Hae
Queen of Eve

Sisäisesti romuna, ulkoisesti kunnossa

IMG_20140904_120158Selasin puhelimen kuvia ja katselin mitä on tullut räpsittyä. Lauantaina olin vielä päivällä ylitöissä ja näemmä jaksanut pelleillä yhden tälläisen kuvan verran, ja siihen se sitten loppuikin.

Hohhoijaa. Mitähän sitä viitsisi edes sanoa? Kaikkea sitä pitää ollakin, prkl etten muuta virka. Viimeiset pari päivää onkin mennyt tiputuksessa sairaalassa maaten, kun kolmas kipukohtaus oli sitä luokkaa ettei enää tolpillaan kotona pysynyt vaikka kaikki sallitut lääkkeet oli jo otettu, olo sen kuin paheni.

Siitä sitten ensiapuun saamaan Tramalia, Oxynormia ja Oxanestia eikä sekään kipuja poistanut. Vei vain pahimman terän ja olo tuli sen verran huumaantuneeksi että vaikka sattui, niin ei jaksanut enää välittää. Sanottiin että täällä olet kunnes kivi tulee ulos, ja jos ei tule niin leikataan. Sitten kääntyi ääni kellossa ja sanottiin ettei leikata ellei kivi jää jumiin, että itsekseen on saatava se tulemaan kun 90% tämän kokoisista kivistä tulee ilman operoimista.

Pelleilyn jälkeen seuraava kuva puhelimessa oli tälläinen.

IMG_20140908_180742
Noh, kivut lähti parin päivän jälkeen ja kotona ollaan. Muutama päivä sairaslomaa ja sitten pitäisi palata töihin. Kipukohtauksia on kuulemma tulossa lisää, lääkkeitä löytyy muttei kotoa niin vahvoja jotta pärjäisi jos sama toistuu. Sitten se on kuulemma vaan mentävä taas sairaalaan makaamaan ja huumaantumaan että kivun hetkeksi unohtaa. Jippii. On tämä hienoa.

Lääkäri sanoi että sydänveritulpan kivut ovat tämän rinnalla lastenleikkiä, että näin kovia kipuja ei oikein missään muussa ole. Noh, niin sanoo googlekin, ja niin sanon nyt minäkin. Tätä tietoa olisin kuitenkin mieluummin tietämättä ja kokematta, on sen verran hirveää kun se päälle iskee. Mutta hei, yksi hyvä puoli tässä on: Juuri parempaa opetusta en keksi veden juomisen tarpeellisuudesta ja terveellisten elämäntapojen vaalimisesta. Kyllä se kostautuu jos ei vesi maita. Jatkossa maittaa ja oikein hyvin, tämän toistumisen estämiseksi teen kaikkeni.

Mutta se märehtimisestä, se kun ei auta mitään. Tuntojani ja parin viime päivän kuulumisia ajattelin vaan ynnätä, eikä nyt tämän hienompaa kerrottavaa ole. Perhanan sairaspäiväkirja tämäkin taas vaihteeksi, mutta tätä se on. Elämä. Turhaa sitä kaunistelemaan kun ei se tosiaankaan ole aina ruusuilla tanssimista ja kaikkea hienoa bling blingiä vaan. Asioilla on myös varjopuolensa.

Sain muuten tosi rumia lääkkeitä. Eikö olekin ihan kauhean näköisiä? Ihan myrkyn oloisia, hyi yök. Toivottavasti nämä auttavat paranemisprosessissa, epäilyttävästä ulkomuodostaan huolimatta.

IMG_20140906_150927
Jos jotain hyvää voin jostain sairaalaan liittyvästä sanoa, niin perjantaina tutkimuksissa käydessäni jouduin syömään aamupalan sairaalan kanttiinista, siellä kun tosiaan menikin 1h sijaan 9h ja olin lähtenyt matkaan tyhjin vatsoin. Kehuttava on siitä kuinka edullista siellä oli (usein kaikki kanttiinit vetävät ihan riistohintoja) ja patongin taisi saada noin kolmella eurolla ja myslijugurttikin oli vain euron luokkaa. Mielestäni ihan kelpo hinta!

IMG_20140906_151110IMG_20140906_151033 IMG_20140906_151001
Osastolle jouduttani ei kivuilta paljon ruoka maittanut, eikä sairaalaruoka valitettavasti edelleenkään ole ihan sitä parasta antia. Silti täytyy sanoa että kiitollinen olen siitä että saa hoitoa, se on pääasia. Ei sitä mitään gourmet-ruokia voi odottaakaan, ja pitää olla tyytyväinen että saa sentään jotain. Kyllähän näillä nälän pitäisi pysyä poissa jos vaan syö mitä tarjotaan.

Juomista mulla oli hulluna. Piti koko ajan vaan juoda, juoda ja juoda.

IMG_20140908_180452 IMG_20140908_180515 IMG_20140908_180620 IMG_20140908_180641
Paras sairaalan ruoka oli Hugen tuoma leipomus, ihana mies mulla <3 Jotain suklaamuffinssi-ainesta, kaikki tehty Puhdistamon kookosrasvalla ja seassa Puhdistamon kaakaonibsejä. Aivan loistavia! Muffinssivuokia ei ollut löytynyt (siellä ne ois ollut maustekaapissa silmien korkeudella) ja oli tehnyt tästä mokkapalamaisen vuoan lasagnevuokaan, mutta pääasiahan on maku. Ja tärkeintä tässä oli ajatus! En ole ikinä syönyt mitään miehen leipomaa, ja vielä sairaalaan tuotuna tämä oli tuskaisen päiväni todellinen piristys, huonekaveritkin oli kateellisia!

IMG_20140908_180557
Nyt mä relaan pari päivää sairasloman muodossa ja toivon ettei uutta pahaa kohtausta tule. Tiedostan että kivuitta en tule olemaan, mutta jos ei nyt ihan hirveen kamalasti tarvisi kärsiä ja joutuisi sairaalaan niin olisin kiitollinen.

Sitten vähän iloisempiin asioihin, nämä minua sairaslomalaista ilahduttakoon ja piristäköön :) Blogin kautta olen nimittäin saanut kivoja tuotteita kokeiluun ja lehtiäkin luettavaksi. Nyt jos koskaan onkin hyvin aikaa tämmöiselle kun ei muutamaan päivään riitä varmaan virtaa yhtään mihinkään, niin kiva että on jotain extraa!

Lumenen BB-voide onkin ollut jo useampaan kertaan käytössä. Mulla on supervaalea iho ja tuo LIGHT-versio on ihan ok ainakin näin alkusyksystä, en tiedä onko liian tumma talvella ellen käy solariumissa mutta aika hyvin matchaa ihooni jo nyt. Kiva puoli siinä on se että purkin kannen mukaan tuote on: Anti-Aging, Brightning, Hydrating, Covers imperfections, Evens skin tone, Protecting, Matifying, Balancing, Pore minimizing, Against impurities, joista kursivoidet ovat erityisesti mulle mieleen. Rasvainen ihoni tykkäsi siis tästä tuotteesta oikein paljon!

20140908_174403_resized
Myös tuo Lumenen puhdistusvaahto on tosi ihana tuote, tykkään kovasti parin kokeilukerran perusteella. Taidan suositella miehellekin, ihan samanlailla sekin voi tuolla kasvonsa pestä!

20140908_174428_resized
Paketissa oli myös Biozellin kosteuttava hiusnaamio mikä tulee mulle enemmän kuin tarpeeseen. Mä oon jotenkin onnistunut skippaamaan Biozellin ihan täysin sitten nuoruusvuosieni, joten ihan nasta taas päästä testailemaan sitä. Mun luonnonkiharaan taipuvainen karhea hiuslaatu + pidennykset tekee hiukset aika vaativiksi, ja kaikenlaiset kosteuttavat naamiot ja hoidot ovat hiuksilleni enemmän kuin tarpeen.

20140908_174527_resized
Myöskin Nivean ihana suihkussa käytettävä vartalovoide oli mukana, tämä After Sun -versiona mutta sillähän nyt ei ole mitään väliä vaikkei aurinkoa enää pääse ottamaankaan. Iho kaipaa silti kosteutusta ja tuo on yksi todella hyvä keino se tehdä. Suihkussa vaan itselleen lätkii nuo ja hieman huuhtaisee perään, ja kyllä jää iho todella ihanan tuntuiseksi. Nyt täytynee viettää jotain kauneuspäiviä kun tässä on sisäisesti ihan romuna, jos ei ulkoisestikin rupsahtaisi :D

20140908_174620_resized
Postiluukusta on kilahdellut myös kaikkia kivoja lahjalehtiä suht tiheään tahtiin, ja sisustus- sekä kauneusfriikkinä kaikenlaiset kodin sisustusta, kauneutta ja muotia käsittelevät lehdet on niiiiiin mun juttu. Nyt kun mulla ei pariin päivään olekaan muuta kuin aikaa niin täytyypä ottaa  lehdet kunnon syyniin ja lukea hartaudalla, ilman pienintäkään kiirettä :)

20140908_175608_resized 20140908_175646_resized
No mut hei! Mites teillä? Elämä on yhtä ruusuilla tanssimista, peppua ja puuroa, fitnessii ja glitterii? :)

8 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Oi mikä ihana mies, todella hellyyttävää että ryhtyi oikein leipomaan..:) Tsemppiä paranemiseen!

 2. maarit kirjoitti:

  Paranemisia kovasti:)

 3. K kirjoitti:

  Thanks for a great blog:-)
  Can you recommend any good botox injectors in Oulu?

 4. Tiina kirjoitti:

  Hui apua :o. Pikaista paranemisia ja ihana ukkeli siulla kun toi leipomuksia saikulle <3!
  Tuomaski roudas miulle sairaalaan sillon pussikaupalla herkkuja :).

  • MissEvilEve kirjoitti:

   Nii se oli super-ihku! Mä voin oikein hyvin just nyt, mutta eihän tässä selvillä vesillä olla ennen kuin se hiton kivi on pihalla :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *