Hae
Queen of Eve

Biksut, aurinkolasit ja kukkia – Kesä on tulossa!

Olen juuri kirjoittanut bikinivartalosta (tai siis sen puutteesta) sekä paristakin tiedossa olevasta ulkomaanmatkasta, joten kävin sen kunniaksi ostamassa uudet bikinit. Bikinivartalo => Omataan vartalo, puetaan bikinit. Avot! How cool is that? ;D

Kerrankin, siis ihan oikeasti KERRANKIN löysin bikinin yläosat joihin mun rinnat mahtuu ilman kummallisempaa taistelua, tai niin ainakin pikasovituksella olin huomaavinani. Oletin ettei etenkään WARP tee edes mun kuppikoon yläosia, mutta hähä, kyllä sieltä parit löytyi ja ihan E-kirjaimeen asti! Normaalisti menen F koolla, mutta tuo kokoa pienempikin käy. Usein se on aika paljon kiinni siitä millainen on malli, leikkaus ja materiaali että passaako vai ei. 

Olisi löytynyt ihan perusmustaa biksuakin, mutta värit piristää mua etenkin kesällä. Harmikseni kuvasta ei ihan välity se kuinka räikeistä ja kirkkaista väreistä on kysymys, mutta upeet ovat! Flip flopitkin piti ottaa samaan syssyyn kun sellaisiakin oli ja todella edulliseen hintaan. Matchi match!

IMG_20140522_202809

Toinen kesään liittyvä ostokseni oli uudet aurinkolasit. Mulla on varmaan viidet tai kuudet arskat tällä hetkellä ja parhaimpina aikoina on ollut kymmenetkin, mutta kun ne ovat kovassa käytössä niin osa (etenkin jotkut halpikset) ovat ajan saatossa sanoneet sopimuksensa irti ja varasto on päässyt pienenemään. Aurinkolasit on mun mielestä aika isokin osa asusteita ja lopullista lookkia, ja mä haluan suojata silmiäni (ja autoa ajaessa usein on ihan pakkokin). Pitkään etsimäni ”imagolasit” erittäin vaaleilla heijasteilla löytyi vihdoinkin. On kyllä niin coolit plehat että nämä päässä kehtaa patsastella kylillä ja toreilla!

IMG_20140522_202510

Ei kahta ilman kolmatta, joten torstain kunniaksi ilostutin itseäni kimpulla ruusuja. Nämä lähtivät mukaan ihan hetken päähänpistosta ja kotona huomasin ostaneeni Pirkan Reilun kaupan ruusuja jotka on tuotettu Keniassa yhdellä Reilun kaupan tilalla. 

IMG_20140522_181500
Paketin avattuani sisällä oli värikäs rannekoru sekä lappu jossa oli tietoa korusta ja sen taustoista. Oma koruni on Kikuju-heimon naisten tekemä. Nämä naiset ketkä ovat koruja valmistaneet ovat saaneet rahaa niistä ja rannekoruista saaduilla varoilla Masai-yhteisö on tehnyt paljon hyvää, esim. rakentanut koulun niille lapsille jotka eivät pitkän koulumatkan takia pääsisi muuten ollenkaan kouluun. Hieno idea, että ilostuttamalla itseään tai jotain läheistään ruusuilla, auttaa samalla muita ihmisiä maailmalla :)

IMG_20140522_182122

Hyvin päivä sai vielä mukavamman päätöksen näiden löytöjen myötä :)

Yksi kommentti

  1. Satu kirjoitti:

    Mullakin ainainen ongelma ollut löytää biksuja/liivejä mutta iloisesti yllätyin itsekkin kun löysin viime kesänä juurikin Warpin biksut, edulliset ja hyvät ja cool is that tosiaan :-) Urheiluliivien löytäminen on myös hermoja kiristävää…Olisko hyviä vinkkejä :-) ?

    http://projektiuusimina.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *