Hae
Queen of Eve

KIKO – Make Up Milano

Jos ei ole tullut tähän mennessä selväksi niin kertauksen vuoksi kerrottakoon että mä olen ihan armoton shoppailufriikki, siis shop-a-holic sieltä pahimmasta päästä ja rakastan kaikkea kaunista ja ihanaa. Mä olen hulluna kosmetiikkaan ja erityisesti selektiiviseen kosmetiikkaan, parfyymeihin, laukkuihin, lompakoihin, koruihin ja asusteisiin. Kenkiä, alusvaatteita ja vaatteita yleensäkin on myös tullut osteltua paljon, mutta kestosuosikkina pysyvät nuo ensiksi mainitut asiat.

Yllättäen Italiassa ja juurikin Milanossa pääsi jonkun verran tätä shoppailuhimoa tyydyttämään, ja paljon enemmänkin olisi voinut jos olisi halunnut. Yritin kuitenkin pysyä edes jossain määrin järjissäni eikä homma päässyt lähtemään lapasesta liian pahasti. Olin jo etukäteen tutkinut netistä mitä kaikkea Milanosta kannattaa shoppailla, ja päättänyt että haluan tutustua italialaiseen KIKO – Make Up Milano merkkiin. Kaikissa heidän liikkeissään tuli ahkerasti vierailtuakin, etenkin kun yksi KIKOn liikkeistä oli hotelliamme vastapäätä toisella puolella katua. UPS… Aika paha! ;D

No, arvatahan sitten saattaa kuinka siinä kävi? Tässä KIKO-saaliini…

20140602_205105
Kynsilakkoja ei voi olla koskaan liikaa. Ja kyllä, aion käyttää niitä kaikkia. Nyt olen innokkaasti käyttänyt tuota mintunvihreää sekä kahta ensimmäistä pinkkiä, toisessa on kimalletta ja kiiltoa, ja toinen on vaan selkeän pinkki. Vaaleat ja nudet on eri kiillolla ja metallisuudella hieman siistimpään naturelli-elli meininkiin, ja nuo cupcake-lakat odottavat vielä testaamista.

20140602_204312
Eikö olekin tosi ihanat? Näistä tulee sellaiset kivat kuppikakkukynnet, kohollaan olevaa kuviointia, kuinka Cupcake päällysteet :) Herkkä vaaleanpunainen ja persikkainen oli mun valinnat, värejä olisi ollut huomattavasti enemmänkin. Sopivat kesään, kunhan ne kesäkelit nyt vaan ensin alkaisi!

20140602_204340

KIKO tarjosi myös edullisia ja kivoja ihonhoito-, ja meikinpohjustustuotteita, ja valitsin itselleni muutamia mieluisia juttuja. Purifying Mask sopii rasvaisuuteen taipuvalle sekaiholleni, ja tietysti halusin ostaa myös huulia turvottavan Lip Volume -tuubin, restylanea ja Perfechta-pistoksia odotellessa :D

20140602_20451020140625_143413 20140625_143257
Ihoni väri on toisinaan hieman epätasainen (varmaan tuttua aika monelle) ja vaikka ihoni on pääosin hyväkuntoinen, voi joskus olla näppy siellä tai täällä ja punoitusta, joten vihreään taittuva Skin Tone Corrector on kuin mulle suunniteltu. Lisäksi ostin huulimeikin alle Lip Base Primerin ja luomille Pearly Eye Base Primerin. Tavallinenkin olisi ollut saatavilla mutta myyjä kehui erityisesti tuota Pearlyä ja oikeassa oli, se on jo sellaisenaan aivan ihana tuote ja käytän sitä vaikka en laittaisi luomiväriä ollenkaan :) Ehkä yksi parhaita ostoksiani ikinä!

20140602_20454720140625_143817
Kiillon ja rasvaisuuden stoppaamiseksi hieman väritöntä irtopuuteria. Paras keksintö ikinä! Eipä tarvi välittää meikkivoiteen sävystä tai oman ihonvärin muutoksista mitä näin kesällä voi hieman olla, jos ihan vahingossa pääsee vaikka ruskettumaan pari astetta :)

20140625_143641
Sitten mitäs muutakaan kuin perusluomivärejä, kivalla hohdolla tietenkin. Aina on tilaa muutamalle uudelle napille, sanokaa mun sanoneen! Ei mitään kovin kummoisia värejä mutta kivaa pientä blingiä niissäkin on. Kuulemma vanhempien naisten ei pitäisi käyttää kauheesti välkehtiviä luomivärejä, mutta enks mä voi ihan hyvin kun mulla ei ole yhtään ainoaa ryppyäkään? ;)

20140602_20441020140625_144011 20140625_144305
Extra Volume Lip Gloss, arvatkaapa moniako huulikiiltoja mulla on jo entuudestaan? Semmoset, parikymmentä ainakin :D Hihii, mä oon huulikiiltoaddikti ja pahimmasta päästä! Mutta syykin siihen on varmaan aika selvä, olen ollut maailman huonoin käyttämään huulipunia, ja tälläkin hetkellä omistan vain muutaman :) Alempana vielä Pencil Lip Gloss, todella paljon säihkettä näissä kynämäisissä huulikiilloissa, ihan kivat! Toimivat erityisesti huulipunan päälle ja se kai näissä hieman on ideanakin.

20140602_204748 20140602_205005 (1)
Oooo… Huulipuna! Harvinainen hankinta mulle, mutta oli pakko. Kiva sävy, tuollainen suht luonnollinen. Yritän nyt opetella käyttämään. Edelleen mä tarvitsen sitä Perfecthaa huuliin ettei tarvisi olla duckfacena koko aikaa. Alkaa tää ikä viemään volyymia huulista, ihan totta! Pienenee vaan jos ei koko ajan ole pullistelemassa :D

20140602_205052 20140625_144413
Kikosta siis löytyi kaikkea kivaa, ja mikä parasta! Mä löysin KIKO Make Up Milanolle nettikaupan josta saan tilattua lisää kaikkea hyväksi toteamaani sitten kun ne loppuu. KIKOn nettikauppaan pääset TÄSTÄ! Ainakin tuo Pearly Eye Primer on saanut mut vannoutuneeksi käyttäjäksi ettei toivoakaan että luopuisin siitä. Toisaalta, jos tuota hitsin nettikauppaa ei olisi niin olisi taas hyvä syy lähteä uudelleen Italiaan ;)

Milanon shoppailuista tulossa lisää posteja tuonnenpana :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *