Hae
Queen of Eve

Olisinpa minäkin noin kaunis…

Noin mä usein ajattelen kun selaan Instagramista erilaisten julkkisten ja superkaunokaisten kuvia. Ei tietty ihmekään että ovat kauniita, sillä monet ovat meikkitaiteilijoita tai muuten vain kauneusalalla tavalla tai toisella, mutta usein unohdan sen etteivät hekään nyt sentään aina yhtä upeilta näytä. Usein tuntuu että toiset ne onnistuu jokaisessa kuvassa ja iho on niin virheetön ettei tosikaan, ja itsellään loistaa laajentuneet ihohuokoset kilometrin päähän ja sitä hyväksyy julkaisukelpoiseksi aina 1/100 kuvasta.

Tukka takussa ja silmät turvoksissa kun maanantaina aamusta selasin Instagramia, törmäsin @annamursu eteenpäin jakamaan haasteeseen ja päätin rohkeasti tarttua härkää sarvista. Ideana oli laittaa Instagramissa itsestään kaksi kuvaa vierekkäin: Toinen missä ei ole meikkiä eikä mitään kuvamuokkausta, ja toinen jossa sitten taas on meikattu ja lisätty photoshoppia/filtteriä.
20140714_140727

Yllättävän iisisti multa kävi kuvan julkaiseminen vaikka hetken aikaa haukoin henkeäni kun huomasin näyttäväni niin ”valjulta” mutta sitten tajusin että ihan jos tässä vakavissaan ollaan niin anti mennä vaan. Julkaistuani oman #luomuhaaste kuvani haastoin myös lisää porukkaa mukaan ja osa onkin haasteeseen jo tarttunut, pointsit kaikille rohkeille naisille! Toivottavasti vielä moni muukin tagaamani nainen rohkaistuu samaan meininkiin, ja moni haastamani onkin FitFashionin bloggaajia joten kenties, kenties ;)

Instagramia käyttävät löytävät profiilini nimellä @evilmisseve ja kyseinen kuvahaaste kaikkien muidenkin tähän mennessä osallistuneiden kuvilla löytyy hashtagilla #luomuhaaste :)

Koska monet ystäväni/tuttavani eivät Instagramia käytä niin jatkoin omalta osaltani haastetta vielä Facebookin puolellekin, joten sielläkin voi halutessaan sanomaa levittää. Haastan tämän myötä jokaisen Instailijan mukaan näyttämään millaisia me naiset oikeesti ollaan ilman niitä meikkejä ja filttereitä. Vaikka rakastankin laittautua ja kaikenlaiset kauneusjutut ovat intohimoni, niin tälläiselle haasteelle on ehdottomasti paikkansa ettei pääse se todellisuus unohtumaan <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *