Hae
Queen of Eve

Jos sitä hetkeksi rauhoittuisi paikoilleen…

IMG_20140615_210954

Toi kuva ilmentää mun fiiliksiä aika hyvin just nyt… Because I’m happy! Talviloma ja ensimmäinen erä kesälomasta on nautittu ja matkattu ympäri maailmaa. Tai no ei ihan ympäri maailmaa mutta kuitenkin, Suomessa ei ole paljoa tullut viihdyttyä. Oltiin ensin Italiassa josta kirjoitinkin jo matkakertomuksen, ja äskettäin kotiuduttiin Turkista. Ensin siis kaupunkilomaa ja sitten rantalomaa, ja nyt on paluu arkeen taas hetkeksi käynnissä.

Töissä ei aina ole kivaa, mutta nyt taas hetken aikaa on ollut. On kiva nähdä työkavereita ja mikäpä se näillä säillä parempaa olisikaan kuin istua toimistolla, ulkona kun on kesä joka sopii paremmin joillekin eskimoille, hei missä on helteet? Mä kaipaan sitä pitkää ja kuumaa kesää! Meille kävikin ihan mieletön säkä näiden matkustelujen ja alkuerän lomien suhteen, sillä itse nautin toukokuun lopun helteistä ”talvilomallani”, sitten kun säät muuttui me lennettiin Italiaan jatkamaan ihanaa kesää, ja Suomessa vajaan viikon siinä välissä piipahdettuamme oli säät ihan hyvät, muutamaa päivää huomioimatta. Siitä sitten helteiseen Turkkiin ja nyt kun oli paluu takaisin töihin ja todellisuuteen niin ei voi valittaa, satakoot vaan, ei siitä helteestä olisi toimistolla paljoa iloa.

10365617_10152446209936668_1313499387469306524_o
Juhannuskin vilahti tässä välissä varsin kylmissä merkeissä eikä mökkeily sitten innostanut, joten me painuttiin Pohjois-Savoon Hugen siskon perheen kanssa viettämään jussia anoppilaan. Siellä oltiin koko konkkaronkka koossa ja mukavaa oli :) Hyvää ruokaa ja rentoa yhdessäoloa, mitäs sitä muutakaan tarvitaan. Villin ja innokkaan menomatkan vastapainoksi nukuinkin sitten viimeiset pari tuntia kotimatkasta kuola poskelle valuen. Kovin väsynyttä meininkiä oli jostain kumman syystä, mutta hyvä vaan että saa rauhassa levätä loman jälkeen…

IMG_20140621_121614
Joitain viikkoja jos jaksaisi painaa taas hommia ja naputtaa tietokonetta vähintään sen 8h päivässä, niin sitten pääsee taas lomailemaan ja kesäloman kakkos-osa käynnistyy. Kolmas reissu on vielä auki minne suuntaamme, mutta katsotaan sitä lähemmin mitä keksitään. Kyllähän sitä vielä viikoksi tulee jonnekin päräytettyä, saa nähdä mitä matkatoimistoilla on tarjolla kun hetki on ajankohtainen. Postauksia Turkista ja Italian shoppailuista ja kosmetiikasta ja vaikka mistä on puoliksi väkerrettynä, kunhan vaan saisin vietyä hommat loppuun niin saisi niitä kirjoituksia ihan julkaisuun asti.

Mä just mietinkin että mikä tän blogin funktio on tällä hetkellä? Ei tule paljoa kirjoitettua mistään FIT-jutuista, taitaa mennä sen FASHIONin puolelle koska tämän hetkinen anti on ollut muotia ja matkailua, ja kauneusjuttuja sun muuta on tulossa lisää. Mutta toisaalta, se on aitoa. Aitoa elämää ja aitoa mua just nyt. Mä kirjoitan siitä mitä mun elämässä tapahtuu eniten just nyt, ja niistä asioista mitkä on pinnalla ja mitkä kiinnostaa. Jumppakärpäsen puremaa odotellessa taas, kyllä tässä tiukka niskalenkki on otettava että saa hieman verta, hikeä ja kyyneleitä, niin ja niitä hashtag-healthyfood kuvia tänne killumaan, uusista urheiluvaatteista puhumattakaan. Yleisesti mun menoa ja meininkiä on osa varmaan seurannutkin Instagramin puolella. Vaikka täällä on tullut oltua hiljaiseloa niin Instagramissa on aina elämää. Sieltä mut löytää @ evilmisseve -nimimerkillä jos seuraaminen kiinnostaa :)

IMG_20140624_152241
Kosmetiikasta puheenollen, mä tilasin itselleni Livbox-palvelun koska sen mainos sattui sopivasti silmiin nettiä selatessa (vai olikohan se Facebookissa). Sitten kun aloin katselemaan mitä kaikkea kivaa siellä on viime kuukausina ollut niin en kertakaikkiaan voinut vastustaa, on se vaan niin edullinen paketti :) Mä oon ihan hulluna kosmetiikkaan ja etenkin selektiivistä kosmetiikkaa tulee haalittua hulluna, joten tommonen Livbox-palvelu on mulle varmaan tosi kiva juttu :) Innolla odotan ensimmäistä lähetystäni jonka on määrä saapua heinäkuussa :)

Lomafiiliksissä mennään edelleen, mutta tärkeintä onkin just se että ne fiilikset on hyvät! Ei väkisin vaan rennosti, sen jos minkä mä oon nyt oppinut ja jos ei ole pingottamaan ja elämään hullussa kurissa niin ei ole. Parempi vähän kerrallaan, babysteps you know :)

2 kommenttia

  1. Satu kirjoitti:

    Kerroppas sitte millainen se Boxi oli:-) Toisinaan on hyvä vähän rauhoittua, tälläisinä ”kesäpäivinä” voisi vain kääriytyä viltin alle… Välillä fittiä ja välillä sitä fäshionia, se on ihan jees.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *