Hae
Queen of Eve

LivBoxin lumoissa

20140710_103300

Kirjoittelin tuossa pari postia alempana siitä kuinka netissä törmäsin LivBoxiin ja päätin itselleni sellaisen tilata. Nyt on ensimmäinen LivBox tullut ja voi että mä olin onnessani, tuo on varmasti jatkossakin yksi kuukauden kohokohta ja varsin edullinen sellainen. Piristystä arkeen hyvin pienellä!

Tää ei ole mikään mainospostaus enkä hyödy mainostamisesta mitään, vaan ihan hyvää hyvyyttäni kehun aidosti mielenkiintoista ja toimivaa konseptia. Uskon että LivBoxilla on paljon annettavaa jatkossakin ja tulee testailtua tuotteita mitä ei muuten tulisi kokeiltua, ja sieltä sitten löytyy hyviä suosikkeja mitkä jäävät omaan menoon mukaan.

Se mikä oli musta ihanaa oli tuo kaunis pakkaus. Tuli hetkeksi sellainen supernaisellinen ja ylellinen olo kun pääsi avaamaan pakettia osissa. Silkkunauhoja, rapisevaa silkkipaperia, ”tarraleima” ja kauniilla pedillä kaikki uudet ihanat tavarat.

IMG_20140710_093721 IMG_20140710_093744
Heinäkuun LivBoxin sisältö oli seuraava:

Australian Gold Lip Balm SK30
Herbina Volume Letitys-, ja rakennesuihke
Avene After Sun Repair Lotion
Dermosil Summer Glow Nail Polish
Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo
Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir

IMG_20140710_094004

Mun suurimmiksi suosikeiksi nousi seuraavat tuotteet:

Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo

Ylellinen, päivittäiseen käyttöön soveltuva shampoo. Syväkosteuttaa ja antaa kiiltoa hiuksille. Korjaa myös huonokuntoista hiusta palauttaen hiuksen luonnollista elinvoimaa. Kaikille hiustyypeille.

Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir

Upea, kevyt argan-öljy ei tunnu rasvaiselta ja imeytyy nopeasti hiukseen. Hiukset tuntuvat pehmeämmiltä ja kiiltävät tyvestä latvaan. Hoitaa hiusta ja ylläpitää hiuksen omaa luonnollista elinvoimaa. Sopii kaikille hiustyypeille ja sitä voi käyttää sekä kuiviin, että kosteisiin hiuksiin.

Dermosil Summer Glow Nail Polish

Summer Glow -kynsilakka kimaltelee kilpaa auringon kanssa. Laadukas ja kestävä kynsilakka antaa kynsille sädehtivän ja kauniin kiillon. Hienostunut, kullanhohtoinen kynsilakka korostaa kauniisti päivettynyttä ihoa ja viimeistelee kesälookin.

IMG_20140710_094759

Turhuutena paketissa minulle oli tuo Herbinan suihke, sillä omat hiukseni ovat luonnonkiharaan taipuvaiset, karheat ja päänahasta rasvoittuvat, latvasta kuivavat. Eivät siis perisuomalaiset lasimaiset silkkihiukset, ja tämän lisäksi kun käytän hiuspidennyksiä niin siloittavat ja kosteuttavat tuotteet ovat kaiken A ja O, eikä missään nimessä saa mitään suolasuihkeita tähän tukkaan suihkutella. Sinänsä tuo ei ollut ongelma, vaan annoin miehen siskolle ja hänen tyttärilleen tuon, varmasti tulee siellä käyttöä :)

Avenen After Sun oli tosi kiva juttu, sitä tarvii kesäisin ihon kunnossapitoon, Ja itseasiassa nyt myös tuo Australian Goldin huulirasvakin on ahkerassa käytössä, ja mieskin sitä laittoi kehuen hyvää tuoksua ja koostumusta! Täytyy sanoa että olen tyytyväinen ensimmäiseen LivBoxiini :)

Heinäkuisen LivBoxin mukana tuli myös Calvin Kleinin uutuustuoksuista hajutäplät, ei siis varsinaista minituoksua joten sille en kauheesti arvoa anna. Tästä kyllä myös LivBoxin henkilökunta mainitsi että olivat hekin odottaneet saavansa hieman jotain muuta. Mukana oli myös muutama alennuskuponki Rich ja Dermosilin tuotteisiin, joten summa summarum: Erittäin kiva paketti ja innolla odotan elokuun lähetystä!

LivBoxilla on kivoja tarjouksia ja boksia voi tilata kertaluontoisesti, jatkuvana tilauksena tai 3-6kk pätkissä. Kannattaa käydä tsekkaamassa heidän sivuiltaan jos kiinnostaa kokeilla. Sivuilta voi selailla myös aiempien LivBoxien sisältöjä. Vielä ehtii tilaamaan elokuun setin itselleen!

Tästä LivBoxin sivuille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *