Hae
Queen of Eve

Kolmatta kertaa en aio pettyä, hyvästi LivBox!

Nyt kävi näin. Ikävämpi homma. Näppäilin juuri LivBoxin sivuilla tilaukseni päättymään, sillä valitettavasti marraskuisen totaaliflopin jälkeen joulukuu ei onnistunut lunastamaan lupauksiaan. Kai se on myönnettävä että olen kenties liian vanha ja liian valikoiva LivBoxin asiakkaaksi, ja koska en täysin sovi kohderyhmään alkavat pakettien sisällöt olemaan enemmän tai vähemmän huteja, tällä kertaa enemmän.

Marraskuun LivBoxin sisällön ja pettymykseni voit tsekata klikkaamalla tästä. Mikä sitten sai mut pettymään nyt? Vaatimattomuus, tylsyys, keskinkertaisuus, yksinkertaisuus. Niin se vaan on että minä olen esteetikko ja selektiivisen kosmetiikan ystävä. Purkkien ja putelien ulkonäöllä, merkillä ja kokonaisuudella on merkitystä. Sillä on itseasiassa todella suuri merkitys.

Mulle on tullut nyt LivBoxista tunne että saan halpiskamaa ja peruskosmetiikkaa kerta toisensa jälkeen, eikä kokonaisuuttakaan ole osattu ajatella. Mä kaipaan kuukausittaista ihanaa runsasta ylellisyyttä, kauniita kokonaisuuksia ja ihania tuotteita, en mitään teinien markettikosmetiikkaa jotka voin itsekin hakea suoraan S-Marketista.

Tilasin ensimmäisen LivBoxini heinäkuussa ja se oli tosi kiva. Elokuussa pidin paketista vielä enemmän ja koin tehneeni hyvän päätöksen. Syyskuussa paketti oli tosi runsas ja toimiva. Lokakuun LivBox oli paitsi sisällöltään onnistunut niin myös teema ja värimaailma kokonaisuutena ansaitsi täyden kympin! Ymmärrätte varmaan että tämän nousujohdanteisen kauden jälkeen marraskuun LivBox oli täydellinen floppi ja tultiin alas korkealta ja kovaa. Suorastaan mahalasku kun teema ei toiminut yhtään ja sisältö oli vähän mitä sattuu.

Yhdestä harha-askeleesta polulla horjahtaa usko, mutta koska uskon aina parempaan annoin vielä mahdollisuuden joulukuulle, ja odotin loppuvuoden paketista jotain suurta ja mahtavaa. Ajattelin että tässä olisi jopa enemmän tuotteita kuin normaalisti (tavallaan olikin), täysikokoisia ja laadukkaampia tuotteita enemmän. Sitä että tähän olisi oikeasti panostettu. Mutta ei. Taas sain pettyä.

Kolmatta kertaa en enää aio pettyä, ja vaikka seuraava paketti olisikin taas hyvä, koen että kaksi perättäistä mokaa on liikaa. Yhden heikomman vielä kestäisin mutta en enempää aio rahojani tuhlata. Ehkäpä kokeilen jotain toista boxia, onko kellään kokemuksia vastaavista?

Joulukuun LivBoxin värinä oli arvatenkin punainen.

IMG_20141211_091108IMG_20141211_091139
Koko paketin sisältö on tässä. Monelle varmaan toimivia juttuja, mutta itselleni valitettavasti ei. Pääsääntöisesti sisältö on myös halpiskosmetiikkaa mikä ei kauheasti sytytä, ja kaikki näistä on helpolla saatavissa itsekin. Ainoat jollain tapaa arvokkaammat tuotteet ovat Clarins ja Vichy.

IMG_20141211_091205
LV jalkavoide

Okei. Periaatteessa jalkavoiteelle on käyttöä, mutta rehellisesti sanottuna pakkauksen ulkonäkö ei miellytä pätkääkään ja haluan että valmistajat panostaa siihenkin. Kamalan näköinen tuubi. Taidan jatkaa omien jalkarasvojeni käyttöä. Jouluiseen pakettiin olisin toivonut jotain ylellisempää ja ulkoisesti kauniimpaa tuotetta. Menee kiertoon.

20141211_084806
Vichy Aqualia Thermal voide

Joo. Tämä on hyvä merkki mutta kasvovoiteita on juuri tullut, ja tämä on kuivalle tai erittäin kuivalle iholle suunniteltu, kun omani on rasvainen. Eikö niitä kauneusprofiileja katsota yhtään? Tälläisellä voiteella en tee yhtään mitään. Menee kiertoon.

20141211_084736
Rimmel Scandal Eyes ripsiväri

Ihan kiva. En tarvi skandaalisilmiä koska käytän ripsipidennyksiä. Laitan ripsaria vain alaripsiin ja käytän tällä hetkellä YSL ripsaria. Markettiripsareita en osta, mutta uskon että monelle tämä oli kiva juttu. Omasta mielestäni muovisen ja halpiksen näköinen (mitä onkin), mutta sentään teemaväriin sopiva. Menee kiertoon.

20141211_084645
Marc Jacobs Daisy Dream tuoksu

Tuoksuista tykkään, tästä en. Kesäinen tuoksu talvella ja vielä jouluksi? Ei onnistunut valinta. Pitäisi olla mausteinen ja vahvempi tuoksu tähän aikaan vuodesta. Muutenkin päivänkakkaramainen tuoksu on ihan pikkutyttöjen. Menee kiertoon.

20141211_084823

Clarins meikinpohjustustuote

Paketin ainoa toimiva ja hyvä kosmetiikkaylläri. Tämä on laatumerkki ja tälläiselle on aina käyttöä. Tästä pidin, mutta yksi viidestä ei ole oikea prosentti jatkaa tilausta.

20141211_084710
Ylimääräiset yllärit: Suklaatryffeleitä (kiva ylläri, syön ne mielelläni) ja miesten tuoksunäyte (nojaa, ihan ok mutta kiertoon menee). Näkökantani paketin sisältöön on varmaan tarpeeksi hyvä perustelu miksei tilaus enää jatku.

20141211_084901

Omalta osaltani se on siis GOODBYE LivBox, mitäs te ootte mieltä sisällöstä? Oliko muut tilaajat tyytyväisiä tuotteisiin vai kaipaisitteko laadukkaampaa sisältöä?

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

30 kommenttia

 1. Miia kirjoitti:

  Ihan sama tunnelma! Mä petyin kans siihen marraskuun boksiin minkä kyllä annoin kuulua palautekyselyssä! Ja hei sä sait sentään ton Clarinsin pohjustajan, mulla oli sen sijaan musta-hopeaglitterinen kajal. Raskas pettymys. Mutta annan vielä yhden tilaisuuden, olen armeliaampi kuin teikäläinen :P Mutta harmittaa ihan hirveesti että olin näiden boksien suhteen pahasti myöhäisherännäinen ja liityin vasta heinäkuussa, kun katseli aiempia kuukausia niin vitsi mitä aarteita! Olis kans kiva kuulla jos joku tietäis muita samantyyppisiä bokseja :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mä googlailin muiden blogeja ja mielipiteitä ja ihan tykätyltä vaikutti muiden mielestä tää joulukuu, eli ollaan varmaankin vähemmistöä? Tosin muutama oli maininnut että olisi odottanut boksilta enemmän jotta sillä saisi koukutettua jatkamaan ensi vuonnakin tilausta. Mä kelasin että jos nyt tulee tosi hyvä paketti niin jatkan normaalisti, ja odotin oikeesti nii paljon enemmän. Just jotain missä olis sitten ees täysikokoisia ja ihanan jouluisia ja kauniita paketteja tms mut paskat. Tommonen ruma LV voidekin vaan :D

 2. Saara kirjoitti:

  Itse haluaisin kyllä kuulla, mitä sieltä LivBoxista pitäisi paljastua, jotta sisältöön pettyneet olisivat tyytyväisiä? Itse ainakin tilaajana näkisin, että 15 euron kuukausimaksulla paketti ei mitenkään voi olla täynnä selektiivistä kosmetiikkaa. Paketin tilaaminen on muutenkin arpapeliä; ostanko uuden ripsarin vai tuleeko sieltä parin viikon päästä ilmainen. Musta tässä (ja edellisessäkin postauksessa) oli jotenkin turhan negatiivinen sävy ottaen huomioon, että pettymyksesi johtuu lähinnä siitä, ettet tarvitse ripsaria tai et tykkää ei-selektiivisestä kosmetiikasta.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Se ei niinkään ole ongelma että tulee jotain mitä en tarvitse, sillä eihän paketin pakkauksessa voida tietää mitä kukin oikeasti varsinaisesti tarvitsee. Mulle on ihan ok saada kymmeniä kynsilakkoja, huulivoiteita ja kiiltoja ym. eikä niitä ole koskaan liikaa, ne voi jäädä odottamaan käyttöönottoa jos sikseen tulee.

   Senkin ymmärrän ettei paketti voi olla täynnä selektiivistä kosmetiikkaa, enkä nyt ihan sitä odotakaan. Odottaisin kuitenkin enemmän panostusta ulkonäköön ja kokonaisuuteen, ja marraskuun paketti Hollywood-teemalla tuntui googlettamisen perusteella menneen tosi pieleen monien muidenkin mielestä. Siitä oli glamour kaukana ja oli aika kämänen paketti.

   Nyt latasin paukut sen marraskuisen pettymyksen jälkeen tähän, koska jotenkin oletin että vuoden viimeiseen pakettiin panostettaisiin erityisesti. Näin ei kuitenkaan käynyt.

   Kuten varmasti huomasit, kehuin heinä-, elo-, syys ja lokakuun paketteja, ja niiden sisältö miellytti vaikken välttämättä kaikkea käytäkään. Kyllähän sielläkin ihan markettikamaa oli mutta jotenkin kokonaisuus oli paremmin hallussa ja esim. lokakuun paketti oli todella tykki.

   Mitä itse ajattelen että siellä olisi voinut nyt olla on vaikka minikokoinen Body Shopin uutuus jäähuurrettu karpalosuihkugeeli (vai mikä olikaan, ihanan punainen purkki), Mavalan lumenvalkoinen minikynsilakka tai esim. appelsiinipuuntikkuja, punaiset kuorintahanskat (BS on sellaiset), Iconin joku kimmalteinen luomiväri tms. Tuoksuvaihtoehtona joku mausteinen ja tumma, talveen sopi tuoksu, ei kesäinen päivänkakkara jouluna. Kyllä sä varmaan tajuat pointtini ;)

 3. Jenna kirjoitti:

  Minä maksan boksista sen 11,50 (13,90 miinus 15 prossaa) ja se on minusta niin pieni raha, että muutama hutiboksi mahtuu joukkoon. Joka kuukausi seuraan huvittuneena tätä kitinää; mitä ihmettä te ihmiset odotatte saavanne kuudellatoista eurollakaan??? Monen kympin laatukosmetiikkaa, vai?

  Sitten pitäisi vielä saada juuri omalle iholle sopivat tuotteet ja oikeat värit meikeistä ja purkkikin oli ruma ja… Voi hyvänen aika!!!

  Ja jos käytät lähinnä selektiivistä, niin olet varmasti tottunut laittamaan suuria summia kosmetiikkaan. En vain voi ymmärtää tätä valitusta aiheesta… Mutta sillähän siitä tosiaan pääsee, kun ei enää tilaa.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Peace <3 :D Tää tuntuu olevan aika kipee aihe LivBoxin tilaajalle ;) Anteeksi, tosiaan olen nyt eriävää mieltä ihan rohkeasti :)

   15,90e maksoin itse, ja en odotakaan saavani kaikkia tuotteita täysikokoisina vaan matkakokoja jne. Pieni raha se onkin. Mä en tiedä mistä sä huvittuneena joka kuukausi luet kitinää, itse en ole sellaista pahemmin nähnyt. Mun mielestä neljä ekaa boksia olivat loistavia ja kehuin ne täällä päästä varpaisiin, mutta kaksi viimeistä olivat pettymyksiä. Siksipä tilauksen lopetinkin koska en näe mitään järkeä jos joudun pettymään toistuvasti.

   Mä tilasin LivBoxin alunperin siksi että löytäisin uusia kivoja juttuja ja tutustuisin joihinkin sellaisiin mitä en muuten hankkisi, ja se toimikin hyvin. Rakastan kyllä kaikenlaista kosmetiikkaa ja halpisjututkin kelpaa oikein hyvin jos ovat oikeesti hyviä laadultaan ja kauniita pakkauksiltaan :)

   Omalle iholle sopivat tuotteet on todella tärkeitä, siksihän LivBoxissakin kauneusprofiili on. Eihän ole mitään ideaa että kuivaihoinen saisi aina rasvaiselle iholle tarkoitetut tuotteet kun ihohan siinä pilalle menisi kun kuivattaisi vielä lisää. Sama homma toisin päin, oli se ihotyypistä tai hiuslaadusta kiinni.

   Ehkä nyt ymmärrät valitusta aiheesta ;)

   • Jenna kirjoitti:

    Enemmänkin tunnut olevan samaa mieltä muiden kanssa, kun joka paikassa vain valitetaan (blogeissa, keskustelupalstoilla, yms. ). Minusta livboksin idea on hyvä, mutta kun tilaajia on varmaan satoja ellei tuhansia, niin onhan se väkisinkin niin, ettei aina voi olla kaikkia miellyttävä boksi. Itse ajattelen, että jos siellä on edes yksi tuote, josta pidän ja jonka arvo on yli sen maksamani 11,50, niin hyvä ja muita on kiva kokeilla; tietää sitten ainakin, ettei itse osta, jos ei muuta. Aina on ollut ainakin yksi hyvä tuote ja joskus ihan kaikkikin. Rahallisesti olen siis voiton puolella. Vaikka enemmänkin tilaan siksi, että boksin avaaminen on niin hauskaa. Ja ne tuotteet, joille ei ole mitään käyttöä, annan eteenpäin.

    Joten ei, en ymmärrä valitusta vieläkään. Ymmärtäisin, jos kyse olisi suuremmasta summasta rahaa (esim. GloriaBoxia tuskin tilaan uudelleen, koska se ei ollut mitenkään merkittävästi parempi kuin Livbox, vaikka maksoi paljon enemmän), mutta kun eihän tuolla summalla saa esim. yhtä purkkia kosteusvoidetta, ellei nyt ihan halpismerkkejä käytä. Oletan, että melkein kaikki boksin tilaajat on juuri näitä enemmän kosmetiikkaa ostelevia, joten olen ostanut paljon kalliimpiakin hutiostoksia ihan itse.

    Ja jos nyt innostut vielä tilaamaan, niin jossain on koko ajan saatavilla alekoodeja, joilla saa miinus 15 %.

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

     Anteeksi vastauksen viivästyminen :) Mä taas kateellisena ja katkerana olen lukenut ja katsellut kuvia GloriaBoxista. Mun mielestä se oli aivan nappisuoritus ja tosi ihania tuotteita, harmi että unohdin tilata. Jatkossa kyllä aion tilata sitä mikäli vaan sitä on tarjolla. Aivan ihana sisältö :)

 4. fiude kirjoitti:

  Mä tilasin Livboxia kesä-syksyllä 2013. Eka oli ihana, muut ihan plaah, ehkä joku yksi tuote oli mieleinen joka boxissa. Ja periaatteellinen asia; mun mielestä testerit ei kuulu tuonne. Saan samoja kaupasta ilmaiseksi. Ja just toi hutiloitu vaikutelma, että on tungettu jotain ylijäämäroinaa sisällöksi.. kaukana ollaan niistä ajoista kun yksi loota sisälsi Ciaten kynsilakan, Moroccoanoilin minipullon ja 15ml Lancomen tuoksun.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Oho. Ai siellä on ollut noinkin isoja tuoksuja? Wau! Tosiaan 4/6 pakettia toimi, mutta nää kaksi viimeistä ei. Etenkin ärsytti tuo marraskuinen kun teemana on glamour ja Hollywood ja boxi ei ole sitä lähelläkään.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Niin ja tosiaan, testereitä voi hakea kuka vaan ilmaiseksi kosmetiikkaosastolta tai jostain kemikaliosta. Sinänsä niin pienien näytteiden tunkeminen tuohon laatikkoon ei ole ok, elleivät ne ole ylimääräisiä lisukkeita. Varsinaiseksi tuotteeksi en itsekään sellaista laskisi.

 5. Minsku kirjoitti:

  Googlettelin tuosta Livboxista mielipiteitä, ja törmäsin siun blogiin.

  Tilasin aiemmin boxia, mutta sieltä rupesi tulemaan niin surkeita boxeja, että lopetin. Nyt olen sen alun jälkeen tilannut alekoodilla 2 kertaa 3 kk:n jaksoja.
  Tämä jakso alkoi tuosta marraskuusta. Voi jestas, kun mä kirosin railakkaasti paketin avattuani. Surkein paketti, mitä ikinä on tullut. Tämä joulukuu on ihan luxus siihen verrattuna. Saan vielä tammikuun, ja voin uskoa, että surkeus jatkuu siihen asti.
  Helmikuun pakettia kannattaa sitten muiden tilata, kun mulle ei enää tätä tule.
  Sama oli edellinen kolmen kuun jakso. Surkeimmat paketit ikinä. Miten ne laittaa ne surkeimmat kamat silloin, kun minä olen tilaajana :O Onks niillä ylhäällä, että tuo kakkapää on tilaamassa, laitetaan surkeimmat kamat tähän kolmen kuun jaksoon nyt…

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   No voi vitsi miten paska säkä sulla jos on sattunu tommosia bokseja ettei oo ollu mieleen. Aika kurjaa, mut pakko tunnustaa että nauroin sun kommentille koska olit kirjoittanut sen hauskasti :D

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Löysin googlaamalla GloriaBoxin, mut sitä ollut näemmä vain joulukuussa. En tiedä eikö sitä voi tilata enempää, en löydä muuta infoa. Se kiinnostaisi ja olisin valmis maksamaan hieman enemmän…

  • Renne kirjoitti:

   Repesin ihan totaalisesti :’D

 6. Riikka kirjoitti:

  Mäaloin tilata livboxia vasta ja joulukuu oli eka. Iso plääh! Mullakin ripsipidennykset, joten ripsari turha. Jalkarasvoja löytyy jo kopallinen kotoa ja tuoksunäytteitä saa mistä vain ilmaiseksi. Mulle tuli kajalkynä meikinpohjustusvoiteen sijasta. Harmi, että käytän nestemäistä eyelineria. Ainoa hyvä ja hyödyllinen juttu oli suklaa, joka meni heti parempiin suihin ;)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Harmi ettet säkään tykännyt ja vielä eka boksi. Tosiaan ite oon hehkuttanut aiemmin ja kaikki mun alkupään tilauksen boksit oli tosi kivoja, mut nyt nää kaksi vikaa oli totaalisen nou nou nou. Sinänsä mä ymmärrän etten voi valittaa esim. ripsiväristä sen perusteella etten sitä käytä kuin alaripsiin, mutta juuri tuo ripsiväri ei oikein vakuuta kun kyseisen merkin ripsareista en ole koskaan tykännyt. Ylipäätänsä silloin kun boksit tehdään vain muutamasta tavarasta niin kannattaisi kokonaisuutta ja ulkonäköä miettiä tarkasti ettei tule sellainen halpisjämä-fiilis, että on vaan jtn sekalaista roskaa tungettu sinne. Suklaa oli kyllä kiva ylläri, ja mulle olisi kelvannut myös se kajal :)

 7. Renne kirjoitti:

  Esim. Lookfantastic nettikaupalla on oma boksi! :) Ja se on hyvä!!

 8. Linssu kirjoitti:

  Oon kyllä ihan samaa mieltä että noi kaupoissa jaettavat ilmaiset tuoksunäytteet on kaikista surkeinta laatikontäyttöä ikinä. Lisäksi itse sain vielä sen paketin jossa oli se glitterkajali ja Rimmelin scandaleyes ripsari. Noi rimmelin ripsarit on vieläpä markettikosmetiikan ehkä alinta laatua, tahmaista ja jo valmiiksi harjassa paakkuista liisteriä. Itsekkään en volyymien takia käytä kuin alaripsiin, mutta koska kökköiset hämähäkkiripset ei oo mun juttu, tuo jää käyttämättä.
  Ja itse käytän ihan markettiripsareita, esimerkiksi lumenella olisi muutamia edullisia ja laadukkaita ripsivärejä samassa hintaluokassa, mutta jotka olisivat vieläpä kotimaisia.
  Kokonaisuutena paketti oli pettymys, jotenkin mielestäni jalkarasva ja glitterkajali ei oo kovin harkittu kokonaisuus.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Siitä kajalista mä oisin kyllä tykännyt, mutta Rimmelin ripsareista itselläkin huonot fiilikset sillä olen niitä joskus käyttänyt enkä koskaan ole tykännyt. Jalkarasva ois ollut hyvä jos se olisi ollut joku ihanan tuoksuva ja kermainen ja ihana erikoispaketti tms joku hemmottelujuttu. Tuollainen tuoksuton LV-merkin apteekkirasva on jotenkin mammamainen eikä siitä tule sellaista AAH-fiilistä. Mä kaipaan semmoista ehkä. Tehokas varmasti on, mutta tuote ja pakkaus ei säväytä.

 9. Jenni kirjoitti:

  Oon tilannu livboxia jo ehkä parin vuoden ajan, aika pian ku se lanseerattiin.. En tässä puolustele boxia, kerron vain oman mielipiteeni. Itsekin olen muutamia kertoja ollut ehkä hieman pettynyt, mut 90% tyytyväinen. En muista ikinä koko pakettia, joten kun se postilaatikossa odottaa,se on perheenäidille todellinen päivän pelastaja. Kuulun alkuperäistilaajiin, joten hintani on hieman edullisempi, jossain vaiheessa sitä jouduttiin parilla eurolla nostamaan. Kiitoksena pitkästä asiakkuudesta saan myös paketeissa usein extraylläreitä, tässä kuussa se oli silmienturvotusta laskeva naamio. Paketissa luki 24k kultaa, mutta tiiä häntä. Luxus-naamiolta se silti vaikutti. Livboxin sivulta var,maan löytyy ko. tuotteesta esittely. Marraskuun boxissa ei minunkaan mielestä ollut muuta hyvää kuin pinsetit. Mutta usein boxissa on ollut ihan täysiä myyntikokoja tuotteista, kuten kasvovoide, silmänympärysvoide, kasvonpesuvaahto jne. Ja koska itsellä monesti unohtuu huolehtia omat kauneusjutut kauppareissulla ja keskustaan harvoin viitsin niiden takia lähteä, niin on ihana ku joku huolehtii kauneudestani puolestani. Ja ostan normaalistikki kauneudenhoitotuotteeni sekaisin erikoisliikkeistä ja marketista (enkä koe markettien tuotteita huonompina), joten ehkä kuulun boxin kohdeyleisöön.. Mutta minä en hirveän aktiivinen muoti/kauneusihminen olekkaan.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Kyllä mäkin tykkään tuosta konseptista, ja mielelläni suosittelen sitä muille. Näkeehän sieltä sivuilta tosiaan millaisia paketteja on ollut ja 4/6 oli mun kohdalla onnistuneita. Olen ymmärtänytkin että aika monet kuitenkin tykkää ja se on pääasia, tosin marraskuun boksi sai kaiketi aika paljon risuja mutta huteja sattuu silloin tällöin, kyllä sen ymmärtää.

   Itse odotan pakettia kuin kuuta nousevaa ja viikko ennen sen tuloa toivon koko ajan että tulis jo, tulis jo. Siksi odotuksetkin on kai aika korkeella, ja varsinkin kun ne mun neljä ekaa oli niin älyttömän hyviä. Hieman pienemmällä hinnalla mua ei ehkä häiritsisi, tai jos en olisi näin tarkka. Eipä tuo 15.90e paljoa ole sekään, mutta kun nyt parista viime paketista en ole edes ilostunut niin parempi mennä tauolle :) Aion kokeilla jotain muuta boksia, ja mieluusti maksan enemmän jos olisi sitten enempi myös mun mieleen :)

 10. Outi Karita kirjoitti:

  No mä olin ihantyytyväinen, ehkä odotin jotain jouluisempaa kosmetiikkaa, mutta oon samaa mieltä että boxit vois olla tarkemmin mietitty kokonaisuuksiksi ja kauneusprofiilien mukaan :)

  http://outikarita.fitfashion.fi/

 11. mari kirjoitti:

  Itse tilasin joskus tuota liv-boxia. Lopetin kun sähköpostiosoitteenjälkeen ei tullut enään sähköpostit (kyselyistä yms.) perille ja ns. mielipidekyselyt jäi saamatta, samoin kilpailut etc. Marmatin pariin otteeseen ja kun vaan oli, välillä näin sattuu…niin lopetin. Ei tullut mitään boxia varmaan puoleen vuoteen. Sit kekkasin GloriaBoxista mainoksen ja päätin kokeille (ajattelin et ne on yleensä uutuuksina loistavia…ja olin oikeassa).

  Tilasin Gloria boxin (joka maksaoi 29,90€), se tuli eilen ja sisälsi:
  See by Chloe edp, miniatyyripullo 7,5ml (oikea minipullo, ei sellanen pipettinäyte)
  Clinique Smart Custom Repair Serum 10ml (oikea pumppupullonäye)
  Glamglow Thirstymud naamio 15ml (minituubi)
  Osis+ Glamination Smooth Polish Elixir (täysikokoinen)
  Clarins Rouge Eclat huulipuna (täysikokoinen, ihan nappi sävy)

  Oli kuin joulu olis ollu kun avasin paketin. Hiusseerumi oli ensin mulle ehkä plääh, mutta kokeiltuani, totesin luultavasti tuun tuon ostamaan.
  Selailin blogeista mitä livboxissa on tullut, sanottuani sille heipat, valitettavasti ei ole ikävä, eikä edes kirpase, kun vertaan boxien ostohintaa.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Hups. Mä olin unohtanut vastata tähän! Mulla ei mtn ongelmia LivBoxin kanssa ollut mutta loppua kohden tuntui etten olekaan kohderyhmää. Nyt mua harmittaa ihan sikana etten ehtinyt tilaamaan tota GloriaBoxia koska se ois ollu ihan TÄYDELLINEN! Toivottavasti niitä tehdään lisää <3

 12. Eihän kirjoitti:

  Heippa!
  Tarvitsetteko tosissaankin joka kuukausi uutta kosmetiikka? Saisiko niitä hyviä muistettavia hetkiä elämään vaikka läheisten kanssa tai ihan vaan rauhoittuen vietetyistä hetkistä? Niistä kuurankukista, joita olit kuvaillut toiseen postaukseen! Näistä tuotepaketeista tulee hirveästi roskaa ja ne saavat testailemaan ja käyttämään hirveitä määriä kemikaaleja. Siellä on seassa herkistäviä, hormonitasapainoa sekoittavia ja syöpää aiheuttavia aineita (mm.parabeenit.) Olette varmasti ihania ihmisiä ilman kymmeniä tuotteita! Ette tarvitse näitä. Jos kosmetiikkatuotteet oikeasti tekisivät pysyvästi onnelliseksi, se olisi varmaan tapahtunut jo kymmeniä shampoota ja kynsilakkoja sitten!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *