Hae
Queen of Eve

Queen of f*cking everything?

images

Kuinka moni ehti jo rykäistä rahkat väärään kurkkuun? Kuten varmasti huomaatte, blogin nimi on pienen pohdiskelun jälkeen muuttunut entisestä Muscle Fetishistä nykyiseen, ja uusi nimi on Queen Of Everything. Sitä rumaa sanaa tuohon väliin en todellakaan halunnut, vaikka mulla onkin Idalta aikoinaan lahjaksi saatu muki sillä asenteellisemmalla tekstillä. Oon kuitenkin jo 35-vuotias joten ehkä ei enää niin teiniangsti mene täydestä ;) Blogin banneri on vielä vaiheessa mutta mennään pelkällä otsikolla hetken aikaa, tärkeintä kun kuitenkin on itse sisällön tuottaminen. (Varmasti helposti uskoo että tuo banneri on tehty kolmessa minuutissa, köh köh).

Miksi lähdin tälläiseen muutosprosessiin? Siksi, että koin Muscle Fetish nimen olevan liian leimaava. Kyllä, se on edelleenkin yksi osa minua ja sopii FitFashionin urheilulliseen yhteisöön kymmenien muiden ”fitness”-henkisten nimien sekaan kuin nyrkki silmään. Mä koin sen kuitenkin rajoittavaksi tekijäksi, sillä se jotenkin antoi ymmärtää että täällä vain kuolataan lihaksikkaita miehiä (ja naisia) ja elämä on yhtä bodauksen seuraamista, siitä elämistä ja hengittämistä, ja näinhän ei todellisuudessa ole.

FitFashion nimensä mukaisesti on fitnesstä mutta myös fashionia. Treenaamisen ja ravinnon lisäksi hyvinvointi sisältää kuitenkin paljon muitakin asioita. Mun elämäni ei ainakaan ole pelkkää epätoivoista diettaamista, lihaksen kasvatusta ja treenaamista tai yritystä pyrkiä terveellisempiin elämäntapoihin ravinnon kautta. Minun hyvinvointini sisältää sisäistä ja ulkoista kauneutta ja huolenpitoa, kiinnostusta muodista (muustakin kuin treenivaatteista), elämästä nauttimista (matkustelua ja kodin sisustamista), ja paljon kauneutta (kosmetiikkaa ja ihonhoitoa).

Itse bloggaajana tuotan jatkossa enemmän kokonaisvaltaisempaa lifestyle-henkistä sisältöä joka on sitä kaikkea mitä elämäni onkin, ja niitä asioita mitkä minua kiinnostavat eniten. Blogeja seuraavana luen ja suorastaan ahmin samansisältöisiä blogeja jotka kirjoittavat ja kuvaavat juuri näitä samaisia asioita, joten uskon että kiinnostusta riittää hieman laajempaan aihepiiriinkin. Oma kiinnostukseni ei lukijana riitä pelkkien ruokakuvien ja treenivinkkien selaamiseen, vaan kaipaan naisena kirjoituksia myös muusta hyvinvoinnista, ja ihan elämästä itsessään sellaisena kuin se on :)

Miksi sitten näin röyhkeä nimi? Ei, älkää vetäkö herneitä nokkaan, sillä nimen ei ole tarkoitus olla röyhkeä. Se vain kuvaa hyvin minua ihan jo humoristiselta kannalta, ja toki kiteyttää luonnettani ja blogin sisältöä, ja saa nimenikin sinne kivasti sujautettua. Sitäpaitsi sivustolla on jo yksi prinsessa (Cupcake Princess) joten yhteisö suorastaan huusi yhtä vanhempaa kuningatarta joukkoonsa ;)

Muscle Fetishin Facebook sivut sulkeutuvat tuotapikaa ja tilalle tulee uusi Queen Of Everything sivusto jonka urlin korjaan sivubanneriin, kannattaa tulla mukaan seuraamaan koska syksyiset uudet tuulet todellakin alkavat puhaltamaan! :) Instagramissa tilanne pysyy samana kuin ennenkin ja minua voi seurata nimimerkillä evilmisseve julkisessa profiilissani. Blogilistauksissa muutos astuu pian voimaan, mutta ei hätää = > jos erehtyy edelleen käyttämään vanhaa Muscle Fetishin osoitetta (huom url on myös muuttunut) niin osoitteessa on uudelleenohjaus ja lopuksi kuitenkin ohjaudutte ihan oikeaan paikkaan! :)

Toivon että voin viihdyttää lukijoita jatkossa entistä enemmän ja uusia lukijoitakin löytäisi matkaan mukaan :) Tervetuloa jatkamaan uudistunutta blogiani!

Piis and loov ja heittereille eritteet feissiin ;)

IMG_20140819_171829

7 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Uusi blogin nimi on just hyvä. =)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Hyvä et on hyvä :D Mä makustelin sitä useamman viikon ja mietiskelin aina viimeistään nukkumaan mennessä että onkos se nyt hyvä vai ei ja suuttuukohan joku että onpas ylpiää :D Mutta minusta se on hauska!

 2. Rilla kirjoitti:

  Hetken mietin, että mikä ihmeen blogi tämä on, kun se oli ilmestynyt bloglovin- listalleni. Mutta tämähän oli vanha tuttu, yksi suosikkiblogeistani :)

  Hyvä nimi!

 3. outi kirjoitti:

  Nimi sopii sun blogilles oikein hyvin :) Täällä myös yksi, joka tykkää monipuolisuudesta blogeissa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *