Hae
Queen of Eve

Vanha nainen hunningolla

Mä oon aina ihmetellyt miten jotkut jaksaa riekkua baareissa, pubeissa ja yökerhoissa joka ikinen viikonloppu, parhaimmat jopa sen perjantain ja lauantain eli molemmat illat putkeen. Kun olin 18-23v kävin toki enemmän baareissa ja yöelämässä, mutta usein olin selvinpäin autolla liikenteessä joten mistään krapulasta ei tarvinut kärsiä, mutta kyllä sitä aina oli uupunut ja päänsärkyinen olo siltikin. Siihen aikaan sai baareissa tupakoida sisällä ja se röökinkäry oli ihan mieletön. Kotiin tullessa alusvaatteita myöten haisi aina tuhkakupille ja vaikka itsekin siihen aikaan tupakoin kärsin siitä kitkerästä katkusta todella paljon.

Tämä viikonloppu meni aika railakkaasti. Olin yksin koko viikonlopun kun mies oli Varkaudessa vaihtamassa talvirenkaita autoon ja säätämässä kaikkea muutakin. Perjantaina relasin himassa ja otin lasin viiniä, siivoilin ja laittelin paikkoja kuntoon. Lauantai olikin sitten menoa ja melskettä sillä olin kutsunut ystäväni Idan ja uuden kaverini Hennan kylään istumaan iltaa meille, juomaan viiniä ja syömään jotain hyvää, ajatuksena että myös kaupungilla voisi pyörähtää.

Kuudelta aloitettiin illanvietto nauttimalla ensimmäisiä siidereitä ja Ida huolsi mun pidennykset kuntoon. Nostettiin teippipidennykset taas ylemmäs, leikeltiin kuivat latvat pois ja odoteltiin siinä samalla Hennaa saapuvaksi. Hauskaa olikin sitten se kun Henna soitteli ja viestitteli kauhuissaan ensin myöhästyneensä junasta, ja sen jälkeen juosseensa kenkänsä hajalle ja korjanneensa sen pampulalla :D Onneksi mulla on tuollainen monitoimimies ja osaava teeseitse-ukkeli niin tästä kämpästä löytyy normaalin pakkausteipin lisäksi myös jeesusteippiä sekä mikä parasta: erittäin tehokasta liimaa! Niin me sitten saatiin liimattua irvistävä kenkä takaisin kokoon ja onneksi näin, sillä Hennan jalka on joku 36 kun mulla ja Idalla on 40/41 niin ei oikein olisi voinut omiakaan lainata :D

Juomina meillä oli valkkaria ja punkkua sekä siideriä, ja ruoaksi olin tehnyt todella ihanan salaatin mihin itsekin rakastuin ihan täysillä (uusi kokeilu), mausteisia minipatonkeja (valmispakasteita kylläkin) ja jälkkäriksi väsäsin elämäni ensimmäisen Rocky Roadin! Minibaguettet oli todella hyviä, toisissa oli kinkku-salami-sipulitäytettä ja toisissa tomaatti-jalopenotäyte. Salaatti oli ehkä parasta salaattia ikinä, ja siihen laitoin jääsalaattia, lollo rossoa, kiiviä, päärynää, tummia viinirypäleitä, kermaista Ritari-juustoa, Danablue sinihomejuustoa sekä saksanpähkinöitä. Aivan täydellinen makuyhdistelmä!

IMG_20141102_051211 (1)
Jälkkärinä oli tosiaankin myös samanlainen riskikokeilu kuin salaatti, eli en ollut koskaan ennen tehnyt enkä edes maistanut, mutta tämäkin oli ihan kympin suoritus vaikka itse sanonkin (ja sanoi ne muutkin) :D Täytteenä käytin Haribon minivaahtokarkkeja, sukulakuja ja mansikkaisia muumilakuja sekä murskattuja Hot Rod -sipsejä! Päälle suklaasula joka oli yksi levyllinen Fazerin sinistä ja yksi Fazerin tumma suklaalevy. Lopputulos ja suutuntuma oli taivaallista <3

IMG_20141101_154758 IMG_20141101_155828IMG_20141102_151259
Ilta meni tosi nopeasti vaikka lähdettiin kohti keskustaa vasta joskus lähempänä yhtä yöllä. Haha. Yleensä se aika kun mä meen viikonloppuisin nukkumaan, mutta nyt istuin junassa hiprakassa ja kyllä steissilläkin oli sikana porukkaa! Näemmä ihmiset valvoo aamuyöhön ja juhlii kaikki viikonloput, sillä niin oli baarikin todella täyteen ammuttu ja juuri ja juuri saatiin istumapaikat. Heitettiin tikkaa ja pelasin elämäni ensimmäistä kertaa Dartsia. Oli varsin hauska kokemus!

Muutenkin ilta sujui tosi kivasti ja nautin joka hetkestä vaikka viime kerrasta kun olin jossain juhlimassa on yli kaksi vuotta. Viimeisin baarissa oleminen oli heinäkuussa 2012 kun kävin kaveriporukalla Baarikärpäsessä. Hullua! Multa taitaa lähteä ihan lapasesta tää ryypiskely kun jo toista kertaa olen yössä sitten kahden vuoden tauon ;) Sen verran pitää todeta että olen kyllä viiniä ja muutaman siiderin juonut kotosalla/anoppilassa ym, ja pariin kertaan ollaan oltu Turkissa ja Italiassa tässä välissä jossa ollaan oltu yöelämässä. Suomessa tää on silti mulle harvinaista herkkua, mutta kiva että tuli käytyä!

Puhelinta kun selaa niin huomaa kyllä että ihan railakasta on ollut, ja tyyliin yhdessäkään kuvassa ei ole oltu normaalisti… Oikeasti löytyi vain yksi ”sievä” ja suht normaali kuva, mutta pienenä kollaasina pieni osa niistä muista räpsyistä :D

20141102_152428
Ihana rakas Ida <3 BFF ja kaikkee ihkuu tähän <3

IMG_20141102_150806
Mutta joo. Summa summarum. Mä oon siis niin tööt. Kuudelta aamulla pääsin nukkumaan ja vasta kolmen maissa päivällä kampesin ylös sängystä. Ei jaksa, ei jaksa yhtään. Ahdistaa ihan kamalasti että nyt on jo sunnuntai menossa iltaa kohti ja mä oon kuolemanväsynyt :D Illan saldona oli kuitenkin se että yksi mies luuli että olen -88 syntynyt (olen -79) ja hetken olin varsin onnellinen, ja kun joku toinen mies tuli baaritiskillä jututtamaan ja kysyi ikääni ja vastasin että 35 niin hänen reaktionsa oli vihainen puuskahdus ja toteaminen ”No oo sit vittu vaik 18 kunhan yritin herätellä keskustelua!” Semmonen juttu sitten nii… En sit tiedä mitä sanoin väärin… Ilmeisesti luuli että valehtelin ikäni tai jotain ja veti herneet nenään. Mutta eipä se haittaa, mulla oli huippukiva ilta enkä kadu tässä kummallisessa olotilassakaan sitä että tuli lähdettyä :)

8 kommenttia

 1. Freya kirjoitti:

  Hahaa, seiskaysi, parasta vuosikertaa siis, kuten minäkin! ;) Ahhh, kyllä s vaan alkaa näillä vuosikymmenillä jo imarrella, jos luullaan nuoremmaksi! Se onkin jännä juttu, että silloin alle kakskymppisenä oli kohteliaisuus, jos luultiin vanhemmaksi ja jos papereita kysyttiin, niin hyvä kun ei loukkaannuttu! ;D

  Mutta ei sitä kyllä jaksa enää riekkua samaan malliin, mie en oo jaksanut myöskään enää moneen vuoteen. Sitten kun repäisee, niin menee toipuessa ja tulee huono omatunto… Siltikin kannatan sitä, että välillä repäistään, ei se pahaa tee aina silloin tällöin! ;)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Ihan kivalta kieltämättä tuntui kun nuoremmaksi luultiin, tosin en ymmärrä sitä herraa joka veti herneet ja kieltäytyi jatkamasta juttelua, mutta samapa tuo :D Nuorempana se tosiaan oli tärkeetä että näytti vanhemmalta ja nykyään päinvastoin, niin ne ajat muuttuu :D Kyllä tuo ikä vaan alkaa näkyä ainakin jaksamisessa, sillä mulla meni koko sunnuntai ihan harakoille ja olin tietyllä tapaa huonossa olossa vaan voimattomana sohvalla. Vieläkin tuntuu että väsymys painaa, ja menee varmaan useampi päivä toipumiseen.

 2. Freya kirjoitti:

  Niin ja piti kysyä tuosta Rocky Roadista. Piditkö sitä jääkaapissa jähmettymässä vai miten? Kestikö siinä kauan, että jähmettyi? Itsekin oon ajatellut, että tuota pitäis kokeilla.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mä laitoin levyllisen tummaa suklaata ja normisinistä paloina sekasin muovikippoon ja mikrossa täydellä teholla hurruttelin aina jonku 30sek-1min pätkissä ja sekoitin. Ensin ei tapahtunut mitään mut sitten alkoi sulamaan. Sulan kaadon noiden karkkien ym. päälle kulhoon missä oli tuo leivinpaperi ja nuolijalla vähän levitin sitä tasaisemmaksi, ja sen jälkeen pistin jääkaappiin. Kahden tunnin päästä katsoin sitä ja oli ihan kunnon kova levy jonka sai veitsellä leikattua palasiksi. Jähmettyy varmaan nopeamminkin kun kyllähän suklaapatukatkin jääkaapissa kovettuu nopeasti, tuskin tarvii mitään paria tuntiakaan odotella.

 3. Tea kirjoitti:

  Kuola valuu kun kattelin tota rocky roadin kuvaa, huh miten hyvän näköstä samoin toi salaatti! :)
  Mut täytyy sanoa, että sä näytät kyllä nuoremmalta :) Kivaa päivää! :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   No se oli ihan uskomattoman hyvää mutta ihan hirveen makeaa! Mäkin vaikka oon tosi herkkuperse en pystynyt syömään kuin kaksi palaa, ja yksikin olisi riittänyt. Salaatti oli kyllä taivaallista, suosittelen tekemään tuolla ohjeella :)

   Kiitos, paransit mut maanantaita hitusen kommentillasi :) <3

 4. Tiina kirjoitti:

  Apua miten hyvältä toi rocky road näyttää mmmmmm.
  Siis joo, mie humputtelin nuorempana ihan tosi paljon. Joskus saattoi mennä kolme kertaa viikossakin. Nykysin ei kiinnosta todellakaan usein, plus saan niin pahoja krapuloita ettei senkään takia kiinnosta :D. Ens viikon vkl on ne pikkujoulut, saa nähä miten menee :).

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Kolme kertaa viikossa? HUH :D Siinä on jo aikamoista biletystä, mä en jaksais en sitten millään. Oon ihan kuollut tästä yhdestäkin kerrasta ja nyt ei voi pitkään aikaan tehdä mitään :D Haha.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *