Hae
Queen of Eve

Mikä avuksi kun tekee mieli herkutella?

Onko teillä sama ongelma kuin mulla että välillä tekee mieli ihan kauheasti herkutella ja niissä sovituissa ruokailuissa on toisinaan vaikea pysyä kun sitä herkkuhammasta kolottaa ihan vietävästi? Mulla on ainakin sitä vikaa ollut aina, ja haen kovasti sitä nautinnon tunnetta syömisestä. Ensihätään hyvänmakuiset teet on ehdottomasti se juttu, ja myös purkat toimii ihan kivasti, mutta mitä jos kokeilisi joskus jotain muuta kuin itsensä ruokkimista?

Mun mielestä olisi hyvä opetella siitä pois että se nautinto ja herkutteluhimon tyydyttäminen tehtäisi aina jollain syötävällä/juotavalla jutulla vaikkakin kyseessä olisi joku hyvin vähäkalorinen tai jopa kaloriton vaihtoehto, koska tuntuu että se on vähän sellaista tekohengityksen antamista itselleen. Toki sitä harrastan aktiivisesti itsekin, hirveä herkkuperse kun olen, mutta olen yrittänyt keksiä myös jotain muita juttuja jotka korvaavat sen varsinaisen herkuttelun.

Yksi hyvä keksintö mikä toimii mulle itselleni on kauneudenhoito. Se hoitaa niin mieltä kuin kehoa, ja jotenkin sellainen herkullisten tuotteiden käyttäminen ihonhoidossa, suihkussa, hieronnassa tms. auttaa makeanhimoon. Itseään kun voi hemmotella myös psyykkisesti, ei aina vain fyysisesti!

Mä kävin viikonloppuna Body Shopissa nuuhkuttelemassa kaikkia ihania tuotteita, ja päädyin sitten ostamaan uuden suihkugeelin ja huulirasvan, sekä samalla tuollaisen pesupuffin kun entinen veteli jo viimeisiään. Tuo Wild Argan Oil ei tietty ole mitään suklaan veroista herkkua edes tuoksunsa puolesta (sellaisiakin suihkugeelejä, vartalovoiteita, huulibalsameita ja kasvonaamioita löytyy!), mutta jollain tapaa se oli ihanan herkullinen ja täyteläinen tuoksu.

IMG_20141029_200815 IMG_20141029_200934
Suihkussa kun käy lotraamassa oikein antaumuksella ja vamputtaa itseään jollain ihanan vaahtoavalla ja kermaisen pehmeällä tuoksuvalla pesuaineella, ja sen jälkeen kömpii puhtaana lakanoihin tabletti tai hyvä kirja käsissä, ja viimeistelynä sipaisee hunajamaista ihanaa huulirasvaa huulille niin jo pelkästään sitä tuoksua nuuhkiessa saa jonkinlaista nautintoa!

IMG_20141029_201115 IMG_20141029_201144
Onko muille tälläiset kikat tuttuja, vai onko teillä jotain muita hyviä keinoja ruokkia omaa herkkuhimoa jollain muulla kuin syömisellä/juomisella? Hyvät vinkit jakoon jos teillä on joku oma tapa kiinnittää huomio syömisestä muualle!

Ja kannattaa kokeilla tätäkin jos ei ole ennen tullut mieleen. Itseään voi ruokkia herkullisilla tuoksuilla ja tuotteilla ulkoisestikin ;)

11 kommenttia

 1. idaelisa kirjoitti:

  ”Suihkussa vamputtaminen” kuulostaa hyvin, hyvin epäilyttävältä :’D

 2. Jonna kirjoitti:

  Mä repesin kans tolle vamputtamiselle :D

  Hyvä keino ja hyvä muistutus käydä Body shopissa! Mä oon huomannut että ihan konkreettinen tekeminen kuten siivoaminen tai lenkille lähtö saa unohtamaan herkkuhimot!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Siivoaminen on hyödykästä, ja kaikenlainen touhuaminen toki vie ajatukset muualle, lenkkeilystä puhumattakaan, mut onko ne varsinaisesti itsensä hemmottelua tai asioita mistä saa nautinnon? Useinhan syöminen on sellainen nautintojuttu, niin jos sitä nautintoa pitäisi tyydyttää toisin, ei ehkä siivoaminen olisi eka valinta? :D Tai mistäs sitä tietää, voihan siitäkin nautintoa saada :D

   • Jonna kirjoitti:

    No joo jos tuolta kantilta asiaa katsoo niin ei oo siivoaminen mikään nautinto :D Ajatukset se kyllä vie pois herkkuhimoista. Tai sit ei, mut tulipahan rehkittyä niin sit voi ihan hyvällä omalla tunnolla vetästä fazerin sinisen nassuun

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Ei saa pilkata vamputtamista :DD

 3. Hannele kirjoitti:

  Tollaset imelät tuoksut oikeesti auttaa! Sen huomas konkreettisesti kun oli ruokakaupassa töissä ja täytti irtokarkkihyllyjä, se haju, tai tuoksu, oli niin imelä ettei yhtään tehny mieli mitään makeeta sen jälkeen :D

 4. outi kirjoitti:

  Ihana postaus, hih, mutta tuo vamputtaminen tosiaan :D :D
  Tuttuja keinoja on kyllä täälläkin, kun hemmotteluhetket auttavat myös sitä herkkuhimoon, pistää miettimään onko se herkkuhimohimoa vai kaipaako vaan jotain hemmottelua…. Tää nyt oli mun pohdintaa ja joskus siihen herkutteluhimoon ei auta kuin herkuttelu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *