Hae
Queen of Eve

Mistä halvimmat treenivaatteet?

Normaalisti en bloggaa mitään vinkkejä ja ohjeita kellekään yhtään mistään, mutta nyt teen poikkeuksen ja erittäin hyvästä syystä! Sports Direct on ollut viime aikoina aika paljon esillä FitFashionissa ja siitä onkin kirjoitettu parissa eri blogissa, omassani useampaankin otteeseen. Aihe on ollut esillä myös FitFashionin keskustelupalstalla, mm. ketjussa ”Mistä halvimmat treenivaatteet netistä” sekä ”Foamrollerin käyttö”. Kuitenkin paikasta riippumatta keskusteluissa nousee ihan samat kysymykset yhä uudelleen ja uudelleen esiin. Mikä se sellainen paikka oikein on? Mitä sieltä saa? Paljonko maksaa? Miten voi maksaa? Tuleeko tulleja? Apuamitähäh?

Itse olen tilannut Sports Directiltä noin kymmenisen kertaa vuoden aikana, ja olen aina välillä blogiini kirjoitellutkin tilailuistani. Avainsanalla Sports Direct löytyy kirjoitukset sivupalkista sekä klikkaamalla TÄSTÄ (klik!). Oma mielipiteeni Sports Directistä tilaamiseen on se että se on HALPA, HELPPO ja NOPEA! Olen hehkuttanut tätä kauppaa ihan yltäkylläiseksi asti, mutta en vaan voi lopettaa. Selvennettäköön heti alkuun että kysymyksessä ei ole mikään yhteistyöpostaus, eli puhun tästä nettikaupasta nyt ihan omasta innostuksestani johtuen. (Tosin, jos joku britti Sports Directin tyyppi sattuu lukemaan blogiani ja kääntää sitä parhaillaan suomesta englanniksi niin hei, mä mainostan teitä ilmaiseksi ja sponssaus ois tervetullutta. Kiitos nam!) :D

67812389_xxl

Miten pääsen alkuun? Rekisteröitymällä. Sports Directiin luodaan oma tunnus ja salasana rekisteröitymisen yhteydessä, ihan niin kuin mihin tahansa muuhunkin nettikauppaan.

Sivujen käyttö? Sivun ylälaidasta voi muuttaa punnat euroiksi niin näkee suoraan mikä on oman valuutan mukainen hinta. Sivuilla surffaaminen on ensimmäisen silmäyksen jälkeen helppoa, kunhan ensin totuttelee. Sivua voi selailla tuoteryhmittäin, treenattavan lajin mukaan, tai esim. brändin perusteella. Hakua saa rajattua koon, värin, merkin, sukupuolen ym. mukaan, sekä järjestettyä tuotteet esim. suosituimmuuden mukaan tai niin että ne ovat hintajärjestyksessä, esim. halvimmasta kalliimpaan. Alkuun sivusto näyttää kenties suppeammalle tai sekavammalle kuin mitä onkaan, mutta kun kategorioita alkaa kolaamaan läpi, löytyy tavaraa aivan hurjat määrät.  Sports Directissä surffailu voi viedä aika kauankin aikaa koska tuotevalikoima on todella laaja ja helposti tulee valinnanvaikeuksia. Minusta ainakin olisi kivaa tilata aina noin 100 tuotetta.

Hintataso ja mitä myydään? Todella edullisia urheilu-, ja vapaa-ajan vaatteita, kenkiä, laukkuja ja varusteita. Sporttinen tyyli on Sports Directissä pääosassa, mutta sieltä saa myös paljon muunlaista vaatetta ja asustetta, oikeastaan, sieltä löytyy mitä vaan. Talvitakeista huppareihin, farkuista satoihin erilaisiin leggareihin, paidoista juhlavampiin mekkoihin, nyrkkeilykengistä painitossuihin ja salikenkiin, korkkareista ballerinoihin, koruista lompakoihin, laukuista alusvaatteisiin, sheikkereistä kuulokkeisiin. U name it! Valikoimaa on sekä miehille, naisille että lapsille. Sanalla todella edullinen tarkoitan kirjaimellisesti todella edullista. Monet topit ja housutkin liikkuvat siellä 3-10 euron  tietämillä, ja huppareitakin saa alle kympillä. Myös useimmat treenikengät ja kengät yleensäkin liikkuvat 10-20e välimaastossa, ja oikeasti hintavia ostoksia on suorastaan vaikea löytää. Merkkejä on satoja, suosituimpia mainitakseni Adidas, Airwalk, Avia, Dunlop, Firetrapp, Golddigga, Karrimor, La Gear, Lonsdale, Nike, No Fear, Puma, Reebok, Slazenger, USA Pro jne joista osa on omia suosikkejani.

Nappasin tabletillani kuvakaappauksen muutamista USA Pro:n tuotteista jotta näette hieman missä hintaluokissa pyöritään. Halpaa on.

Screenshot_2014-02-19-12-45-18
Koon valitseminen? Kokotaulukot löytyvät Sports Directin sivuilta, ja käytössä ovat UK koot. Itse olen tilannut mm. kengissä kokoa 7 joka vastaa Suomessa käyttämiäni 40-41 koon kenkiä. Koot menevät 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, ja väittäisin että monien valmistajien koot ovat pienehköjä. Esim. koko 10, 12, 14 ovat S/M/L, ja 16, 18, 20 taas XL/XXL/XXXL mikä ei välttämättä täysin pidä paikkaansa. Koko 16 olisi omasta mielestäni pikemminkin L kuin XL, ja 18 taas XL eikä Suomen XXL jne. Joissain vaatteissa voi olla UK numeroinnin sijaan S/M/L/XL kokoja merkittynä, mutta pääasiallisesti koot ilmoitetaan UK numerotaulukon mukaisesti. Omasta kokemuksesta ja kaverien kommenteista päätellen kukaan ei koskaan ole tilannut liian suuria vaatteita, vaan koko on ollut ennemminkin hieman pienemmän puoleinen jos on ollut jotain normaalista poikkeavaa.

Uskoisin että leveät hartiat ja isot rinnat, tai enempi takapuolta ja reittä aiheuttaa syyn tilata kenties hieman reippaampi koko tai tarkastaa mittataulukko tarkasti. Pienemmillä ja siroimmilla ihmisillä koko menee varmaan ihan yks yhteen siihen mihin on tottunut. Tämä tosin on kaikissa nettikaupoissa sama, eli koot voivat vaihdella valmistajan mitoituksesta riippuen. Kerran kun tilaa niin tietää kyllä onko jatkossa syytä ottaa juuri sitä kokoa, vai kenties numeron isompi tai pienempi. Mitään huteja en kuitenkaan itse ole tehnyt, joten sen puolesta uskon että kokotaulukkoon voi päällisin puolin luottaa oikein hyvin. Huomioida kannattaa myös se, että esim. Lonsdalen treenikengissä miesten/junnujen valikoimasta löytyy myös joitain naisten kokoja, eli ristiinkin voi tilata ihan hyvin.

Toinen Sports Direct suosikkini on Lonsdale, jonka urheilurintaliiveistä pieni Sneak Peak!

Screenshot_2014-02-19-12-46-35

Myös treenikasseja ja erilaisia laukkuja löytyy jokaiseen lähtöön. Itselläni on tämä halpojen treenikassien ja muiden sporttisten laukkujen tilailu lähtenyt hieman käsistä. Kuka tekee mitään parillakymmenellä laukulla? :D

Tässä esimerkkiä perusmalleista ja halvimmasta lähtö.

Screenshot_2014-02-19-13-20-48
Miten maksan? Maksutapoja on useita, luottokorttia ei tarvita (toki sitäkin voit käyttää jos sellainen löytyy). Visa Electron sekä PayPal ovat käteviä ja yleisiä maksutapoja, ja itse olen hyödyntänyt juuri niitä tilauksia maksaessani.

Postikulut ja toimitus? Postikulut vaihtelevat paketin koon/painon mukaan ja määrän näkee loogisesti aina ennen maksua. Postikulut ovat edulliset ja halvimmillaan olen saanut lähetyksen n. 6 euron postikuluilla, ja kalleimmat postikulut taisivat olla 16 euroa silloin, kun teimme usean sadan euron yhteistilauksen kaverini Idan kanssa, ja painoa paketilla taisi olla noin 20 kiloa. Toimitusaika on lyhyt, ja tuotteet saattavat tulla jopa nopeammin kuin kotimaisista nettikaupoista tilatessa. Esim. sunnuntaina tehty tilaus on ollut perillä torstaina, joten 4-5 arkipäivää on normaali aika ihan Briteistä asti tullessakin, toki pidempäänkin voi mennä, mutta mistään viikkojen odotuksista ei missään tapauksessa voida puhua.

Muuta huomioitavaa? Mitään ylimääräisiä kuluja ei ole eli niitä ei tarvi pelätä. Englannista tilattavissa tuotteissa EI OLE TULLIMAKSUJA tai muita veroja. Postitukseen kannattaa sen verran kiinnittää huomiota, että paketit toimitetaan yleensä kotiosoitteeseen (pääkaupunkiseudulla DHL kautta) jolloin itse pitäisi olla kotona 8-17 kaikki arkipäivät kyttäämässä lähetystä. Toimitusosoitteen voi muuttaa, ja itse olenkin laittanut toimitusosoitteeksi työpaikkani osoitteen, jolloin saan lähetyksen nopeasti perille ilman ylimääräistä säätöä ja päänvaivaa. Mikäli on tarve palauttaa jotain tuotteita, niin palautuksen postimaksun joutuu maksamaan itse, mutta henkilökohtaisesti en ole kertaakaan joutunut tähän turvautumaan. Tuotteet ovat olleet aina sopivia ja mieluisia, ja mikäli eivät olisi, pistäisin eteenpäin myyntiin Huuto.netissä, tai esim. FitFashionin MYYNTITORI -palstalla, tai laittaisin kavereille kiertoon. Everlast merkkiä ei toimiteta Suomeen, se kannattaa huomioida. Ilmeisesti kyseessä on jonkinlainen maahantuontisopimus, ja vaikka Everlastin tuotteet saisi lisättyä ostoskoriinsa, niin niitä ei pysty maksamaan kassalla ja siitä tulee ilmoitus ettei onnistu.

Toivottavasti tämä avasi hieman Sports Directin saloja ja uskallus sen ensimmäisen ostoksen tekemiseen madaltuu :) Onko lukijoissa paljon SD:stä shoppailevia tapauksia? Mä voin myöntää että olen ihan hurahtanut tuohon kauppaan, ja nykyään kaapit notkuvatkin kaikenlaisia Sports Directistä tilattuja vaatteita ja tavaroita, ihan liiaksi asti :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

26 kommenttia

 1. Kati kirjoitti:

  Kiitos tästä postauksesta, on enemmän kuin hyödyllinen :)

 2. Aada kirjoitti:

  Tosi hyvä postaus! Vaikka lontoo taipuukin itselläni hyvin niin tällaiset ohjeet helpottavat hommaa, kiitos näistä! Tuo toimitusosoite-juttu esimerkiksi on sellainen mitä ei välttämättä aina tule ajatelleeksi ja sitten tulee ylimääräistä säätöä kun ei olekaan kotona vastaanottamassa pakettia. Muutaman kerran oon käynyt Sports Directin sivuilla mutta vielä en oo tilannut. Siispä huomenna töiden jälkeen selaan sivuja ihan ajan kanssa ja eiköhän sieltä yhtä jos toista löydy :)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Tuota toimitusosoitetta en tajunnut itsekään ekalla kerralla, ja paketin saamisessa alkoi tulemaan haasteita kun DHL ilmoitti että vain virka-aikana toimittaa eikä voi etukäteen sopia tarkkaa aikaa, ja eipä sitä työssä käyvät (paitsi vuorotyöläiset) ole arkena kotona päivystämässä. Sain kuitenkin soitettua DHL asiakaspalveluun missä muuttivat paketin toimitusosoitteeksi mun työpaikan, ja ekalla kerralla pienen säädön jälkeen onnistui ihan ok. Jatkotilauksissa laitoin suoraan toimitusosoitteen eriksi, ja nykyään ne on siellä tallessa, ei tarvi kuin klikata minne ne haluaa.

 3. kultsimuruinen kirjoitti:

  Mahtava olis tuolta tilata, mutta mulla se tyssää siihen maksamiseen! Voisitko kertoa vielä tarkemmin PayPalin käytöstä tai miten se Visalla onnistuu? Oon ihan urpo näissä :D

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Visa Electronilla maksetaan ihan normaalisti, siellä tulee kuvalliset ohjeet siihen, eli ihan ekaluokkalainenkin siitä selviytyy, no worries :) Ostoskorista kassalle mentäessä kun valitsee kohdan Visa Electron niin tulee selkeät ohjeet mitkä numerot ja tiedot pitää pankkikortista siihen syöttää. Ja kaikista kivoin on se ettei sitä tarvi tehdä muistaakseni kuin kerran, eli sieltä voi valita että se muistaa tietyt jutut valmiiksi. Tunnuslukuja saattoi tarvita siinä maksun hyväksymisessä, en enää ulkoa muista (siis ihan kuten missä tahansa kun maksat tilauksen etukäteen, suomalaisissakin nettikaupoissa).

   PayPal tilin luomiseen löytyy selkeät ohjeet googlaamalla esim. hakusanalla ”paypal tilin luominen” ja lisäksi voi liittää sanan Visa Electron. Itse olen aikoinani juuri niiden ohjeiden mukaan tilin luonut ja sen jälkeen siihen ei tarvi puuttua. PayPalilla maksaminen on tilin luomisen jälkeen liiankin helppoa, koska ei tarvi muistaa kuin oma salasana niin maksut onnistuu niin (ja tulee osteltua ehkä turhankin helposti) :) Paypal-tilin loin aikoinaan Ebay-ostoksia varten, mutta nyt kun huomasin että sitä voi käyttää myös Sports Directissä olen hyödyntänyt sitä sen vaivattomuuden takia.

   Eli, maksaminen on helppoa. Sitä ei voi tyriä mitenkään kun ohjeissakaan ei taida olla kuin kolme kohtaa ja kuvien kera neuvotaan Sports Directissä se Visa Electronin käyttö.

 4. Mari Silvast kirjoitti:

  Kyllä täytyy nyt meidänkin jotain koittaa tilata…. tätä on veljeni suositellut aiemminkin :) Hyvä kun jaksoit vääntää rautalangasta ohjeita ;)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Joo onhan se veljeskin tuolta kaikenlaista tilannut. Treenikenkiä parit ainakin ja t-paitaa sun muuta. Tuolla on kyllä muutenkin kivaa tavaraa, ihan tosiaan esim. tytöillekin. T-paitoja, hiusjuttuja, jotain koruja, vaikka mitä. Ei vain sporttijuttuja, mutta tietty niitä erityisen paljon.

   Siellä on myös ratsastushousuja ja takkeja ja liivejä ja jotain heppajuttujakin ;)

 5. Wendy kirjoitti:

  Mä löysin SD:n aikanaan jonkun blogin kautta ja pari kertaa on tullut tilattua. Nyt yritän vähän rajoittaa treenivaatteiden ostamista joten SD-surffailukin on jäänyt vähemmälle. Omat kokemukset vaatteiden koosta ovat aika vaihtelevia, ja sain paljon apua nettikaupassa olleista muiden käyttäjien kommenteista. Slazengerin kokouimapukuun sijoitin 3,59 €, kommenttien mukaan oli vähän pientä mallia ja koko 16 oli sopiva. Toisaalta taas löysin kivan bikinialaosan 60 sentillä, siitä koko 10 oli oikein hyvä, kommentit tiesivät kertoa että malli on iso. Parit Niken vaatteet olin sovittanut kaupassa ja koko 14 oli niissä sopiva, normaalistikin käytän tällä hetkellä pääasiassa L-kokoisia vaatteita.

  Yhdet housut jouduin palauttamaan kun sain eri tuotteen kuin minkä tilasin, oikean tuotteen kooditarra oli liimattu vääriin housuihin. Parin sähköpostin jälkeen ymmärsivät ongelman ja palauttivat myös palautuksen postikulut.

 6. Susanna kirjoitti:

  Moikka, Osaisitko suositella joitakin hyviä salikenkiä tuolta Sports Directiltä? Olen yrittänyt jokusen kerran sieltä sellaisia etsiä ja täytyy sanoa, että vielä nuo sivut tuntuvat itselleni jotenkin vaikeilta. Sekavilta, enkä meinaa mitään löytää :/ Muuten kyllä tuntuu, että halvat hinnat houkuttaisi tilaamaan vaikka kuinka paljon tuotteita.
  Minkäs laatuista tavaraa nämä on olleet?

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Minustakin alussa sivut tuntuivat sekavilta, mutta oikeasti ne eivät ole. Kun oppii selaamaan ja tajuaa kokonaisuutta niin alkaa sujumaan. Siellä on vaan niin hemmetisti tavaraa että joskus on aika uuvuttavan ihanaa seikkailla tuntikausia… Viikonloppuisin näin on käynyt useastikin, ja mulla on tapana lätkiä ostoskoriin lähes kaikki tavarat mitä haluan, ja sitten myöhemmin karsia niitä. SD:ssä on se hyvä puoli että se säilyttää ostoskorin aika pitkään, omien kokemusteni mukaan päiviä. Myös silloin kun sivulle EI ole kirjautuneena sisään, jos vaan samalta koneelta menee :)

   Itse olen treenikenkinä käyttänyt Lonsdalen nyrkkeilykenkiä, joissa on ohut tasainen pohja eikä mitään pehmusteita. Ne on olleet mulla nyt vuoden, ja tykkään ihan hurjasti. Laatu niissä on priimaa, samoin miehen Lonsdaleissa joissa treenaa (ja sillä on parit myös arkikäyttöön). Ennen SD:ssä oli naisten oma mallisto Lonsdalen treenikengille, mutta nyt ei ole näkynyt, on ilmoitellut nollaa. Siellä oli siis parit eri väriset mitä miesten/unisex -mallistossa on, mm. kokonaan vaaleanpunaiset mokkanahkaiset, ja mustapinkit (jotka on itselläni).

   Mun kengät taitaa olla nämä, mutta pinkeillä tehosteilla entisestä naisten mallistosta, mutta nyt nuo on Juniorit, mutta monelle naiselle varmaan löytyy tuosta kokoa kun loppuu 6.5 (ja itselläni on 7, eli 40-41)

   http://www.sportsdirect.com/lonsdale-tornado-junior-boxing-boots-090009?colcode=09000903

   Tästä löytyy ihan Footwear – Ladies Fitness Training Shoes kategorialla kenkiä:

   http://www.sportsdirect.com/ladies/ladies-fitness/ladies-training-footwear?dcp=1&dppp=100&OrderBy=price_asc

   Ja onhan siellä vaikka mitä. Niin paljon ettei ehdi selata ellei ole kunnolla aikaa :) Aika paljon löytyy noita aerobiseen tarkoitettuja Tone/Toning kenkiä, ne on hyvät kävelylenkeille. Itselläni on Reebokin Easy Tonet mistä olen kirjoittanut blogkirjoituksenkin joskus (eivät ole SD tilatut). Juttu tässä: https://queenofeve.vaikuttajamedia.fi/2013/10/22/reebok-easytone-ja-pakarat-piukoiksi/

   Nythän tilasin hiljattain SD:stä Avian treenikengät joita käytän myös salilla, juttu tässä: https://queenofeve.vaikuttajamedia.fi/2014/01/30/sit-ma-herasin-ja-paastin-kissan-ulos/

   Noi on todella ihanat jalassa, mutta en kyykkäisi niissä koska tykkään ihan littanasta ja joustamattomasta pohjasta. Muut treenit niillä voi vetää :)

   Mitä tulee laatuun: Mun tilaukset on aina olleet hyvälaatuisia. Ei ole koskaan tullut mitään huonoa, etenkin kun huomioi että tavarat on todella halpoja.

 7. Kaisa kirjoitti:

  Itse tein tilauksen viime viikolla tuolta ja ilmoittivat ettei niitä leggareita mitä tilasin ole varastossa ja koko tilaus odottaa nyt niitä ja toimitus on 19 MAY eli mulla kävi huono säkä ja toimitusaika todellakin on pitkä.

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Eikö kannattaisi sitten pyytää että ne jätetään pois ja tilaat myöhemmin erikseen? Meiliä vaan niin varmasti järjestyy :) PRE ORDER -tuotteita en tilaa tuon takia koskaan mistään nettikaupasta, sillä silloin koko tilaus yleensä odottaa sitä että kaikki on kasassa. Mä siis laittaisin meiliä ja yrittäisin sumplia asian, en tod odottelisi mitään 3kk tavaroita jotka tulee tyyliin kolmessa päivässä.

   • Kaisa kirjoitti:

    No laitoinkin josko sais vaihdettua ne tai jotain… oli niin pieni tilaus että ei kannata niitä leggareita pois jättää kun jää vaan pari toppia jäljelle. Tai sit perun koko tilauksen ja teen uuden myöhemmin :)

    • MissEvilEve kirjoitti:

     Jep! Samoin toimisin itsekin :) Ihan hullua ois yhden tuotteen takia odotella (paitsi tietysti jos ei ole mitään kiirettä, heh)

     • Kaisa kirjoitti:

      Niin kai niitä treeni vaatteita sitten myöhemminkin tarvii :D

 8. hikikinkku kirjoitti:

  Tarvin uuden salikassin ja tuoltahan sellanen löytyki heti ja halvalla!! Iso kiitos siis vinkistä :D Aivan uus tuttavuus oli tää mulle :)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Vaarallinen paikka. Sieltä kun löytyy himoshoppaajille aika paljon muutakin kuin yksi tuote :D Mut ole hyvä vaan, mua ei saa sit syyttää jos sulla on keväällä 20 treenikassia, joka viikko uus ;)

 9. Anniina kirjoitti:

  Hei loistava postaus! Itseäni jäi mietityttämään vielä tarkemmin tuo toimitus. Ilmoittavatko siis etukäteen päivän, jona paketti on tulossa? Vai onkos sekin ihan arpapeliä? Tuolta kai pystyi seurantakoodilla vähän pitämään silmällä missä paketti menee, mutta olisihan se kiva tietää edes se päivä, vaikka kellonajasta ei pysty sanomaan :) Tiedätkö, miten mahtaa käydä, jos ei sitten satu olemaan kotona juuri silloin kuin paketti tulee?

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Ei mitkään Suomen lähettifirmat koskaan voi luvata tiettyä aikaa, siksipä se onkin äärimmäisen vaikea tilata kotiosoitteeseen ellei ole työtön, kotiäiti tms. Muut kun on kaikki arkipäivät töissä. Seurantakoodilla voi seurailla missä menee DHL sivuilta. Jos tilaa kotiin eikä ole kotona, voi tulla ongelmia. Yrittävät sitten joku toinen päivä uudestaan jne, ja kun et ole kotona, oravanpyörä jatkuu. Mullakin tämä moka kävi ekalla kerralla, onneksi sain soitettua DHL ja annettua duunin osoitteen niin toivat sitten sinne. Muuten en olisi saanut pakettia varmaan ollenkaan kun en mä voi olla töistä päiviä pois jonkun paketin takia :D

 10. Anniina kirjoitti:

  Jep, itse siis tosiaan tein jo tilauksen mutten kauheasti tähän toimitusasiaan jaksanut perehtyä etukäteen, viisas kun olen :D Nooh täytyy nakittaa mies odottamaan pakettia, hänellä on onneksi suurin osa töistä kotona. Luulenpa vaan että tulee muutama sana rakkaudesta kun kerron tästä suunnitelmastani :D Mutta minkäs teet, kun töissä oon 8-16 ja tunnin työmatkat, ei siinä paljoa pakettia odotella! Satun oleen töissä vielä aivan keskellä metsää, niin en viitsi sinne sitä tilausta ottaa..

 11. Piia kirjoitti:

  Moi kaikille!
  Mun paketti vietiin paikalliseen postiin kun en ollut päivällä kotona.. En tiedä miten teillä mut Forssassa näin..
  Nim. 2 tilausta 4vkon sisällä… koukuttaako, no Todellakin.. !!! :D

 12. Jenna kirjoitti:

  Sori kun kommentoin näin vanhaan postaukseen, mutta noi karrimorin koot, nii osaatko sanoo vastaako hyvin kokoaan? Kun esim. h&m, stadiumin ja niken topeissa käytän kokoa xs, niin kannattaisiko tilata xxs vai xs? Kun jostain taas oon lukenu että noi ois reilua kokoa :D

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mun mielestä vastaa kokoaan, eli ei ole pieni tai suuri. Yleensäkään venyvissä matskuissa tuolla ei taida olla niin kauheesti merkitystä, voi mennä monikin koko päälle. Vaarana tietty sulla on että joku olisi liian iso, mutta ei mun mielestä. Kannattaa katsoa onko tuolla arvosteluja siitä koosta et mitä on jengi ollut mieltä.

 13. Lila kirjoitti:

  Kiitos niin paljon tästä postauksesta, oon opiskelija ja halpoja treenikuteita kaivataan! Heti kun tän näin, niin aloin surffailemaan sivuilla. KIITOS KOVASTI ❣

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *