Hae
Queen of Eve

Ruokakuvia ja kauneushuvia!

Rimmasipa otsikko kivasti. Oikeesti mulla ei ole juurikaan asiaa, mutta puhelinta selatessa päätin taas purkaa jotain juttuja koneelle ja tulipa sitten fiilis että nää mä uppaan myös blogiin. Se onko näiden kuvien tai tämänkertaisen(kaan) bloggauksen informaatioarvo mitenkään tähtitieteellinen voidaan jättää keskustelematta, mutta itse blogien fanittajana tykkään katsella vähän kaikenlaisia kuvia ja juttuja, ja vähän keltä tahansa. Ehkä jonkun sunnuntai on niin tylsä että käy nämä selaamassa ja saa kulumaan pari minuuttia ;)

Mun pitäis alkaa tekemään safkoja duuniin. Siis ihan oikeesti. Oon nyt päättänyt että joku päivä mä sen aloitan. Teen sinne eväät, ja ihan aamupalasta lähtien raahaan ruokaa jääkaappiin. Helpompaa, halvempaa, ja ennen kaikkea ihan satavarmasti terveellisempää. Liian usein on tullut kesän aikana etenkin ostettua vähän sitä sun tätä ja napattua jotain nopeita vaihtoehtoja. Hyvää kyllä, mutta kallista eikä ihan optimaalisinta ravintoa.

Yhtenä aamuna meidän duunin lounasruokalassa oli kuitenkin kiva ruissämpylä ja reilulla paahtopaistilla. Lihaa oli oikeesti tukuisasti! Sen oheen kun otti vielä tuollaisen mansikka-banaanipirtelön niin ihan raikkaalta ja terveelliseltä vaikutti, tai sain ainakin itseni vakuutettua että tämä valinta oli parempi kuin esim. lihapasteijat tai croisantit, niin herkullisia kuin ne ovatkaan ;D

IMG_20140811_095808
Toisinaan nää mun helpot ja nopeet hätävararatkaisut on olleet ihan hyviäkin. Kanasalaatti kaupan tuoretiskiltä mukaan ja sörsselit sekaan. Ainoa vaan että proteiinin määrä on noissa heikonlainen. Mielestäni kanaa ei ole tarpeeksi, mutta maku kyllä oli kohdillaan. Tuota olisi voinut buustata vaikka raejuustolla. Huom. olisi voinut. Olisi jos olisi raejuustoa ja olisi jos tykkäisin raejuustosta. Köh köh.

IMG_20140812_122049

Idan kanssa käytiin joku tovi sitten Lahdessa vähän shoppaamassa ja pyörähtämässä kaupungilla ja Vesijärven rannalla jätskeillä, ja eksyttiin sitten Toreroon pizzoille. Ehdottomasti erikoisinta pizzaa IKINÄ. Kana-pekoni-vuohenjuusto-rucola-suolapähkinä-vaahterasiirappi. Mutta jumaliste että noi maut toimi hyvin yhteen ja oli ihan hitsin hyvää! :)

IMG_20140809_221308

Duunissa oli tarjolla pähee kakku. Oikeesti niin hieno kansi tuossa että oli pakko kuvata. Asennetta \o/ (En syönyt, mä vaan ihailin kameranlinssin takaa).

IMG_20140815_130309
Sitten noista ruokakuvista otsikon lupaamiin kauneushuveihin. Sitä mä vaan että joo moi, mulle on kehittynyt huulirasvariippuvuus! Ennen pidin huulirasvaa vain lähinnä öisin huulia pehmentämässä, mutta nyt olen hurahtanut niihin muutenkin, etenkin kun Suomeen rantautui vihdoinkin Maybellinen Babylips -huulirasvat. Mä olen ostanut niistä kolme itselleni, värittömän, hieman beigeen/ruskeaan taittavan sekä purkkapinkin. Toimii!

IMG_20140816_164450 IMG_20140816_164611 IMG_20140816_164709

Instagramissa (olen siellä nimimerkillä evilmisseve) on Sokosemotionin järjestämä Babylips-kisa käynnissä. Mun kilpailukuva on tässä. Kai se voittaja arvotaan, en tiedä. Mutta ois kiva saada laatikollinen huulirasvoja! Kannattaa muidenkin huulirasvariippuvaisten osallistua omalla pusukuvallaan, vielä on tää päivä aikaa :*

IMG_20140808_120724

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *