Hae
Queen of Eve

Tyttöhömppää – Syyskuun LivBox

Syyskuun LivBoxin tulla tupsahti tupaan, tai oikeammin postiin noudettavaksi. Tässä sairaslomalaisena jäin vähän laakereille lepäämään ja jäi paketin hakeminen niin että ikävä kyllä, yllätyksestä ei ollut tietoakaan. En malttanut olla kurkkaamatta mitä paketti sisälsi ja googlesta pari blogia bongasin kommentteineen. Paljastuminen ei kyllä haitannut pätkääkään, vaan oli entistä kivempi mennä oma boksi noukkimaan lähipostista. Syyskuun bokseja oli elokuun loppupuolella muutama jäljellä erikoishintaan (kymmenellä eurolla) joten tilasin äidillenikin sellaisen yllätyksenä. Oli jotenkin todella osuva boksi 62-vuotiaalle äidillenikin, joten hänen oli kiva palata Kossilta kahden viikon lomalta suoraan LivBoxin sisältöön lumoutuen.

Syyskuun väri oli violetti, ja taattua kaunista laatua oli paketointi. Se on aina se yksi tärkein juttu tässä, todellakin luksusta arjen keskelle!

IMG_20140914_174049

IMG_20140914_174139
Ja siinähän ne, koko konkkaronkka! Jokainen tuote taas mieleen, eikä tällä kertaa paketissa ollut yhtään turhaa tai minulle sopimatonta tuotetta jonka laittaisin kiertoon eteenpäin jonkun toisen iloksi. Jokainen menee puhtaasti omaan käyttöön :)

IMG_20140914_174336

L’Occitanen Shea Butter käsirasvaa minituubi. Itse olen äärimmäisen huono rasvaamaan käsiäni ja olen vasta sen aloittanut (käsistä kun ikääntymisen merkit alkavat näkymään ajan myötä väkisinkin, ja minä tahdon säilyttää pullanpehmoiset ja sileät kätöseni jatkossakin). Kotona käytän Chanelin käsirasvaa, mutta töissä mulla ei ole mitään, ja siellä tulee aika useasti käsiä pestyä. Niinpä lähtee tämä pienempi käsirasva duuniin mukaan, ja aion siellä voidella käpäliäni tällä tuotteella :) (Tai sitten kyläreissuille anoppilaan ym, en itseasiassa ole vielä päättänyt täysin).

IMG_20140914_174604
Juuri kirjoittelin tästä samaisesta tuotteesta sillä sain sitä blogin kautta itselleni, ja haa! Niinpä oli samainen puteli LivBoxinkin mukana. Mutta hei, ei hätiä mitiä. Näitä kyllä kuluu mulla rutkasti, sillä pidän vaahtoputsaria aina suihkussa ja meillä molemmat voivat tätä tuotetta käyttää. Saan siis tovin ajan käyttää Lumenea suihkuttelun yhteydessä, kiva kiva :)

IMG_20140914_174701
Uskokaa tai älkää, mä omistan tasan yhden hiuslakan :D Tälläiset pitkät kutrit kuten itselläni eivät juuri hiuslakkaa kaipaile, kun ei näitä tarvi erityisemmin laitella mitenkään. Mutta kiva homma on se, että tuli tämmöinen vähän pienempi puteli kun en sitä omaa isoani viitsisi kassiin ottaa mukaan. Nyt tämä pääsee olkalaukkuun/salikassiin majailemaan niitä hetkiä varten kun sitä hiuslakkaa on pakko vähän suhauttaa.

IMG_20140914_174735
Huulirasva-addikti täällä hei moi! Mulla on varmaan kymmeniä huulirasvoja mutta ei haittaa, niitä saa tulla lisää, ja niitä pitääkin olla joka laukussa ja meikkipussissa ja takintaskussa. Tämä jää kotikäyttöön sillä rasiamallinen huulivoide ei ole hygienisin vaihtoehto, enkä halua sormin alkaa sitä missään kaapimaan. Testasin kyllä jo, ja on kivan mustikkainen. Tykkäsin!

IMG_20140914_174852 IMG_20140914_174952
Tässä LivBoxissa näitä täysikokoisia tuotteita oli useampikin, ja aikalailla yllätyin tästä. Kunnon kasvovoide! Nyt voin tunnustaa etten ole juurikaan kasvovoiteita käyttänyt, sillä mulla on rasvainen sekaiho (pääasiassa vain rasvainen) ja on ollut tunne ettei sitä tarvi voidella yhtään entistä enempää. Hiljakseen olen opetellut käyttämään arkikäytössä Biothermin AquaSourcen geelimäistä voidetta joka sopii loistavasti iholleni, ja nyt 35 täytettyäni olen ostanut ensimmäisen ryppyvoiteeni jota laitan yöksi :D Tämä menee ehdottomasti kokeiluun ja kieltämättä joskus esim. saunomisen jälkeen ihoani voi kiristää, joten ehkä tämä rasvaisempikin koostumus sopii iholleni. Ainakin tuote lupaa olla kaikille ihotyypeille sovelias :)

IMG_20140914_175321 IMG_20140914_175429
Viimeisenä muttei vähäisimpänä paketista löytyi Katy Perryn tuoksu Royal Revolution. Mä en tälläisiä ”markettituoksuja” käytä, mutta työkaveri kerran antoi minulle tuoksunäytteen Katy Perryn toisesta hajuvedestä ja se oli tosi hyvä. Niin varmaan tämäkin, pikaisesti nuuhkasin! Ajattelin että tälläinen sopii mulle olkalaukkuun varatuoksuksi jos vaikka joskus unohtuu aamulla laittaa. Ainoa mitä toivoisin olisi ollut suihkepää, tässä kun on sellainen vanhanaikainen ja tuoksua tulee sitten ihan valtoimenaan kun korkin avaa, vaan enköhän mä pärjää ;)

IMG_20140914_175550 IMG_20140914_175708
O
nko muita LivBoxista innostuneita ja sen tilanneita? Mitä olitte mieltä tämän kuun paketista? Tai onko kukaan harkinnut että alkaisi tilaamaan? Mä voin myöntää olevani ihan koukussa, ja kieltämättä tämä kuukausittainen yllätys on ihana piristys :)

2 kommenttia

  1. outi kirjoitti:

    Tää oli mun eka livbox ja postausta piakkoin tulossa :)
    Tykkäsin kyllä ja innolla hain pakettia postista :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *