Hae
Queen of Eve

LivBox lunasti lupaukset!

Elokuu on niin mun kuu. Mä täytän pian 35 ja saavutan virallisesti sen maturen tittelin. FitFashionissa taitaa olla muutamia mua vanhempia bloggaajia, mutta harvassa ollaan ylipäätänsä blogien maailmassa, tää taitaa olla enempi nuoremman naisväen juttu.

Mutta hei, pidetään me maturet puoliamme ja ihastutetaan ja vihastutetaan väkeä kaikissa ikäluokissa. Mun rempseän rento ja toisinaan hieman hienosteleva tyyli toimii kehen toimii, iästä riippumatta. Silti mulla on sellainen tunne että meitä 30+ ja jopa 40+ bloggaajia kaivataan nykyään entistä enemmän, parikymppisten tyttöjen kirjoituksia kun on netti pullollaan (keep up the good work girls) :)

Tässä kun ikää alkaa kertyä niin mä haluan sen vaikuttavan pääasiassa mun henkiseen kasvuun. Toki ymmärrän että väistämättömiä ulkoisia muutoksiakin on luvassa, mutta rehellisesti sanottuna mä aion taistella jokaista ikääntymisen merkkiä vastaan, ainakin mitä tulee kauneuteen. Koska sitä nuoruudenlähdettä ei ole vielä löydetty niin pitänee mennä ihan rehellisesti kirurgin veitsen, injektioiden, laserhoitojen ja kosmetiikan ehdoilla. Mitä nyt milloinkin sattuu haluamaan tai tarvitsemaan, mulla ei ole sen suhteen mitään rajoja. (Joo ihan hiRRRveetä!) ;)

Mulle vanheneminen ei sinänsä ole mikään kauhistus ja arvostan monia mua reilusti iäkkäämpiä naisia, mutta useimmiten ihailen tietynlaista kauneutta. Ikä saa ja pitää näkyä, vanhenemisen ei tule olla säälittävää nuoruuden kaihoilua ja sitä kautta irvokasta, vaan itsevarmaa muutosta ja sitä myöten arvokasta. Ihan kuin mä olisin täyttämässä 70v :D Sellaista sepostusta taas, haha!

Hirveän pitkästä aasinsillasta itse asiaan: Tänään vastaanotin elämäni toisen LivBoxin, ja voi että! Elokuun LivBox oli jokaisen tuotteen puolesta ihan täyttä unelmaa! Mustaa ja valkoista, klassisen kaunista! Mulle tuli heti fiilis että nyt täällä on jotain tosi ihanaa ja ehkä jopa ylellistä eikä ihan vain jotain perusmarkettituotteita (mitä ei tietty pitäisi ollakaan). Oon itse aika hienohelma monessa asiassa (ei tietty ihan aina uskoisi mutta oon kuitenkin) ja selektiiviseen kosmetiikkaan mulle on kehittynyt suuri intohimo, ellei jopa riippuvuus. Haluan hemmotella itseäni luksuksella ja kun ei tässä enää ainakaan nuorene, sijoitan mielelläni hieman enemmän laadukkaaseen kosmetiikkaan. Niinpä sitä toivon että LivBoxissakin olisi jotain hieman tyyriimpiä merkkejäkin, eikä vaan ihan niitä perinteisiä markettituotteita.

IMG_20140807_185938

IMG_20140807_185902

IMG_20140807_184325

IMG_20140807_190210

Eikä tarvinut pettyä! LivBox sisälsi yhden tutun ja turvallisen luottotuotteeni sekä kaikki loput sellaisia mitkä oli enemmän kuin tervetulleita!

IMG_20140807_190341
Body Shopin hunajainen vartalovoi, mmmh, ihana tuoksu ja koostumus. Kädelle jo pikkuisen hipaisin. Nyt kun vielä opettelen oikeesti rasvaamaan itseäni :D Clinique puolestaan on tuttu merkki ja mulla onkin heiltä käytössä joitain tuotteita, mutta pakko tunnustaa, silmänympärysvoiteita en vielä käytä. Nyt juuri kun puhuin siitä iästäni niin kai mun vissiin pitäis aloittaa…? ;)

IMG_20140807_190452

Olen juuri ostanut Dolce & Gabbanan Dolce tuoksun, joten siihen sopiva suihkugeeli osui ja upposi kuin kuuma veitsi voihin. Aivan älyttömän ihana tuoksu <3 Ja mikä hassuinta: Mietin juuri että pitäisiköhän ostaa aurinkopuuteri kun mulla ei ole sellaista. Hah! No nyt on!

IMG_20140807_190541

Vaikkakin tämä ei tullut uutena kokeiluun niin minituote kelpaa aina. Eipä tarvi käsilaukussa kuljettaa sitä normikokoa (tähän asti mulla on aina ollut myös kuivashampoo mukana 24/7) :D

Luottotuotteeni ja ehdoton päivieni pelastaja on siis kuivashampoo, paras keksintö IKINÄ ja olen juuri tuota samaista purkkia saanut varmaan kulumaan jo kymmeniä kappaleita. Itselläni on luonnonkiharaan taipuvainen karheahko, latvasta kuiva ja päänahasta rasvainen, osittain siis helposti rasvoittuva tukka. Siihen kun lisätään 60cm hiuspidennykset jotka ovat kuollutta teippihiusta niin ihan joka päivä ei viitsisi suihkussa hiuksia liotella vaikkakin päänahka ja tyvi kaipaavat usein freesausta.

Toisinaan mä pesen vain päälaen hiukset lavuaarissa ja pidän muut ponnarilla (silloin kun tuntuu tosi hionneelta ja tarvii muutenkin viilennystä), mutta muuten menen kuivashampoon voimilla. Se freesaa ja raikastaa hiukset hetkessä ja kyljyksellä kammattu otsatukka on sen jälkeen historiaa. Mikä parasta niin tuo todellakin on XXL Volume, sillä puhtaaseenkin hiukseen tuo tekee ihan mieletöntä volyymiä. Kyllä saa tyvi kunnon kohotuksen ja tulee semmoinen ruuhkatukka ettei tosikaan. Jos joku ei ole vielä tutustunut kuivashampooseen niin hopihopi, nyt tutustumaan! Etenkin treenaavilla mimmeillä tämä on ihan pakko-ostos!

Ihana ihana ihana elokuu ja ihana ihana ihana LivBox! Suosittelen muillekin, eikä tämä edes ole maksettu mainos tai yhteistyö joten vilpittömästi tulee hehkutus suoraan sydämestä!

Tästä voit klikata LivBoxin sivuille!

10 kommenttia

 1. idaelisa kirjoitti:

  No nyt tuli kyllä huippuhyvä paketti!! Pitäisköhän sitä itekki taas ottaa pieni tilauspätkä.. :)

  Sillon ku mä tilasin tota, petyin vähä siihen että usein tuntu tulevan sellasia tuotteita, jotka ei ollu ollenkaa hyviä mulle (esim joku näytesarja voiteita ikääntyneelle iholle) tai ne oli näytekokoja. Jotain helmiäkin sieltä kyllä tuli, yks ihana Essien kynsilakka ja Maroccan Oilia ainaki :)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Itse oon nyt ollu kyllä tyytyväinen, etenkin tähän uusimpaan. Viimeksi oli pieni huti se letityssuihke, mutta ei se muiden vika ole että mulla on pidennykset enkä semmoista voi käyttää. Ja se meni kiertoon nopeesti ja kuin kuumille kiville menee varmaan jos myy pois epäsopivat mikäli sellaisia sattuu kohdalle. Ite oon kyllä erityisesti tähän uusimpaan tyytyväinen, tosi kiva, ja jotenkin tää piristi päivääkin ihan hitosti :) LivBoxilla on tarjous nyt että 6kk 5kk hinnalla, yhden saa ilmaiseksi. Mut on niillä se perinteinen 3kk tilauskin, mulla menee jatkuvana.

 2. Rilla kirjoitti:

  En tiedä onko bloggaajia täällä yli nelikymppisiä, mutta ainakin minä 46v. olen blogisi vakituinen lukija. Onnea sinulle synttäreiden johdosta!

  Itselleni ikääntymisen merkkien näkyminen kasvoissa ei ole ollut ihan niin helppoa kuin kuvittelin etukäteen. Kyllä se harmittaa, kun näkee uuden juonteen tai rypyn. Uskon omassa ihonhoidossani ja elämäntavoissani muutamaan asiaan joiden uskon hidastavan ikääntymisen merkkien näkymistä. Elämäntavoissa sitä ovat hyvä aurinkosuojaus kasvoilla keväästä syksyyn, ruokavalio jossa ei rasvaa pelätä (ei edes voita) ja se, etten ole laihduttanut itseäni ihan kuivaksi. Henk. koht. olen sitä mieltä, että ikäistäni naista ei yletön laihuus kaunista. Ihonhoidossa käytän niin Lancomen kalliita seerumeita kuin marketmerkkejäkin sulassa sovussa, mutta osaan jo löytää ne itselleni sopivimmat. Sillä ei niinkään ole väliä, onko ne tarkoitettu teinille vai kypsälle naiselle.

  Suhtaudun kauneuskirurgiaan neutraalisti. Itse en uskaltaisi antaa itseäni koskettavan veitsellä tai neulalla, eli sen vuoksi en voisi ottaa vaikka pistoksia. Mutta en mene sanomaan, olenko joskus myöhemmin samaa mieltä ;)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Toi on muuten hyvä pointti että liian kuivakka ei kannata olla, tekee vanhemman näköiseksi. Toki suuri ylipaino voi mammoittaa ulkonäön, mutta kun puhutaan normaalista pehmeydestä/pyöreydestä niin mitä vanhempi nainen on, sitä paremmalta näyttää. Kasvoista on helposti riutuneen ja ryppyisen/uurteisen näköinen jos on kovin rasvaton kondis, ei voi mitään. Tuo on myös totta että kosmetiikasta voi löytyä myös halpiksista tosi hyviä. Pitää löytää vaan ne omat jutut. Siitä olenkin postausta tekemässä lähiaikoina :)

 3. Emma kirjoitti:

  Mitää!! Mä luulin että oot max 25v!

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Voi ku ihanasti sanottu <3 Mä oon perso imartelulle, mutta kyllä vaikee uskoo että ihan kaksvitosesta menisin. Mut sille musta kyllä tuntuu, henkisesti koen olevani jossain 25-30v ikäluokassa :)

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Miks mulle ei oo tullu vaik mulla on se jatkuva tilaus luottokortilla!?

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Tulisko maanantaina lappua luukusta? Itselleni viimeksi tuli pari päivää myöhemmin kuin muille. Yllätys tosin ei pilaantunut kun en mistään lukenut mitä siinä oli. Sä et ois saanu lukee tätä :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *