Hae
Queen of Eve

Kun ovi sulkeutuu niin jossain aukeaa ikkuna

Ero. No niin, nyt se on sanottu. Kaikki asiat loppuvat aikanaan ja niin kävi tällä kertaa että avoliittoni tuli päätökseen. En aio asiaa sen kummemmin blogissa pohtia sillä jotkut asiat on hyvä pitää yksityisenä, mutta sen voin sanoa että kaikki on ihan hyvin, tai siis niin hyvin kuin tälläisissä olosuhteissa voi olla. Olen asiaa mutustellut ja sulatellut joitain viikkoja tässä, kuukaudenkin, enkä ole asiasta pitänyt suurta meteliä. Olen tarvinut aikaa ajatella ja sopeutua tuleviin muutoksiin. Nyt kun olen saanut isot pyörät pyörimään päätin asiasta kertoa bloginkin puolella, mutta tämä lyhyt kertomus varmaan riittänee.

Niin surullista kuin tämä onkin niin samalla olen helpottunut. Asiat on saatu puhuttua ja ratkaisut tehtyä. Vaikka toisinaan olenkin alakuloinen niin siltikään tulevaisuus ei näytä synkältä. Monista hyvistä asioista joudun haikein mielin luopumaan ja varmasti monet itkut tulee vielä itkettyä, mutta tällä hetkellä oman elämän hallitseminen ja itseni kehittäminen ihmisenä on kaikista tärkeintä. Surutyötä rauhassa tehden, omaan hyvinvointiini keskittyen asiat tulevat varmasti ajallaan taas loksahtamaan paikoilleen, tavalla tai toisella.

Tähän voisi heittää sata surunaamaa ja nyyhkylauseita netistä, mutta mä haluan vaan todeta että elämä jatkuu ja maapallo pyörii edelleen radallaan. Rock on!

IMG_20150518_164936

4 kommenttia

 1. Nea kirjoitti:

  Voi ei, ikävä kuulla tällasta :( oikeastaan osasin jo arvellakin jotain tällaista mutta en viittiny kummiskaan tulla kommenttiboksiin siitä mitään kyselemään koska ei asia meille mitenkään kuulu ja ajattelin että varmaan itse jossain vaiheessa kerrot. Paljon voimia sulle kuitenkin, monta elämänmuutosta sulla on nyt meneillään mutta sulla on niin hyvä asenne että kyllä sä pärjäät ja hoidat hommat kunnialla kotiin! :) oon huomannu tänä keväänä miten oikeesti tosi moni on eronnut, tuntuu että joka paikasta saa lukea/kuulla että joku on eronnut :/

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Ikäväähän se toki on ja nyt on kyllä painetta pöntössä samaan aikaan aika paljon kun on erilaisia ”ongelmia” mitkä on pinnalla. Mutta välillä pitää mennä vähän huonommin että osaa sitten taas arvostaa sitä kun asiat on hyvin :)

 2. Outi Karita kirjoitti:

  Huomasin tän postauksen kyllä jo kun julkaisit ja rivien välistä näin arvelin käyneen. Jaksuja ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *