Hae
Queen of Eve

Kamala kaukokaipuu

Mulla on joku ihan jatkuva kaukokaipuu päällä, eikä siihen näemmä auta matkustelukaan kuin hetkeksi aikaa. Ilmeisesti se on alettava tekemään lottoa ja toivottava pääpottia niin voi järjestellä elämän prioriteetteja uudelleen. Mulla on sata ja tuhat paikkaa näkemättä ja kokematta, ja vaikka Suomessa on ihana olla ja matkoilta on kiva tulla omaan kotiin ja omaan petiin, niin taas reissuvarvasta kutittaa.

Mun matkusteluinto sai uuden sysäyksen vuosi sitten elokuussa ja sen jälkeen ei loppua ole näkynytkään. Haluaisin matkustella enemmän ja olla ulkomailla kauemmin. Harmi vaan että työelämä sotkee tuota matkustelua pahasti, ja vuodessa on vain se tietty määrä lomia käytettävänä.

No, ehkä pitkiin viikonloppulomiin ja kaupunkikohteisiin kannattaa alkaa panostamaan enemmän, ja säästää vuosilomat pitempiä löhöilylomia ja rantalomakohteita varten. Silloin luulisi ainakin matkustelun onnistuvan hieman helpommin, siis sitä lottovoittoa odotellessa.

On hassua ajatella että tänä vuonna olen ollut Milanossa Italiassa, Gümbetissä Turkissa sekä Tallinnassa Virossa, mutta se ei tunnu riittävän laisinkaan. Kieltämättä joillekin tuo on paljon matkustelua, mutta toisille taas ei mitään. Täällä FitFashionillakin on porukkaa ketkä ovat matkustelleet tänä vuonna jo tuplamäärät. Mäkin haluun! Äää!

Pariisi. Juan-Les-Pins. Monaco. Rooma. Barcelona.

eiffel-tower-paris-2
photo-juan2-hd
MONACO_by_creactions
rome-view-italy1
Barceloneta Beach and the Two Towers, Barcelona, Katalonien, Spanien
Maailma odottaa mua. Mä odotan lottovoittoa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *