Hae
Queen of Eve

Perkele sä oot seksikäs eukko!

”Joo nyt mä nään sen, kaikki muijat haluu olla kuin se. Hän on niin diiva! Nii oon mäkin ja haluun sen tavata. Hän on kuulemma halpamainen, mut en huhuihin mä usko. Ne sanoo sen pitää hidastaa. Kuumin gimma koko kaupungissa!”

1935593_116085746667_928291_n
Tässä harvinaisen seksikäs eukko, ja tosiaan diiva kolmekymppisillään viisi vuotta sitten. Minä siis, ”nuorena” ja ”kauniina”.. Sain vanhemmiltani yhtenä syntymäpäivälahjana kokopitkän turkiksen ja päivän kuningattarena sitten iltabileissä ystävien kanssa pistettiin kunnolla blingblingiksi. Sitä mukaa oli sitten meikki, kymmenet sormukset, kaulakorut ja poseeraus suoraan idoliltani Johanna Tukiaiselta. Tämä oli kuva-albumin siistein kuva, muissa roikkui kieli pihalla tai vammailtiin muuten vaan. Tää on mun huumoria jota ei pidä ottaa niin vakavasti.

Muistin tänään ihan yhtäkkiä yllättäin kuunnelleeni aikoinaan Youtubesta Must0ne -kanavan videoita ja aivan loistavia covereita hittibiiseistä. Värssy jonka yltä luit on esittäjältä ”Taavi Guikka ft. Eikka – Seksikäs eukko” suomalaisilla sanoilla, ja alkuperäinen versio on loogisesti David Guetta ft. Akon – Sexy Bitch! Erkki Kirkkonen ft. Varikkosonni – Mie Tykkään (Enrique Iglesias ft. Pitbull – I Like It) sekä Junttakivi – P_llu (Rammstein – Pussy) ovat myös katsomisen ja kuuntelemisen arvoisia esityksiä. Suomennokset sanoituksista on ihan hilpeitä ja tekee biiseistä harvinaisen hauskoja :D Samalta jannulta löytyy ihan loistavia muitakin vetoja, kuten esim. ”Huonepalvelu” (Pitbullin Hotel Room Service) ja ”Sie minnuu halluut” (I know you want me), kannattaa siis klikata aiempaa Must0ne-linkkiä ja selailla hyvää bilemusaa päivän ratoksi, ja jos jossain on huomenna tai lauantaina etkot niin nää sopii täydellisesti pikku biletykseen. Hauskaa on varmasti! :) Tässä video tuohon seksikkääseen eukkoon, torstai on toivoa täynnä joten ihan mahti rallatus!

Mä oon aina ollut huumorimiähii, tai siis naisii, ja rakastan kaikenlaista hauskuuttelua, oli se sitten tilannekomiikkaa, standuppia, mustaa huumoria tai jotain täysin höpsöä juntteilua. Nauraminen on yksi elämän kivoimmista asioista ja väitän että sitä kivempi ja rennompi elämä mitä enemmän pystyy nauramaan eri asioille. Mä nauran vähän kaikelle, sellaisillekin jutuille mistä jotkut tuohtuu ja pitää mauttomina, ja joskus saan vähän pahaa silmää sen takia. Mulle oikeastaan mikään aihe ei ole täysin tabu, ja joskus joku aihe vaan naurattaa ja toimii juuri siihen hetkeen.

Kuvakansioita ja puhelimen muistia selatessakin on aika helppo huomata että hassuttelu on lähellä sydäntäni, sillä mun on todella vaikea olla normaalisti kuvissa. En tiedä mikä siinä on, mutta naama peruslukemilla on niin tyhmä poseerata, ja perinteistä suloista ja kilttiä hymyä ei aina jaksa vääntää. Niinpä mulla onkin noin 3028304 kuvaa tälläsellä ilmeellä. Huomioikaa valaistuksessa kadonneet liian vaaleiksi haihtuneet kulmakarvat, niitä EI ole :D…

IMG_20141010_093707
Jaa sitten tämmöisiä blogissa ja sosiaalisessa mediassa muutenkaan… Huh hah hei. On mulla toki nätimpiä kuviakin ja juuri ne nätimmät päätyy sitten julkisuuteen (ups, niin tämäkin lipsahti justiinsa julkisuuteen mutta so not), mutta mitään kovin siistejä kuvia mulla ei vaan ole. Mä aina ihailen kaikkea hienoja bloggaajien kuvia joissa poseerataan viehkeänä ja suloisena, ja itse kun pyrkii samaan niin näyttää lähinnä pyryharakalta :D Sitten pitää ottaa aina 100 kuvaa että edes yksi onnistuu, ja sekin on hirveän vaivan takana. Kai se on sitä että aina pitää olla sitä naamaa vääntelemässä kun se on niin kivaa, ja miksipä sitä itseään väkisin alkaisi muuttamaan, on semmonen kun on. Toisille sopii poseerata sievästi ja toiset ne on tämmösiä Daiju-Diivoja. Ei voi kauhalla vaatia jos on pipetillä annettu.

Tämän hassuttelun ohella olen miettinyt lähipäivinä ihan liikaa. Niin paljon että mä olen mennyt jo yhdeksältä petiin ja nukkunut lähes kymmenen tunnin yöunia. Olenkin kyllä ollut ihanan levännyt ja nauttinut siitä ettei iltaisin tarvi istua koneella. Olen vaan katsellut tabletilta ohjelmia tai lukenut jotain juttuja netistä. Oon väsynyt päivittäiseen ajatteluun, niin töissä kuin töiden jälkeenkin. Jatkuvasti on joku hemmetin ajatus menossa, ja eilen meinasin oikein listata ylös että mitä ehdin miettiä sen parin tunnin aikana kun pyörin kaupoilla, mutta väsyin siihen ajatusten tallentamiseen että se jäi kesken.

Mietin että miksi jotkut ihmiset on jämähtäneet tyyliltään 90-luvulle tai 2000-luvun taitteeseen, ja eikö ne itse tajua sitä? En tarkoita että pitäisi mennä muodin mukaan, mutta jotenkin se pistää silmään jos pitää vielä muodikkaana niitä tribaali-perhos-glitterkuvioituja bootcut-farkkuja joissa on valkaistut reisi-, ja perskohdat, sekä lantiovyötä, semmoista isoilla hopealenkeillä olevaa jossa on roikkuva osa. Ja teräväkärkisiä piikkarinilkkureita joissa on solkia, korkeaa tupaarattua kampausta ns. ”sivuheittiksellä” eli nöxtellä, tai taaksepäin kammatulla korkealla tukalla eli ”nököllä”. Sitten on joku tosi monivärinen ja räikeäkuvioinen solkia täynnä oleva tekonahka + muovijäljitelmälaukku, lyhyt pusakkamallinen takki ja napapaita. Talvellakin. Ja kuunnellaan Alexiaa ja Scooteria. Ja kotona on Cellbesin kukkakuvioisia bukleemattoja, niin eteisessä kuin olkkarissakin, laavalamput ja parvekkeella valokaapeli.

Ja miksi kebab on niin suosittua, kun se on jotenkin epämääräistä ja pahaa kissanlihaa? Tai siis ainakin minun mielestäni, mutta kaikki sitä syö, tai siltä ainakin tuntuu. Entä miksi McDonaldseissa nykyään huijataan autokaistan pituutta ja ohjataan maksun jälkeen sivuun odottamaan tilausta? Siksikö ettei se jono kasva näkyvästi? Sama aika siinä silti menee odotellessa.

Miksi jotkut ihmiset ei purista koskaan finnejään, vaan antavat huulipielessä ja nenässäkin olla vihreänkeltavalkoisen räjähtämispisteessä olevan sykkivän mätäpaiseen, sellaisen että jos osuisi siihen vahingossa se ruiskuaisi kaikkialle…? Miksi niin monet sulkee yleisissä vessoissa hanan käsin sen jälkeen kun ovat pesseet kätensä, eivätkö ne tajua että niillä paskaisilla käsillä hana on avattu, joten ne likaantuvat uudelleen ellei sulkemiseen käytä käsipaperia tai kyynerpäätä?

Minä ehdin mietiskellä kaikenlaista, ja hassutella. Semmosta se on tuo meno täällä pään sisällä.

10 kommenttia

 1. Hannele kirjoitti:

  Tota mäkin mietin usein että miksi jotkut on jämähtäny juuri tuohon kuvailemaasi tyyliin, vaikka yleensä en hirveästi mieti muitten pukeutumista mutta juuri tuon tyyliset ihmiset pistää silmään. Ja sitten aina ajattelen että ne jotka pukeutuu noin on jotenkin syrjäytyneitä narkkareita tai jotain, ihan kamalaa tiedän :D

 2. Tiina kirjoitti:

  Haha ihana :D!! Mieki nauran vaikka mille ja monesti sillon kun kukaan muu ei naura. Tai sit en tajuu jotain juttua ja vasta jälkikäteen silleen ”aijaa HEHEHEHEEH” :D

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Minuu hävettää se ku saatan repeillä ihmisten kaatuilulle ja kompastelulle julkisesti. Kerran yks nainen kaatui Seppälässä ja räjähdin nauramaan niin pahasti et jouduin rynnii kaupasta ulos melkein pissat housuissa. Se jos mikä on noloa. Enkä mä sille nauranu että se kaatui (tai että sitä ois voinu sattua), vaan sille kuinka haasulta se näytti kun kompastui eteismattoon ja siitä syöksyi kompastellen päin vaaterekkejä ja pitkäkseen sinne käytäville kassit lennellen… :D

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Tiiätkö kun olen ihan samanlaisia asioita miettinyt minäkin! En vaan ymmärrä niitä farkkuja. Just eilen selasin jotain fb-kirppistä ja näin sellaiset myynnissä. Mietin että kuka hitto niitä ostaa!? No joku osti. Ja vieläpä varsin innoissaan.

  Mulla on samanlaisia urpoilukuvia kans puhelin puolillaan. Mun bravuuri taitaa olla sormi nenässä ja komea kaksoisleuka :D pitäisiköhän madaltaa suodatinta ja tunkea nekin eetteriin? :D

  Repesin tolle Ei voi kauhalla vaatia jos on pipetillä annettu :D sopii aika moneen tilanteeseen. Ja ihmiseen…

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Katoitko minkä tyyppinen ihminen ne housut osti? :D Mä en ookkaan kuvannut sormi nenässä, pitää kokeilla. Kaksoisleukaa ei tarvi yrittää, sen saa suht helpolla vaivalla kuviin :D Tulloo ihan itestään! Hahaa!

 4. outi kirjoitti:

  Jos mä taas yritän jitain hassuttelu ja ilveily kuvia niin ei niistä vaan tuu mitään :D
  Mulla muuten on käytössä yhdet saapikkaat piikkikorolla ja terävällä kärjellä ja niissäpä on muutama solkikin ja olivat viime viikonloppuba jalassa :D

 5. outi kirjoitti:

  No juu, ei ollut ja ne mun on saappaat eikä ees nilkkurit ;) Oishan se aika kauhee staili :D
  Ai kauhee, miten paljon oli kirjoitusvirheitä tossa kommentissa mulla :o

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *