Hae
Queen of Eve

Paljonko annatte pisteitä tästä suorituksesta?

Legendaarinen maanantai. Herään väsyneenä viikonlopun riennoista ja kiroan sitä että on työpäivä, mutta urhoollisesti lähden kiitämään duuniin. Edessä vuosisadan pahin ruuhka, koskaan ei ole ollut vastaavaa ja joudun jonottamaan 1km ajan pelkkää motarille pääsyä. Sielläkin sitten 100km/h rajoituksella jengi vetää kaistat tukossa ykkösvaihteella noin 10km/h 90% matkasta (vikat 3min pystyi ajamaan 80km/h), ja tämä kaikki vain siksi koska aina sinä päivänä kun sataa vettä vaakatasossa, tuulee ja myrskyää ja on helvetillinen sumu niin kaikki ne jotka kulkee muuten julkisilla eikä ikinä aja autoa lähtee pelkäämään rattiin ja jumittamaan liikenteen (samat tyypit tekee tuon sankan lumipyryn ja extraliukkaiden teiden aikaan).

Sahatessani eestaas ykkös-, ja kakkosvaihteen välillä, kiihdyttäen ja jarruttaen, tekstaan samalla esimiehelle että myöhästyn, ja sen jälkeen luulen vastaavani Hugen viestiin kun ei löydä läppäriään mistään mutta vastaankin huomaamattani esimiehelle että ”Se on eteisen hyllykössä alhsslla”. No, väliäkö tuolla. Tajuan soittaa Hugelle perään että vittan, väärin meni. Esimiehelle en pysty uudelleen tekstaamaan kun pitää seurata törttöileviä ja vesisadetta/sumua pelkääviä kokemattomia ajajia.

Mikä on lopputulos? Kaahaan kahdella renkaalla työpaikan pihalle kiroten ja tyyliin töötti pohjassa koska kello on jo pari minuuttia yli kahdeksan, olen myöhässä ja maanantaisin työpaikan parkkipaikat on aina täynnä. Pelkään että joudun viemään auton kauas ja kävelemään tuossa säässä. Saan kuitenkin auton pihaan ja juoksen sisälle ja alan selostamaan aamun katastrofia, vain kuullakseni kun mulle ilmoitetaan ettei mun ees kuuluis olla töissä vaan mulla on vapaapäivä. Wuhuu! Hyvin meikä vetää. Ei muuta kun takas kotiin kaupan ja postin kautta, kerran sitä on jo seitsemältä herättykin… Viikon ensimmäinen päivä on mennyt siis ihan putkeen!

IMG_20141102_191912
Eilinen menikin sitten todella tehokkaasti sohvalla viltin alla maaten ruoto suorana kuin joku härski silli, pahalle haisten, väsyneenä ja uupuneena. Mä olin niin naatti etten jaksanut edes nousta korjaamaan telkan eteen tulevaa johtovyyhtiä vaan koomasin sohvankulmassa ja yritin keskittyä siihen ettei se häiritsisi. Katselin jotain ihmeen NYC naisia mikä lie reality olikaan, ja toi tekstitys sopi täysin omiin fiiliksiin :D Olin koko sunnuntain kommandona kun tuntui että kaikki hiersi ja hankasi.

IMG_20141102_192035
Tää surullisen ja nuhjaantuneen näköinen selfie on tässä siksi että minähän tajusin vasta illalla seitsemän aikaan että kappas, en sitten aamuyöllä (tai siis aamulla, kello oli kuusi kun kävin nukkumaan) pessyt bilemeikkejäni kasvoilta pois. Hehkutin Idalle kuinka kalliita tököttejä tungin naamaani ja tein oikeasti aika perusteellisen meikin ja Diorin violeteilla ja mustilla sävyillä kunnon smoky eyesit, niin jukoliste nehän kesti 24h ja 9h pöhnäunet ja naaman hieromisen tyynyihin :D Toki ne oli haalistuneet 50% todellisesta tehostaan eikä tämä television valossa hämärässä olkkarissa otettu kuva ihan kaikkea todista, mutta todellisuudessa tuossa vuorokauden vanhassa meikissä olisi voinut lähteä ulos huitelemaan kun olisi vähän silmien alta topsipuikolla siistinyt :D Kestävät meikit siis mutta niin pitää ollakin kun nuo luomivärit maksaa seitsemänkymppiä paletti. Iho varmaan kiitti myös ja kaikki huokoset oli niin tukossa että voi morjes. Illalla sitten kuurasinkin kaiken maailman kuorintavoiteilla nassuni että se sai jälleen hengittää.

IMG_20141102_193712

En tiedä että opinko tästä nyt mitään tai oliko tässä edes mitään pointtia mutta tulipahan kerrottua. Eiköhän tää taas tästä :D

Jos sun pitäisi arvostella tämä niin paljonko tulee pisteitä tästä mun maanantain suoriutumisesta? Itse annan itselleni viis kautta viis!

4 kommenttia

 1. Jonna kirjoitti:

  Ehdottomasti täydet viisi pistettä! Mitä ostit kaupasta ja miten vietit vapaapäivän??

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Hei hitto, mä unohdin kuvata! No kuitti on tallessa ja jotain syömättäkin joten täytyy huomenna postata. Ei kyllä hirveesti ollut ostoksia vaan vain täydennystä :) Vapaapäivä meni kaupassa ja postissa niin että olin 10-11 maissa kotona, ja sitten ööö… luin pari tuntia blogeja netistä. söin, nukuin 2h päikkärit ja sen jälkeen katsoin leffan (Shutter Island) sitten kokkasin! Eli en oo tehnyt mitään, hehe.

 2. MariA kirjoitti:

  Onneks täällä Satakunnassa moisiin ruuhkiin joutuminen aamulla on jotakuinkin mahdotonta. Mutta sen mä sanon että seuraavan auton vaihteet on mallia automaatti. Jännetuppitulehdus ja hermoromahdus siitä vaihteiden veivaamisesta vaan seuraa!
  Mä kyllä kadehdin sun kykyä simahtaa jos väsyttää. Mä olen neuroosieni kanssa niin huonosti nukahtavaa sorttia ettei mitään. Tää ei voi nukahtaa sohvalle telkku päällä, sit tää ei voi nukahtaa jos hampaat on pesemättä, sit ei voi nukkua jos en oo syöny salin jälkeen tai sitten on just naama pesemättä ja elukat ruokkimatta (okei tää viimeinen on ihan hyvä syy). :D

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mä voin väsyneenä nukahtaa minne vaan 30sek-3min sisällä. Oon joskus nuorena nukahtanut töissä kirjoittaessani allekirjoitusta ja heräsin niin että kuulakärkikynä oli vetänyt pitkän viivan siitä mun nimestä sivuun ja alaspäin :D (Tää tapahtui joskus 15v sitten ja oli 2h yöunet alla tms).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *