Hae
Queen of Eve

Kerro kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin? Asiaa kauneuskirurgiasta!

Tämä aihehan on blogimaailmassa aikamoinen kuuma peruna ja postaus kauneuskirurgiasta (jopa pientoimenpiteistä) kuuluu tapojen mukaan aloittaa anteeksipyytelevästi ja itseään selitellen. Mielelläni valintojani perustelen ja taustaakin hieman availen, mutta en jaksa kuluttaa aikaa mihinkään sen kummallisempaan asian taputteluun kaikista mahdollisista suunnista. Se on mitä on, katsoi sitä mistä suunnasta tahansa eikä se sillä selittelyllä sen kummammeksi muutu.

Kauneuskirurgian joko hyväksyy tai sitten ei, ja joskus jopa jotain siltä väliltä. Itse olen aina ollut myönteinen kauneuskirurgiaa kohtaan ja minua on korjailtu plastiikkakirurgin toimesta (ei kuitenkaan koskaan tehty mitään kauneusleikkauksia kasvojen alueelle). Olen asian kanssa ihan fine enkä toimenpiteitäni koskaan ole  salaillut, joskaan en turuilla ja toreilla huudellutkaan. Pidän suorapuheisuudesta koska koen sen todellisena tekopyhyytenä että jaaritellaan kuinka tissit kasvoivat jumppaamalla vaikka kaikki oikein hyvin tietävät mistä on kyse, tai yritetään selitellä kuinka uusi lip maximizer huulirasva onkaan sitten niin tehokas että!

Mä en aio pyydellä anteeksi enkä selitellä sen kummemmin. Olen aikuinen nainen, 35 vuotta vast’ikään täyttänyt. Elämää nähnyt ja kokenut. Olen siinä iässä että koen olevani valmis panostamaan kauneuteeni ja ihonhoitoon entistä enemmän, ja nyt olen tehnytkin asioita joista minulle tulee hyvä olo, niin henkisesti kuin fyysisesti.

Viimeisen kuukauden aikana olen pariin otteeseen puhunut huulten täyttämisestä ja muotoilusta kotona ja alkanut vakavasti asiaa pohtimaan. Ajatus oli käynyt mielessäni useasti parin viime vuoden ajan, mutta yhtäkkiä se alkoi tuntua oikeasti toteuttamisen arvoiselta asialta eikä vain jossittelulta että jos joskus niin tekisi. Etsin tarjouksia ja vertailin hintoja ja kokemuksia eri aineista. Sitten vihdoin päädyin The Look klinikkaan ja varasin itselleni ajan. Kertoessani miehelleni että olen menossa kyseiseen toimenpiteeseen, hän kertoi olevansa antamassa sitä minulle syntymäpäivälahjaksi kun olin siitä jo jonkin aikaa vakavissani puhunut. Ihana mies! Kerrankin se on kuunnellut mua oikeasti ;) Niinpä sitten mies hankki kyseisen toimepiteen minulle 35-vuotis syntymäpäivälahjaksi. Onneksi kerroin hänelle etukäteen, muuten mulle olisi ollut tulossa parin päivän päästä lahjakorttia samaan toimenpiteeseen :D

The Lookilla on kauniit ja viihtyisät oleskelutilat :)

20140823_155407

Takaisin itse ideaan: Huomasin joskus kuukausi-pari sitten pitäväni suutani alitajuntaisesti mutrullaan ihan koko ajan. Siis ihan koko ajan. En vain valokuviin poseeratessani, vaan huomasin törröttäväni huuliani 24/7 jotta saisin ne näyttämään muhkeammilta. Ongelmakseni oli koitunut pakeneva ylähuuli, kiitos perimän ja geenieni, näin on aikalailla käynyt kaikille isän puoleni suvusta (isälläni ylähuuli vetäytyi merkittävästi ikääntymisen myötä, ja saman voi huomata tädeistäni, mummostani jne). Ylähuuleni sivut amorinkaaren jälkeen alkoivat painua sisäänpäin ja jouduin korjaamaan tätä törröttämällä huuliani saadakseni reunoja nousemaan ylöspäin. Aika rasittavaa. Kaiken lisäksi tuo huulipielten pakeneminen aiheutti sitä että ilme alkoi näyttää vihaiselta, koska suupielet kääntyivät alaspäin. Ei kauhean kiva juttu ja se alkoi todella pahasti ärsyttämään.

Hauskaa tässä on se että aika harva siitä oli tietoinen. Pääasiassa vain läheisimmät ihmiset näkivät huuliani ”lepotilassa” jos joskus epähuomiossa rentoutin kasvolihakseni ja annoin huulten laskeutua, mutta muuten ihmiset näkivät huuleni sellaisina kuin ne olivatkin ennen. En antanut tuon huulen pakenemisen näkyä vaan taistelin sitä vastaan muikistelemalla suutani :D

Huuleni täysin rentoina, asennossa juuri kukaan ei koskaan niitä nähnyt:

20140813_102126

Paikkasin tämän kuitenkin kotikutoisin keinoin, ja sain huuleni näyttämään tältä 80% ajasta (tosin työtä se vaati… huh!)

20140813_102229
Niinpä sitten marssin The Lookille ihanan sairaanhoitaja Tea Huuhkan osaaviin käsiin ja hän täytti ja muotoili huuleni hyalurenihapolla. Täyteaineen nimi oli Pluryal ja sitä käytettiin 1ml. Hinta The Lookissa kyseiselle aineelle on 490e/1ml, mutta siellä on usein mukavia tarjouksia, esim. pistoshoidot -20% jolloin täytteelle tuleekin hintaa vain n. 390e. Muitakin täyteaineita on olemassa ja markkinanimiä useaita erilaisia, mutta Pluryal on tällä hetkellä pitkäkestoisempia aineita (muistini mukaan tulos voi säilyä n. 10-12kk). The Lookilla on käytössä myös Princess Rich aine jota välillä on saanut jopa 200e/1ml (normihinta 390e/1ml) mutta tämä aine ei ole niin pitkäkestoinen ja muhkeutta tuova, joten koin että parempi pistää kalleinta tavaraa etenkin ensimmäisellä kerralla.

20140823_155350_resized

Koko 1ml Pluryal-ruiske saatiin uppoamaan huuliini kohtalaisen helposti, sillä huuleni ovat luonnostaan todella pehmeät ja vastaanottivat ainetta hyvin. Täyteaineesta 80% meni ylähuuleen, pääasiassa paenneisiin ja sisäänpäin katoaviin sivuihin niiden esiin nostamiseksi, sekä huulen keskiosaan. Loput n. 20% ruiskusta laitettiin sitten alahuulen keskiosaan täyttämään siinä ollutta kuoppaa. Lopputulos oli todella hyvä! Juuri sellainen kuin toivoinkin, ja mikä parasta: todella luonnollinen! Lopputulos on sellainen millaisena ihmiset ovat huuleni nähneetkin ja millaisina minä olen niitä peilistä katsellut, tosin nyt ei tarvitse muikistaa suuta ja pitää kasvolihaksia jatkuvassa jännityksessä vaan saan olla naama peruslukemilla ihan rentona.

IMG_20140813_190125
Nyt huuleni sivut eivät enää painu sisäänpäin eivätkä huulipieleni käänny alaspäin niin kuin olisin koko ajan äkäinen mikäli en suutani suipista ja huuliani mutrista. On todella kiva olo kun saan olla kasvot täysin rentona ja huuleni eivät ala pakenemaan mihinkään. On ilo katsoa itseään joka aamu peilistä ja todeta että wau, onpas mulla kauniit huulet :)

Tässä hyvä kollaasi missä kaikki huulikuvat vierekkäin vertailussa:

20140813_190147
Ylävasen. Huuleni täysin rentoutuneena, asennossa jossa juuri kukaan niitä ei ole enää pariin vuoteen nähnyt ellen ole unohtanut hetkeksi niitä törröttää. Selkeästi näkyy kuinka huulten reunat ovat alkaneet painua sisään ja vetäytyä, ja suupielet kääntyvät enemmän alaspäin.
Yläoikea. Huuleni sellaisena kuin 90% ihmisistä on ne nähnyt, jatkuvassa jännityksessä ja pullistuksessa jonka olen alitajuntaisesti tehnyt. Pienellä törrötyksellä olen saanut ylähuulen reunat työntymään takaisin esiin.
Alavasen. Heti toimenpiteen jälkeen. Todellisuus oli 10krt pahempi kuin kuvassa. Huulten rajat levähtäneenä ja ylös kirkkaanpunaisina helottavina. Kuin turpaan saaneena. Megaturvotus.
Alaoikea. Tunteja operaatiosta, pahin turvotus laskeneena. Tämä tästä vielä (valitettavasti) pienenee ja tasoittuu muutamien päivien sisällä, mutta kuten voitte huomata, osa tuskin huomaisi mitään ylempään kuvaan verrattuna, sillä lopputulos on aikalailla sellainen kuin olen itse törröttämällä huuleni saanut pullistumaan.

Kuten voinee huomata: Yläoikea (oma väkisin pullistelu) ja alaoikea (täytön jälkeen) eroa ei oikeastaan ole. Sitä sain mitä lähdin hakemaankin. Täysi kympin suoritus! :)

Mitä tulee itse operaatioon niin se oli ohi 10-20 minuutissa. Puudutusvoide puudutti huulet pintapuolisesti ja osittain kielikin puutui, mutta voin sanoa että täydellistä tunnottomuutta sillä ei saatu aikaan. Huulten täyttäminen sattui aika s**tanasti vaikka urheasti kestinkin. Kehuja tuli että mähän oon kuin viilipytty, mutta kyllä mun kynnet siihen annettuun stressipalloon upposi ja parissa viimeisessä kohdassa kun huulet oli jo ihan tohjona tuli suoraan pari hiljaista v*ttua ja j*malautaa. Vedet valahti silmistä lopussa ja suun seutu oli varmaan suht samantuntuinen kuin olisi turpiin saanut, eikä sen jälkeen kun huuliin on pistetty neula syvälle arviolta noin 14 kertaa huvita ihan äkkiä mennä uudestaan.

Mutta, kauneuden eteen pitää (?) kärsiä ja lopputulos oli kaiken kivun ja tuskan arvoinen. Ne ketkä kyseistä operaatiota harkitsee niin ei kannata kivun takia jättää menemättä. Loppujen lopuksi se on hyvin lyhyt hetki ja kivusta kärsii aina kerralla n. 3-6sekuntia mitä aina yhden kohden ruiskutus kestää. Kyllä sen kestää :) Näin reilu viikko jälkeenpäin olo on todella hyvä. Olisi pitänyt tehdä tämä jo pari vuotta sitten!

20140823_15282320140823_153355
Näin sateisen lauantain kunniaksi kävin piristämässä itseäni ja ilmettäni, ja sijoitin vanhemmiltani saadut synttärilahjarahat vielä yhteen kauneuskirurgian pientoimenoiteeseen, eli kulmakarvojen kohotukseen. Toimenpide tehtiin muutamalla pistoksella botoxia kulmakarvojen alapuolelle tarkoituksena lamauttaa kasvojen alaspäin vetäviä lihaksia. Silloin lopputuloksena ylöspäin vetävät lihakset saavat vallan ja botoxin avulla saa ilmeeseen piristystä, kun kulmakarvat nousevat ylemmäs.

Itselleni tämä on erittäin ”tarpeellinen” toimenpide ja äitikin hihkaisi kannustavasti kun siitä kerroin. Mulla kun on aina ollut suhteellisen alhaalla kulmakarvat, tosin tätäkään harva tietää koska teen kulmille saman kuin huulille nostamalla niitä itse ylöspäin jännittämällä otsalihaksia. Botoxin kohdalla vaikutus alkaa n. 3-6 päivän kuluttua ja pitäisi olla nähtävissä n. 9-12vrk jälkeen. Innolla odotan :) Laittelen sitten blogiin ennen ja jälkeen kuvia kun aine alkaa vaikuttaa ja tulosta voi paljain silmin tarkkailla. Kulmakarvojen kohotus botoxilla maksaa The Lookilla 180e, ja on varsin nopea ja kivuton toimenpide. Pari pistosta jotka eivät oikein edes tuntuneet ja homma oli siinä!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

15 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Mielenkiintoinen postaus, kiitos.
  Itte oon sitä mieltä, että kauneuskirurgia-asiat on jokaisen täysin omia ja kaikki anteekspyytelyt ja selittelyt ja peittelyt aivan turhia. =)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Niinpä. Mitä niitä selittelemään ja anteeksipyytelemään. Jokainen tehköön itselleen mitä haluaa, vaikka millaiset tirbohuulet jos niistä ite tykkää ja tulee onnelliseksi. Tämä vaan on aika arka aihe ja moni sortuu turhaan selittelyyn ja salailuun, tai jopa suoranaiseen valehteluun. Toisaalta, niin kovaa shittiä voi tulla niskaan että moni ei halua kivitettäväksi. Mä oon liian vanha välittämään ;D

 2. Mimi kirjoitti:

  Uih, itsekin oon haaveillu tosta kulmakarvojen nostosta kun kulmakarvat oli niin eri tasolla. Nyt se korjaantui kun kävin kestopigmentoimassa kulmat.. mut toi periytynyt sibelius(kiukku)ryppy kyllä kaipaa käsittelyä.. :D hyvä Eve, kissa reilusti pöydälle :)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Ei muuta kuin sibeliusryppyyn sitten botoxia, sillähän se lähtee :) Mä mutristelin ja kurtistelin kasvojani pyynnöstä mutta ei tullut minnekään mitään, ei edes niitä harakanvarpaita silmäkulmiin. Onneksi! Mutta kulmat kaipaa kohotusta. Innolla odotan milloin alkaa tulos näkymään :)

 3. nina kirjoitti:

  itse en todellakaan tuomitse kauneuskirurgiaa vaan pikemminkin luen/seuraan lumoutuneena. muistatko ohjelman ”hurja muodonmuutos” (tai jokin vastaava se oli :D) missä tehtiin aivan huikeita muutoksia ihmisille, jotka olivat sen tarpeessa? (tästä varmaan voisi väitellä, mutta mielestäni esimerkiksi erittäin roikkuva vatsanahka ei ole pelkästään kosmeettinen haitta jne)

  omia vanhempiaan katsomalla voi hyvin ennustaa mitä on tulevaisuudessa edessä.. lurppa silmäluomet here I come :D haha. ja isorintaisena olen jo päättänyt että sitten kun on tulevaisuudessa muksut hankittu ja ruokittu niin haluan uudet tissit. todellakin!

  ja jotta kommenttini olisi mahdollisimman sekava, on pakko lisätä lemppari kauneusvinkkini, jonka luin joskus 14-vuotiaana. ”En ikinä rypistä otsaani.” ja näin tokaisi Ranskan Voguen Carine Roitfeld.

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Mun lempiohjelma aikoinaan oli tuo hurja muodonmuutos, eli extreme makeover. Mä itkin joka jaksossa liikuttuneena kun ne näki itsensä ekaa kertaa, uudet hampaat, nenän, leuan, mitä nyt kelläkin muokattiin (useinhan se oli useita leikkauksia). Se onni ja ilo oli mahtavaa, ja nähdä niiden läheisten ilon kun ne taas kohtasi rakkaimpansa ja näki sen muutoksen. Ne kyllä olikin aina sellaisia keillä oli oikeasti reilummin jtn ongelmaa, että ei kauheesti huvin vuoksi ketään taidettu leikellä :)

   Mulla ei ryppyjä pahemmin ole tiedossa sen perusteella mitä lähisukua seuraan, mutta veltostuva kaula ja ryppyinen decoltee on tulossa, se kyllä on vähän kaikkien naisten ongelma. Nyt pitääkin alkaa panostamaan extrapaljon niihin kohtiin :)

 4. Sanpa kirjoitti:

  Mitäs sulle on sitten tehty! :D Jos saa udella!

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Rintojen kohotus + protesointi (lisätty siis kohotuksen yhteydessä implantit jotta pyöreä muoto pysyisi yllä luonnollisesti isoissa rinnoissani), vatsan iso kiristysleikkaus eli abdominoplastia, brachioplastia eli ojentajien/käsivarsien kiristys, ja rasvaimua. Vartalon muokkausta siis lähinnä, mutta kauneusleikkauksiksi nuokin luokitellaan. Hyvin yleisiä ainakin vatsan kiristys jos on laihtunut paljon tai raskaudesta jäänyt ylimääräistä. Muut menee sitten pelkän estetiikan puolelle.

 5. t kirjoitti:

  Tosi tosi kiva, kun kirjoittelet tästäkin aiheesta! Mua kiinnostaisi nähdä toi vaikutus kulmakarvoihin ihan hirveesti, sillä mietin, että voiskohan se toimia mullakin ensiapuna ennen yläluomien leikkausta / otsan kohotusta, jotka varmaan on edessä jossain vaiheessa… Onko sulla siitä ennen ja jälkeen -kuvia? Tää on jotenkin vähän hassu aihe, sillä koska ite oon tämmöinen ihan tavallinen pulliainen, niin jotenkin nolottaa miettiä, että miten ton naaman sais kuntoon. Missiksi ois pikkaisen liikaa matkaa :D, mutta jos vois olla semmoinen vähän väsyneemmän näköinen versio itsestään.

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Mä kävin lisäämässä tuonne tekstin sekaan että laitan kuvia kun tulos on näkyvissä, koska siitä on nyt moni muukin kysellyt muissa yhteyksissä. Tosiaan vasta lauantaina kävin kyseisessä toimenpiteessä ja aineen vaikutusta pitää odotella, parin viikon jälkeen on näkyvissä se tilanne mitä sen pitäisi olla, ellei tarvi korjata (menee takuukorjauksena jos toinen kulmakarva esim. nousee enemmän jne eivätkä ole tasassa). Mä olen aina unelmoinut jostain kasvojenkohotuksesta joka lyhentäisi matkaa kulmakarvoista hiusrajaan, olisi kiva jos ei tarvisi nostella kasvolihaksilla kulmia ylös. Uskon että tämäkin kyllä auttaa, ja nuo kulmakarvojen loppupäät kun nousevat ylöspäin niin se avartaa katsetta. Lurppaluomia mulla ei ole vaan suht normaalit silmät, mutta kulmat ovat aika alhaalla ellen niitä itse nosta. Mun mielestä ei tarvi olla mikään missi tai julkkis että voi itseensä panostaa, ihan ”tavis” olen itsekin :) Kirjoittelen siis lisää näistä, ja ainakin parin viikon päästä taas kun on jotain esiteltävää :)

 6. outi kirjoitti:

  Mielenkiintoinen postaus!
  Tiedän itsekin vielä jonainpäivänä tekeväni luultavasti silmieni alueelle muutakin kuin levittäväni silmänympärysvoidetta ;) kiitos kuivan ihon ryppyjä tulee….

  • MissEvilEve kirjoitti:

   No ei muuta kuin fiksaamaan vaan, haha :D Tosiaan, iän merkit ne näkyy väkisinkin kaikilla jossain vaiheessa, mutta kullakin erilailla. Minulla ei ole 35v rypyn ryppyä, mutta esim. nuo huulet alkoi vetäytymään. Myöskin ihohuokoset on laajentuneet entistä enemmän iän myötä, että sekin menee vanhuuden piikkiin. Toisaalta, joillekin naururyppyjä ym tulee jo ihan teininä, ja se on ennemminkin ominaisuus kuin varsinainen vika. Toisilla kurtistuu sieltä sun täältä siis luonnostaankin! Vaan tosiaan jos on luvassa jotain suurempaa lurppaluomisuutta tms niin sehän voi olla muutenkin häiritsevää joten ei ole hassumpi idea käydä korjaamassa :)

   • outi kirjoitti:

    Juuh, ei mua muutama naururyppy häiritsisi, musta ne on oikeastaan kivoja, mutta kivoja vain tiettyyn pisteeseen asti… ;)

 7. Sami Pekkarinen kirjoitti:

  Ei jumalauta :D Hahhahahaha. Kyllä voi olla vittu ihminen pihalla tästä maailmasta jos oikeasti kuvittelee, että nuo botox-huulet näyttävät jollain tavalla hyvältä :D

  ”Huuliani ei näkynyt juuri ollenkaan” AAAHHAHAHAHAHAHAHA. VOI HELVETIN KUUSTOISTA! NAURAN ITSENI TÄRVIÖLLE :D

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Heippa Sami! Siinä missä haukut etteivät huuleni näytä hyviltä, niin huomauttaisin että haukut siis luonnollisia ja omia huuliani, sellaisina kuin ne aina ennen ovat olleet. Jos laisinkaan katsoit vertauskuvia ja luit niihin liittyvät tekstit niin tietäisit mistä on kyse. Mikäli myöskin olisit vaivautunut lukemaan ja sen lisäksi sisäistämään kirjoituksen kokonaisuudessaan, et puhuisi tässä yhteydessä botoxista mitään. Eli oikeassa olet osittain. Kyllä voi vittu ihminen olla pihalla tästä maailmasta, ja mitä ilmeisemmin olet jo nauranut itsesi ”tärviölle”. Eli nyt Sami valot päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *