Hae
Queen of Eve

Fucking Arabic Horses! Hulvatonta huumoria ja Groupon-diilejä!

Ootteko hyödyntäneet Groupon-tarjouksia? Mä innostuin niistä ja nyt olen testannut jo paria eri hoitoa! :)

Ostin tuossa 3-4vko sitten lahjakortin manikyyriin ja ranskalaisten geelikynsien tekoon. Homma maksoi 30 euroa (normaalisti 70e) ja oli sinänsä ihan kiva kokemus, mutta koska en osannut vaatia mitään niin en oikein tiennyt millaiset niistä olisi pitänyt tulla. Nyt tiedän paremmin, ja niistä ei olisi pitänyt tulla sellaiset kuin tuli. Tai siis niistä olisi voinut tulla kymmenen kertaa kauniimmatkin.

Se mistä mä yllätyin oli kova kipu geelikynsiä tehdessä. En mä tiennyt että kynsien viilaaminen ja hiominen on niin v-mäistä hommaa ja se geelin kovettaminen UV-valolla, herran jestas kun se sattui ihan s**tanasti! Vedet valui silmistä ja tuntui kuin olisi pistänyt sormen kynttilänliekin päälle (pikkutyttönä tuli paristi kokeiltua). Kauneuden eteen pitää näemmä kirjaimellisesti kärsiä, vaan aikamoinen yllätys oli kun kukaan ei ollut tosta koskaan puhunut mitään.

IMG_20140715_143724IMG_20140715_143920IMG_20140715_144000

Mulla on ollut elämäni ekat ja siihen mennessä ainoat rakennekynnet vuonna 1999-2000 eli oikeesti jo ikuisuus sitten, joten menin aika newbienä niitä teettämään. Viimeiset pari vuotta on sitten olleet omat pitkät kynnet ja olen niitä ahkerasti lakkaillut, ja sitä ennen käytin seitsemän vuotta tekokynsiä (ihan totta, ne oli tosi kätevät!).

Groupon-tarjousta hyödyntäessäni kynsistä tehtiin todella paksut, ja ranskalaisen manikyyrin valkoisen kärkitipin ja muun kynsiosan ero oli todella korkea, oli hieman perunapeltoiset kynnet. Jälki ei myöskään ollut priimaa (toisaalta, olen aika pikkutarkka), mutta ajattelin että 30e on käytännössä ilmaista joten en valita. Lopuksi sitten totuinkin kynsiin ensikauhistuksen jälkeen ja kauempaa ne olikin oikein nätit. Läheltä tarkastellessa sitten vähän vähemmän joidenkin kynsien osalta.

Päällisin puolin nopeasti katsottuna näyttää ihan kivalle…

IMG_20140715_171849
Mutta tästä jo näkee kuinka kärkitippi on useita milliä korkeammalla ja kynnet ovat tosi paksut… Kasvuraja tuossa on jo ihan mieletön.

IMG_20140809_221121
Siinä määrin pitää kehua että pysyvyys oli ihan kymppi. Kolmen viikon päästä kynnet näyttivät tältä, läheltä on epätasaisuutta ja kasvuraja on jo kaukana, mutta eipähän irronnut yksikään! (Olen juuri huollattanut volyymiripseni tuossa kuvassa, eli ne sentään on sellaiset kuin pitääkin, hehe).

IMG_20140802_222733
Noh, opinpa siitäkin ja tiedän mitä haluan. Sittemmin päätin olla säästämättä ja kävin ottamassa uudet kynnet toisaalla, maksaen niistä 55 euroa. Ei paha hinta sekään. Uudet kynnet tehtiinkin hieman eri mallilla. Tavallaan ranskalainen paitsi että valkoinen tippi onkin hilettä, ja malli ei ole ihan neliö vaan hieman suippeneva. Ovat astetta sirommat ja oikein kivat. Seuraavaksi sitten taas jotain muuta :)

Tuoreet kynnet ovat tässä (kynsinauhat ovat hieman kuivat, älkää antako sen häiritä)

IMG_20140814_093608 IMG_20140814_093256
Grouponista innostuneena (vaikkakaan ensikokemus ei ollut kuin 7 kouluarvosana, tyydyttävä) menin viime lauantaina uudella Groupon-kupongilla (maksoi 20e) tunnin hemmottelevaan jalkahoitoon Itiksen jalkahierontaan, ja oli kyllä rahan arvoinen. Ei mikään luksuspaikka todellakaan vaan hyvin perinteinen, kenties hieman vanhan ajan mesta jossa oletettavasti venäläistaustainen vanhempi rouva hoisi tassuni kuntoon. Jalat kylvetettiin, kovettumat raspattiin, kynsinauhat hoidettiin, kynnet viilattiin, jalat rasvattiin ja kevyesti hierottiin ihan polviin asti ja sain vielä lopuksi lakkauksen valitsemallani kynsilakalla. Ihana aloitus päivälle, ja jalkahoidosta pois lähtiessä tuntui että sandaaleihin sujahti yhtä kokoa pienemmät vauvanpehmoiset jalat.

Paikassa oli niin hämärää ja pimeää etten saanut oikein mitään onnistuneita kuvia, ja sitten päätinkin vain rentoutua. Loppulakkauksesta sentään sain napsaistua kuvan kun mummeli lakkaa pikkuisia pötiköitäni :D

IMG_20140809_221930

Viime viikonlopun muut huvit olivat sitten Aurinkorannan Tähtösten seuraamista Katsomosta netistä, ja voi jösses että mä nauroin vedet silmissä. Kertakaikkisen hulvaton ohjelma ja aivan uskomaton tyyppi se Sanna Suutari. AIna tosin ei tiennyt että itkeäkö vai nauraako mutta hyvin viihdyin ja katselin koneelta monta jaksoa aina yhteen putkeen. Siitä on monet naurut irronnut nyt jälkeenpäinkin, suosittelen katsomaan jos on luppoaikaa ja tarpeeksi ronski ja rento huumorintaju. Viihteennälkäisille ja etenkin myötähäpeästä nauttiville tämä oli aivan loisto sarja :D Pitääkin miettiä miten laitan hiukseni ja meikkini mun synttäreille, jos itsekin yrittäis näyttää Andalusialaiselta hevoselta!

Ps: En muuten tiennyt että dieetillä on ihan jees tissutella bisseä koko ajan, pääasia on että pysyy erossa jäätelöstä. Ai niin ja muchos nachos voi vetää kanssa, mutta ei leipää! ;)

4 kommenttia

 1. H kirjoitti:

  Joku muukin katsoi Aurinkorannan tähtösiä! :D Ihan parasta viihdettä – ja myötähäpeää! Mietin monta kertaa, että onko se Sanna Suutari vähän niinku kehitysvammainen. Siis oikeasti vajaa. Koska jos on, niin vähän kurjaa tehdä viihdettä sillä… mutta nauraa sai kyllä vedet silmissä. Hän oli niiin extreme fucking Arabic horse! Ja ne kledjut mitä se osti… omg…

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Kyllä mäkin välillä mietin että mitähän hittoa, mutta toisaalta kun muistan Suutarin jo siltä ajalta kun tuli julkisuuteen niin taitaa olla vaan varsin erikoinen persoonallisuus. Näytti Johannalla ja Suvilla olevan monesti hauskaa sen sekoiluja seuratessa, heh.

 2. H kirjoitti:

  Juu, muistan myös hänet hyvin jo 90-luvulta, ja itse asiassa muistan miettineeni jo silloin onko se ihan järjissään. Satu Lappi vaikutti aina siltä, että se pelleilee ja vetää tarkoituksella hölmön blondin roolia, mutta Sannasta tuli se fiilis, että se oikeasti käy vähän hitaalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *