Hae
Queen of Eve

Viikonloppu täynnä hellyyttä

Tätä viikonloppua olin odottanut jo koko pitkän viikon, eikä perjantai tuntunut millään tulevan. En ollut ainoa viikonlopun venaaja, sillä mieskin oli innoissaan tulevasta. Meille oli tulossa rakkauden ja hellyyden täyteinen viikonloppu, täynnä pieniä, pehmeitä ja karvaisia lämpimiä juttuja, nimittäin Idan koirat viikonlopuksi hoitoon! Tämä koirakolmikko on ihan oikea perhe, sillä Rodi (chihuahua/perhoskoira) on isä, Peppi (kiinan harjakoira) on äiti, ja Nelli on heidän rakkauslapsensa.

Monelle muulle tälläinen voi vaikuttaa tosi mitättömältä jutulta, mutta meille se on iso juttu. Kun ei ole lapsia eikä lemmikkejä, on toisaalta kiva lainata sellaisia aina vähäksi aikaa. Meillä on ollut tosi mukavaa aiemminkin kun nämä ihanat koiralapset ovat olleet hoidossa, ja niinpä innolla otettiin ne nytkin vastaan, saisivat olla pidempäänkin!

Se mikä siitä tekee erityisen mukavaa on se että kotiin tulee erilaista menoa ja melskettä. On pienten tassujen tepsutusta, kynsien rapinaa lattialla, leikkisää tuhinaa ja murinaa, ja koirien touhuamista ja keskenäistä temmellystä on kiva katsella vierestä. Se mikä näissä koirissa on super ihanaa on se että ovat todellisia sylikoiria ja tulevat sänkyyn ihan liki nukkumaan, Rodi jopa saman peiton alle ja nukkuikin öisin tunteja Hugen mahaa vasten peiton alla piilossa.

Mä kävin perjantaina heti töiden jälkeen hakemassa kolmikon kyytiin ja eipä kuvastakaan enää erota mihin loppuu viikonlopun varaäiti eli minä ja mistä koirat alkaa, oltiin niin sävy sävyyn yhtä mustaa ja valkoista karvakasaa :D

IMG_20141017_162416

IMG_20141018_211442IMG_20141018_224840

IMG_20141019_184449
Koko viikonloppu oli tosi ihana. Koirien kanssa maattiin vuoronperään sängyssä yhdessä kasassa ja vuoroin sohvalla toisessa keossa, ja välillä käytiin ulkoilemassa ja lauantaina kylässäkin leikkimässä. Aikamoista temmyllystä ja vauhtia mahtui tähän viikonloppuun niin koirien kuin meidänkin osalta, harvoin tulee huvikseen tuolla ulkona käveltyä kun ei mitään lenkkeilyihmisiä olla. Meinasi siis raitisilmamyrkytys iskeä, haha.

Tytöt piti kunnon showta kyläreissulla ja jaksoivat leikkiä ikuisuuden., kun Rodi taas keskittyi perheen päänä perinteiseen silittelyn kohteena olemiseen.

IMG_20141018_152619 IMG_20141018_153205
Viihdyttiin kauniina lauantaina myös ulkona, mutta ai että oli pirun kylmä! Naama ihan jäässä ja posket punaisina tuon reissun jälkeen. Älkää antako vihreän ruohon ja auringonpaisteen fuulata, pakkasen puolella mentiin!

IMG_20141018_164805 IMG_20141018_164828
Illat meillä meni näin. Ikävä on samantien eikä millään olisi halunnut luopua. Täällä on niiiiiiin paljon tylsempää ilman noita vekkuleita! Maailman parasta seuraa olivat Putousta katsoessa, mutta onneksi tuo yksi karvainen kaveri jäi vielä kun muut tänään lähti ;)

IMG_20141018_210723 IMG_20141018_211157
Ehkä joku päivä on aikaa omille koirille ja vaikka oma pieni piha. Siihen asti lienee tämä hoitokoiravanhemmuus parhain vaihtoehto :) Toivottavasti teilläkin on ollut rentouttava viikonloppu!

2 kommenttia

  1. mari kirjoitti:

    Oi kuinka hellyytävä juttu:) Tuttujakin näkyy. Kyllä noilla karvapalleroilla on ihmeellinen vaikutus ympäristöön. Oli mahtavaa saada osansa siitä !!

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Hellyyttävä juttu tulee väkisinkin kun nuo on niin hellyyttäviä. Tosi kiva että voi lainata koiria ja hetken aikaa niiden kanssa hömpsytellä vaikkei aika ja jaksaminen riitäkään 24/7 hoitamiselle ja ulkoiluttamiselle. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *