Hae
Queen of Eve

Markettituotteiden yllättäjä, Pantene Pro-V

Sain näin kesän loppuun itselleni Buzzadorin kautta kokeiltavaksi uusia hiustenhoitotuotteita Pantene Pro-V Youth Protect 7 tuotesarjasta. Käyttööni pääsivät shampoo, hoitoaine sekä sarjaan kuuluva pumppupulloon säilötty kuivaöljy Vitamin E Dry Oil. Uuden sarjan ideana nimen mukaisesti on nuoruuden säilyttäminen hiuksessa, ja näin 30+ ikäiselle tuote on hyvä valinta mikäli markettituotteet ovat yleisimpinä valintoina.

20140824_180222_resized
30 + iässä hiukset saattavat näyttää ja tuntua ohuemmilta kuin ennen, ja joillekin tulee harmaita hiuksia. Omat hiukseni ovat jossain määrin ongelmahiukset: hyvin taipuisat, osittain luonnonkiharat, hieman karheat ja jouhimaiset, helposti takkuuntuvat ja kiillottomat. Latvaosat ja pituudet kuivuvat helposti siinä missä päällispuoli meinaa rasvoittua. Hiuspidennysten käyttäjänä itselleni on erityisen tärkeää että hiukset saavat siloitusta ja kiiltoa, tarpeeksi kosteuttavaa hoitoa jota sekä omat hiukseni että pidennykset kaipaavat.

20140824_180306_resized

Pantene Pro-V Youth Protect lupasi seuraavia asioita:

♥ Lisää tuuheutta
♥ Loistavaa kiiltoa ja säihkettä
♥ Vähentää pörröisyyttä ja kurittomia harmaita hiuksia
♥ Kosteuttaa
♥ Korjaa vauroita
♥ Suojaa hiusten haaroittumista vastaan
♥ Vahvistaa hiusta ja ehkäisee hiustenlähtöä ja katkeamista

Pantene Pro-V Youth Protect lunasti omalla kohdallani seuraavat lupaukset:

♥ Sain reilusti kiiltoa ja säihkettä
♥ Vähensi pörröisyyttä ja kurittomia hiuksia
♥ Kosteutti

Nämä kolme kohtaa oli helposti huomattavissa 3-4 viikossa jonka aikana shampoon ja hoitoaineen kulutin. Erityisesti kaunista kiiltoa tuli mustaan tukkaani, joka helposti voi näyttää hieman samealta.

20140824_194735_resized
Hiuspidennyksiä käyttävänä erityisesti kuivaöljy oli mieleeni, sillä tuuheutusta tai korjaavaa ominaisuutta en pidennyshiuksille kaipaa. Pantenen kuivaöljy oli hyväntuoksuinen ja niin riittoisa että siitä saa pitkäksi aikaa kivan kaverin, ja mikä parasta: Markettihinta näyttää olevan puolet vähemmän kuin kilpailijoilla! (Lähikaupassamme hinta oli hieman vajaa 5 euroa). Tutuille lähti myös omat kuivaöljyt kokeiluun sillä pulloja tuli minulle useampikin kappale. Kovasti on kehuja saatu kavereiltakin ja monella kutrit ovat heränneet ihan uuteen eloon :)

Ei minusta ole kuuvaamaan vakavia kuvia tuoteselostuksiin. Aina se persoona puskee esille sieltä ihan väkisinkin ;D Joka tapauksessa oiva tuote, ja kuivaöljy jää ehdottomasti jatkossakin käyttööni! Ja sitten puhelimen etukameralla pari sumeaa räpsyä, Pantene-Selfiet kehiin ;)

20140824_194506_resized 20140824_194648_resized

Buzzadorina pääsen mukaan erilaisiin markkinointikampanjoihin joissa saan kokeilla uusia tuotteita. Ideana on testata tuotteita ja kertoa niistä ystäville sekä levittää sanaa sosiaalisessa mediassa kampanjasta riippuen. Rehellinen palaute on tuotevalmistajalle kaikista tärkeintä, joten feedback on hyvä antaa suoraan ja omin sanoin. Buzzadorina toimiminen ei maksa mitään eikä Buzzadoreille makseta osallistumisesta buzz-kampanjoihin, mutta Buzzadorit saavat itselleen ilmaiseksi testituotteita. Mikäli sinua kiinnostaa Buzzaus niin vinkkaa kommenttiboxiin ja lähetän sinulle kutsun sähköpostiisi, tai voit käydä rekisteröitymässä Buzzadorin sivuilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *