Hae
Queen of Eve

Läskileiri ja viikko 3

Viime viikon syömisiin on helppo palata, ja näin nopeaa katsausta ei tulla varmaan enää koskaan toiste näkemään ellen sitten hurahda paastoiluihin (ei pelkoa, en ole hurahtamassa). Syömiseni koko viime viikolta ovat tässä:

Maanantai

Oli vähän huono olo. Pystyin syömään vain nuo pähkinät ja lähdin kesken päivän kotiin. Lopputulos: Vatsatauti.

20150323_120120_resized
Tiistai

Ei sitten yhtään mitään, ellei vichyä ja mehuja lasketa.

Keskiviikko

Yritin syödä patongin. Ei nälkää, ei ruokahalua. Vain puolet sain tuhottua.

20150324_162817_resized20150324_163303_resized
Torstai

Yritys syödä ”oikeaa” ruokaa. Einestä toki, mutta piti vaan jotain närkkiä töissä.

20150326_122014_resized
Perjantai

Nyt sain syötyä jo kokonaan, mutta aika vähillä mentiin siltikin. Miten voi ihminen muuttua nälkää tuntemattomaksi ja ruokahaluttomaksi?

20150325_180916_resized
Lauantai

Aamupalaleivät kotona. Ihan ok. Mutta ei, ei vaan ruoka maistu. Illasta söin hieman kanapallukoita ja perunaa, ne unohdin kuvata. Mutta söin sentäs. Ja 1/3 Pringlestuubista, kaipasin suolaa.

20150328_113446_resized
Näin mentiin sunnuntaihin asti. Ei uskoisi että viikko on tälläisellä ruoalla eletty, nämähän joku söisi yhdessä päivässä. Huomautettakoon kuitenkin että syy tähän kaikkeen oli vatsatauti, ja se rajoitti syömiset olemattomiin.

Nyt on taas ruokahalu palaamassa ja uskon että tästä viikosta saadaan hyvää materiaalia. Ei ole tarkoitus kituuttaa, mutta ei sitä väkisinkään voinut jos kaikki ruoka yökötti. Taas päivä kerrallaan eteenpäin. Katsotaan mitä tuleman pitää :)

6 kommenttia

 1. Jonna kirjoitti:

  Aika lailla tuota samaa se oli mullakin sillon vatsataudin jälkeen. Muistaakseni kolme päivää meni niin, että jouduin väkipakolla jotain syömään. Muuten en olisi syönyt yhtään mitään. Otat reissussa sit takasin! :)

 2. rantsu kirjoitti:

  Moi Eve! Ensiksi kiitos rehellisestä ja avoimesta blogistasi, jossa uskallat käsitellä myös vaikeita asioita. Ruokailujen muutosta ja ahmimishäiriöstä selviytymistä on mielenkiintoista seurata, sillä minulla on myös itsellä ahmimistaustaa, tosin missään vaiheessa homma ei ole karannut täysin käsistä.
  Minun tekisi hirveästi mieli paasata leivästä ja einesten syömisestä, mutta sitten voin vain kysyä itseltäni miksi? Miksi saman riisi-broileri-parsakaaliruokavalion pitäisi sopia kaikille, kun se ei selkeästikään sovi. Kävin itse ravitsemusterapeutilla jokin aika sitten ja hän kiinnitti ensimmäisenä huomiota siihen, miten vähän saan kuitua ja kysyi miksi en syö leipää. Ei minulla ollut vastausta. Jostain syystä fitness-blogien ja muotidieettien seuraaminen on saanut minut uskomaan että 1-2 siivua ruisleipää päivässä olisi totaalisen tuomittavaa ja että leipä on kaiken pahan alku ja juuri. Olin aina kauhistellut ruokalassa, miksi jotkut ottavat leipää ruoan lisäksi, mihin sitä tarvii? No en väitä että kaikki tarvitsisivat, mutta olen pikkuhiljaa sisäistänyt, ettei sama ruokavalio sovi kaikille ja vaikka olisi kuinka in olla gluteeniton ja laktoositon, ei minun tarvitse, jos molemmat ruoka-aineet sopivat.
  Epäselvyyksistä huolimatta tarkoitukseni oli sanoa, että matkaasi on hienoa seurata ja toivon sinulle kaikkea hyvää. Saat varmasti kuulla paljon negatiivista valinnoistasi, mutta kun kyseessä on syömishäiriö, on aivan turha koittaa sopia johonkin valmiiksi räätälöityyn muottiin, jos tietää jo valmiiksi ettei sitä pysty noudattamaan. Joten paremmat ja yksilölliset valinnat kohti tervettä elämää kunniaan!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Kiitos kommentista :) En varsinaisesti ole saanut mitään negatiivista palautetta syömisistä, mutta toki tietämättömät ihmiset saattavat kommentoida ravintoarvoista ja ylipäätään syömisistä ilman parempaa tietoa että miksi näin syön. Mulle tärkeintä on nyt vaan yrittää syödä suht normaalisti eikä murehtia että saan sitä, tätä ja tota ja mikrot ja makrot on oikein :) Kyllä tää tästä, hiljakseen :)

 3. Outi Karita kirjoitti:

  Vatsataudista palautuminen vie kyllä aikansa ja silloin vaan alas ihan mitä vaan saa, mutta hyvä jos ruokahalu palaamaan päin :)

  http://outikarita.fitfashion.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.