Hae
Queen of Eve

Pakko tunnustaa että nyt mä petyin

Mä oon siinä määrin suorapuheinen etten kyllä kehu tuotteita tai palveluita jos ei ole aiheen. Toisin sanoen mun blogista jos luette hehkutusta aiheesta X tai Y niin se on rehellinen mielipiteeni eikä ole merkitystä onko se sponsoroitu postaus vai ei, sillä kehun ja mainostan juttuja ilman että siitä itse mitään hyödyn.

Tähänkin mennessä olen kertonut jokaisesta saamastani LivBoxista rehelliset fiilikseni, tosin omilla rahoillani olen jokaisen pakkauksen kustantanutkin. Siitä huolimatta, olisi minulla yhteistyö tai ei niin aidosti tuon fiilikseni esille ja tällä kertaa en voi valitettavasti kehua. Perjantai oli kovasti odotettu päivä mutta loppujen lopuksi sitten pettymysten päivä, ja mielestäni LivBox meni hieman riman alta.

Useampi viime kuu onkin ollut todella hyvä, ja lokakuu suorastaan loistava. Postista marraskuun kauan odottamaani pakettia hakiessa hiipi pienoinen pettymyksen pelko takaraivoon kun huomasin ettei paketti paina juuri mitään, ilmaako siellä on sisällä? Lokakuun ja syyskuun paketit olivat niin hyviä että niiden kanssa voi olla vaikeuksia kilpailla, ja tällä kertaa yhtä hyvään tulokseen ei päästy.

IMG_20141107_213509 IMG_20141107_213625 IMG_20141107_213747
Marraskuun teema oli HOLLYWOOD – Loista kuin Hollywoodin tähti!

Ööö… Tässä paketissa ei ollut mitään muuta ylellistä ja Hollywood-henkistä kuin nuo tekoripset jotka nekin aivan liian kevyttä tekoa. Nyt iski pettymys ja suupielet meni alaspäin. Voi itku!

IMG_20141107_213932
Ibero Irtoripset 7,90 e

Pakkaus sisältää kaksi kappaletta ripsinauhoja ja ripsiliiman.

Joo ei. Mulla on ripsipidennykset ja tarkemmin sanoen volyymiripset, joten nämä jäävät käyttämättä. Siihen LivBoxin väki on kuitenkin syytön koska mistä he minun ripsistäni tietäisivät, eli ajatuksena tämä oli hyvä. Silti olen hieman kriittinen itse ripsien suhteen sillä olen todella fanaattinen ripsien suhteen ja aikaa ennen pidennyksiä käytin vuosikausia päivittäin tekoripsiä. Mulla oli useita erilaisia tekoripsipareja, aina nauhallisia, mutta ei oikeastaan koskaan näin harvoja. Harvaripsiselle perinteiselle suomalaiselle nämä eivät mitään ihmeitä tee, mutta jos aloittelija tekee kunnon bilemeikit ja paksulti mascaraa, ja siihen päälle liimaa vielä nämä niin kyllä sillä varmasti jotain näyttävyyttä saadaan aikaan. Minun tapauksessani nämä kuitenkin lähtevät kiertoon koska itselläni ei ole tarvetta enkä voisi moisia edes käyttää.

IMG_20141107_214033
Bangerhead BangerTweezer -pinsetit 8,80 e

Kapeakärkiset pinsetit on muotoiltu viistosti, jotta kulmakarvojen muotoilu helpottuisi.

Okei, no näistä tykkäsin! Pinsettejä ei ole koskaan liikaa. Mulla on varmaan kolmet tai neljät mutta enemmänkin saa olla ja niitä on usein muutamat kadoksissa. Vähän sama homma kynsisaksien ja viilojen kanssa, niitä pitäisi olla varmaan paritkymmenet! Mun pinsetit oli onneksi mustat, huomasin että valkoisenakin näitä oli joidenkin paketeissa, ja ainakin Jonna1983 oli sellaiset saanut omassaan.

IMG_20141107_214130
Bernard Cassiere Blueberry Overnight Cream Mask 48,00 e / 50 ml

Yön ajan vaikuttava mustikkanaamio. Naamio raikastaa, pehmentää ja tasoittaa ihon sävyä.

Hmm. Ihan okei. Yön yli jätettävä naamio kiinnostaa, ja ainakin tuo toimintaperiaate on hyvä. Jos tekee minkä lupaa niin varmasti tuosta pidän, mutta noin yleisellä tasolla tämä ei saanut mua mitenkään innosta hihkumaan. Käyttöön varmasti tulee kuitenkin.

IMG_20141107_214200

Marvis Cinnamon Mint -hammastahna 4,55 e / 25 ml

Omalaatuinen ja charmikas hammastahna. Kanelinmakuinen, fluoriton hammastahna.

Tjooh. Ihan kiva, mutta koen tämmöisen jotenkin halpikseksi. Jos olisi ollut joku erikoinen hampaidenvalkaisutuote niin olisin ollut enemmän mielissäni, tosin onhan tässäkin ilmeisesti erikoinen maku. Meillä kuitenkin on näitä matkakokoisia hammastahnoja aina välillä aika paljonkin kun äitini on niitä mulle antanut työnsä puolesta. Käytän tämän toki, ihan jo pelkästä mielenkiinnosta.

IMG_20141107_214230
Natural Code by Lumene Candy Smile -huulikiiltokynä 9,90 e / 1,8 g

Huulikiiltokynä antaa sävyä huulille, samalla kun se suojaa ja hoitaa niitä. Hoitavina ainesosina mm. ratamon siemenöljy, E-vitamiini ja karitevoi.

No tästä mä oikeestaan tykkäsin myös, mutta ehkä vähän teinityttömäinen? Mä rakastan kaikkia huulikiiltoja, punia ja rasvoja, mutta en sitten tiedä. Ei oo vaan mitenkään luksusta, glamouria ja Hollywoodin loistoa jota tämä paketin teema lupaili.

IMG_20141107_214425
Mutta joo, ei tämä täysin kuraa ollut siltikään vaikka nyt pieni pettymys tuli. Mielelläni tilaan jatkossakin ja tästä hieman huonommasta paketista huolimatta ehdottomasti suosittelen LivBoxia, koska mulle 80% tuotteista on tähän mennessä ollut todella mieleisiä. Nyt innolla odotan joulukuun pakettia, sen on parempi olla todella kova ;)

Onko lukijoissa kukaan LivBoxin tilaaja? Mitä fiiliksiä tämän paketin sisällöstä?

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

13 kommenttia

 1. Jenna kirjoitti:

  Satuin blogiisi googlen kautta ja ihan muusta aiheesta, mutta pakko tähän postaukseen kommentoida. Oon muutaman kuukauden kattonut muiden tilaamia livboxeja ja harkinnut itsekin tilaavani. No tämä marraskuinen oli sitten ensimmäinen tilaamani ja voi sitä kivaa fiilistä kun paketin hain postista, kävin vielä ruokakaupassakin ja aattelin et onpa kiva mennä kotiin kattoo mitä paketista löytyy. Sitten kun avasin boksin ni pettymys oli karvas :(

  Ajattelin kuitenkin, että annan joulukuussa boxille vielä mahdollisuuden.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mä ajattelen niin että aina ei voi osua napakymppiin, ja kun tässä tosiaan on ollut aika monta hyvää pakettia putkeen ja etenkin syyskuussa useampi täysikokoinen tuote niin annan tämän kerran anteeksi. Jos jatkuvasti olisi tämmöisiä ”mjääh”-fiiliksiä niin sitten pitäisi tilaus lopettaa, mutta odotan kyllä että joulukuussa taas parannetaan takaisin vaaditulle tasolle :)

   • Katja kirjoitti:

    Tämän blogin ja I Love Me -messujen innoittamana tilasin omat kolme boksiani. Ja todellakin, mikä pettymys :(. Tosi glamouria toi hammastahna. Okei, ne pinsetit oli ok.

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

     Oh no. Pliis älä oo mulle kiukkunen ;) Tosiaan onhan nuo aiemmat olleet huomattavasti parempia, että niiden perusteella onkin kannattanut tilata. Mutta nyt on kyllä risuja LivBoxille annettava, ja mitä nyt tässä illalla selailin googlesta kommentteja niin ei kauhean innostuneita oltu muuallakaan. Sormet ristiin ja toivotaan että joulukuussa tulee huomattavasti parempi paketti :)

     • Katja kirjoitti:

      No en tietenkään ole :). Toivotaan, että ensi kuussa tärähtää!

     • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Luotan että ensi kuussa palataan ruotuun :) Pitää muistaa antaa rehellistä palautetta kyselyyn että nyt ei ollut ihan sen tasoista touhua kuin pitäis olla :)

 2. Katja kirjoitti:

  Näin itse asiassa juuri teinkin, kävin antamassa fb-sivuillensa palautetta. Eihän ne muuten tiedä…

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   LivBoxilta tulee vielä sähköpostiin kysely aina jossain vaiheessa jälkeenpäin jokaisesta boksista. Niistä kun vastaa ja pisteyttää tuotteet niin saa itselleen myös pisteitä LivBox tilille (olethan rekisteröitynyt ja tehnyt kauneusprofiilin sinne sivuille?), ja jossain vaiheessa saa sitten lunastettua itselleen ilmaisen boksin.

 3. outi kirjoitti:

  No mä odotin kans hieman blingimpää pakettia tuon Hollywood teeman pohjalta….
  Itelläkään ei ripset jää käyttöön ja hyvät pinsetit löytyy, joten ne lähtee kiertoon… Mustikkanaamiosta olen tykännyt, laittanut jo useampana iltana, mun kasvot kyllä hyvin imee sen, mutta ei oo kyllä aamusti iho niin kuiva kun yleensä…

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mulla oli viime yönä tuota mustikkanaamiota kasvoilla, kai se on ihan ok, en osaa sanoa. Pesin myös illalla ja aamulla hampaat sillä hammastahnalla, se oli ihan hyvänmakuista. Niin ja pistin huuliini sitä huulikiiltoa kun lähdin töihin. Kyllä niille käyttöä löytyy mutta oli se silti aika laimee paketti, etenkin kun mietti teemaa :)

 4. Punttimimmi kirjoitti:

  Olisi mielenkiintoista lukea vinkkipostaus irtoripsistä! Mä olen maailman huonoin niiden kanssa ja useampi pari lentänyt roskiin kun hermo on mennyt liimatessa :D

  http://punttimimmi.fitfashion.fi/

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Heh. Joo mä oon kuullu samaa narinaa monesta suuntaa että se olisi tosi vaikeaa, mutta mulla siihen menee vain muutamia sekunteja kun ne on silmissä. Pitääpä katsoa jos joskus ehtisi jtn vinkkipostia laittaa :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *