Hae
Queen of Eve

Ihan hirveesti asiaa ja puheripuli valtas just nyt!

Blogipostausten sekavin kirjoitus on juuri kehittymässä. Mulla olisi hitosti asiaa aiheesta kuin aiheesta mutta mua rasittaa kun mulla ei ole mitään hienoja kuvia. Ei, siis ei edelleenkään vaikka viimeksi lupailin jo itselleni että nyt alkaa kamera laulamaan. Nyt kun mä päätin alkaa panostamaan kuviin niin eihän jumaliste ole päivänvaloa enää iltaisin jos jotain tiettyjä juttuja haluaisi kuvata. Sitten se siirtyy aina vaan seuraavaan ja seuraavaan päivään enkä tee postausta koska ei ole kuvia. Voi mölö. Täytyy lopettaa niistä stressaaminen koska muuten on täydellinen blokki noin hölmön asian vuoksi.

Itse tykkään katsella paljon kuvia, ja eniten sellaisia missä näkyy bloggaaja itse. Mä aina tutkin oikein tarkkaan sellaisia kuvia läheltä ja saatan tarkkaila kauankin bloggaajien lärvejä ja kaikkia mahdollisia yksityiskohtia (älkää kauhistuko muut bloggarit, haha) :D

blogging

Fit Fat Maman Tiina kirjoitteli jokin aika sitten siitä saako blogi olla sillisalaattia. Mun mielestä saa, ja pitää! Seuraan todella monia blogeja myös FitFashionin ulkopuolella, ja tämän hetkisiä suosikkejani ovat seuraavat blogit joitain mainitakseni:

Mungolife – Mun ehdoton kestosuosikki jo vuosien ajalta. Oon seurannut Annan kirjoituksia säännöllisen epäsäännöllisesti todella pitkän aikaa, ihan niistä blogin alkuajoista lähtien. Mun mielestä Anna kirjoittaa kivasti ja rohkeasti, ja ne asukuvat, ruokakuvat, matkakuvat… Ah, kaikki on niin ihanaa!

Uino – Hooked on Fashion  – Tää on kohtalaisen uusi tuttavuus ja olen seurannut Ainon blogia vasta kesän alusta, mutta tähän mennessä olen tainnut lukea koko blogin sillä olen selannut kirjoituksia taaksepäin niin paljon kuin löytyy. Tai no, ehkä 70% on luettu. Rakastan tätä tyttöä, meillä on niiiiiiiin sama maku vaatteiden ja sisustuksen ja asusteiden suhteen ettei tosikaan, ja Aino on kaunis ja hauska kuin mikä, aito luonnonlapsi!. Todella nautinnollista luettavaa ja katseltavaa.

Ostolakossa – Todella hyvä kosmetiikkablogi. Mä olen ihan mieletön kosmetiikkanarkkari ja rakastan meikkejä ja erilaisia kosmetiikkatuotteita, joten tämä blogi toimii ihan kympillä. Ja idea on hyvä, ja postaukset rehellisiä ja suorapuheisia. Siellä hehkutetaan jos on aihetta, ja dumataan jos ei kehuttavaa löydy.

Näiden lisäksi lukulistallani on myös mm. nämä blogit:

Sisustus ja Sepustus – Tyylikäs koti, ja mä rakastan sisustamista. Tätä blogia olen seurannut pidempään ja saanut monia hyviä vinkkejä ja ostosideoita sieltä :)

Adalmina’s Secret – Ihania sisustuskuvia, paljon kuvia kotoa, sisustusta, matkustelua, arjen luksusta. Täysin ”miun maun mukkaan”!

Teljänneito – Ihanan chic lady, ja niin on kuvat ja jututkin!

Aktiivisesti lukulistalla ovat myös Inhimillinen Turhamaisuus, Xenia’s Day, Char And The City sekä tietysti yhden parhaan ystäväni Idan blogi Cheers To That!

Epäsäännöllisesti tsekkailen myös Annan ja Sebastianin erikoista yhteisblogia, heidän kotinsa, matkansa ja kuvansa ovat todella mielenkiintoisia, Alexa Dagmarin asuja, reissuja, kotia ja kuvia, sekä mm. Laura Malenan (Entinen Motherfucking Fashion) suhteellisen erikoista elämäntyyliä silkasta uteliaisuudesta. Eri bloggaajat kiinnostavat eri syistä. Toisilla on upeita kuvia, toisilla hienoja tarinoita, ja joidenkin elämät ovat niin kaukana omastani että ehkä enemmänkin viihdearvon ja uteliaisuuden takia niitä selailen. Paljon voisin vielä blogeja luetella, mutta tässä olkoon ne pääpointit joilla tällä hetkellä menen. Tämän kaiken lisäksi luen noin 90% FitFashionin blogeista, joten kyllä… Lukemista riittää ;)

Eniten blogeissa kiinnostaa juurikin se sillisalaatti, se että bloggaaja kirjoittelee monista eri asioista, ihan mielipidejuttuja, omaa elämää, harrastuksiaan jne. Lifestyle-bloggaaminen on erityisesti mieleeni, ja mun mielestä on erittäin okei että esim. täällä FitFashionilla kirjoitellaan muustakin kuin treenistä ja ravinnosta, vaikka ne aiheet ja kiinnostus niihin meitä kaikkia yhdistääkin. On kiva lukea vähän kaikenlaisia tarinoita ihan niistä ”Minun päiväni”-jutuista kosmetiikkavinkkeihin ja kotikuviin. Ruokakuvia ja treenikuvia näkee paljon, mutta ei todellakaan ole väärin laajentaa sitä muuallekin elämäänsä jos vain haluaa. Lukijana mulla ainakin on kyltymätön uteliaisuus, joten ainakin yksi lukija on varma tekstille kuin tekstille, ja se olen minä :D

Mun bloggaamisen panostus on tällä kertaa kuvasaldo luurista aiheena syömiset jotka on tullut kuvattua. Olen syönyt aika hemmetisti muutakin mutta nämä on duunissa vedeltyjä mättöjä, koska silloin kuvaus on ollut helpointa!

Sisältö ei ehkä ole terveellisintä…

IMG_20140929_081724
Vaikka rucolaa onkin paljon…

IMG_20140929_081804
Tarkempi tarkastelu saa sisällön näyttämään aneemiselta, mutta voin sanoa että tuo oli hemmetin hyvää!

IMG_20140929_081827
Muutama tuttu on kehunut maasta taivaisiin nämä Valion Eila jugurtit, ja niitä kutsutaan ainakin pienen piirin keskuudessa ”orgasmijugurteiksi”. Mä päätin testata, ja annan sen verran kehuja että oli tuo varmaan parasta jugurttia mitä oon koskaan syönyt. Mä siis en syö jugurtteja lainkaan enkä niistä oikein pidä, joten tämä kehu multa tarkoittaa varmaan normikansalaisella sitä että se todellakin on orgasmijugurttia. (Pussissa on croisantteja, en kuvannut kun en kehdannut, hohoh) ;)

IMG_20140917_090901
Poronkäristystä, perunamuussia ja puolukkahilloa. Ihan syötävää mutten osta toiste. Kyseessä oli siis valmiseines -30% tarjouksessa jonka hätäpäissäni ostin. Perunalepuskan näköinen leipä myytiin nimellä ”lihavatruska” joka ei siis ollut lihava truska, vaan liha vatruska. Pahaa oli. Päällinen hyvää, mutta se liha oli yäk.

IMG_20140929_111541
Kiirepäissäni taas kaupan lämmintiskiltä ruokatunnilla juostu maalaiskinkkukiusaus ja hieman kana-caesarsalaattia kylkeen. Lihaisa, ihan ok. Puolet jäi syömättä. Kallista lystiä, parempaa on kun tekee itse mutta olin kyseisenä päivänä aamusta 3-4h sairaalassa tutkimuksissa syömättä ja juomatta, joten paniikkiostokselle oli syynsä. Juomana ruoan kanssa Pepsi Max, muuten menee vettä.

IMG_20140930_115209
Sonyn edustajat kävivät viime viikolla meillä duunissa ja tarjosivat aamupalaa sekä tuollaiset hienot termosmukit. Tykkäsin niin mukista kuin leivästä. Punainen paprika rokkaa kaikessa.

IMG_20141001_085320
Toisen lääkärikäyntipäivän paniikkiostos oli onnistuneempi. Sweetchili kanavartaita sekä täytettyjä paprikoita. Söin melkein kaiken. Itse kokoama salaatti kylkeen. Avocadoa (en näköjään tykkää siitä), pestopastaa, tomaatti-sipulihakkelusta, kurkkusilppua, vähän kanaa ja krutonkia.

IMG_20141008_134543
Ja tänään hätävarana aiemmin ostettu kana-caesarsalaatti. Ihan ok, mutta en menisi kehumaan. Viisi euroa oli ihan liikaa tuosta, lihaa hyvin vähän. Jatkossa alan kyllä tekemään enemmän ruokaa valmiiksi kotona. Säästää rahaa ja on parempaa! Eväät vaan mukaan töihin niin saa sitä mitä haluaa ja varmasti hintalaatusuhde on kohdallaan.

IMG_20141008_114105

7 kommenttia

 1. Tiina kirjoitti:

  Miekään en normaalisti syö jogua, mutta nyt ku alotin ton perkeleen karkkilakon, nii tota joguu voiski vaikka viikonloppuna kokeilla :) :D.

 2. outi kirjoitti:

  Apua, nyt mä kauhistuin :D

  Kiva kun ajoit blogivinkkejä :)

  • Eve kirjoitti:

   Mistä sä kauhistuit? :D Siitä että tarkkailen oikein kauan ja läheltä? :D Hihi. Joo, tiedän sun jokaisen kulmakarvankin, hihiiiiiiii! ;)

   • outi kirjoitti:

    OMG!!!! :D :D :D
    Ja mä oon laiska nyppimään niitä kulmakarvoja ite :P

    • Eve kirjoitti:

     Tiedän myös jokaisen ihohuokosen, uurteen, katkenneen verisuonen silmämunassa… *pelottelee* :D No älä ny! Eiköhän kaikki aina joskus enempi tai vähempi tarkkaile kuvia. Se on ihanaa! Ja vikoja ja virheitä saa ollakin, ei voi aina olla tiptop täydellinen, ei se oo todellisuutta :)

     • outi kirjoitti:

      No juu, no panic ja tosiaan täälläkin tuota harrastellaan :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *