Hae
Queen of Eve

Sääret sileiksi – Bic Soleil Bella

Buzzadorina toimiminen on ollut varsin antoisaa puuhaa. On aina kiva päästä kokeilemaan uusia tuotteita ja toisinaan jakamaan testituotteita myös ystäville ja tutuille. Buzzadorina aito ja ajantasainen, rehellinen palautteen antaminen on kaikista parasta, tuotteen valmistaja kun ei valheellisesta kiitoksesta kostu.

Heinäkuussa sain testiin Bic Soleil Bella ajoteriä sekä Soleil Lady Gel ajovaahtoa. Lyhyesti sanottuna: Bic on parantanut tuotteitaan huomattavasti, ja Bicin omalla asteikolla nämä tuotteet ovat silmissäni täyttä timanttia!

IMG_20140810_141405

Sen lisäksi että sain tuotteita itselleni, sain myöskin kymmenelle kaverille uudet Bic terät jaettavaksi kokeiluun. Tällä kertaa annoin muutaman suoraan ystävilleni ja loput kahdeksan laitoin jakoon Instagramissa. Nopeimmat seuraajani saivatkin pian postia ja uudet ajokoneet itselleen, Instagramissa siis sattuu ja tapahtuu ja minua kannattaa seurata sosiaalisessa mediassa. Instagramissa mut löytää nimimerkilläni evilmisseve :)

IMG_20140714_194603

Kasapäin höyliä lähti siis jakoon ja kokeiluun muillekin naisille, ja anoppilassa erityisesti näitä arvostettiin. Kehuja sateli että ”se antamasi höylä on pirun hyvä”, joten eiköhän se silloin ole jos tuollaista kommenttia satelee. Ajaa ainakin asiansa, ja ihan kirjaimellisesti ;)

IMG_20140714_194447
Bic Soleil Bellassa ominaisuudet ovat kehittyneet. Nykyään Bicissä on ajopää jossa on neljä liikkuvaa terää jotka seuraavat kehon muotoja ja vähentävät ihoon kohdistuvaa painetta. Mielestäni jousto on kaiken a ja o, ja nyt siinä on myös kokonaan liikkuva pää joka on ihanteellinen herkille ihoalueille, kuten kainaloille ja polvitaipeille. Bic Soleil Bellan ajopäässä on myöskin pehmentävä voidenauha, jonka kookosmaito takaa ihonmyötäisen ja pehmeämmän ajon, tosi hyvä juttu, sitä on kaivattu Bicin tuotteisiin! Jos jotain kehitettävää keksisin, voidenauha saisi olla vieläkin runsaampi, sillä itse tykkään ajella ilman geeliä. Mukana tullut Bicin Soleil Lady Gel oli kyllä tosi ihanaa, ja itseäni miellyttäisi erityisesti nuo pienemmät purkit, sitä ainetta kun ei oikeasti tarvi lotrata.

IMG_20140714_194517 IMG_20140714_194538 (1)

Bicin terä lupaa 10-15 ajokertaa eli on huomattavasti kestävämpi kuin lähes kertakäyttöisiksi tehdyt edeltäjänsä ja ote varresta tuntuu paremmalta. Mielestäni terä onkin pysynyt hyvässä kunnossa eikä ole mitään kertakäyttökamaa. Turvallisuutta ajoon luo kumimaisella otepinnalla varustettu pitkä ergonominen varsi, siitä annan myös plussaa. Kyllä tähän terään tarttuu nyt mielellään, homma toimii kuten pitääkin. Bic Soleil Bella on saatavilla tavarataloissa ja päivittäistavaraliikkeissä, ja sen myyntihinta on noin 8e / 3 terän ja ajovarren pakkaus.

IMG_20140810_141733
Itse en ole Biciä käyttänyt vuosiin aiempien ei niin mairittelevien kokemusten vuoksi, ja olen ollut vannoutunut kannattaja eräällä kilpailijalla. Nyttemmin kuitenkin uusi tuote on sen verran hyvin onnistunut että ehdottomasti mm. mökille lähtee paketti näitä varsiteriä matkaan mukaan, ja reissuilla tälläinen on ihan ehdoton matkakumppani :)

Kyllä Bicillä sai kesäsääret ja sileät sellaiset <3

IMG_20140810_141145

Onko Bic Soleil terät muille tuttuja, tai aiotteko kokeilla näitä uutuuksia? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *