Hae
Queen of Eve

Lokakuun LivBox ja Roosa Nauha – Taistelu rintasyöpää vastaan!

Musta vasta tuntui että justhan mä kirjoitin syyskuun LivBoxista, mutta mulla on ollut niin laiska kirjoitustahti että ei ihmekään. Tälle päivälle saa siis pamahtaa kaksi postia enkä ala tätä enää panttamaan, suurin osa kun on jo varmasti tietoisia mitä tämä paketti piti sisällään, ja niin olin mäkin jo ennen kuin paketin edes sain :D

Äitini kanssa tekstailua, vol.8060

Mutsi: Se yllätyspaketti tuli. Roosa. Sisällä shampoo, hoitoöljy, kiiltolakka, kosteusvoide, kynsilakka <3
Mä: Kiva. En ole vielä käynyt postissa hakemassa omaani ni nyt spoilasit :D
Mutsi: Spolasit?
Mutsi: Joo, pakkaan heti, mitä on spoilata?
Mä: Mitä pakkaat? Spoil on suomeksi pilata. Paljastaa juoni/yllätys tai pilata jotain. Pilasit yllätyksen :D
Mutsi: Tää ei anna kirj. lakkaan.
Mutsi: Oi, mikä vahinko!!! Anteeksi! Yllärien pilaajat on perseestä.
Mä: Nii no ei se mitään :) Enhän mä vielä kuitenkaan tiedä sen tarkemmin että millasia ne on esim. väriä. Jotain jää arvailun varaan.
Mutsi: (Lähettää kuvan kynsistään). Kimaltavaa pinkkiä!
Mä: (Tipahdus) No kiitti äiti, ei oo sit sekään enää yllätys :D

Syyskuussa tosiaan oli tarjous LivBoxista ja sen pystyi tilaamaan 10 eurolla, joten tilasin sen äidilleni sellaiseksi mukavaksi syys-ylläriksi maalle mökille. Sitten unohdin perua lahjatilauksen ja sieltä napsahti vielä tämä lokakuun pakkauskin normihinnalla, mutta ei se mitään, mitäpä en äitikultani eteen tekisi <3 Yllätys omalta kohdaltani meni siis aikalailla pilalle kun äitini kailotti lähes kaiken jo etukäteen, mutta sentään tuotemerkit säilyivät yllärinä paketin avaamiseen asti.

IMG_20141009_133526

Lokakuussa LivBoxin teemana on Roosa Nauha, ja jokaisesta myydystä boksista meni euro rintasyövän vastaiseen taisteluun paketin muistuttaessa meitä aiheesta roosalla värityksellään. Ihan mieletön juttu, ja minulle ja äidillekin tuttu aihe kun jo edesmenneellä äidinäidilläni on ollut rintasyöpä ja joskus toinen rinta poistettiin (selvisi siitä oikein hyvin). Muistakaa siis tutkia rintojanne :)

IMG_20141009_133613
Boxista löytyi tällä kertaa BC Oilin shampoo ja hiusöljy, Lumenen kynsilakka ja OSiS+:n hiuskiinne. Vaihtoehtoisina tuotteina boxista löytyi joko Neutrogenan taikka ACOn kosteusvoide kasvoille, ja minulle tuli tuo Neutrogena. 

IMG_20141009_133732

Neutrogena Visibly Clear kosteusvoide

Taistelu epäpuhtauksia vastaan ei ole koskaan tuoksunut näin hyvälle!

Myös rasvoittuva ja epäpuhtauksille altis iho tarvitsee kosteutusta, ja ihon pintakuivuus voi jopa aiheuttaa lisää finnejä. Ihoa pehmentävä ja kosteuttava Pink Grapefuit –sarjan kosteusvoide ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä ja tekee ihosta raikkaan ja sileän tuntuisen.

Tuote sisältää aloe veraa ja kamomillauutetta, ja se sopii käytettäväksi kasvoille ja kaulalle aamuin illoin puhdistuksen jälkeen, myös meikin alle. Voiteen raikas verigreipin tuoksu virkistää mieltä!

Ovh 8,55 € / 50 ml

Tämä tuote sopi mulle kuin nenä päähän, sillä diggaan Neutrogenaa ja käytän täysin saman sarjan kuorintavoidettakin. Mä tykkään tästä ja sopii täydellisesti mun ihotyypille. Uusi tuttavuus mulle mutta uskon että meistä tulee hyviä ystäviä :)

IMG_20141009_133828

Schwarzkopf Professional OSiS+ Glamination

Kiiltokiinne, joka antaa kampauksiin kuin kampauksiin upeaa pitoa ja kiiltoa. Jättää hiukset pehmeän samettisiksi ja helposti käsiteltäviksi.

Ovh 11,90 € / 100 ml ja 19.90 € / 200 ml

Mulle tää oli ihan huippujuttu sillä mulla ei ole yhtään kiiltosuihketta tällä hetkellä. ja koska käytän runsaasti kuivashampoota pesujen välipäivinä niin joskus menee mustiksi värjätyt hiukset vähän liikaakin mattapintaisiksi. Tällä sitten saa sitä hieman kaivattua kiiltoa kun kevyesti suihkauttaa, ja siis niiiiiiiiiiiin ihana pullo!

IMG_20141009_133925

Schwarzkopf Professional

BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp -shampoo sisältää damacena- ja villiruusuöljyä. Se hemmottelee hiuksia ja hiuspohjaa kietoen ne kevyen pehmeään huntuun. Kosteuttaa hiuksia sekä hiuspohjaa. Micro-emulsion-teknologian ansiosta hiuksista tulee välittömästi sileät ja kiiltävät tekemättä niitä raskaiksi.

Ovh 17,90 € / 200 ml

BC Oil Miracle Rose Oil -hoitoöljy hiuksille ja hiuspohjalle sisältää damacena-villiruusuöljyä. Se hemmottelee hiuksia ja hiuspohjaa kietoen ne kevyen pehmeään huntuun. Tämän monipuolisen öljyn koostumus rauhoittaa ja ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa tekemättä niitä raskaiksi.

Käyttö: Voidaan käyttää 1. hiuspohjan hierontaan ennen shampoopesua 2. kosteisiin hiuksiin ennen föönausta 3. kuivien hiusten viimeistelyyn.

Ovh 19,90 € / 100 ml

Molemmat tuotteet varmasti ihan nappisuorituksia mun hiuksille. Odotan innolla kokeilua :)

IMG_20141009_133955
Lumene Arctic Sand

Lumene Arctic Sand -kynsilakoissa on hiekkaisen karhea mattaefekti, ja kaunis heleän roosa sävy on omistettu rintasyövän vastaiselle taistelulle. Lakan kimmeltävä hohde ja hiekkainen mattaefekti tekevät kynsimeikistä upean näyttävän.

Kynsilakka myynnissä Roosa nauha -kampanjapakkauksessa Lumene CC-meikkivoiteen (30 ml) kanssa yhteishintaan 16,90 €.

IMG_20141009_134036
Näiden erittäin mieluisten tuotteiden lisäksi Roosa Nauha -kampanjassa jo yli kymmenen vuotta mukana ollut Me Naiset -lehti tarjoaa LivBoxin tilaajille kuukauden digilehtiversiot veloituksetta. Aion ehdottomasti tämän tarjouksen hyödyntää, tosi kiva juttu! :)

Lue lisää Roosa Nauha keräyksestä täältä ja osallistu omalla panoksellasi <3 Itse ajattelin tukea kampanjaa ostamalla joitain Roosa Nauha tuotteita sekä käymällä hakemassa ihan konkreettisesti tuon Roosan Nauhan itselleni :)

roosanauha2014
Minna Parikka laittoi korot nauhaan!

Roosa nauha on rintasyövän vastaisen taistelun symboli ympäri maailman. Tämän vuoden kampanjateemana on Yhdessä eteenpäin. Rintasyöpä koskettaa sairastuneen lisäksi koko tämän lähipiiriä, jonka antama tuki onkin korvaamaton apu taistelussa sairautta vastaan. Tukemalla toinen toistamme voimme viedä rintasyövän tutkimista eteenpäin ja samalla tarjota tukea ja neuvontaa niille, joita sairaus koskettaa. Vuoden 2014 nauhan on suunnitellut kenkäsuunnittelijana tunnettu Minna Parikka.

Minna Parikka on innolla mukana tämän vuoden Roosa nauha -keräyksessä. Suunnittelija kokee kampanjan erityisen läheiseksi siksi, että hänen isoäitinsäkin on sairastunut rintasyöpään. Minnan suunnittelemassa nauhassa kävelevät jalat symboloivat eteenpäin menemistä ja tulevaisuuteen katsomista:

”Lähdin suunnittelemaan nauhaa teeman pohjalta. Siihen päätyivät pitkät sääret ja korkeat korot, jotka symboloivat eteenpäin menemistä ja tulevaisuuteen katsomista”, Minna kertoo.

Roosa nauhoja on saatavilla ympäri Suomen mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: Valintatalo, Tokmanni-ketjun liikkeet ja Lindex. Nauhan hinta on ainoastaan kolme euroa. Näytä tukesi ja kanna nauhaa rinnassasi koko lokakuun ajan – pienellä ostoksella on suuri merkitys!

4 kommenttia

 1. outi kirjoitti:

  Hauska tuo sun ja sun äidin välinen keskustelu :D
  tää lokakuun paketti oli kyllä aivan ihana, tosin vielä ei ole päässyt testiin kuin kynsilakka :D

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mulla olis vaikka kuinka paljon materiaalia mun äidistä. Kaverit on jo pyytäneet että voisinko perustaa mun mutsin jutuille jonkun sivuston, kun sillä on niin paljon faneja ;D Lokakuun paketti oli tosi ihana, ja kynsilakka aika makee. Tänään lakkasin kynnet sillä ja vähän yritin taiteillakin :)

 2. Rilla kirjoitti:

  Tytölläni on tuota Neutrogenan kuorintaa ja se on aika mukava. Vaikka ihoni kestää karkeitakin kuorintoja, aivan paras kuorinta mielestäni on YSL:n ”kemiallinen” kuorinta. Geelimäinen voide levitetään kasvoille, annetaan hetken ikään kuin sulaa ja sitten vaan hierotaan. Aine liuottaa kaiken kuivan pois iholta ja iho jää todella pehmeäksi. Iho ei myöskään ärry tai raapiudu kuten joillain raemaisilla kuorinnoilla.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mä kuorin Cliniquella paristi viikkoon. Se on tosi hienojakoista hiekkapaperimaista, aivan ihanaa. YSL kemiallinen kuorinta kuulostaa mielenkiintoiselta, täytyykin käydä kyselemässä sitä seuraavaksi kun shoppaan kosmetiikkaa. Kiitti vinkista :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *