   Toi on paskempi homma jos sitten vaan leikitään treenaamista, niin kuin sanoit. Mä en käy missään yleisillä suosituilla saleilla missä olisi nähtävillä nuoria tyttöjä laumoittain joten en ole päässyt peppubuumia todistamaan treenaamisen tasolla. Mulle riittää tämä buumi ihan muuten vaan jo aivan tarpeeksi :D

 10. Petra kirjoitti:

  Ahahaha :D Mä en enää ees avaa blogitekstejä, joissa on otsikossa ”peppu, pylly, peba” tai mitään takalistoon viittaavaa, mutta sun jutut tietäen oli vaan ihan pakko ;) Tiesin, että on hyvää tekstiä luvassa :D

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Siksi mä en viitsinytkään kirjoittaa otsikkoon mitään ”Peppupostaus” ettei sillä ainakaan huijaisi ihmisiä lukemaan. Toki pakaroista kirjoittelin mutta en ihan varmaan siinä mielessä mitä peppubuumin vallassa olevat haluaisivat lukea, siksi se juttukin on ”ihan perseestä” ;)

 11. Anna kirjoitti:

  Hei omg, toi Kimin arse on jäätävä!! Onpahan mistä ottaa kiinni… :D mennyt todella mittasuhteet vähän kieroon.

  Näitä peppuantipatioita on ollut nyt monen muunkin blogissa ja itsekin siihen samaistun. Sitten kun näitä ”motivaatio” kuvia on vielä facebook seinä pullollaan, niin johan on. Määritteleekö ihmisarvon nykyään kannikoiden koko? Aika karrikoitua, mutta välillä vaikuttaa siltä :D

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Kysymykseesi vastaus: Kyllä määrittelee. Ennen ne oli tissit, nyt se on peppu. Kaikkien on saatava iso peppu, tavalla tai toisella. Tämmösiä ne kauneusihanteet aina on, kulkee sykleissä. Odotan seuraavaa. :)

   (Ja ei siinä, tässä buumissa ei siis ole mitään pahaa mutta piiiiiiiikkusen tunkee joka tuutista tuota pyllyjuttua) :D

 12. Sonja kirjoitti:

  Siis apua tuo Kim! Muodokkuus on hienoa mutta toi on kyllä aivan kamala…

  http://www.sonjakorpela.fitfashion.fi

 13. Janna kirjoitti:

  Hahhah toi Kimin juttu on kyllä mennyt PIKKUISEN överiksi!! Mua kans inhottaa tässä buumissa se että joillaki vilkkuu vaan niitä persekuvia selkä notkolla.. Huooh! Mutta se että kyykkyliikettä suositaan entistä enemmän on kyllä hyvä niinkuin sanoitkin :)

  http://jannanblogi.fitfashion.fi/

 14. Sonja / Move2Flow kirjoitti:

  Joskus vanhassa blogissa tein testejä, et mikä otsikko kerää lukijoita. Persettä en oo vielä testannu, mut pitänee tehdä tämäkin koe joskus. :D

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Älä testaa ihan tälläistä kuin mulla, eli toi perse-sana ei ehkä houkuttele eikä tässä muodossaan kun se mulla on, mutta takuuvarmaa on että jos laitat otsikoksi jonkun ”Näin saat pyöreät pakarat”, ”Peppukuvia” tai ”Pylly piukaksi” niin varmasti on lukijoita. Pakarat on kova aihe, ja jos niistä jaksaa usein kirjoitella niin kävijöitä riittänee :D

 15. Anni kirjoitti:

  Hyvä postaus!! Nauroin, koska juuri tänään keikistelin selkä kenossa salilla peilin edessä ja yritin saada sitä takalistoa edes vähän muodokkaamman näköiseksi ja taisin pari kuvaakin räpsiä, eikä edes ollu jalkapäiivä :D instaan en sentään kuvaa laittanut.. ja nään varmaan painajaisia tosta kimin pepusta!
  http://www.anninchoosetoshine.blogspot.com

 16. hanna kirjoitti:

  En oo ikää kommentoinu mihinkää mutta nyt pakko, kun oon seuraillu jo kauan sun blogia.
  Sulla on hyviä asioita ja persoonallista tekstiä mutta oma kiinnostukseni alkaa valitettavasti hiipua blogiasi kohtaan – puhut paljon dieetistä liikunnallisesta elämäntavasta fitneksestä ja salitreenistä MUTTA sulla ei oo yhtää kuvia itsestäsi, treeneistä tai tuloksista. Hyvin vähän on myös tekstinä ko. Juttua. Googlesta lainatut kuvat vaan jollain lailla mitätöivät tekstisi. Yhtään en tiiä millaisesta ruokavaliosta treenistä tuloksista ja kunnosta on kyse. Ja se harmittaa koska muuten hyvä blogi.
  Ja nyt ku oikein kirjotin tuli mieleeni että ootko niitä muodin vuoksi – fitness -kirjoittajia jotka vaan testaa pikaisia superdieettejä mutta elämäntavasta ei ole kyse? Enkä kirjoita pahalla vaan päin vastoin – tahtoisin palavasti tietää millainen tyyppi tätä blogia kirjoittaa? Oletko edennyt projektissasi ja miten. :)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Kiva kun kommentoit ekaa kertaa ja ensimmäiseksi kiitos, sillä on kiva kuulla että olet tykännyt kirjoittamieni asioiden olleen hyviä ja tekstien persoonallisia : )

   Sitten vastauksia kysymyksiisi: Jos olet kertomasi mukaan seuraillut kauan blogiani, on blogini vastannut oikeastaan kaikkiin esittämiisi kysymyksiin. Olen ehdottomasti ns. mielipidekirjoittaja, eli tykkään blogata pääasiassa minulle heränneistä ajatuksista ja siinä sivussa muistakin jutuista. Joskus se on dieettijuttua, joskus se on treenijuttua, joskus se on jotain muuta punttistouhuun liittyvää, ja joskus ei mihinkään ylläolevista. ”Muodin vuoksi” -Fitnessbloggaaja en ole, enkä muutenkaan miellä itseäni miksikään varsinaiseksi fitnessbloggariksi vaikka se aihe hyvin vahvasti ja päällimmäisenä esillä onkin.

   Mä olen oman punttitreenaamisen aloittanut n.10 vuotta sitten eikä sana Fitness ollut silloin edes mitenkään muodissa. Tykkään kirjoitella blogia omalla vahvalla tyylilläni, sillä samalla mitä se on ollut viimeisen vuoden, ja tälläisiin tietyntyylisiin postauksiin googlekuvat sopii parhaiten, muuten pyrin kuvaamaan kuvani nykyään aika pitkälle itse (vaikkakaan en koko ajan itse esiinny kuvissa). Mitään suurta muutosta entiseen ei ole luvassa jatkossakaan, (tosin tässä kohtaa täytyy koputtaa puuta, eihän sitä koskaan tiedä jos tulee fiilis jostain muusta).

   Pakkotoistolla pidin vuosikausia treenipäiväkirjaa hieman blogimaisena, joka sisälsi aina treenit, treenipainot ja muut tulokset. Blogiin en sellaisia juurikaan kirjoita koska en pidä aihetta kiinnostavana, enkä itse lukijanakaan lue koskaan kirjoituksia muiden treeneistä. Mitä tulee ruokavalioon, dieettiin tms, niin niistäkin on suht tuoreita kirjoituksia, mutta en halua viikottain aiheesta kirjoittaa koska pidän sitäkin epämielenkiintoisena aiheena. Niihin dieettituloksiin ja muuhun palaan vahvemmalla otteella varmasti keväällä/kesällä, ja nyt keskityn vain suorittamaan ja pysymään omissa suunnitelmissani (toki varmasti kirjoittelen jotain siitäkin aiheesta). Bloggaajana menen siis omien fiilisten mukaan, en vain vallitsevien trendien ja tee sitä mitä odotettaisi tehtävän, vaan sitä mitä itse haluan. Pidän kuitenkin toiveesi mielessä, kenties voin niihin vastata ainakin joiltain osin! : )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *