Hae
Queen of Eve

Läskileiri ja viikko 5

Miten voi olla että kun puran viikon ruokakuvat puhelimesta, on seitsemän päivän saldona vain kuusi kuvaa? Kaikista käsittämättömin juttu on se että vaikka kuinka olen miettinyt ja miettinyt, en muista että olisin jotain unohtanut kuvata.

Se kertoo siitä että olen sortunut joinain päivinä paastoamaan, en kylläkään koskaan tahallaan. Olen ollut hieman ruokahaluton viikonloppuna joten muutama päivä meni ihan hukkaan. Ei ollut energiaa tehdä mitään enkä sitä energiaa tarvinutkaan. Mielessä on ollut monenlaisia asioita mitkä ihme ja kumma ovat saaneet nälän katoamaan, kun usein stressin alla sorrun helpommin herkuttelemaan.

Tiedän ettei tällainen syömättömyys ja linnun ruoalla eläminen ole hyväksi. Tämä on sitä ahmimishäiriöisen toista päätä. Kun ei syödä paljoa ja paskaa, ei sitten syödä oikein mitään. Tästä ei aineenvaihdunta tykkää, eikä tykkää mielikään.

Sain viime viikon loppupuolella opit syömishäiriöklinikalta, ja pienen notkahduksen jälkeen aion ottaa niistä neuvoista vaarin. Huomisesta lähtien syön viisi kertaa päivässä. Ihan sama mitä, mutta päivälle on tultava viisi kuvaa.

20150406_140314_resized 20150406_185558_resized 20150406_203722_resized 20150407_201645_resized 20150410_121713_resized20150412_202147_resized_1

En kauhean ylpein mielin tätä postausta tee, mutta koska se on todellisuus niin todellisuus on tässä, suoraan edessänne.

4 kommenttia

  1. jenny kirjoitti:

    Tsemppiä sulle paljon. Tiedän noi samat tunteet sillä itse olen käynyt ja kokenut kaikki noi sairaudet oravanpyörässä. Oot vahva, uskon niin ja tuut pärjäämään. Hitain askelein kohti parempaa. :)

  2. pilleristi kirjoitti:

    Syöthän jotain vitamiinipillereitä, koska voi olla ettei tuolla ruokavaliolla saa kaikkea tarvittavaa. Ihan jo C-vitamiini on niin minimaalista. Pillerit voisi jeesata jos ei ole pystynyt syömään monipuolisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.