Hae
Queen of Eve

Pitäiskö mun potea huonoa omatuntoa? No, mä en pode.

Cheers mates! Täällä ollaan taas ja sille voidaankin nostaa maljat, tai ainakin ne voi kilistellä mun kanssa ketkä ovat kirjoituksiani odotelleet.

10498355_10152506012281668_256620418409310368_o

Viime viikolla vietettiin kivoja lomapäiviä Viron puolella ja se olikin sitten tämän kesän viimeinen reissu. Italia, Turkki ja Viro takana, viimeistä lomaviikkoa viedään ja kohta se on arki edessä. Ihan kivaa, onhan sitä kesää jäljellä edelleen, toivottavasti lämpimät kelit jatkuu syyskuun loppuun asti!

Otettiin kolmen päivän irtiotto arjesta ja varattiin tosi kiva ja iso kahden huoneen sviitti Kreutzwald hotellista, joka on hieman erilainen ja kenties uniikimpi hotelli kuin hotellit yleensä. Mä halusin viidennen kerroksen ZEN-sviitin ihan vain hemmotellakseni itseäni (ja ehkä vähän miestäkin), sillä huoneessa tosiaankin oli kaikki mahdolliset varustelut poreammeesta tietokoneeseen ja kapselikahvikoneeseen, ja erilaisia hemmottelutarpeita, viiniä, valaistusta ym oli järjestetty tuota zenmäistä olotilaa kunnioittaen. Kyllä siellä poreammeessa ja hämyisässä valaistuksessa mieli lepäsi, ensin sitruunaista merisuolaa ja sitten hunajaista kauramaitoa… ah! Luksusta!

Mun kuvaustaidot oli vähän mitä oli ja enemmänkin olisi voinut panostaa, mutta näistä kuvista kenties voi saada pienen käsityksen siitä millainen hotelli oli kyseessä. Suosittelen paikkaa, ei ehkä ihan keskeisin sijainti mutta taksilla hurautettiin muutamassa minuutissa keskustaan ja Viron hinnoilla ei tainnut 4-5 euroa enempää matka kustantaa :)

IMG_20140716_171500 IMG_20140716_170327 IMG_20140716_161435 20140716_16390320140716_164049 (1)

20140716_164013
Reissussa syötiin hyvin, rentouduttiin, käytiin Tallinnan eläintarhassa ja shoppailtiin. Matkan tarkoitus oli siis hyvin saavutettu ja sitä tehtiin mitä pitikin, tosin mulla taas perinteisesti shoppailu lähti totaalisesti käsistä mutta siitä kenties lisää myöhemmin…

IMG_20140720_095729 IMG_20140716_214322 IMG_20140716_230253 10417762_10152507808486668_5643281335175027774_n
Mitä otsikkoon tulee niin tapojeni vastaisesti blogitauko on vaan venynyt ja venynyt ja kirjoitusten välit kasvaa päivistä viikkoihin. Mietin hetken että oonkohan nyt jollekin velkaa jotain? Oonko pettänyt aktiivisia lukijoita? Toivottavasti en, sillä tämä hiljaiselo ja tauko on ollut mulle todella tarpeen ja kirjoitusfiilikset on taas saaneet uutta pontta. Onneksi mä en tee tätä ainoaksi päivätyökseni, muuten taitaisin olla juuri nyt aikamoisessa kusessa.

Kevät ja kesä on muuttuneet stressaamisen ja vittumuaeikiinnostamikään fiiliksen sijaan rennoksi ja ihanaksi ajaksi. Mä oon saanut olla mä, oma itseni huolehtimatta siitä millainen mun pitäisi olla, ja oon pystynyt tekemään niitä asioita joista oikeesti olen nauttinut just nyt. Matkustelu, kauneudenhoito, kosmetiikka, muoti, sisustaminen, hyvä ruoka. Ne mun toiset intohimot elämässä on olleet viime aikoina enemmän pinnalla kuin koskaan.

Mietin että pitäisikö mun muuttaa blogin nimeä, onkohan se parin vuoden jälkeen liian myöhäistä? Kaikki tuntee varmaan Muscle Fetishin, mutta ehkä enemmänkin MissEvilEven. Voisiko tää olla jonkun muun niminen, laajemmin mun elämästä ja mielenkiinnoista kertova eikä vain johonkin suppeaan lihasfetissini ympärille kietoutuva, sillä eihän ne punttijutut ole koskaan olleet mun ykkösprioriteetti vaan osa kaikkea muuta kokonaisuutta.

Joudun jättämään mietintämyssyn päähän tältä saralta, onko teillä mitään mielipidettä asiasta? Onko blogin nimellä väliä?

12 kommenttia

 1. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä olen tota blogin nimen muuttamista miettinyt itsekin jo pitkään enkä ymmärrä miks hannailen… sama kai se olis! Voi kun pääsis itsekin matkustelemaan noin paljon, huoh. Ehkä syksyllä sit!

  Kiva kun oot takas!

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Niin joo säkin mietit sitä, muistan kyllä. Onko sulla jotain nimivaihtoehtoja mielessä jo, vai tuntuuko vain että nykyinen ei ole hyvä? Mä tykkään oman blogin nimestä, mutta mua ehkä häiritsee se että se on liian yksitoikkoinen ja ”leimaava”. Tai itselläni on tunne ettei Muscle Fetish nimen alle oikein sopisi kirjoitella muuta kuin jotain treenaamiseen, diettaamiseen ja max bodyruokavalioon kuuluvia juttuja, eikä elämä ole sellaista kuin enintään 1/10. On olemassa paaaaaljon muutakin. Itsellä ei kyllä oo mitään selvää uutta nimiehdotusta, ja mua pelottaa että keksin jonkun ja kadun sitä jo viikon päästä :D

 2. tarzan kirjoitti:

  Voi luoja tätä loma-/reissukateuden määrää! Itellä viikon loma ja se vietetään teltassa jossain keskellä järveä……. :D

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Voi kuule, ei tässä mitään ihmeellisiä lomia valitettavasti ole. Neljä viikkoa kesälomaa ja yksi viikko talvilomaa, aika vähissä on :D Kyllähän sullakin nyt enempi kuin yksi viikko pitäisi olla, ja sinä aikana voi mennä muuallekin kuin telttailemaan ;)

 3. Jari kirjoitti:

  Mun mielestä ei kannata vaihtaa nimeä. Blogin nimi kertoo sen syntyhistoriasta, ja se on iskostunut jo lukijoidesi päähän. On luonnollista, että mielenkiinnon aiheet muuttuvat ajan saatossa ja sitä kautta myös blogisi sisältö.

  Nokia on on edelleen Nokia, vaikka ei matkapuhelimia enää myykkään.

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Niin, kertoohan se jostain… Mutta on tuon nimenvaihdoksen tehnyt moni muukin, ja oma ideani on kenties laajentaa sitä nimeä sitten montaa muutakin asiaa koskevaksi kuin pelkkää blogia. Täytyy mietiskellä :)

 4. JM kirjoitti:

  Nimellä ei väliä, kunhan jatkat kirjoittamista<3 näitä on ilo lukea, aina innolla odotan :) vaikka itse toki kiinnostuin blogista alunperin tuon muscle fetish nimen vuoksi, mutta huomasin pian että löytyy paljon muutakin mielenkiintoista luettavaa :)

  • Mölliskö kirjoitti:

   Kiva, kun taas kirjoittelet! Nimellä ei väliä, mutta ei vaihto olisi ollenkaan huono idea :)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   No täällä on varmaan juttua laidasta laitaan, etenkin kun olen niin ON/OFF ihminen :D Välillä täysii intoilen asiasta X ja sitten seuraavaksi asiasta Y ;)

 5. outi kirjoitti:

  Kiva taas lueskella sun kirjoituksia :)
  Nimeä välillä itsekin mietin, kun kirjoittaa juttuja laidasta laitaan, voisi blogin nimi olla neutraalimpi, mut toisaalta meikäläiselle pääpaino kenties on fitnessblogissa tällä hetkellä ainakin, joten oon antanut asian olla… :D

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Kiva olla takaisin :)

   Niin tuossa nimen vaihdoksessa on vaan ongelmana mahdolliset linkitykset ym, että blogin nimen sinänsä voi kyllä muuttaa mutta blogin osoite kyllä pysyy samana… Muuten jos siihen menee härkkimään niin kaikki ohjaukset ym on pielessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *