Hae
Queen of Eve

You are what you eat? That’s funny ’cause I don’t remember eating a fucking legend!

Kansa kohahtaa, yleisö huokaa ihastuksesta ja kauhistuksesta ja jotkut antavat pahaa silmää. Hyi, se kiroili ja heti otsikossa. Kamala akka. Yeah, that’s me. Koittakaa elää sen kanssa, mäkin elän itseni kanssa ool dei ja evri dei!

Kaikki laittelee aina niin hirveän hienoja ruokakuvia ja viikon kertauksia siitä mitä on tullut syötyä, mutta mä en. En tee sitä koska mä en kauhean usein muista kuvailla syömisiäni, ja koska niissä ei kovinkaan usein ole mitään katsottavaa. Päätin kuitenkin purkaa kännykästä kaikki safkakuvat mitä viime aikoina on tullut otettua. Niitä ei ole paljoa, mutta ne kertovat paljon.

Alkuhan näyttää lupaavalta. Kana-caesarsalaattia ja päärynä-melissä vichyä. Helteellä raikas ruoka on mukavan virkistävää eikä aina ole tehnyt mieli mitään lämmintä sapuskaa. Huomatkaa kuvaan päässeet varpaani ;)

IMG_20140726_191718
Näemmä mökillä olen napostellut herneitä. Mä rakastan herneitä, aaaaah <3 Juomana on mennyt lasista päätellen taas kerran jotain mineraalivettä, mitä lieneekään. Suht terveellistä tämäkin herkuttelu.

IMG_20140806_202819
Jahas. Mitäs mitäs… Nyt on kyllä einessafkaa lautasella, mutta täytyy puolustautua jotenkin. Ööö… Ei ehtinyt tehdä eväitä töihin? Ei vaan ihan puhdas laiskuus, ja tuo on rehellisesti sanottuna parhaimman makuisia valmisruokia mitä tiedän, suoraan Felixin pakasteesta :D

IMG_20140806_202847
Työpaikan ruokalan tarjontaa. Leivällä ihan kunnolla oivariinia. Nam. Ja pastasalaattia, ja kanakiusausta. Ja vähän salaattiakin. Ihan vähän vaan… ;D

IMG_20140806_202927
Työkaverin duunaamat safkat jotka hän ystävällisesti oli tehnyt myös minulle. Muurinpohjalla paistettua possua, sieniä, perunasipulisekoitusta, soijaa, sipulia ja kylkeen vähän salaattia. Päällä vielä broiskua, varsin pätevä ateria mutta ei sieltä kevyemmästä päästä.

IMG_20140806_202955

Iltapalani juuri äsken. Epäterveellisistä epäterveellisin, mutta maukkaista maukkain. Aivan ihanaa tuoretta patonkia, cheddarjuustoa, pippurimetvurstia ja kalkkunaleikettä. Teloittakaa vaan ;P

IMG_20140806_203106
Ja sitten viimeisimpänä ja ehdottomasti huonoimpana: Terveysintoiluni eräänä päivänä koki karun kolauksen kun päätin maistaa pitkään himoitsemaani kookosvettä. Ekskusemuaaa? Kuka tuota k*sta pystyy oikeesti oksentamatta juomaan?

IMG_20140806_203021

Hajusta luulin että juoma on pilalla, mutta avattiin toinenkin purkki ja samaa kamaa oli. Haju kuin pilaantuneella mädällä kookoksella ja maku sen mukainen. Väri kuin haaleaa virtsaa, mitäpä sitä kieltämään. Itse maistoin noin teelusikallisen ja nielaisin sen (huulipunatahra todisteena), mutta työkaveri ryntäsi lavuaariin yökkimään ja kakomaan omaa suullistaan. Aivan hirveää kuraa, huh huh. Onneksi mua ei ole koskaan pyydetty testaamaan ja mainostamaan tätä.

No, se niistä vähistä ruokakuvista. Ei ollut ihmeitä, ehkä voisin petrata sen ja monen muunkin asian suhteen. Mutta hei, onko olemassa ihmisiä ketkä pystyy kookosvettä juomaan? Tai samoja reaktioita kuin mulla? Ilmottautukaa!

8 kommenttia

 1. Sari / Wellnessmadness kirjoitti:

  Tölkistä kookosvettä. Hyi että. Tuoretta kookosvettä pillillä imettynä. Ai jestas mikä herkku! Mulla oli sama kokemus noista purkitetuista versioista, yök ja sitten Aasiassa ollessa pitkitin sen tuoreen ostamista. Loppuajasta en sitten muuta juonutkaan :)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Joo, siis AIVAN HIRVEETÄ. Ja mä oon käsittänyt että tämä on etenkin fitnessbloggaajien rakastama tuote. Raikkaus on tuosta kaukana, ei muistuta kookosta kuin hämärästi.

 2. MariA kirjoitti:

  Mullakin aina lösähtää se ”terveellinen syöminen” (metukka-juustoleipä ei ole edes kovin paha juttu) iltaa kohden. Itse en saisi edes moisia ruokakuvia, koska en jaksa väkätä edes sitä salaattia. Kana- tai jauhelihalautasen kanssa saattaa olohuoneeseen kiikkua lautasella puolikas tai kokonainen kurkku ja kuorimaton mutta pesty porkkana. Ei järin kuvauksellista, mutta onneksi ei tarvitsekaan. Jää enemmän aikaa itse syömiseen :)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Mun mies on samanlainen joka ottaa johonkin muovikippoon ruoat ja sitten leikkaa palan kurkkua jonka järsii erikseen :D Mä yritän ees joskus vähän jotain laitella niin on kivempi fiilis syödä. Kattaus on kuulemma puoli ruokaa, hehe.

 3. Leena kirjoitti:

  Ilmoittaudun kookosvesiyökkääjien joukkoon! Olen kerran maistanut jotain, missä piti maistua jotain raikkaita hedelmiä sen kookoksen lisäksi. No ei kauhean raikasta ollut… Ei todellakaan mennyt alas. Kookoksesta tykkään öljynä ja hiutaleina (ja Bounty on hyvää :D), mutta noi vedet jätän muille.

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Bounty on kamalaa ;) Mutta muuten kookos ja etenkin sen tuoksu on ihanaa (huulirasvat, voiteet, suihkugeelit), mutta kookosvesi oli kyllä kunnon kuraa!

 4. nina kirjoitti:

  hei. tää tulee ihan puskista ja on maailman omituisin kysymys, mutta minkä kokoinen olet? mun on vaikea hahmottaa kun täällä ei oo ollut kokovartalokuvia! meow.

  • MissEvilEve kirjoitti:

   ”Maailman omituisin kysymys” :D Haha! Kyllä mä ihan ehtaa XL-kokoa olen. Plus size bitch. 175cm ja ihan liian monta kiloa, ikuinen laihduttaja (toivottavasti en) :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *