Hae
Queen of Eve

Kohotan kulmiani ja totean: Hieman pinnallista bloggaamista…

Mä en ole mikään kauneusalan ammattilainen, mutta intohimoinen beautyaddict siitäkin huolimatta. Jos mun pitäisi vaihtaa työtä niin pakko myöntää, että eniten mua kiinnostaisi olla jonkinlainen kauneuskonsultti vaikka esteettisen kirurgian osalta, tai sitten jos mä voittaisin lotossa niin mä perustaisin jonkun upean salongin jota pyörittäisin, ja palkkaisin sinne tutut frendit laittamaan hiuksia, kynsiä, ripsiä, huulitäytteitä, botoxia, kosmetologihoitoja ja hierontaa. Luksusta kaikille sitä haluaville. Ihan unelmaa!

Aina välillä harrastan sellaista ”daydreamingia” missä suunnittelen mielessäni kaikkea. Näen sen ison liikkeen jossain Helsingin keskustassa. Vaaleaa ja valkoista, paljon mustaa efektivärinä, hopeaa ja kristallikruunuja. Isoja peilejä, modernia ja trendikästä hipauksella luksusta. Siellä sitten voisi hoitaa bisnestä ja tarjota ihania hemmottelupalveluita naisille ja miehillekin. Semmoinen kunnon kauneuskeidas keskellä asfalttiviidakkoa! Nyt siis pitäisi alkaa lottoamaan tai oikeasti tekemään jotain noiden unelmien eteen, mutta en oikein tiedä mistä aloittaa. Mulle kelpaisi olla vain johtajattarena, haluaako kukaan tulla mulle duuniin jos perustan moisen yrityksen? ;D

IMG_20141104_130311

Mä oon aina ollut aika hyvissä väleissä peilin kanssa, ei se nyt ihan paras frendini ole ollut mutta sen verran läheiset välit että toisinaan kaverit on kuittailleet ”ainaisesta peilailaustani” ja siitä että mä aina tsekkaan itseni jos jostain löytyy jotain heijastavaa pintaa, hahaa :D

Nyt kun musta on tullut virallisesti vanha (no ei oikeesti, mutta mun on annettu ymmärtää että ns. maturen ikäraja on 35) niin olen alkanut peilaamaan itseäni entistä enemmän. Aiemmin olen kenties vain keskittynyt ihailemaan peilikuvaa sellaisina päivinä kun näkymät ovat miellyttäneet, ja pitänyt peilailua pienemmällä niinä päivinä kun mikään ei ole hyvin. Tiedättehän ne fiilikset kun tuntuu että näyttää ihan kauhealle teki mitä tahansa, ja sitä jupisee tutuilleen kuinka ruma päivä on ja hiukset ei mene hyvin ja sitä tätä ja tota, ja lähes raivostuu jos muut ihan aidostikaan eivät huomaa mitään ja toteavat sinun näyttävän samalta kuin aina. Siis mitä v*ttua? Näytänkö AINA näin kauheelle?!?&%¤#

IMG_20141104_133437

Olen jo aiemmin kirjoittanut kahdesta kauneuteen liittyvästä asiasta ja mielipiteeni sekä kokemukseni kauneuskirurgian pientoimenpiteistä. Kävin kesän lopulla ottamassa huuliini täytettä ja muotoilua hyalurenihapolla ja minulle tehtiin kulmien kohotus botoxilla. Kirjoituksiin pääset tästä:

Kerro kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin! – Asiaa kauneuskirurgiasta
Kulmakarvat on kasvojen kehykset – Asiaa kauneuskirurgiasta

En koe että mitään olisi varsinaisesti vialla, mutta ainahan sitä voi hieman fiksailla etenkin jos on menettänyt jotain itselleen ominaista, ihan täydelliset takinkääntämiset ja muodonmuutokset tutusta tuntemattomaksi ei sentis kiinnosta. Mut hei, pientä laittoo se vaatii vaan, sitten baanalle kruisailemaan jne ;)

IMG_20141104_133535
Yksi asia mikä saa mut repimään hiuksia päästäni on hirveät kulmakarvat. Mä olen aika paha kulmakarvanatsi ja laitan omia kulmiani fanaattisesti ja varmasti kyylään kaikkien muidenkin kulmat. Ne on vaan niin kiehtovia, kauniita, niin ja kauheita.

Mulla on luonnostaan vaaleat hiukset ja sitä myötä myös todella vaaleat kulmakarvat. Muistan että teininä olisin halunnut tummemmat kulmakarvat mutta koska olin blondi niin äiti ei antanut laittaa liian tummiksi ja todella tarkkaan opetti kuinka ruskealla kulmakynällä varovasti ja kevyesti saa ehostaa. Ekan kerran kulmani kestovärjättiin rippileirille, ja silloinkin äiti ohjeisti kosmetologille sanomaan että EI MUSTALLA vaan ruskean ja harmaan sekoituksella :D Kyllä se oli tarkkana, mutta näin jälkeenpäin olen kiitollinen. Mä en koskaan hurahtanut siihen ihme villitykseen missä kulmakarvat nypitään yhden tai kahdan karvan viiruiksi ja piirretään päähän kuin lokin siivet, tai pahimmassa tapauksessa ajellaan kokonaan pois ja piirretään korkealle otsalle, sinne minne ne eivät kuulu ja se kyllä näkyy.

IMG_20141104_130737

Eilen Instagramia selatessani törmäsin kauneusbloggaaja Lila Syrenin kirjoitukseen liittyen kulmakarvojen ehostamiseen, kauneusmarkkinoiden yhteen kuumimpaan perunaan juuri tällä hetkellä! Lilan kirjoituksen esimerkkikuvineen voit tsekata tästä: Eyebrows: Do’s & Don’ts

Lila on ottanut mallikseen tytön kelle on tehty monenlaisia erilaisia kulmia, niin kynällä kuin puuterimaisella kulmavärillä, ja kaiken kivan lisäksi myös pari hyvää mallia on näytetty. Ei vain sanota että älä tee näin, vaan annetaan vinkkejä että no mitenkäs sitten kannattaisi tehdä.

Omat kulmakarvani kestovärjään hiusten värjäyksen yhteydessä aina parin kolmen viikon välein sillä ne haalistuvat yllättävän nopeasti, ja vahvistan niitä Chanelin kulmakynällä. Minulla on myös puuterimaiset kulmakarvavärit mutta en ole saanut ostettua oikeanlaista sivellintä, mutta heti kun sen teen niin alan harjoittelemaan!

Omat kulmakarvani ovat siis mustat, mutta niin mielestäni pitääkin kun hiuksetkin ovat mustat. Usein ruskeat kulmakarvat näyttävät hassuilta mustien hiusten kanssa ja kontrasti on outo, etenkin jos ruskean väri ei ole kylmä vaan lämmin ja taittaa liikaa punertavaan. Joissain tapauksissa tummanruskea ja harmaanruskea on kyllä kiva, eikä niiden kulmien tarvi olla mitkään hiilellä maalatut. Kulmakarvojani en erityisemmin joudu nyppimään muotoon, vaan minulla riittää että nypin muutamia hajakarvoja ulkonurkasta ja kulman korkeimman kohdan alapuolelta aina silloin tällöin.

IMG_20141104_100918

Kulmat todellakin on kasvojen kehykset ja niiden mukaan usein koko lookki määrittyy. Niiden laittaminen voi olla tosi vaikeaa ja vaatii harjoittelua, tai sitten vaan vetelee tussilla ronskisti kalapuikot otsalle tai maalaa nestemäisellä värillä oikein kunnon vihaiset Angry Birdit kasvoilleen, ihan miten tykkää.

Nykyään kulmakarvat on todella tärkeät jutut ja niihin saa kaikenlaisia ”pidennyksiä”, 3D-karvatekniikalla tehtyjä pigmentointeja ja vaikka mitä. Itse toivon kehittyväni tällä saralla aivan huippuhyväksi kulmien keisarinnaksi tai jotain :D Harjoitus tekee mestarin!

IMG_20141104_133347

Miten te laitatte kulmanne? Onko kulmakarvat tärkeä asia ulkonäössä? Kiinnitättekö huomiota sellaisiin piirrettyihin viivoihin vai tykkäättekö itse pitää sellaisia? Paksut kalapuikot vai millaiset ne pitää olla? Kertokaa :)

12 kommenttia

 1. idaelisa kirjoitti:

  Saara Sarvaksen postaus kulmien meikkaamisesta kannattaa myös tsekata, sielläkin hyviä vinkkejä. Monelle tuntuu olevan epäselvää mistä sen kulman just itellä pitäis alkaa, missä sen korkemman kohdan pitäis olla ja mihin sen pitäis päättyä, niin Saaran postauksesta löytyy kyllä apu.

  http://www.lily.fi/blogit/saara-sarvas/kulmakarvojen-abc-muotoilu-erilaisilla-tuotteilla

  Nää ”worst eyebrows ever” -uutiset ( http://www.viralnova.com/terrible-eyebrows/ ) on kyllä viihdyttäviä, pakko myöntää. :D Vaikka tunnenkin aikamoista myötähäpeää noita karmaisevia kulmia katellessa…

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Hyvät vinkit oli tuolla Saara Sarvaksen blogissakin, tosin niistä EI NÄIN kulmista ne ekat oli aika hyvät, tosin vaatii mustan tukan (ja ne oli mun mielestä loppupäästä tehty huonosti mutta muuten ihan jees) :D

 2. Titta kirjoitti:

  Haha en kestä noita sun ilmeitä :D Ihan parhaita! Ja kyllä mä näkisin sut tekemässä jotain kauneuteen liittyvää ja nimenomaan johtajan/pomon näkökulmasta. Mun mielestä sulla on hyvä maku ja oot tarpeeksi avoin kokeilemaan kaikkea uutta, joten esim tämmönen sun unelmoima liike ei jäis ainakaan paikalleen junnaamaan. :)

  Mä teen mun kulmat joe blascon sellasella ei nyt geelimäisellä mut en osaa selittää mikä koostumus se nyt olis, napilla ja siveltimellä. En osaa kuvitella enää tekeväni millään muulla! Se pysyy naamassa ihan älyttömän hyvin ja on tosi helppo laittaa. :) Ehkä vähän hinnakas mutta kestää ikuisuuden se nappi ja on todella hyvää kamaa!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mun ilmeet oli hei ihan normit ;) Joo pitää nyt vaan alkaa lottoamaan että musta voi tulla joku johtajatar semmoseen paikkaan vielä ennen eläköitymistä *tirskis* :D Kiitos kehuista muutenkin :)

   Sulla muuten on todella hyvät kulmat aina, mutta ei mikään ihmekään kun ollaan siinä asiassa hieman samasta puusta veistettyjä. Mä haluaisin opetella nappivärillä ja siveltimellä mutta vielä en oo saanut aikaiseksi. Serkullani Saralla on todella upeat kulmat aina, todellakin ON POINT. Se on mulle linkitellyt opetusvideoita Youtubesta mutta vaatinee aikaa. Anastasia Beverly Hillsiä se on suositellut. (Jos haluat tsekata hänen kulmansa niin löytyy IG:stä nimellä tarnanensara) :)

 3. fightbackstu kirjoitti:

  Ihana postaus! Olen hirveän tarkka kulmistani ja kaveritkin nauraa välillä, että miten voi jollekulle ne kulmat olla se most important thing of them all mitä meikkaukseen tulee – voin olla mielummin jopa ilman ripsaria kuin kulmia. Olen koulutukseltani meikkaaja-maskeeraaja ja kulmista on tullut pieni muotoinen obsession – mitään en myönnä. Luonnostaan olen blondi ja kulmani myös. Käynkin niitä värjäämässä ja muotoiluttamassa aina samalla kosmetologilla parin viikon välein, joka tekee työn omasta mielestäni itseänikin paremmin. Tämän lisäksi harmaanruskea kynäkin täyttelee tyhjiä gappeja kulmissani päivittäin. Kiitos tästä postauksesta! :D ❤

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mäkin valitsen kyllä ensimmäisenä kulmat jos vain yhden asian saisi laittaa. Ei näytä yhtään hyvälle jos on silmät tai huulet laitettu mutta kulmat on viimeistelemättä, eli kyllä ne todellakin luo sen kehyksen kasvoille :)

 4. outi kirjoitti:

  OMG noita sun ilmeitä :D repeilin täällä…
  Mä oon aika onneton ollut aina kulmien ehostuksessa, mutta onneks ne on olleet ihan ookoot ilman ehostuksiakin. Nykyään aina parturikäynneillä värjätään ja nypitään, kyllä mä sitten Itekin silloin tällöin jonkun karvan nyppäsen, kun rupeaa nypityt karvat pakkaamaan takaisin. Nyt oon jopa ostanut meikkitarpeitakin sitä varten että voi joskus värjäysten välillä itse vähän tummennella, muuuuutta……… :P

 5. evan kirjoitti:

  anastasia beverly hillsin dipbrow pomade ja brow wiz kynä, ehdottomasti kannattaa kokeilla! Dipbrown kaveriksi vaan kunnon jämäkkä ja kapea sivellin. :)

 6. evan kirjoitti:

  Kurkkaappas semmoinen sivu kuin bangerhead.fi, sieltä löytyy paljon anastasian tuotteita ja muita merkkejä joita ei suomen kaupoista löydä. :) oikea kosmetiikkataivas!! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *