Hae
Queen of Eve

Kisaviikonlopun kootut

Viikonloppu se oli ja meni suhteellisen vauhdikkaasti. Minä olin töissä pitkät päivät ja Hugge kävi sillä aikaa kaverinsa kanssa Lahden Nordic Fitness Expossa viihtymässä. Tasan ei mene nallekarkit mutta kannustin kuitenkin suosikkejani töistä käsin koneelta ja pysyin kyllä ajantasalla kisameiningeissä seuraamalla aktiivisesti Pakkotoisto.comin forumia ja kilpailijoiden ketjuja sekä yleistä kisaketjua, sekä sitten tietysti Instagramia. Sinne viikonlopun aikana niin lauantaina kuin etenkin sunnuntaina kilpailijat päivittivät bäkkärifiiliksiään ja sijoitushehkutuksiaan, luonnollisesti bikinin ja body fitneksen tytöt aktiivisimpina.

Bodaus oli ja on edelleen itselleni lajina mielenkiintoisin, ja oma suosikkini oli meidän FitFashionin oma bodaribloggari eli Kille Kujala. Miehelle olisin toivonut voittoa ja meidän perheen suosikki hän olikin, mutta tällä kertaa Peter Wilenius vei sen kirkkaimman pokaalin ja Kille tuli hopealle. Noh, nälkä varmasti jäi ja hommat jatkuu Killelläkin. Onnittelut vielä tätä kautta :)

800_5624

800_5635
Tänä vuonna oli tosi kiva seurata näitä kisoja koska kerrankin, tai no, siis pitkästä aikaa jengillä oli ihan selkeitä ennakkosuosikkeja ja erilaisia vetoja tehtiin ja käytiin vääntöä etukäteen siitä että kuka se kovin jätkä tänä vuonna on. Kiihkeimmät puheenaiheet pyörivätkin siellä Wileniuksen, Killen sekä alemmassa sarjassa kisanneen Markus Heinäsen ympärillä. Kovia ukkoja kaikki omalla tavallaan, ja Markus etenkin ihan älytön mörkö. Jätkä vei kisoissa myös overallin! Ei voi kun nostaa hattua! Keskustelua pitää olla ja sitä oli nyt tuutin täydeltä, asiallista ja vähän vähemmän asiallista mutta eniveis, mainosarvo kisoilla oli kovempi kuin pitkiin aikoihin.

800_5637
Body Fitnesstä seurasin jonkin verran sivusilmällä. Eniten kiinnosti Jessica Silfvernagel johtuen FitFashionilla bloggaamisesta, hän kun tuntuu kisailijoista ”tutuimmalta” kun tuota matkaa on tullut blogin kautta läheisemmin seurattua. On käsittämätöntä miten joku voikaan olla niin kaunis ja ihana rillipöllö! ;) Onnittelut Jessicalle neljännestä sijasta! :)

800_6660
Bikini Fitness poikkeuksellisesti on alkanut kiinnostamaan enemmän, ja se on varmasti puhtaasti Linda Manuellan ansiota <3 Lindan eloisa ja energinen luonnonlapsi-tyyli ja mukavat juttelut ja kirjoittelut on saaneet mutkin taipumaan ja antamaan enemmän mahdollisuuksia tuollekin lajille. Mielenkiinnolla olen seurannut monenkin tytön matkaa, mutta Linda on mulle ihan ykkönen! Junnuissa tulikin kultaa ja SM hopea paukahti yleisestä, että on se vaan kova mimmi! Onnea Linda :) Myös FitFashionilla Busy Being Bodylicious blogia kirjoittavaa Jade-Yolandaa olen seurannut ja hänelläkin mennyt kisailut aivan erinomaisen hyvin! Onnet siis myös Jade-Yolandalle :)

800_7165 800_7173
Myös Lahden Expoissa ollut Nordic Pro ammattilaiskisa isoine bodariukkoineen ja kovan luokan bikinikissoineen oli myös mielenkiintoista. Jättimäisiä liharekkoja oli useampikin täällä kylmässä pohjolassa kyläilemässä, ja naisistakin monien idolit olivat paikalla, aika moni varmaan pääsi fanikuviin ja niinpä myös meillä on yksi kuvaan ikuistettu muisto jossa iso valkoinen jääkarhu kohtaa jonkun pienen mustan miehen ;) (Dennis James siis kyseessä).

800_6338

Todella hyvät ja laadukkaat kuvat kaikista sarjoista bodauksesta aina bikinifitnekseen löytyy Pakkotoisto.com forumin Galleriasta luonnollisesti itse Maestron eli Mike Sirénin kuvaamina, joten kannattaa käydä sieltä tsekkailemassa. Laadukkaita ja tarkkoja kuvia on ihan mielettömästi kaikista kilpailijoista, joten ei muuta kuin selailemaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *