Hae
Queen of Eve

Kulmakarvat on kasvojen kehykset – Asiaa kauneuskirurgiasta!

Reilu viikko sitten lauantaina kirjoittelin juttua kauneuskirurgian pientoimenpiteistä ja kerroin huulieni muotoilusta ja täyttämisestä hyaluronihapolla. Viimeisessä kappaleessa mainitsin myös käyneeni samaisena päivänä ottamassa botoxia, en ryppyihin (sellaisia ei ole) vaan kulmakarvojen kohotusta varten, sillä kun pystytään tekemään myös pienoista kasvojenkohotusta!

Omat kulmani ovat aina olleet suhteellisen matalalla ja kaartuneet kylläkin ihan kauniisti, mutta etenkin puolivälistä ja loppupäästä alhaalle taipuen tehden samalla ilmeeni hieman raskaaksi ja väsyneeksi. Roikkuvia lurppaluomia mulla ei ole ollut, mutta kieltämättä perusilmeeni olisi helposti äkäinen Justiina jos en jatkuvasti jännittäisi otsalihaksiani ja ”leikkisi hämmentynyttä”. Tällä taktiikalla olen parit viime vuodet saanut kulmani nousemaan ylemmäs, mistä lie tullutkaan että on vasta näin vanhempana alkanut häiritsemään.

Sinänsä mä olen ollut tyytyväinen omiin kulmakarvoihini että olen pitänyt niitä kauniina, luonnollista malliakin jo aika hyvänä, karvoja on ihan normaali määrä (enemmänkin saisi olla ja vaativat kyllä kestovärjäystä tai eivät näy ollenkaan), ja olen kiitollinen linnunsiipimäisestä kaaresta joka pysyy kunnossa pienellä nyppimisellä, hajakarvoja ei juurikaan ole. Olen aikamoinen kulmakarvanatsi ja inhoan huonosti piirrettyjä ja liian ohuita tai muuten vaan väärän mallisia kulmakarvoja, onneksi en itse mennyt nuorena siihen hulluuteen että olisin nyppinyt kaikki kulmakarvani ja piirtänyt tussilla jotain epäluonnollisia räpellyksiä otsaani. Huh.

IMG_20140902_135335
Kulmakarvojen kohotus botoxilla oli kohtalaisen edullinen toimenpide (The Lookilla 180e) ja kivutonkin. Sairaanhoitaja Tea Huuhka kyllä sanoi että se pistos sattuisi koska injektio menee aika syvälle kasvolihaksiin, mutta toisaalta neula oli niin kauhean ohut etten itse tuntenut juuri mitään. Tästä operaatiosta voisin siis sanoa että se oli kivuton, ja mulle saa pistää vaikka heti sata samanlaista naamaan (huulten täyttäminen sen sijaan ei ollut kovin leppoisaa puuhaa).

Itse toimenpide kesti vain muutaman minuutin jos sitäkään, mutta lopputulos ei ole samantien nähtävissä kuten esim. huulten täyttämisessä (tosin siinä on turvotusta mutta kuitenkin). Kulmakarvojen kohotus botoxilla ei siis näy välittömästi, vaan tulosta saa odotella useamman päivän, ja vaikutus alkaa jossain 3-6vrk paikkeilla, ollen 9-12vrk jälkeen sellainen kuin pitäisikin. Mikäli toinen kulmakarva on alempana tai tulee jotain eroa, saa korjauksen takuuna (etukäteen voi olla vaikea tietää miten kasvolihakset reagoivat). Pieni eriparisuus on mielestäni kuitenkin luonnollista, ja itselläni ainakin on aina ollut toinen kulmakarva ylempänä joten en edes halua että niitä aletaan väkisin vatupassin kanssa suoristamaan, kunhan nyt ei ole toinen jatkuvana kysymysmerkkinä ;)

Eilen töiden jälkeen olin aivan kuolemanväsynyt ja kaaduin sänkyyn. Heräsin sitten illalla viiden tunnin päiväunien jälkeen, hupsansaa. Olohuoneeseen köpötellessäni Hugge pelaili pleikkarilla Battlefieldiä ja kävelin sen luo kysyen huomaako se mussa mitään erikoista (60cm hiuspidennykset on irroitettu huollon ajaksi ja mulla on puolet lyhyempi tukka). Se katsoi mua hetken ja sanoi että ”Ööö, tota… ootas mä mietin…” ja sitten hetken mua arvioituaan huudahti: ”Sun iho on sileempi!!!” :D Noh joo, ehkä ne kauneusunet sitten tepsi, mutta hupaisaa oli se ettei tuota puolen metrin katoamista tukasta huomannut.

Tänään kuitenkin aamulla herätessä oli outo tunne kasvoissa, vähän kuin olisi puoli päätä puutunut ja lihakset kireellä, mutta sellaisella hyvällä tavalla. Katselin sitten aamupäivällä itseäni useaan otteeseen peilistä ja sitten mä sen tajusin. Yhdessä yössä on tapahtunut selkeä muutos, kasvolihakseni lienevät halvaantuneen nyt lopullisesti! Taisi ne eiliset viiden tunnin päikkärit ja noin kahdeksan tunnin yöunet tehdä tehtävänsä, sillä vaikka kuinka yritin ”murjottaa” ja laskea kulmakarvoja mahdollisen matalalle niin eivät ne enää menneet! Jippii!

Vertailua varten onneksi otin joitain kuvia etukäteen, ihan perus-ilmeellä sekä kulmakarvat kohotettuina jotta näkisin sitten lopputuloksen, tälläisissä kun muutos on yleensä aika hienovarainen.

Älkää häiriintykö kuvien suttuisesta laadusta. Kuvat on otettu etukameralla ja siinä on vahingossa ollut joku asetus päällä joten lopputulos on normaalia epäselvempi. Pääasia lienee että kulmakarvojen kohoaminen välittyy kuvista :)

1. Botoxilla kohotetut kulmakarvat ja tämän hetkinen tilanne (oletettu lopputulos).
2. Luonnolliset kulmakarvat niin ylös kohotettuina kuin oli mahdollista saada (vasen nousee mulla enemmän luonnostaan).
3. Luonnolliset kulmakarvat kasvot peruslukemilla eli matalalla.

20140902_192719_resizedSivukuvaa suurinpiirtein samasta kuvakulmasta vaikkei katse ihan samaan suuntaan olekaan. Tästä käy ilmi kulmakarvan sivuprofiilia enemmän.

1. Luonnollinen kulmakarva lepotilassa (vasen silmäni jossa kulma luonnostaan ylempänä).
2. Botoxilla kohotettu kulmakarva lepotilassa (loppupää nousee selkeästi).

20140902_192453_resized
Viimeisenä vielä suoraan edestä oikean silmän tilanne joka on luonnostaan matalampi kulmakarva.

1. Luonnollinen kulmakarva lepotilassa.
2. Botoxilla kohotettu kulmakarva lepotilassa.

20140902_130403_resized
Before-kuvat on otettu ennen kulmakarvojen kohotusta lauantaina 23.08.2014 sen hetkisessä luonnonvalossa, ja after-kuvat tänään tiistaina 02.09.2014 työpaikallani sen hetkisessä luonnonvalossa lähellä ikkunaa. Värisävy kuvissa on erilainen, mutta se tuskin vertailua haitannee.

Mitä tästä voisi siis sanoa? Avarampi katse, kauniimpi kaari, kulmakarva on korkeammalla eikä laskeudu matalana silmän päälle tehden ilmettä surulliseksi/vihaiseksi. Kirkasti aikamoisesti kasvoja :) En voi kuin suositella!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

15 kommenttia

 1. hikikinkku kirjoitti:

  Tuo kulmakarva-kohotus on oikeastaan ainoa toimenpide, jota olen (tällä hetkellä) tosissani harkinnut. Minullakin on luonnostaan todella raskaat kulmat ja perusilmeeni on suorastaan vihainen. Hyvinkin todennäköistä, että joskus siinä 30-40 -välillä käyn nostamassa kulmia, kun nehän nyt vaan laskee koko ajan kun ikää tulee :D Minullakin vasen kulma ryhdikkäämpi kuin oikea. Oikeaa kulmaa en esimerkiksi osaa yksinään kohottaakaan vaan vasen nousee aina mukana. Vasenta taas pystyn liikuttelemaan miten haluan, ja ehkä siitä syystä se onkin luonnostaan kohommalla, koska sillä puolella on parempi lihaksisto.

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Joo mullakin vasen dominoi myös liikuttamisen suhteen ja nousee ylemmäs, sillä voi vähän jopa ”temppuilla”, heh. Aika moni on mulle kommentoinut samaa, että olisi itselläänkin kiinnostus juuri tähän jos mihinkään kauneuskirurgian pientoimenpiteeseen. Kulmakarvojaan korkeammalle haluavia naisia on siis paljon :D

 2. Sarah Anniina kirjoitti:

  Tosi hyvältä näyttää!! :o

 3. Jade-Yolanda kirjoitti:

  No nyt tuli kyllä ihan uusi juttu vastaan, josta en ole ennen kuullutkaan! Ero ilmeessa on kyllä positiivisesti huomattava eikä kuulosta ainakaan mun korvaan mitenkään pahalta (en kyllä muutenkaan ole kauneushoitoja vastaan) :) Meillä on sukuvikana, että varsinkin vanhemmiten tuo kulma ”lörpähtää”, joten mistä sitä tietää vaikka itsekin tulisi tätä jossain vaiheessa kokeiltua.

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Joo kyllähän tämä pienimmästä päästä taitaa olla. Jostain syystä kukaan ei ole tätä dumannut, mutta huulten täyttämiselle voi jo kuuluakin soraääniä :) Sä oot vielä niin nuori että tuskin on ihan heti lörpähtämässä luomet, mutta onhan se hyvä että tiedostaa sukurasitteet niin osaa tarkkailla :)

 4. outi kirjoitti:

  Hyvän näköiset kulmat ja sulla on kyllä ihanat, vähän nukkemaisetkin kasvot :)

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Kiitti, munkin mielestä tulos oli hyvä parannus entiseen :) Ja haha, tuosta nukkemaisuudesta olen kuullut parikin kertaa, liittyy varmaan johonkin sellaiseen kun mulla on jotenkin lapselliset mollukkasilmät ja useimmiten hyvin vaalea iho :D Tai sitten koska olen pullukkaposki niin näytän ihan kaalimadolta ja vauvalta. Hihiii :D

   • outi kirjoitti:

    Sen varmasti tekee nuo silmät, mutta mitkä ihmeen mollukkasiömät :D ja hyvä iho, niin ja ne huulet ;)

 5. Tiina kirjoitti:

  Moi, tulin vihdoinki siun blogiin :D! Oon niin laiska liittymään lukijaks nykysin mihinkään, mut tänne liityin =)!!

  Mie olin just niitä jotka nyppi teininä kulmat pilalle. Ei enää kasva joihinkin kohtaan ollenkaan kulmat, jes :/. Oon ihan albiino-kulma ja aina aina aina pitää laittaa kulmat. Rasittavaa.

  Kauniisti kyllä kaartuu kulmat tuon hoidon jälkeen :)!

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Aika moni on haksahtanu nuorena siihen vipuun et on nyppiny tosi ohuet viivat tms ja nyt kaduttaa. Mut kyllä mä itekin suurennan niitä ja joudun värjäämään jne, ne ei näkyis muuten ollenkaan kun olen ihan blondi. Jos mulla ei ois näin ok nää omat karvat, niin menisin kyllä ottamaan sen 3D-karvatekniikalla tehdyn pigmentoinnin. Ne on monet tosi kauniita :)

 6. Riina kirjoitti:

  Tosi hyviä kirjotuksia tää ja huultentäytöstä kertova blogiteksti! :) Pidä toi anteeksipyytelemätön asenne, ei näitä asioita tartte alkaa millekään elämäntapavihaajille perustelemaan. Mut tosi hyvää infoa niille, ketä nää asiat kiinnostaa ja mietityttää. Huippua et kirjoitat tästäkin tavallisesta aiheesta, mikä vielä vuonna 2014 tuntuu olevan tabu kun aina jaksetaan se paskamyrsky nostaa. Luonnollisuus on siistiä mut niin on myös kosmeettisen parantelun mahdollisuus. :) Repesin muuten ihan totaalisesti tolle kulmakarvojen suoristelulle vatupassin kanssa :D Kiitos kun jaoit omat kokemukset!

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Joo mitäpä sitä turhaan nöyristelemään, ja muutenkaan: Mitäs sitä muiden mielipiteillä kun on omatkin ;) Jokainen tekee mitä haluaa, ja on se nyt kumma jos täytyy tänä päivänä vielä puolustella ja selitellä tämmöisiä asioita. Kukin tehköön itselleen kuten haluaa, ja jos siitä parempi mieli tulee niin hyvä vaan, ei pitäisi olla muiden ongelma :)

 7. Vima kirjoitti:

  Hei :)

  Kauanko sulla pysyi botoxin vaikutus kulmakarvojen kohotuksessa? Ootko lukenut sivuvaikutuksia kohotukseen liittyen, esim että olisikin lamautettu väärät lihakset ja kulmakarvat lamaantuisivat alas ”vihaiseen ilmeeseen”?

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Muistaakseni joku 3kk pysyi hyvänä, mutta tuo on suht edullista että sinänsä ei paha. Ekalla kerralla vaikutus on lyhyempi ja olisi pitänyt käydä lamauttamassa ne jo uudelleen mut on unohtunut koko homma. Nyt joudun taas leikkimään hämmästynyttä :D

   Ja en oo kuullut mitään että olisi vääriä lihaksia lamautettu, mutta eiköhän kaikki ole mahdollista (tosin ammattilaisen tekeminä varmasti harvinaista). Onni toki on se että botoxit tai täyteaineet eivät kestä ikuisuuksia, eli vaikutus on vain hetkellinen ja aina voi korjata jollain tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *