Hae
Queen of Eve

Proteiinireseptivihko

Juuri kun pääsin sanomasta etten kauhean usein jaa ohjeita tai vinkkejä yhtään mihinkään, niin taas mä olen täällä vinkkaamassa. Aijaijai. Nyt pukkaa vinkkiä suuntaan jos toiseenkin ;) Pakkotoisto.com forumin ylläpidon puolesta haluan kertoa tämän kivan vinkin myös FitFashionin lukijoille, koska se todellakin on tosi kiva juttu jaettavaksi, ja mun mielestä kaikkien pitää hyötyä siitä :) Tosin tämä vinkki ei todellakaan ole mikään oma keksintöni eli kunnia kuuluu FASTille ja Johanna Koskiselle sekä Terhi Suur-Nuujalle jotka ovat homman takana.

Oletan ettei ihan kaikki FitFashionin lukijat seuraa Pakkotoistoa aktiivisesti, joten tässä siis vinkki ettei mene ohi: Pakkotoisto.com (klik!) forumin etusivulta löytyy iso bannerimainos jossa FAST tarjoaa mahdollisuuden tilata tai ladata ilmainen proteiinireseptivihko :) Linkkiä klikkaamalla pääsee siis etusivulle jossa mainos komeilee. Suosittelen hyödyntämään tilaisuutta ja itsekin kävin tilaamassa vihkon kotiini ihan paperiversiona, ja latasin sen vielä erikseen koneellekin.

reseptivihko
Reseptivihkossa on 21 reseptiä, mm. Pudding-pannukakkua, cake popseja, kookos-valkosuklaatryffeleitä, toffee-omenapiirakkaa, suolaista pannaria, parsa-fetapiirakkaa + monta muuta ohjetta. Vihkossa luetellaan resepteihin tarvittavat raaka-aineet ja kerrotaan leivontaa helpottavia vinkkejä. Reseptivihkon resepteissä on selkeät ohjeet, joiden pohjalta vähän kokemattomampikin kokki onnistuu varmasti. Parasta vihkossa on valmiiksi lasketut makroravintoaineet, joista selviää helposti valmiin leivonnaisen rasvan, hiilihydraatin ja proteiinin määrät sekä kalorit.

FAST reseptivihko

Olkaa hyvät! ENJOY!

EDIT 21.02.2014 Niin näkyi FitFashioniinkin ilmestyneen FAST banneri, joten nyt reseptivihkon lataukseen pääsee suoraan myös tältä sivustolta :)

12 kommenttia

 1. Johanna Ala-Pappila kirjoitti:

  Mä niin tiedän mitä viikonloppuna tapahtuu mun keittiössä! Tonnikalapiirakka ja porkkanakakku maistuu jo suussa ;) Kiitos kun jaoit tämän!

 2. idaelisa kirjoitti:

  Mäkin eilen jo huomasin FB:n kautta ton ja tilasin itelleni ja kaverille Seinäjoelle yllärinä ku se ei varmaan ite huomaa tota! :D Ihan huippuhyvän kuulosia ohjeita, ku kans kattelin jo sitä pdf -tiedostoa.

 3. outi kirjoitti:

  Kiitosta! :)

 4. VeeraIlona kirjoitti:

  Kookos-valkosuklaatryffelit!!! <3 Mie romahan!

 5. VeeraIlona kirjoitti:

  …ja toi fudge! Älyttömän helpolta kuulostaa, että ehkä jopa minä (maailman surkein/laiskin kokki) osaisin tehdä :)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Joo, sepä siinä kivaa olikin et noi näytti ohjeilta mitkä ehkä pystyy vähän vähemmänkin kokenut kokki toteuttamaan :)

   • VeeraIlona kirjoitti:

    Tein fudgea, oli herkkua :) Vaikka eka meni vähä v*tuilleen kun en tahtonut uskoa että hunajaa tulee nii hitokseen. Mutta sit tein vähä pienemmän satsin, edelleenki vähä summamutikalla laitoin ainekset mutta kyl se oli hyvää :) Pähkinöitä vaan reilusti.

    • VeeraIlona kirjoitti:

     Ainiin, sillä seurauksella tota fudgea kun tein, niin jäin ihan koukkuun maapähkinävoihin. Mietin et mihin sen lopun käytän (en ole ennen käyttänyt) Mulla löytyy sitä nyt sit puuron seasta ja rahkan seasta, ostin toisenkin purnukan. Se on niin hyvää! Pitäis nyt yrittää vierottautua kun se on aika kaloripitoista……!!! :D Suosittelen, että älkää kokeilko!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *