Hae
Queen of Eve

Kaikenlaisia fiiliksiä

Töiden jälkeen eksyin jotenkin kotimatkalla Jyskiin, tarkoituksena ihan vain kierrellä ja katsella ympärilleen, mitään en ollut varsinaisesti etsimässä. Koska olen toisinaan aikamoinen Hannu Hanhi niin siellähän olikin sitten ihan mielettömät alennukset käynnissä ja huomasin yhtäkkiä shoppailevani tyynyjä, mutta niitä me kyllä tarvittiinkin.

Alennukset oli ihan uskomattomia, viidenkymmenen euron tyynyt viidellätoista ym. Loppujen lopuksi ostin kasan erilaisia tyynyjä (kolme molemmille), uudet sisustustyynyt makkariin sekä mustia ja harmaita perustyynyliinoja, puuvillasatiinisia tai jotain sellaisia. Pari päivää aiemmin olin sattumalta löytänyt Saiturin Pörssissä ensimmäistä kertaa käydessäni ihanat La case de cousin paul tyyliset valopallot, musta/harmaa/valkopalloilla ja mikä parasta, paristokäyttöisinä joten mitään sähköjohtoja ei tarvi vedellä ja pallot voi laittaa oikeastaan mihin vaan. Ostin heti muutaman paketin ja toiset sitten päätyivät olohuoneen ikkunalaudalle ja toiset pääsivät makkariin.

IMG_20141114_180704 IMG_20141114_185503IMG_20141114_185700

Muutenkin tuli järjesteltyä ja siivottua. Toin parvekkeen orkideat sisälle ja nekin päätyivät makuuhuoneeseen, eivät enää tähän vuodenaikaan sovi ulos vaikka lasitettu parveke onkin. Täytyy sinne viedä kanervia tai havuja tai jotain talvista, ja kohtahan se on joulukin. Aika menee niin nopeasti! Nyt tuntuu että makuuhuone sai taas ihanaa tunnelmaa, tummaahan meillä on vaikka nykyään AllWhiteEverything on muotia, mutta mä oon sitä mieltä että Black is No.1 ;) Musta on taatusti tyylikäs ja AINA muodissa, sanokaa mun sanoneen.

IMG_20141114_185525 IMG_20141114_185552 IMG_20141114_185639
Perjantain yksi ihanin juttu oli se kun posti oli tuonut Paketin Outilta joka myös kirjoittaa blogia täällä FitFashionilla. Outi on varsin ystävällinen, lämmin ja sympaattisen oloinen ihminen ja olen myötäelänyt monessa hänen menossaan mukana taustalla blogia lukien. Maltoin jännittää paketin avaamista sisustus-, ja siivouspuuhieni ajan ja odotin että sitten kun kaikki on valmista niin istahdan alas, juon lasin luomuvalkoviiniä ja avaan paketin.

Olin hieman allapäin vaikka juuri olinkin hienosti saanut kaiken tehtyä, joten itkemäänhän minä aloin avattuani lähetyksen ja luettuani kortin. Taustan teksteistä sen enempää kertomatta: Niistä tuli hyvä mieli, mutta jo pelkkä kortin sanoma sai kyyneleet silmiin kun sopi siihen sen hetkiseen tunnelmaan ihan täydellisesti. Vaikka mikä menisi pieleen ja pahoittaisi mielensä niin totta. Suklaa ei kysele, se ymmärtää.

Nyt ilta meneekin hymyssäsuin, luomuvalkkaria ja luomusuklaata nautiskellessa. Ihana Outi! Toivottavasti joskus pääsen antamaan tälläistä iloa takaisinpäin :)

IMG_20141114_200359
Ihanaa perjantaita kaikille <3

8 kommenttia

 1. outi kirjoitti:

  Mä ihan liikutuin täällä kun luin tuon sun tekstin. Ihanaa että paketti piristi sinua <3
  Mä en ois kyllä lainkaan noin kärsivällinen paketin aukaisemisessa :D
  Vaikka itse en ole mikään mustafani niin sulla on kyllä hyvä maku ja sisustus näyttää varsin tyylikkäältä. Enkä sano etten tykkäisi mustasta, se vaan ei ole mun juttu noin suurissa määrin, mutta näyttää silti mun mielestä hyvältä :)
  Mä oon katsellut tommosia valopalloja ja tuommoset patterikäyttöset oiskin aika näppärät, täytyy pitää silmät auki jos jostain löytyis…

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   <3 Joo, Mä rakastan mustaa! Ja kiitos kehuista :) Mä oon sitä mieltä että tosi monenlainen sisustus voi olla hieno ja tyylikäs ja eri asioista voi tykätä vaikkei omaan kotiin samanlaista lookkia hakiskaan. Ite ainakin kattelen kaikenlaisia koteja ja juttuja ja nautin niistä vaikka oma tyyli oliskin ihan päinvastainen :)

 2. taru kirjoitti:

  Siis onko noi orkideat olleet parvekkeella tähän asti ja säilyneet paleltumatta ja vielä tollasessa kukkaloistossa? Vai onko teidän parvekkeella joku lämmitys?

 3. Leena kirjoitti:

  Mäkin ajattelin, että kyllä on pahuksen sitkeitä orkideoja, jos parvekkeella ovat olleet ja tuolta näyttävät. :D Eihän siitä pääse yli eikä ympäri, että musta on paras väri. ;) Tykkään tuosta teidän makkarin sisustuksesta.

 4. Jonna kirjoitti:

  Mä niin rakastan sun makua oikeastaan asiassa kuin asiassa! Olispa mullakin yhtä hyvä sisustussilmä… Mä haaveilen mustasta tapetista meidän makkariin. Olkkariin taas tahtoisin vaaleamman :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *