Hae
Queen of Eve

Saliselfiet ja belfiet vaatii harjoittelua…

Nyt oon tehnyt hyvän päätöksen ja julkaisen sen täällä blogissani niin ehkä se pitää paremmin! Mulla on duunit niin että muutamana päivänä viikossa menen hieman myöhemmin töihin kymmenen aikoihin, ja nyt päätin että alan nuo pidemmät aamut pyhittämään pidempien yöunien sijaan aamusalille! En usko että mä erityisesti tarvin tunnin tai puolitoista pidempiä unia keskellä viikkoa, koska viikonloppuisin lepään senkin edestä. Myöhäisinä työaamuina mä olen usein herännyt suht aikaisin vaikka olisi vielä ollut varaa nukkua, ja se mun aamu on mennyt sitten sellaiseksi turhaksi maleksimiseksi.

Meillä on myös tosi raivostuttavaa tulla myöhemmin töihin kuin 7-8, koska jo klo 8.10 on ihan k*sessa parkkipaikkojen kanssa. Kymppiin kun tulee niin tilanne on joskus ollut niinkin huono ettei minnekään ole mahtunut, ei edes yrityksen lisäparkkitiloihin jotka ovat pienoisen kävelymatkan päässä. Näinpä siis ideoin että menen joka päivä kasiin, ja vaikka työt ovatkin joinain päivinä iltapainotteiset niin hyödynnän ne aamun muutamat tunnit treenaamiseen, suihkussa käymiseen ja nautinnolliseen sekä rauhalliseen aamupalaan jos vielä aikaa jää :) Kiva plussa omassa duunipaikassa on se että meillä on hyvä oma sali, ei mikään erikoinen mutta peruslaitteet ja tarpeelliset jutut löytyy, ja hyvät pukkaritilat suihkuineen, jopa hiustenkuivaaja löytyy! Tätä siis lähdin tänään  poikkeuksellisesti jo aamusta hyödyntämään ja kylläpäs tuli hyvä mieli!

Unohdin ottaa hienoja posekuvia salilta ennen treeniä ja puhelimen paremmalla kameralla, ja hätäpäissäni napsin sitten kaksi ”saliselfietä” kännykän Insta-sovelluksen etukameralla. Kun salilla on keltaiset kirkkaat loisteputket katossa, nurkat hämärää, punainen muovilattia ja… Noh, näyttää kuin olisi ottanut kuvat perunalla :D Pitää panostaa enempi ens kerralla, ja harjoitella myös sitä kunnon kaarta ja kenotusta selkään että saa pakollisia belfieitä!

IMG_20141010_102755 IMG_20141010_103114
Salin jälkeen mulla olikin sudennälkä. Bonnea en tietäisi ilman Too Big To Be Me:n Annaa, enkä Skyriä olisi maistanut enää yhtäkään (maiston kahta aiemmin enkä tykännyt) ellei joku olisi kehunut veriappeelsiinia parhaimmaksi Skyriksi Facebookissa. Kiitos siis teille, tuotteet olivat mainostamisen arvoisia.

Rasvaiset lihapasteijat ei ehkä oo paras juttu, mutta mä en ole mikään ruokanatsi ja syön sitä mistä tykkään ja aidosti nautin. Yritän nyt lähiaikoina siistiä viikkosyömiset taas kokonaan ja herkutella vain viikonloppuisin, niin ehkä se rasvanpoltto siitä taas käynnistyy. Ja ei, en syönyt noita patukoita kerralla, ne vaan sattuivat olemaan tuossa pöydällä niin en jaksanut piilottaa.

IMG_20141010_110626
Ruoka olikin sitten hyvin perusruokaa, söin tuon toisen pasteijan, kanapastaa sekä kaksi ruokalusikallista jotain tuorekurkkusalaattia (oli hiton hyvää, joten varmasti todella epäterveellistä sekin). Novellen juomia olen alkanut juomaan viime keväästä lähtien, tykkään tosi paljon ja tää vastustuskykyyn suunnattu herukka ja sitruunaruoho on tosi ihanaa :)

IMG_20141010_120256
Tänään korkkasin ekaa kertaa mun uuden salikassin, sellaisen mihin mahtuu just hyvin kaikki ne kamat mitä töihin tarvii viedä, eli ei juuri mitään :D Mulla on siellä kaapissa pysyvästi osa kamoista, eli pyyhe, pesuvehkeet, remmit ja tuet ja vyöt jne joten sellaisia ei tarvi joka kerta roudata mukana. Vien tuossa vain puhtaat treenitrikoot + topin + paidan/takin ja mahdolliset vaihtoalusvaatteet jne. Tuon Niken kassin ostin XXL Sportista ja oli ihan hirveä valinnanvaikeus, sillä noita oli viittä eri väriyhdistelmää ja ne kaikki oli niiiiiiiiiiiiin ihania. Vituttaa vieläkin että ostin vain tuon yhden mutta oikeesti se taisi olla järkevää. Olkoonkin kuinka ihania tahansa niin en mä tarvi kymmentä salikassia :D

IMG_20141010_175401 IMG_20141010_175437
XXL Sportista lähti mukaan myös aivan ihanat supervärikkäät Asicsin treenikengät. Voiko ihkumpia olla? Aah <3 Se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Tämä malli oli myyjän valitsema, sopii lenkkeilyyn päkiällä juokseville (kantapäässä ei ole pehmusteita) ja ylipropinoitavalle jalalle, eli jos jalkaholvi on laskeutunut. Mulla ei mikään lättäjalka ole, mutta varmasti tuki on tarpeen ja iän sekä painonkin myötä jalan kaari on madaltunut. Nuo kengät olivat 159e oikealta hinnaltaan mutta sopivasti alennuksessa 79.90e, eli puoleen hintaan. Tosi tyytyväinen oon, ihanan kevyet ja freesit jalassa. Varpaat saa hengittää!

IMG_20141010_175534 IMG_20141010_175725 IMG_20141010_175747 IMG_20141010_185254

Ihanaa viikonloppua kaikille :) Mä ikävä kyllä joudun painamaan huomennakin töitä niska limassa, mutta sitten mulla onkin kaikkea muuta kivaa ohjelmaa, josta enemmän myöhemmin blogissa ;)

2 kommenttia

  1. Tiina kirjoitti:

    Ihania treenikamoja! Mie tykkään myös että reenatessa on väriii :)!

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Mä treenasin ennen vain mustassa ja pinkissä (silleen tyyliin et toppi tai treenitakki oli pinkki). Pääosin kuitenkin oli mustaa väritystä, mutta nyt haluan värejä, paljon ja kirkkaita! Ne tuo energiaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *