Hae
Queen of Eve

Kuinka saavuttaa bikinivartalo?

SummerIsAlmostHere
Mitä pidemmälle kevät etenee, sitä enemmän naistenlehtien kansissa on viitteitä rantakunnon saavuttamiseen: ”Näin saat rantakunnon kuudessa viikossa”, tai ”Vielä ehdit saamaan bikinivartalon”. Viimeiset viikot ennen kesää ja vielä kesän alettuakin tulee ohjeistuksia pikadieetteihin ja detox-kuureihin joissa viikossakin pitäisi pahimmat pöhöt saada pois ja mahtua siihen kivaan juhlamekkoon, puhumattakaan lupauksista saada sixpack paistamaan biitsillä makoillessa. Sinänsä hyvä juttu että vinkkejä on niitä tarvitseville, mutta kannattaako niistä ottaa turhia paineita jos ei sitä bikinikuntoa saavutakaan? Mielestäni ei.

Jos tätä paljon puhuttua bikinikuntoa ei ole saavutettu, niin saako silloin laittaa biksut päälle ja painua rannalle heilumaan kaikkine vikoineen päivineen? Jos tästä asiasta ei nyt tehtäisi monimutkaisempaa kuin se oikeasti on… Bikinivartalon kun saa niinkin yksinkertaisella tavalla kuin pukemalla ne bikinit päälle ja sillä sipuli! 

49618afbea37d3ddd281df681b7c34886ef7fa4755bc2f112a1ea845b9c0503e

Näin kevään kunniaksi voidaan vaikka yhdessä sopia että tästä eteenpäin heitetään romukoppaan kaikki aiemmat typerät ajatuksemme. ”Mitähän tuokin ajattelee jos laitan bikinit päälle?” ”En kehtaa esiintyä uimapuvussa missään koska __________” (laita tähän mikä tahansa tekosyy). Ei siellä rannalla kukaan tuomitse sinua siksi että sinulla on _________ (laita tähän asia X joka häiritsee itseäsi, se ei nimittäin häiritse ketään muuta). Jokaisella ihmisellä ulkonäköön katsomatta on oikeus nauttia elämästä, harrastaa, esiintyä paljastavissa vaatteissa ja tehdä juuri niitä asioita mitkä tekevät olon onnelliseksi ja iloiseksi, ja jos joku muuta väittää, on se pinnallinen ja hölmö.

Oli laihdutuskuurit tai elämäntaparemontit kuinka keskeneräisiä tahansa, luvatkaa itsellenne että nautitte kesästä täysin siemauksin huolimatta omista mahdollisista puutteista ja virheistänne. On hieno tavoite yrittää elää terveellisemmin, liikkua ja laihtua, mutta jos ei ole vielä siellä tavoitteessaan, ei kannata jättää jotain sen takia tekemättä. Kesä on lyhyt ja uutta kesää on taas pitkä aika odottaa. Lopetetaan elämästä SITKU-elämää, sitä ”sit kun mä näytän hyvältä voin tehdä sitä ja tätä”. Elämä on TÄSSÄ ja NYT, ei ”sitten kun”. Lopetetaan vatsamakkaroiden, kylkiläskien ja takareisiselluliittien pitäminen valtiotason salaisuuksina. Kesä tulee kaikille, kaikesta muusta huolimatta. 

480900_451243814958361_1530752660_n

4 kommenttia

  1. teezy kirjoitti:

    JES ! wellcome back!

  2. Satu kirjoitti:

    Totta puhut. Kun muistais välillä relata ottamatta liikaa paineita kaikesta (esim. vaatimuksista joita itselleen joskus asettaa…)
    Ihanaa kun tulee kesä, meinaan kipittää kyllä biitsille olipa sitten mahamakkaroita vähän tai paljon <3

    http://projektiuusimina.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *