Hae
Queen of Eve

Musta tuli mature

Mulla oli eilen 18.08 syntymäpäivät, ja mikäli jollekin on ollut epäselvää tämä ikäni niin jepjepjoo, nyt se on sitten 35 vuotta! Siis kääk, ihan kauheeta :D Mä toivon ja rukoilen etten todellakaan näytä kolmevitoselta, tai jos niin en ainakaan vanhalta! Nykyään kyllä aina välillä kauhistun kun alan tarkemmin miettimään että joo se ja se on 25v ja sitten tajuan että jumaliste, KYMMENEN vuotta mua nuorempi ja silti jo ”noin” vanha. Huh huh.

Eniveis, aamulla herätessä olo oli leijonamainen, ja blogin uutta nimeä mukaillen…

IMG_20140818_082723
Sinänsä tämä vanheneminen on mennyt ihan sopuisasti että toisinaan kuulen näyttäväni huomattavasti ikäistäni nuoremmalta, ja joku tuossa pari postia aiemmin kommentoikin että oli luullut mua kaksvitoseksi. Noh, jos nyt ei ihan niin nuoreksi kuitenkaan ihmiset luule niin ei haittaa, kunhan nyt alle viiskymppisestä menee :D Haha!

Sanonta ikä on vain numeroita pätee kyllä jossain määrin, sillä jokainenhan sen itse päättää kuinka freesinä itseään haluaa pitää, oli sitten kyse ulkonäöstä tai asenteesta. Itseään voi ja kannattaa hoitaa ulkoisesti (ja sisäisesti), mutta loppujen lopuksi ikääntyminen on muutakin kuin ulkonäköä. Mun mielestä asenne on kaikista tärkein, ja jos haluaa mummoontua sanan negatiivisessa merkityksessä jo kolmekymppisenä niin go ahead, elämä on täynnä valintoja.

Mun mielestä ei ole olemassa ikää jolloin pitäisi olla tietynlainen, tai ikää jolloin ei saisi olla jotain. Ei ole ikärajaa minihameille (hei, kelatkaa Aira Samulinia) eikä värikkäille vaatteille, mutta toki kannattaa joskus miettiä valintojaan, kaikki 16-vuotiaille suunnitellut vaatteet kun eivät ehkä ihan pue viiskymppistä parhaimmalla mahdollisella tavalla. Ikääntyä voi oikealla asenteella, ja mä ainakin luulen saaneeni siitä asenteesta kiinni. Toisaalta, tähänkin voisi sanoa fuck it. Jos haluaa vetää skedelenkkarit jalkaan ja lipan vinoon niin sen voi tehdä vaikka ysikymppisenä, onhan sitä olemassa aivan tajuttomassa kunnossa olevia bodarimummoja ja pappojakin. Paskaakos sitä muiden mielipiteillä kun on omatkin ;)

Joka tapauksessa, sunnuntaina kahvittelin etukäteen vanhempieni kanssa ja sain heiltä syntymäpäivälahjaksi perinteisesti riihikuivaa jotka voin sitten sijoittaa haluamaani asiaan, ja sen lisäksi myöskin tavaralahjana Kalevalan Kuusamon Kirves korvakorut jotka ovat aika painavat hopeariipukset. Sopii kyllä persoonaani että mulla roikkuu kirvekset korvissa ;)

Mihinköhän mutsi muuten viittaa tolla repsahduksella? Heh heh… (Nimimerkillä ON/OFF-ihminen) :D

IMG_20140819_161548
Maanantaina joka oli varsinainen syntymäpäiväni yritin vähän panostaa normaalia enemmän ulkoisiin juttuihin, ja laitoin töihin oikein korkokengät, wuhuu!

IMG_20140818_090247
Koska en ole kakkuihmisiä, vein duunikavereille seuraavanlaisia tarjoamuksia. Suklaata, suklaata, suklaata ja… hetkonen, suklaata!

IMG_20140818_191138
Töistä kotiin tullessa oli mieskin muistanut mua ihanilla kukilla :) Hänen lahjansa olenkin jo lunastanut etukäteen, ja siitä blogissa tuonnenpana lisää kuten vanhempieni rahalahjan sijoituskohteestakin. Eikös ole kiva kun pitää hulluja jännityksessä ;)

IMG_20140819_161657
Nyt mä vaan olla möllötän ja mietin että vanheninko hirveesti yhdessä yössä. Olen peilaillut pari tuntia ja päättänyt että en. Mä näytän paremmalta kuin koskaan! ;D Kuten eräs miespuolinen kaverini mua eilen onnitteli:

Vaikka ikää tulee, niin duckikset edelleen kuin 20-vuotiaalla!”

IMG_20140818_143322

2 kommenttia

 1. Rilla kirjoitti:

  Onnea! Enää 11 vuotta, niin saat minut iässä kiinni ;) Tai sitten et ;)

  Itse kun sain lapset suht nuorena, elän nyt taas aikaa jolloin voin panostaa itseeni. Toiset ikäiseni viettivät ”pitkää nuoruutta” omasta halustaan tai olosuhteiden vuoksi. Heillä saattaa olla ruuhkavuodet pahimmillaan. Ystäväpiirissä on myös heitä, jotka ovat päättäneet elää ilman lapsia.

  Kaikki me kuitenkin huomaamme että emme ole enää kaksikymppisiä. Ja useimmat meistä olemme todella tyytyväisiä siihen. Ei tässä tarvitse tätimäiseksi tai mummomaiseksi ruveta, mutta onhan mahtavaa kun tuntee itsensä ja vahvuutensa. Osaa jo olla sitä mitä oikeasti on, eikä vain yritä miellyttää muita.

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Kiitos kiitos, perästä tullaan kovaa vauhtia ;) Kyllä mä oon ihan tyytyväinen ikääni ja tuntuu että aina eteenpäin mentäessä elämä vaan muuttuu paremmaksi ja asiat jollain tapaa helpommiksi. Oma asenne ainakin asioita ja itseään kohtaan muuttuu hyvässä mielessä koko ajan. Ainoa mikä mua harmittaa ikääntymisessä on se että tuntuu kuin aikaa olisi niin vähän. Jos elettäisiin 1000 vuotiaiksi niin ei tulisi kiire :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *