Hae
Queen of Eve

Goodbye masentava marraskuu!

Ähäkutti, siitäs sait. Melkeen mutkin sait, mut sitten nenilles sait! Marraskuun vika päivä, synkkää ja pimeää mutta huomenna alkaa joulukuu. Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Tulisi sitä hemmetin lunta ja vähän pikaisesti, sillä mulla on ihan tosissaan joku kaamosmasennus meneillään. Ei tässä ole mitään järkeä kun aamulla on sysimustaa kun  lähtee töihin, keskellä päivää kahdeltatoistakin harmaata ja kuin olisi jo ilta tulossa, ja ennen kuin töistä pääsee kotiin lähtemään niin on taas pilkkopimeää! Päivisin on vain muutama tunti valoisaa ja marraskuussa kuulemma paistoi aurinko vain kaksitoista tuntia, joten ei ihmekään että masentaa!

Tätä synkkyyttä vastaan olen taistellut nukkumalla noin 12-16h vuorokaudessa, eli ihan liikaa mutta sitä näemmä kroppa on vaatinut. Töiden jälkeen parhaimmillaan on tullut vedeltyä 4-5h päiväunia, sen jälkeen olen valvonut pari tuntia, ja sitten käynyt yöpuulle. Mitään muuta elämää ei ole kuin työt. Työ sitä ja työ tätä. Toimistolla kirkkaissa loisteputkivaloissa katselemassa ikkunasta ankeita ja harmaita maisemia. Sitten kotiin rättipoikki ja väsyneenä tuupertunut sängyn pohjalle lämpimään, unta palloon vetämään. Pimeästä pimeään, yhtä hiton oravanpyörää kyllä viime ajat. Yäk, en tykkää.

Mutta se mikä sitten kuitenkin ilostuttaa on monet menot ja viikonloput. Ne on elämässä parhautta niin kauan kunnes voittaa lotossa ja voi irtisanoutua. Nyt mä olen pistänyt vähän tätä asuntoa uuteen kuosiin, pienissä paloissa hiljakseen mutta aina jotain mukavaa muutosta saaden aikaan. Meidän lasitettu parveke sai vähän talvitunnelmia kun kävin ostamassa kolme uutta modernia lyhtyä (isoin on ihan jättikokoinen). Sopisivat hyvin sisätiloihinkin ja ovat ajattomat, eivät mitenkään talviset/jouluiset. Vähän kyllä jouluakin jo laitoin… mä kun en olkipukeista tykkää niin jostain sisustusliikkeestä aikoinaan ostin tuollaiset ihanan pehmeät valkoiset peurat. Siellä ne talvisen tunnelman luojina ovat!

IMG_20141129_153623 IMG_20141129_153651 IMG_20141129_153715
Olkkarissa sudenkorennot lähti peilin yltä kesäisen tunnelman tuojina pois, ja saksanhirvenpää muutti tilalle. Saisi olla isompikin mutta isompaa en ole löytänyt joten menköön tuo. Kivaa vaihtelua kuitenkin jo sopii tähän vuodenaikaan, miksei toki ympäri vuodenkin…

Ei muuten ollut ihan helpoimmasta päästä tuo kun kiviseinään naulaa nakutin… Köh köh. Voitte varmaan kuvitella että pienoista hermoromahduksen poikasta ja hikoilua se puuha aiheutti, mutta tämmöistä se sisustajan elämä on, hehe :D

IMG_20141129_161403 IMG_20141129_164710
Ainoa valoisan aikaan saatu muutos oli heivata keittiöstä Vallilan matto talviteloille (pesuakin kaipaisi) ja uusi tummempi matto kehiin. Varsin olen tyytyväinen vaikka tähtisisustaminen on kuulemma so last season ja massasisustamista. Noh, ei voi mitään, mä diggaan!

IMG_20141122_130759 IMG_20141122_134559
Huomenna on joulukuun ensimmäinen päivä, ja mä otan sen haasteena. Joulukuusta eteenpäin aion olla pirteämpi ja aikaansaavampi ihminen, ihan kaiken suhteen. Goodbye masentava marraskuu!

4 kommenttia

 1. Sarkkuli kirjoitti:

  Oi mistä toi upea peuranpää on?

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Hobby Hallista löysin! Muistaakseni kuvastossa oli vain valkoisia (tai sit muistan väärin), mutta itse liikkeessä asioidessa oli hopeisiakin. Kannattaa katsoa niiden sivuilta :)

 2. Jonna kirjoitti:

  Samoissa tunnelmissa päätettiin täälläkin marraskuu. Tämä hemmetin flunssa ei ota hellittääkseen ja alkaa olla jo melkoinen elin otsassa kiinni :D Kauniita juttuja olet taas laitellut! Mutta ihan oikeasti sait naulan kiviseinään!? Meillä on kans kiviseiniä joka puolella eikä omisteta porakonetta. . Kiva olis vaikka joku hylly saada seinään mut ei paljon ruuvarilla semmosia laitella :D

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Raakaa voimaa niin kyllä se naula upposi kiviseinään :D Tosin kaksi ekaa vääntyi paskaksi ja tippui parin millin jälkeen, kolmannen sain uppoamaan (mut ei menny hyvin sekään). Pitäis porailla koko ajan mut se on kaamee homma, ei viitti ihan seiniä rei’ittää porailuillakaan kuitenkaan :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *