Hae
Queen of Eve

Matkoja ja maniaa. Nyt saa tuulettaa!

Pikku hiljaa sitä heräilee koko ajan enemmän ja enemmän henkiin ja alkaa tuntemaan olevansa elossa. Viime viikonloppu meni hikoillessa, melkeen jo urheilusuoritukseksi voisi sanoa kun siivosin lauantaina ja sunnuntaina lähes tauotta, molempina päivinä sellaiset 10 tuntia putkeen. Niin, siis for real! En tiedä mitä manian oireita ne on, mutta aika maanista meininkiä oli, heh heh. Mä olin superilla tuulella, energinen kuin mikä ja viuhdoin menemään ihan hulluna. Järjestelin käytännössä kaikki laatikot ja kaapit vaatehuoneesta vaatekaappeihin, lipastonlaatikoista olohuoneen mediasäilytykseen jne. Pesin konekaupalla pyykkiä, muutin vähän sisustusjuttuja asunnossa, pesin parvekkeen ja sata muutakin asiaa.

Huggekin sanoi mulle ettei ole koskaan nähnyt mua yhtä touhukkaana, ja varmaan sillekin ihan kiva kun tähän mun maaniseen järjestely-, ja siivousvimmaan joutui osallistumaan vain sovittelemalla kaikki vaatteensa ja kenkänsä sekä kuljettamalla lauantain ja sunnuntain aikana varmaan parikymmentä roskapussia ulos asunnosta. Mut hei, nyt on mahtavassa kunnossa vaatevarastotkin, sillä ohi on ongelmat siitä että on niin hirveesti kaikkea vaatetta ja niitä tursuaa joka paikasta, mutta ei silti ole mitään mitä laittais päälle. Nyt jokainen vaate, kenkä ja asuste on tarkkaan harkittu ja omilla paikoillaan. Ihana siisteys ja järjestelmällisyys!

Virtaa on tuoneet lisäksi vihreän omenan makuinen kuplavesi Novellelta (tykkään tosi paljon, vaikkakin mun ylin lemppari on aprikoosin ja jasmiinin makuinen Novellen sinkki + E), sekä Tropican lihaisa, auringon kypsyttämiltä appelsiineilta maistuva tuorepuristettu mehu. Nam!

IMG_20140513_100352 IMG_20140304_083029

Mutta niin. Sen lisäksi että kämppää on tuuletettu ihan hulluna ja vaihdettu talviteemasta kesäisiin fiiliksiin, on muutakin tuulettamisen aihetta. Kesäiset fiilikset sen kuin nousee nousemistaan sillä mulla alkaa ihan just kohta talviloma! Yep, you heard! Talviloman sai säästettyä näin keväämmälle kun ei ollut lomaruuhkaa, joten meikäläinen nautiskelee ekassa erässä ensin pätkän talvilomaa ja sitten kesälomaa pari viikkoa, eli aloittelen kohta varsin kivoissa merkeissä. Kahden loman jälkeen mulla on vielä muutaman viikon lomapätkä heinäkuussa. Kuin huippuu hei? Aivan mahtava fiilis! Matkakuume on ihan järjetön! Ja se mikä on parasta niin mä pääsen tyydyttämään tätä matkahimoani hyvin pian, ja paljon!

tumblr_n3lz3cXMUQ1r5ga1po1_500

Hugge täytti viime viikolla vuosia ja on joskus ainakin puolella sanalla maininnut että ois kivaa jos joskus hänelle joku ostaisi jonkun matkan lahjaksi. Viimeksi se osti mun synttäreillä meille 8pv luksusloman kuumaan ja helteiseen Torbaan, joten päätin että nyt se on mun vuoro. Mä päätin repäistä ja ostin sille (siis meille molemmille tietty) vajaan viikon matkan Italiaan Milanoon ja kävin ostamassa sille vielä uuden ison matkalaukunkin (sen nykyinen on aivan liian pieni). Yllätin jätkän synttäri-iltanaan piilottamalla omatekoisen kortin ja lentoliput hotellivouchereineen matkalaukun sisälle, ja aika yllättynyt olikin kun lahjan sisältä paljastuikin vielä toinen lahja, eli onnistuin ideassani ihan sataprosenttisesti :) Pientä jännäkakkaa kyllä meinasi pukata ja muutamat tuskanhikiset hetketkin vietin kun reissun varasin ja maksoin ihan salaa, ja sitten tuo yksi alkoi säätämään lomapäiviään uudelleen. Jaiks! Onneksi kaikki meni putkeen ja homma ok!

milan

p1098562668-3

Nyt mä dotan ihan hulluna sitä että päästään Italiaan pyörimään ja syömään sitä kuuluisaa italialaista ruokaa. Pastaa, pizzoja, lasagnea, kaikkea ihanaa mun feivörittiä! Varmasti sitä italialaista jäätelöäkin eli gelatoa tulee maistettua vaikken jäätelön ystävä olekaan. Luvassa on kenties myös lämpöä ja aurinkoa,  uimista ja treenaamista (hotellissa on uima-allas ja kuntosali), hyvän sään sattuessa jopa auringonottoa kattoterassilla ja muuta mukavaa rentoutumista. Niin ja mitäpä muutakaan kuin shoppailua! ;) Varmasti tsekataan kaikki Gallerie Vittorio Emanuele II ja lähistön huippuliikkeet sekä tongitaan jokainen putiikkiCorso Buenos Airesin varrella! Kai sieltä jotain kivaa kotiin tuomista löytää, ainakin kovasti toivon niin :)

Dolce-Gabbana-Spiga-2-Milan-10

jennifer-lopez-e-il-leone-di-pasotti-ombrelli_80396_big

milano_boutique_prada_pcruciatti_shutter

valentino-milano_784x0

Matkalaukku tulee varmasti tuolla tarpeeseen, ja sitä päästään käyttämään useampaan otteeseen tämän kesän aikana tuon Italian kaupunkiloman ohella. Varasin nimittäin vielä tuon Italian reissun lisäksi toisen lomamatkan, 8pv Turkkiin, Bodrumin niemimaalle Gümbetiin. Mun hermot (väitän että Hugenkin) tarvii lepoa, biitsillä makailua ja meressä kellumista, ja on kiva saada etelän auringosta energiaa, sitä kun sitten taas pitkä talvi edessä.  Mulla on nyt niin onnellinen ja rento olo jo valmiiksi kun tiedän että on paljon erilaisia kivoja reissuja edessä, ja myös aikaa lomailla täällä Suomessa. Kotona ollaan kuitenkin ihan tarpeeksi ympäri vuoden, joten kiva käydä joskus vähän muuallakin :)

10360859_10152378159936668_4853932175988615804_n gumbet-by-night gumbet-beach
Vielä loppulomasta on tarkoitus ottaa joku kiva äkkilähtö jonnekin kolmanteen kohteeseen ihan silleen ex tempore, niin ei käy sitten kukkaron päälle liiaksi tuo matkustelu. Sinänsä mielestäni tuo matkustelu on kyllä kaiken rahan arvoista, että ei siinä liikoja kannata kitsastella. Toki jokainen oman budjetin mukaan, mutta kaikenlaisilla äkkilähdöillä, viime hetken varauksilla ja erikoistarjouksilla voi tehdä todella kovia säästöjä, jopa 60% matkan alkuperäisestä hinnasta. Siitäkin huolimatta mitä säästi tai ei, on tuo kuin pistäisi rahaa pankkiin. Maailmalla reissaaminen on ainoa asia mihin rahaa käyttämällä oikeastaan rikastuu. Kokemuksia ja elämyksiä sekä niistä saatuja muistoja ei voi koskaan viedä pois :) (Ellei tule paha dementia) ;D

quote

2 kommenttia

  1. Satu kirjoitti:

    Vähän kadehdin tuota sun energian määrää, voisitko lähettää sitä vähän tännekkin :-)
    Mukavia reissuja !!!

    http://projektiuusimina.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *