Hae
Queen of Eve

BOOM!

BOOM!

IMG_20140825_130738
Blogin bannerit saatu kuntoon ja näin maanantaista onkin hyvä startata viikko niin että kaikki  on just eikä melkein niiku pitääkin.

Oikeasta sivupalkista klikkailemalla saa blogia seurantaan niin Blogilistalla kuin Bloglovinin puolellakin, ja mikä fantsuinta: blogin Facebook-sivut on nyt toiminnassa :) Jatkossa sinne tulee päivitystä tiheämpään tahtiin ja muutakin juttua kuin blogiin, ja Instagramissa etenkin eletään ajan hermolla. Pysyppä siis vauhdissa mukana!

Listauksesta vaan klikkailemaan mikäli blogiseurantaa käyttää, ja Facebookissa ehdottomasti osoitteeseen: Queen of Everything ja paina TYKKÄÄ! Instagramissa puolestaan nimimerkki evilmisseve ja paina SEURAA! :)

2 kommenttia

 1. hessu kirjoitti:

  Moikka, Oli pakko kommentoida sun blogia, kun on alkanut ärsyttämään muutama asia niin kovasti. Toivottavasti julkaiset myös tämän asiallisen mutta hieman kritisoivan kommentin, itsekin kun vaikutat suorasanaiselta. Ensinnäkin blogisi käsittelee mm. terveellisiä elämäntapoja, saliurheilua ja kauneutta sun muuta. Mikä olet puhumaan terveellisistä elämän tavoista ja yleensäkin tavoista syödä kun et itsekään osaa. Sinua olen tässä muutamia vuosia seurannut eikä suuri olemuksesi ole pienentynyt yhtään etkä ole edennyt laihdutustavoitteissasi. On outoa, että blogisi siirtyi fitfashionille, kun tässä blogissa ei käsitellä fittiä missään ja varsinkaan kun tuloksia/edistystä ei tule eikä varsinkaan näy. Vai oliko blogisi ajatus ainoastaan haaveilu? Koska fiktiota se ainakin tuntuu olevan.

  Onhan se tietenkin hienoa, että kukin voi antaa netissä itsestään minkälaisen kuvan tahansa, vaikka todellisuus vastaisikin aivan jotain muuta.

  Peace and love, vastaile :)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Ikävä kuulla että olet parikin vuotta blogia seuraillut ja koet siitä ärsytystä, vapaaehtoistahan tämän seuraaminen on joten jotain kaipaamaasi olet kuitenkin saanut irti. Blogini käsittelee vaihtelevasti elämässäni pinnalla olevia asioita, useitakin eri aihealueita kauneudesta matkusteluun ja saliurheilusta ikuiseen diettaukseen, ne kun ovat enemmän ja vähemmän sydäntäni lähellä. Kysyit mikä olen puhumaan terveellisistä elämäntavoista ja tavoista syödä kun en itsekään osaa? No sepä se. On eri asia tietää kuin pystyä noudattamaan jotain ja siitäkin olen kirjoituksissani avautunut.

   Me kaikki bloggaajat (FitFashionillakaan) emme ole nuoria ja kauniita kisakireitä fitnesstypyjä, vaan taustoja on monenlaisia. Suosituin ja yleisin tausta lienee alipainoisen ja sairaan ihmisen pyrkiminen kohti terveellisempää elämää ja kenties fitnesslavoja, mutta myös meitä toisen pään porukkaa löytyy: ylipainoisia ja jopa ahmimishäiriöisiä matkalla osittain samanlaisiin tavoitteisiin. FitFashion on pyytänyt blogiyhteisöönsä muutamankin ylipainoisen ”ikuisen laihduttajan” kertomaan omasta elämästään ja pyristelyistään, en suinkaan ole ainoa (tosin tietääkseni ainoa joka anoreksian sijaan on kertonut BED-häiriöstä).

   Lukijoita ja kohtalotovereita löytyy, joten lienee ihan hyvä että mekin jotka emme ole elämämme kunnossa, repsahdamme, ja kamppailemme vaikeamman kautta saamme sanamme ulos :) Tämä blogi tulee jatkossakin käsittelemään elämääni sellaisena kuin se on, enkä ole koskaan esiintynyt kisakireänä fitnessmisuna vaan avannut taustojani aina ylipainosta ahmimishäiriöön, motivaatio-ongelmiin jne, mutta toki haaveilen, sitä en kiellä. Haaveilen että joku päivä voin irtaantua kokonaan ahmimishäiriön kahleista ja saavuttaa pysyvät terveelliset elämäntavat. Olen minä, ihan oma itseni, ja toivon etteivät kirjoitukseni ja ajatukseni elämästä johda harhaan vaikken jokaiseen postiin erikseen ilmoita olevani ylipainoinen ja ahmimishäiriöinen ikuinen laihduttaja.

   Peace and love myös sinulle :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *